newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Companiile romanesti pot afla acum daca bugetele de marketing si publicitate aduc rezultatele promise

de | Luni, 30 Mai 2016 in webReleases | Consultanta

Synergizer Business Solutions a lansat SynMA, o solutie care arata daca banii de publicitate si marketing sunt cheltuiti inutil sau aduc rezultate. Solutia monitorizeaza activitatea unei companii in mediul digital (website, newslettere, canele social media, campanii tip display sau adwords etc) si capteaza modul de interactiune a clientilor cu informatiile oferite. Datele sunt centralizate, colectate si procesate automat pentru identificarea lead-urilor si predarea acestora catre echipa de vanzari. Astfel, beneficiarii pot urmari cu exactitate sursa oricarei vanzari/client si pot evalua impactul real al investitiilor de marketing in functie de canal si proiect.

webPR: Gandeste ca un leader! Cum sa iti motivezi angajatii si sa ajuti la cresterea productivitatii lor?

de | Miercuri, 25 Mai 2016 in webReleases | Consultanta

In perioada 11-12 iunie 2016 la sediul UniCredit Bank din Bucuresti are loc eveniment Think Leadership aflat anul acesta la cea de-a V-a editie. Think Leadership isi propune sa faciliteze interactiunea dintre profesionistii care cred in invatarea continua si companii de top care se remarca prin actiunile pe care le intreprind, atat la nivel intern, cat si extern. Evenimentul va avea ca tema principala conceptul de ”Gamification„ care are ca scop folosirea elementelor si a regulilor de joc in contexte de business. Conceptul de Gamification este din ce in ce mai raspandit in randul companiilor pentru ca ajuta la motivarea angajatilor si cresterea productivitatii lor.

webRelease: IT-istii romani sunt mai eficienti datorita trainingurilor repetate

de prescu | Miercuri, 23 Mar 2016 in webReleases | Consultanta

Un nou angajat costa compania intre 3 si 10 salarii, iar o crestere de 5% in recurenta clientilor poate genera o crestere a profitului intre 25-125%. Astfel, dupa ce aflam cauzele unei retentii deficitare, putem gandi un program de training personalizat. Rezultatele vin doar cu pregatire, follow-up si monitorizare continua.


webRelease: Webinar gratuit -€“ 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica

de Iuliana Cocean | Marţi, 19 Ian 2016 in webReleases | Consultanta

Acumen Integrat organizeaza in data de 21 ianuarie, incepand cu ora 16:00, webinarul gratuit 5 trenduri cheie pentru o mai buna planificare strategica.

webRelease: Actelier, singurul curs de actorie pentru oameni de afaceri, incepe in decembrie

de ComunicatDePresa | Luni, 23 Nov 2015 in webReleases | Consultanta

Actelier, unicul studio de tehnici de actorie pentru mediul business, va demara, pe 3 decembrie, o noua sesiune de cursuri. Inscrierile se pot face pana luni, 30 noiembrie, iar studentii sau cei care mai aduc un prieten la curs primesc un discount de 10%.

webRelease: Piata de consultanta in management din Romania - intre rezultate si previziuni

de Teodora Buga | Luni, 29 Iun 2015 in webReleases | Consultanta

AMCOR (Asociatia Consultantilor in Management din Romania) anunta lansarea celui de-al saptelea studiu cu privire la piata de consultanta in management din Romania, studiul din acest an ilustrand Analizand rezultatele inregistrate ca urmare a raspunsurilor primite, se observa o usoara revigorare a pietei de consultanta in management luand in calcul cifra de afaceri inregistrata de companiile care activeaza in domeniu. Din totalul firmelor respondente, un procent de 57,54% declara cresteri ale CA, 12,33% declara ca cifrele lor de afaceri nu s-au modificat, in timp ce 30,14% reclama scaderi ale CA. Printre factorii care au contribuit la aceasta crestere a cifrei de afaceri se numara accesul la programele de finantare ale UE in proportie de 39,02%, urmat de diversificarea serviciilor de consultanta oferite clientilor cu un procent 26,83%. Avand in vedere factorii care au condus la cresterea cifrei de afaceri, misiunile de consultanta cel mai des cerute de clienti sunt cele de  project management, cu un procent de 55,71% in 2014, urmate de cele deconsultanta strategica, cu un procent de 37,14%.

webPR: Un expert britanic discuta la Bucuresti despre sustenabilitate si profit in afaceri

de Smile Media | Joi, 23 Apr 2015 in webReleases | Consultanta

Jo Confino, director editorial al unuia dintre cele mai citite cotidiene britanice, The Guardian, vine la Bucuresti pentru a prezenta care sunt tendintele internationale in materie de sustenabilitate si pentru a discuta cu directori generali si presedinti ai celor mai apreciate companii din Romania despre beneficiile abordarii de sustenabilitate. Expertul va fi prezent la Conferinta Leaders for Sustainable Business, un eveniment dedicat managerilor si specialistilor care sunt interesati sa inteleaga legatura dintre abordarea de sustenabilitate si strategia, profitul si oportunitatile de dezvoltare ale unei companii.

webPR: 8 ani, peste 14 000 de aplicanti si 1 900 de participanti la cel mai important eveniment dedicat tinerilor cu potential - Top Talents Romania

de Smile Media | Miercuri, 22 Apr 2015 in webReleases | Consultanta

Top Talents Romania, cel mai important eveniment de cariera dedicat tinerilor cu potential din Romania, a ajuns anul acesta la cea de-a 8-a editie. Evenimentul are loc anual si isi propune sa identifice si sa incurajeze cei mai buni 250 de tineri, oferindu-le oportunitati de cariera si dezvoltare profesionala. Proiectul se adreseaza studentilor in ani terminali de facultate, masteranzilor, doctoranzilor si proaspat absolventilor. Participarea este gratuita in baza inscrierii pe site-ul www.hipo.ro pana pe 29 aprilie.

webPR: Ce spun cei care si-au gasit un job in cadrul celui mai mare targ de cariera Angajatori de TOP?

de Smile Media | Joi, 26 Mar 2015 in webReleases | Consultanta

Editia cu numarul 18 Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc saptamana aceasta, pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti. Cei care sunt in cautarea unui job vor avea sansa sa aplice la 4000 de oportunitati de cariera, cele mai multe joburi din ultimii 3 ani, 80 de programe de internship & trainee si vor putea participa la 33 conferinte si workshop-uri. In plus, in cele doua zile ale evenimentului vor avea sansa sa discute cu peste 300 de specialisti in recrutare.

webPR: 59% dintre pozitii deschise la Angajatori de TOP Bucuresti sunt adresate candidatilor middle-level si seniorilor

de Smile Media | Vineri, 20 Mar 2015 in webReleases | Consultanta

100 de companii participante, 300 de specialisti HR, 4000 de oportunitati de cariera si 15 000 de vizitatori sunt cifrele care definesc editia din 27-28 martie – Angajatori de TOP Bucuresti. Cele 4000 de oportunitati de cariera vor fi deschise atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. Salariile variaza in functie de nivelul de experienta si aria de activitate. Pentru un angajat entry-level incep de la 300E, iar pentru candidatii seniori pot ajunge in intervalul 1000-1500E si peste 1500E.

webRelease: Ultimele 24 de ore in care poti aplica la Consulting Days

de Smile Media | Miercuri, 11 Mar 2015 in webReleases | Consultanta

Consulting Days este cel mai important eveniment dedicat tinerilor pasionati de: Accounting, Audit sau Taxes, celor care vor sa isi dezvolte o cariera intr-unul dintre aceste 3 domenii. Saptamana viitoare, pe 17 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti are loc cea de-a 4 editie a proiectului Consulting Days. Evenimentul este adresat studentilor in ultimul an de studii, masteranzilor sau proaspat absolventilor care au obtinut rezultate academice bune pe durata studiilor, au expunere internationala, s-au implicat in activitati extracurriculare sau sunt membri intr-un ONG. Cei selectati au sansa sa aplice la zeci de oportunitati de cariera oferite de companiile participante: Deloitte, EY Romania, Mazars, PricewaterhouseCoopers, Genpact, Rodl&Partner si TaxHouse.

webPR: Workshop Interactiv Cum sa iti construiesti o strategie castigatoare

de Smile Media | Luni, 9 Mar 2015 in webReleases | Consultanta

Echipa MORE Solutions lanzeaza, in 26 martie 2015, un prim eveniment dintr-o serie de workshop-uri inovatoare, centrate pe rezultate, nu numai pe teorie. In primul eveniment, MS il prezinta pe Domnul Peter Barta, top expert in management, cu peste 12 ani de experienta, care va analiza "Cum sa iti construiesti o strategie castigatoare", lansand totodata si o provocare: "Playing to win sau playing to play?".

webRelease: Eleni Scheffal: De la Bosch la antreprenoriat

de EleniScheffal | Joi, 5 Mar 2015 in webReleases | Consultanta

Am vrut sa urmez pasiunea mea pentru comunicare, moderare si business coaching intr-un mediu mai provocator. Robert Bosch, fondatorul companiei Robert Bosch GmbH, credea ca "Cine inceteaza sa devina si mai bun, a incetat sa fie bun!"€œ. Cred cu tarie acest lucru, motiv pentru care am decis sa fac acest pas important pentru mine -€“ pasul de la angajat la antreprenor -€“ care sa imi permita sa cresc intr-un domeniu pe care il iubesc.

webRelease: Patrimoniul, obiect al contabilitatii

de Radulescu Mirela | Sâmbătă, 28 Feb 2015 in webReleases | Consultanta

Persoana fizica si juridica pot fi titulare de patrimoniu, potrivit Legii 71/2011 pentru punerea in aplicare a Legii 287/2009 privind Codul Civil: Orice persoana fizica sau persoana juridica este titulara a unui patrimoniu care include toate drepturile si datoriile ce pot fi evaluate in bani si apartin acesteia. Patrimoniul reprezinta totalitatea drepturilor si obligatiilor cu valoare economica, ce apartin unei persoane juridice sau fizice, precum si bunurile economice la care se refera.

webRelease: Webinar gratuit - Performanta in Serviciul de Relatii Clienti

de Iuliana Cocean | Miercuri, 25 Feb 2015 in webReleases | Consultanta

Webinarul va fi sustinut de Maria Desmons-Macrea, Customer Service Experience Practice Manager in cadrul The KPI Institute, autoritatea globala in ceea ce priveste cercetarea si educatia in domeniul Indicatorilor Cheie de Performanta. Maria se ocupa de dezvoltarea si mentinerea unei culturi a performantei serviciului de relatii clienti in cadrul The KPI Institute, precum si de elaborarea si livrarea cursului pe tema performantei serviciului de relatii clienti, oferit de catre companie. Ea are o experienta de peste patru ani in serviciul de relatii clienti si managementul serviciului de relatii clienti, respectiv sapte ani de experientaƒ in elaborarea si livrarea de programe de formare..

webRelease: Sentimentul de incredere in economie al directorilor executivi din companiile romanesti este in crestere. Premizele si tendintele pentru anul 2015 au fost prezentate in cadrul evenimentului CEO Conference - Shaping the future.

de Smile Media | Luni, 23 Feb 2015 in webReleases | Consultanta

Evenimentul ,,CEO Conference - Shaping the future" a reunit peste 200 de manageri de top din Romania si a reprezentat platforma pentru lansarea celui mai recent studiu al EY Romania despre perceptia cu privire la potentialul mediului de afaceri din Romania. Evenimentul a fost organizat la Bucuresti, in data de 19 februarie 2015 de catre doingbusiness.ro impreuna cu EY Romania.

webRelease: CEO Conference – Shaping the future Un nou eveniment de elita ce propune strategilor din companii o dezbatere privind oportunitatile de viitor si caile pentru o crestere sustenabila

de Smile Media | Miercuri, 11 Feb 2015 in webReleases | Consultanta

Inca la debut, 2015 ridica strategilor din companii intrebari cu raspuns incert: “care va fi impactul noilor realitati ale zonei UE asupra mediului de afaceri local?”, “care sunt riscurile si oportunitatile pentru Romania?”, “cum ar putea evolua criza din Ucraina si care sunt efectele estimate pe termen scurt si pe termen lung?”, “cum se va resimti scaderea pretului petrolului sau tendinta de crestere a dolarului american?”.

webRelease: Brightboss - training in leadership si management, marca Brightway

de Brightway | Vineri, 28 Nov 2014 in webReleases | Consultanta

Trainerul este Lucian Arghire, managing partner Brightway si trainer acreditat CNFPA, ce sustine programe de training in domeniile: leadership, management financiar, comunicare, marketing, vanzari, negociere si comunicare. "Acest tip de training imi este foarte drag, nu doar pentru ca este unul dintre cele mai de succes traininguri Brightway, ci pentru ca oamenii chiar pleaca decisi sa aplice in propria companie sau in propria viata ceea ce au acumulat in cele doua zile", spune trainerul Lucian Arghire, Managing Partner Brightway.

webPR: Zeci de oportunitati de cariera la Career Innovation Week 2014 si posibilitatea de a sustine un interviu chiar in zilele evenimentului.

de A.B. | Miercuri, 22 Oct 2014 in webReleases | Consultanta

Career Innovation Week revine in luna noiembrie cu cea de-a IV-a editie. Evenimentul defineste noi trenduri in materie de inovatie in cariera si cuprinde o serie de conferinte, studii de caz si workshop-uri in domeniile Finance & Banking, Sales & Marketing, Research & Engineering, IT & Telecom. Alaturi de editia din Bucuresti (13 si 15 noiembrie) si Ploiesti (19 noiembrie), evenimentul Career Innovation Week se extinde, iar anul acesta va ajunge si in Brasov (4 noiembrie). Participarea este gratuita in baza preinscrierii pe site-ul www.hipo.ro pana pe 30 octombrie 2014.

webRelease: Pensionarii Bosch contribuie la evolutia companiei cu 50.000 de zile de lucru in fiecare an

de Scheffal Eleni | Marţi, 26 Aug 2014 in webReleases | Consultanta

La Bosch, cererea pentru pensionarii companiei este in crestere in intreaga lume. In 2013, expertii seniori au lucrat aproximativ 50.000 de zile, de aproximativ doua ori mai mult decat in urma cu cinci ani. Specialistii care includ tehnicieni, ingineri, contabili de gestiune, experti in logistica au fost la mare cerere. Acum 15 ani, grupul Bosch a infiintat Bosch Management Support GmbH (BMS), o filiala care ofera servicii ale fostilor angajati pentru munca in cadrul anumitor proiecte, precum si sarcini de consultanta de durata limitata.WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by