newsletter rss
HotNews.ro
webRelease:ETEM Systems Romania livreaza solutia de fatada Etalbond si sistemul glisant pentru ferestre E-70 ansamblului rezidential exclusivist La Fontaine Compania elena ETEM Systems Romania va furniza cele mai performante solutii de fatada Etalbond si sistemul glisant pentru ferestre E-70 ansamblului rezidential exclusivist La Fontaine, situat in Bucuresti, in apropiere de Piata Alba Iulia.
webRelease: Putere turbo cu un nivel al vibratiilor mai mic: Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional de la Bosch Cel mai important aspect pentru profesionisti, atunci cand utilizeaza ciocanele rotopercutoare, este puterea. Ciocanul rotopercutor GBH 8-45 DV Professional de 8 kilograme oferit de Bosch este o scula electrica cu o putere exceptionala, care are si un nivel scazut al vibratiilor.
webRelease: Cel mai puternic ciocan demolator electric de 11 kilograme din lume: GSH 11 VC Professional de la Bosch La 80 de ani de la prezentarea primului ciocan electric, Bosch lanseaza pe piata ciocanul demolator GSH 11 VC Professional. Avand o putere de 1700 W si o forta de impact de 23 J, acesta este cel mai puternic ciocan demolator electric la nivel international, in clasa de 11 kilograme. GSH 11 VC Professional ofera, de asemenea, cel mai bun raport putere-greutate din categoria sa.
webRelease: Trei companii austriece duc mai departe traditia constructiilor sibiene Trei producatori de materiale de constructii din Austria cu fabrici la nivel local si-au unit fortele cu scopul de a oferi pachete speciale pentru tinerii care vor ridica o casa in Sura Mare, cartierul Dealul Viilor, un proiect dezvoltat de autoritatile locale.
webRelease: Lindab isi asteapta clientii cu reduceri de 20% si un balansoar cadou in luna august Lindab Romania isi imbie clientii in luna august cu reduceri de 20% la sistemele complete de acoperis. Oferta este valabila in perioada 1-25 august, in toata reteaua de parteneri Lindab Romania, in limita stocului disponibil. In plus, primii 50 cumparatori care vor cumpara un sistem complet cu suprafata minima de 130 m.p. si valoarea minima de 3.500 de euro+tva la preturi de catalog vor primi cadou cate un balansoar de gradina.
webRelease: Duraziv: Vanzarile de vopsele s-au dublat in prima jumatate a acestui an Cea mai noua divizie din cadrul companiei a inregistrat o dublare a veniturilor dupa primele sase luni de activitate din 2012, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, atingand nivelul de un milion de euro.
webRelease: Cum sa scapati de stresul curateniei atunci cand va mutati? "Ma mut in casa noua!" Da, e un motiv de bucurie dar si de ingrijorare. Cine se va ocupa de curatenia dupa constructor? Specialistii firmei spun ca in jur de 40% dintre cererile de curatenie venite de la persoanele fizice  sunt ca urmare a mutarii intr-un apartament nou. De cele mai multe ori constructorii lucreaza cu atentie, dar sunt si cazuri in care ce ramane dupa poate fi rezolvat doar de profesionisti in domeniu.
webRelease: Ruukki Romania va executa la Bolintin Deal cea mai mare parte a contractului de 10 mil EUR pentru construcția unei topitorii in Arabia Saudita Aceasta este cea mai mare comanda executata in Bolintin Deal de la inaugurarea centrului de product›ie. Corporat›ia finlandeza Rautaruukki, lider european in solutii metalice, a anuntat semnarea unui contract in valoare de 10 milioane de euro cu Outotec, compania care va dezvolta o unitate de product›ie a ilmenitului in Arabia Saudita pentru Cristal Global, al doilea cel mai mare producator de dioxid de titan
webRelease: Duraziv inaugureaza o noua sectie de productie de vopsele si tencuieli decorative Producatorul de materiale de constructii Duraziv, detinut de antreprenorul local Daniel Guzu, anunta lansarea unei noi linii de productie pentru vopsele si tencuieli decorative care va duce la atingerea unei capacitati totale de 50.000 de tone pe an. Investitiile totale in productia de vopsele si tencuieli au ajuns astfel la aproximativ 2 milioane de euro.
webRelease: Locuri de munca disponibile la al doilea targ dedicat exclusiv sectorului de constructii Persoanele aflate in cautarea unui loc de munca in constructii pot gasi de lucru in cadrul targului. Importante companii de profil au confirmat deja participarea (SC Convas SA, SC Mobitom SA, SC UT SA, Regia Autonoma de Drumuri si Poduri si multe altele), locurile de munca puse la dispozitie de catre companii fiind variate, de la zidar, faiantar, dulgher, fierar-betonist pana la maistru, inginer, sef de santier.
webRelease: PREFAB S.A. lanseaza proiectul de implementare a unei centrale de cogenerare de inalta eficienta S.C. PREFAB S.A., implementeaza prima centrala de cogenerare de inalta eficienta din Romania care beneficiaza de consultanta si sprijin extern. Proiectul este realizat in parteneriat cu Kawasaki si BRD-GSG si urmareste optimizarea consumului si productiei de energie atat la nivelul companiei Prefab SA, cat si la nivel national, prin investitii in valoare de 5 milioane de euro.
webRelease: Duraziv: Ponderea lucrarilor de "renovare peste noapte" creste constant Produsele cu intarire sau uscare rapida sunt preferate de cei care fac lucrari de finisare si sunt presati de timp. Circa 17% dintre produsele Duraziv se incadreaza in aceasta categorie.
webRelease: Ruukki Romania lanseaza cel mai avansat instrument de design dedicat acoperisurilor metalice Ruukki Romania a lansat "Experimenteaza modele de acoperis", un instrument de design unic, pe noul website www.ruukkiacoperis.ro. Aceasta aplicatie interactiva permite consumatorilor romani sa descopere gama de acoperisuri metalice Ruukki si sa o testeze pe diferite modele de case. Conceptul inovator si sectiunile special create sunt de ajutor pentru cei care isi planifica proiectarea sistemului de acoperis, in cadrul unei renovari sau constructii noi.
webRelease: De Ziua Internationala a Culorii, Policolor lanseaza o noua paleta de culori Policolor - Orgachim, cel mai mare producator de lacuri si vopsele din Sud-Estul Europei, lanseaza pe 11 mai, de Ziua Internationala a Culorii, o noua paleta de culori, din peste 650 de nuante. Cu acest prilej, clientii magazinelor Policolor din Bucuresti, Iasi, Constanta, Timisoara vor beneficia de reduceri la toate produsele nuantabile in sistem computerizat.
webRelease: Elis Pavaje: Afaceri in crestere in 2011 Bucuresti, 7.05.2012: Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, a inregistrat in 2011 o crestere de 47% a cifrei de afaceri, ajungand la 84,6 milioane lei fata de 57 milioane lei in 2010.
webRelease: Ruukki Romania anunta o crestere de 56% a vanzarilor de acoperisuri in 2011 Divizia de sisteme de acoperis din tabla tip tigla a Ruukki Romania a inregistrat in 2011 o crestere de 56% la nivelul pietei locale, comparativ cu anul precedent. Cresterea s-a datorat politicii de colaborare cu distribuitorii, campaniilor de marketing si adaptarea portofoliului local la cerintele pietei. Cota de piata a companiei pe acest segment s-a dublat anul trecut.
webRelease: Ruukki a avut crestere de 5 ori mai mare decat piata, pe segmentul de acoperisuri Divizia de sisteme de acoperis din tabla tip tigla a Ruukki Romania a inregistrat in 2011 o crestere de 56% la nivelul pietei locale, comparativ cu anul precedent. Cresterea s-a datorat politicii de colaborare cu distribuitorii, campaniilor de marketing si adaptarea portofoliului local la cerintele pietei.  Cota de piata a companiei pe acest segment s-a dublat anul trecut.
webRelease: Ruukki Romania isi propune sa creasca intr-un ritm dublu fata de grup in 2012 Grupul isi propune ca in acest an sa-si imbunatateasca profitabiliatea si sa inregistreze o crestere a vanzarilor de cel putin 5%. Divizia din Romania are o tnta dubla, afacerile companiei la nivel local urmand sa avanseze cu minimum 10%. Anul trecut vanzarile Ruukki pe plan global au crescut cu 16%, in timp ce in Romania veniturile s-au majorat cu 70%. Romania a fost in perioada de criza una dintre unitatile cu cea mai mare crestere a grupului, afacerile companiei la nivel local dublandu-se in intervalul 2009-2011.
webRelease: Duraziv isi propune o crestere de 75% pe divizia de vopsele in 2012 Producatorul autohton de materiale de constructii Duraziv, detinut de omul de afaceri Daniel Guzu, isi propune pentru acest an vanzari de peste 3,5 milioane de euro pe divizia de vopsele. Aceste produse ar urma astfel sa aiba o pondere de circa 15-20% din totalul business-ului la doar doi ani de la instalarea liniei de productie.
webRelease: Vanzarile diviziei de Scule Electrice din cadrul companiei Bosch au crescut semnificativ la nivel mondial Anul 2011 a fost un an de succes pentru divizia de Scule Electrice a companiei Bosch: la nivel mondial, vanzarile au crescut cu peste sapte procente, atingand 3,8 miliarde de euro. 90% din volumul de vanzari a fost inregistrat in afara Germaniei. In 2011, vanzarile diviziei Bosch au crescut cu 2 procente fata de piata de profil. "Ne-am intarit din nou pozitia pe piata", a declarat Stefan Hartung, presedintele diviziei. "Am reusit acest lucru mai ales datorita numeroaselor produse noi care s-au bucurat de un real succes in randul clientilor".Dupa luarea in calcul a efectelor produse de fluctuatia de curs valutar, vanzarile au crescut cu aproximativ noua procente. Divizia de Scule Electrice din cadrul grupului Bosch se asteapta la o crestere similara a vanzarilor si in 2012.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by