newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Ruukki Romania va executa la Bolintin Deal cea mai mare parte a contractului de 10 mil EUR pentru construcția unei topitorii in Arabia Saudita Aceasta este cea mai mare comanda executata in Bolintin Deal de la inaugurarea centrului de product›ie. Corporat›ia finlandeza Rautaruukki, lider european in solutii metalice, a anuntat semnarea unui contract in valoare de 10 milioane de euro cu Outotec, compania care va dezvolta o unitate de product›ie a ilmenitului in Arabia Saudita pentru Cristal Global, al doilea cel mai mare producator de dioxid de titan
webRelease: Duraziv inaugureaza o noua sectie de productie de vopsele si tencuieli decorative Producatorul de materiale de constructii Duraziv, detinut de antreprenorul local Daniel Guzu, anunta lansarea unei noi linii de productie pentru vopsele si tencuieli decorative care va duce la atingerea unei capacitati totale de 50.000 de tone pe an. Investitiile totale in productia de vopsele si tencuieli au ajuns astfel la aproximativ 2 milioane de euro.
webRelease: Locuri de munca disponibile la al doilea targ dedicat exclusiv sectorului de constructii Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca in constructii pot gasi de lucru in cadrul targului. Importante companii de profil au confirmat deja participarea (SC Convas SA, SC Mobitom SA, SC UT SA, Regia Autonoma de Drumuri si Poduri si multe altele), locurile de munca puse la dispozitie de catre companii fiind variate, de la zidar, faiantar, dulgher, fierar-betonist pana la maistru, inginer, sef de santier.
webRelease: PREFAB S.A. lanseaza proiectul de implementare a unei centrale de cogenerare de inalta eficienta S.C. PREFAB S.A., implementeaza prima centrala de cogenerare de inalta eficienta din Romania care beneficiaza de consultanta si sprijin extern. Proiectul este realizat in parteneriat cu Kawasaki si BRD-GSG si urmareste optimizarea consumului si productiei de energie atat la nivelul companiei Prefab SA, cat si la nivel national, prin investitii in valoare de 5 milioane de euro.
webRelease: Duraziv: Ponderea lucrarilor de "renovare peste noapte" creste constant Produsele cu intarire sau uscare rapida sunt preferate de cei care fac lucrari de finisare si sunt presati de timp. Circa 17% dintre produsele Duraziv se incadreaza in aceasta categorie.
webRelease: Ruukki Romania lanseaza cel mai avansat instrument de design dedicat acoperisurilor metalice Ruukki Romania a lansat "Experimenteaza modele de acoperis", un instrument de design unic, pe noul website www.ruukkiacoperis.ro. Aceasta aplicatie interactiva permite consumatorilor romani sa descopere gama de acoperisuri metalice Ruukki si sa o testeze pe diferite modele de case. Conceptul inovator si sectiunile special create sunt de ajutor pentru cei care isi planifica proiectarea sistemului de acoperis, in cadrul unei renovari sau constructii noi.
webRelease: De Ziua Internationala a Culorii, Policolor lanseaza o noua paleta de culori Policolor - Orgachim, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din Sud-Estul Europei, lanseaza pe 11 mai, de Ziua Internationala a Culorii, o noua paleta de culori, din peste 650 de nuante. Cu acest prilej, clientii magazinelor Policolor din Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara vor beneficia de reduceri la toate produsele nuantabile in sistem computerizat.
webRelease: Elis Pavaje: Afaceri in crestere in 2011 Bucuresti, 7.05.2012: Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, a inregistrat in 2011 o crestere de 47% a cifrei de afaceri, ajungand la 84,6 milioane lei fata de 57 milioane lei in 2010.
webRelease: Ruukki Romania anunta o crestere de 56% a vanzarilor de acoperisuri in 2011 Divizia de sisteme de acoperis din tabla tip tigla a Ruukki Romania a inregistrat in 2011 o crestere de 56% la nivelul pietei locale, comparativ cu anul precedent. Cresterea s-a datorat politicii de colaborare cu distribuitorii, campaniilor de marketing si adaptarea portofoliului local la cerintele pietei. Cota de piata a companiei pe acest segment s-a dublat anul trecut.
webRelease: Ruukki a avut crestere de 5 ori mai mare decat piata, pe segmentul de acoperisuri Divizia de sisteme de acoperis din tabla tip tigla a Ruukki Romania a inregistrat in 2011 o crestere de 56% la nivelul pietei locale, comparativ cu anul precedent. Cresterea s-a datorat politicii de colaborare cu distribuitorii, campaniilor de marketing si adaptarea portofoliului local la cerintele pietei.  Cota de piata a companiei pe acest segment s-a dublat anul trecut.
webRelease: Ruukki Romania isi propune sa creasca intr-un ritm dublu fata de grup in 2012 Grupul isi propune ca in acest an sa-si imbunatateasca profitabiliatea si sa inregistreze o crestere a vanzarilor de cel putin 5%. Divizia din Romania are o tnta dubla, afacerile companiei la nivel local urmand sa avanseze cu minimum 10%. Anul trecut vanzarile Ruukki pe plan global au crescut cu 16%, in timp ce in Romania veniturile s-au majorat cu 70%. Romania a fost in perioada de criza una dintre unitatile cu cea mai mare crestere a grupului, afacerile companiei la nivel local dublandu-se in intervalul 2009-2011.
webRelease: Duraziv isi propune o crestere de 75% pe divizia de vopsele in 2012 Producatorul autohton de materiale de constructii Duraziv, detinut de omul de afaceri Daniel Guzu, isi propune pentru acest an vanzari de peste 3,5 milioane de euro pe divizia de vopsele. Aceste produse ar urma astfel sa aiba o pondere de circa 15-20% din totalul business-ului la doar doi ani de la instalarea liniei de productie.
webRelease: Vanzarile diviziei de Scule Electrice din cadrul companiei Bosch au crescut semnificativ la nivel mondial Anul 2011 a fost un an de succes pentru divizia de Scule Electrice a companiei Bosch: la nivel mondial, vanzarile au crescut cu peste sapte procente, atingand 3,8 miliarde de euro. 90% din volumul de vanzari a fost inregistrat in afara Germaniei. In 2011, vanzarile diviziei Bosch au crescut cu 2 procente fata de piata de profil. "Ne-am intarit din nou pozitia pe piata", a declarat Stefan Hartung, presedintele diviziei. "Am reusit acest lucru mai ales datorita numeroaselor produse noi care s-au bucurat de un real succes in randul clientilor".Dupa luarea in calcul a efectelor produse de fluctuatia de curs valutar, vanzarile au crescut cu aproximativ noua procente. Divizia de Scule Electrice din cadrul grupului Bosch se asteapta la o crestere similara a vanzarilor si in 2012.
webRelease: Prima casa care respecta noile directive europene, conceptul Wienerberger e4 Brickhouse, va fi finalizata in Austria Proiectul va fi prezentat in cadrul Brick Award editia 2012, una dintre cele mai mari platforme concurs de arhitectura la nivel mondial, dezvoltata de Wienerberger si aflata la a cea de a cincea editie.
webRelease: Sute de premii si 3 masini complet utilate pentru toti meseriasii de la AdePlast AdePlast a demarat din 23 martie o campanie de comunicare sub numele "Cautam meseriasi buni la toate"  cu premii in valoare totala de peste 100 de mii de euro. Campania de comunicare a promotiei, valabile intre 23 martie si 23 octombrie, intra pe TV cu spoturi de 10 si 20 de secunde, este vizibila la raft si pe un landingpage aflat pe site-ul AdePlast. Spoturile vor fi difuzate pe statiile TV Antena 1, Antena 3, Realitatea TV, TVR 1, TVR 2, B1TV, MGM, OTV, Sport 1, Dolce Sport, Etno, Taraf, Zone Reality si Universal Channel.
webRelease: AECOM sarbatoreste lansarea noilor sale birouri din Bucuresti AECOM anunta oficial lansarea birourilor sale din Strada Polona nr. 68-72, Sector 1, Bucuresti, pe data de 28 martie. Mutarea personalului intr-un spatiu mai mare vine sa intampine cererea crescanda pentru serviciile companiei si largirea echipei. AECOM s-a ocupat de proiectarea si gestiunea proiectului pentru noul sediu, asigurand ca este in ton cu valorile de mediu ale organizatei la nivel global, care includ furnizarea de solutii sustenabile pentru mediul construit, social si natural. Solutiile gasite in acest sens includ folosirea mobilierului construit cu lemn din surse regenerabile, a unui covor "verde" facut din materiale reciclate si statii de reciclare pentru reducerea cantitatii de materiale trimise la groapa de gunoi.
webRelease: Duraziv: Inaintea sarbatorilor pascale cresc vanzarile de produse de calitate Renovarea completa a unui apartament cu dimensiuni medii costa in jur de 3.000 de lei.
webRelease: ALINSO GROUP, dezvoltatorul Ploiesti West Park, confirma oportunitatile de dezvoltare pentru Romania si isi extinde portofoliul de clienti internationali Ploiesti, 15 Martie 2012. ALINSO GROUP, dezvoltatorul Ploiesti West Park, cel mai mare si cel mai inovator parc industrial si de afaceri din Europa de Sud Est, anunta peste 200.000 de mp livrati pana la aceasta data. Ploiesti West Park continua sa se impuna ca o locatie de referinta datorita pozitionarii sale strategice si infrastructurii excelente oferite clientilor. Printre companiile care au decis recent sa isi stabileasca activitatea in parc se numara Schlumberger, Halliburton si Honeywell. Compania Halliburton a devenit primul chirias al cladirii pentru IMM-uri, in timp ce Honeywell a inceput lucrarile pentru o fabrica pe un lot de 7 hectare iar Schlumberger va ocupa o suprafata de 5 ha.
webRelease: Duraziv: Daca proiectele actuale de reabilitare termica din Bucuresti ar fi finalizate, piata de adezivi de termoizolatie ar putea creste cu peste 70% Primariile din principalele sectoare ale Capitalei au anuntat ca vor aloca fonduri de peste 500 de milioane de euro pentru reabilitarea blocurilor in urmatorii trei ani.
webRelease: Wienerberger isi creste afacerile cu 16% pe o piata internationala caracterizata de scaderi Dezvoltarea strategica a grupului austriac a permis un avans sustinut al business-ului. In Romania, Wienerberger si-a mentinut pozitia de lider incontestabil al pietei.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by