newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Invata gratuit cum sa accesezi fondurile post-aderare S.C. Constrain S.R.L. anunta lansarea platformei online pentru training www.e-train.ro, realizata in cadrul proiectului „E-formare”, finantat de Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, prin Proiectul „Economia bazata pe cunoastere”, componenta 3 „Promovarea sprijinului in domeniul e-business si inovarii pentru IMM-uri”, subcomponenta 3.2 – Programul de Finantare Nerambursabila (PFN).  
webRelease: Prima conferinta de E-mail Marketing din Romania, sustinuta de Michael Leander Pe data de 7 iulie 2010 Michael Leander va conferentia despre cea mai dezbatuta tematica a lumii marketingului din ultima perioada: E-mail Marketing. Evenimentul este organizat de catre compania Inter Contact Group si va avea loc la Hotelul Novotel, Bucuresti. Michael Leander are o experienta de peste 20 de ani in vanzari, management si marketing si in prezent detine pozitia de CEO a companiei Focus Integrated,  o agentie multinatioanala de marketing direct si interactiv.
webRelease: Garrigues Romania isi consolideaza departamentul de energie Incepand cu 1 aprilie, Garrigues Romania isi consolideaza departamentul de energie prin cooptarea in echipa sa a avocatei Adina Aurel, specialist in reglementari din domeniul energiei si resurselor naturale. Conform European Legal 500 pe 2010, Garrigues Romania s-a clasat pe locul al treilea in urmatoarele domenii de practica judiciara: energie si resurse naturale, parteneriate publice private si  achizitii publice.
webRelease: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen finalizeaza reasezarea strategica a brand-ului Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP) anunta astazi finalizarea procesului de reasezare strategica a brandului si de rafinare a identitatii vizuale, desfasurat cu sprijinul agentiei de branding Grapefruit.
webRelease: Martor al istoriei: Camera de comert Romano-Americana: 1990-2010 Februarie 2010 marcheaza cea de-a douazecea aniversare a Camerei de Comert Romano-Americane™ ( "RACC") – un reper timpuriu in procesul de salvare a Romaniei de sub presiunea crunta a regimului communist din timpul lui Nicolae Ceausescu. O calatorie prin istoria de douazeci de ani a RACC este un mars printr-un trecut marcat de personalitati formative si evenimente care au modelat Romania. Este o poveste de sprijin, daruire, munca din greu si afectiunea americanilor pentru un popor si o natiune cu care multi nu au avut legaturi inainte, altii fiind persecutati de regimul comunist din Romania, proprietatile fiindu-le confiscate, iar ei fiind inlaturati in afara tarii.
webRelease: Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen deschide la Craiova al treilea birou regional Biroul de la Craiova al Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen este apt sa deruleze cele mai diferite tipuri de servicii de asistenta juridica si consultanta fiscala intr-o maniera coerenta, coordonata si perfect integrata, calitativ si functional, biroului de la Bucuresti.
webRelease: Luminita Floroiu-Hosu: Evaluarea proprietatilor imobiliare a companiilor cheia pentru impozite mai mici "Orice companie ce detine proprietati imobiliare trebuie sa isi evalueze aceste proprietati pana la finele lui 2009 pentru a beneficia de impozite mai bune" declara Luminita Floroiu-Hosu, Expert Star Consulting. In acest sens, Expert Star Consulting pune la dispozitia tuturor companiilor servicii de inalta calitate de evaluare a proprietatilor imobiliare.
webRelease: Allegra Consulting isi consolideaza echipa Raluca Ardeleanu s-a alaturat echipei Allegra Consulting, firma de consultanta in domeniul proprietatii intelectuale, din aceasta toamna. Ea ocupa pozitia de Senior Expert Trademark and Design. Din aceasta pozitie, va analiza si va oferi raspunsuri si argumente in procedurile de inregistrare ale marcilor, desenelor si modelelor industriale.
webReleaase: Fair Value aduce Cadbury Romania la standardele internationale Fair Value, singurul Gold Partner al SAP Romania anunta finalizarea implementarii unui sistem informatic integrat in cadrul Cadbury Romania, ce are ca rezultate automatizarea proceselor de afaceri ale companiei si alinierea acestora la cele ale grupului international.
Curs Manager Proiect, Iasi, 25 septembrie - 10 octombrie 2009 dal consulting Foto: logo Dal Consulting DAL Consulting, firma de consultanta cu o experienta de 7 ani in managementul proiectelor, organizeaza in perioada 25 septembrie - 10 octombrie 2009, la Iasi, cursul de “Manager Proiect” autorizat CNFPA si finalizat cu certificat de absolvire recunoscut de Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale si Ministerul Educatiei, Cercetarii si Inovarii.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by