newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: CELCO lanseaza prima gama de buiandrugi termoizolanti din Romania Incepand cu luna noiembrie 2013 CELCO produce si comercializeaza intr-o gama variata de dimensiuni primii buiandrugi termoizolanti din Romania.  
webRelease: Boilerele electrice Bosch Tronic 1000 T aduc confort si economii clientilor Divizia de termotehnica Bosch a lansat pe piata o gama noua de produse: boilerele electrice pentru prepararea apei calde. Astfel, pe langa echipamentele de preparare a apei calde ce utilizeaza ca sursa de energie gazul, Bosch ofera acum si o solutie pentru utilizatorii care doresc un boiler ce functioneaza pe curent electric. Avand un design elegant si performante deosebite, Bosch Tronic 1000 T este disponibil in variantele de capacitate de 35 de litri, 50 de litri, 80 de litri, 100 de litri si 120 de litri.
webRelease: Noile masini de curatat de inalta presiune de la Bosch asigura o curatare fara efort Bosch lanseaza pe piata sculelor electrice trei noi modele de masini de curatat de inalta presiune: AQT 33-10, AQT 35-12 si AQT 37-13. Aceste modele vin in sprijinul nevoilor clientilor grupului german, oferind o curatare impecabila si fara efort, datorita jetului puternic de apa si al usurintei de utilizare. In plus, sunt rapid de instalat si de folosit datorita conexiunilor de tip SDS click, iar numeroasele lor accesorii le fac versatile. Spatiul de depozitare este unul redus datorita formei compacte, fiind alegerea ideala pentru curatarea din jurul casei si al gradinii. Cele trei modele de masini de spalat de inalta presiune sunt livrate gata asamblate.  
webRelease: Solutii arhitecturale ETEM Systems pentru noile tendinte in sectorul retail Creativitate a design-ului, solutii multiple si sustenabile, precum si eficienta energetica -€“ sunt doar cateva dintre cerintele actuale si absolut necesare pentru orice proiect de centru comercial. Aceste solutii au fost indentificate de participantii la evenimentul The New Age of Retail: Retail Real Estate Forum 2013, organizat de Govnet, eveniment in cadrul caruia producatorul elen de sisteme din aluminiu ETEM Systems a fost Partener Premium.
webRelease: Duraziv: Noile materiale de constructii permit executia unor lucrari chiar si la temperaturi de -5 grade Producatorul de materiale de constructii Duraziv, detinut de omul de afaceri Daniel Guzu, si-a extins considerabil portofoliul de produse cu aplicabilitate la temperaturi scazute si desfasoara sedinte de training pe santiere in care explica modul de punere in opera a acestor produse, pentru a reduce gradul de sezonalitate a activitatii din acest domeniu. Adezivii pentru polistiren sunt produsele cele mai cerute din portofoliul companiei in perioada rece. Varianta de iarna a produsului AT 31 a fost imbunatatita in aceasta toamna. Noua formula incorporeaza fibre de armare care ii confera o rezistenta mecanica crescuta, flexibilitate si lucrabilitate superioara.
webRelease: ETEM Systems a furnizat peste 30 tone aluminiu pentru Promenada Mall si reconversia City Mall Producatorul elen de sisteme de aluminiu, ETEM Systems SRL, a finalizat furnizarea a peste 30 de tone de aluminiu, sub forma de sisteme arhitecturale pentru Promenada Mall si pentru reconversia functionala a cladirii City Mall, ambele situate in capitala. 
CELCO implineste 40 de ani si lanseaza concursul: 40 de vouchere, 40 de castigatori In luna aniversara in care CELCO implineste 40 de ani, cel mai mare producator de BCA, adezivi, mortar si var din sud-estul Romaniei, organizeaza pe pagina sa oficiala de Facebook concursul "€œCELCO implineste 40 de ani:€“ 40 de vouchere CELCO, 40 de castigatori".
webRelease: Hotelul JW Marriott Bucharest Grand Hotel este dotat cu sistemul de alarmare Bosch Praesideo Obiectiv Marriott: Aspectele cheie ale sistemului necesar au fost muzica de fundal si apelurile live. Muzica de fundal trebuia sa fie utilizata in toate zonele (birouri, zona de clienti, spatiul comun) pentru a crea o atmosfera specifica, relaxanta pentru angajati si clienti. Anunturile trebuiau sa fie facute folosind o statie de apel cu 6 tastaturi, fiecare buton fiind special pentru o singura zona, pentru a transmite mesaje diferite, personalizate pentru fiecare zona in parte. Aceste doua functii erau obligatorii intr-un hotel pentru a crea o atmosfera specifica pentru clienti. Un alt avantaj era certificarea EVAC a sistemului Bosch. Solutia Bosch: Proiectarea sistemului montat la Marriott se bazeaza pe sistemul Praesideo (sistem de alarmare vocala). Familia de produse Praesideo este certificata EN 54/16, ultimul certificat de evacuare in vigoare. "Inima" sistemului este controler-ul PRS-NCO-B Bosch Praesideo. Sistemul asigura functionalitatea a 44 de zone PA / EVAC alimentate cu 10 amplificatoare de baza PRS-4B125 (4 zone de 125 de W) si doua amplificatoare de baza PRS-2B250 (2 zone de 250 de W)
webRelease: Xella RO continua investitiile in educatie impreuna cu Europa FM Xella Ro, filiala locala a celui mai mare producator global de beton celular autoclavizat, este alaturi de Europa FM in cadrul campaniei "Nu esti singur pe lume"€. YTONG sustine in continuare educatia prin oferirea sistemului de zidarie termoizolanta pentru construirea unei scoli noi unde sa se desfasoare in conditii optime procesul de pregatire a celor mici pentru un viitor mai bun.
webRelease: Duraziv a recrutat director pentru divizia de vopsele si director operatiuni adezivi de la Fabryo si Tassullo Producatorul de materiale de constructii Duraziv, detinut de antreprenorul Daniel Guzu, anunta recrutarea a doi noi manageri care vor contribui la dezvoltarea de retete noi si eficientizarea productiei. Astfel, Vasile Staicu a fost numit Director Divizie Vopsele Duraziv, dupa ce timp de sase ani a ocupat pozitia de Director de Productie in cadrul Fabryo Corporation. De asemenea, Marius Terec a fost numit  Director Operatiuni Adezivi. Anterior, acesta a fost Directorul Tehnic si  R&D al producatorului de adezivi Tassullo.
webRelease: Tomis Business Center a obtinut cel mai bun punctaj in cadrul Certificatului de Eficienta Energetica Tomis Business Center, centrul de afaceri ridicat pe Bd. Mircea cel Batran din Constanta in anul 2011 cu BCA CELCO cu grosime de 35 cm la peretii exteriori, a obtinut 99 puncte (din maximum 100) pentru performanta energetica a cladirii.
webRelease: Xella Ro: Declaratia de performanta va influenta in mod pozitiv calitatea materialelor de constructii din piata Noul document impus de UE pentru comercializarea materialelor de constructii pe pietele comunitare este obligatoriu si va include toate detaliile legate de produs, inclusiv tara de provenienta. De la 1 iulie a intrat in vigoare directiva Uniunii Europene 305/2011,  conform careia toate materialele de constructii trebuie sa fie insotite de o declaratie de performanta, denumita DOP (declaration of performance).  Xella RO, parte din grupul Xella, lider mondial in solutii complete de zidarie termoizolanta, a dezvoltat o platforma online dedicata partenerilor si clientilor finali, in vederea obtinerii acestor declaratii: www.rad-dop.com.
webRelease: Bosch Starlight - Camerele de supraveghere video HD cu cea mai mare sensibilitate la lumina de pe piata Odata cu lansarea noii generat›ii de camere DINION Starlight HD 720p si FLEXIDOME Starlight HD 720p RD, divizia Bosch Security Systems aduce pe piat›a de securitate din Romania camerele video special concepute pentru a oferi o inalta performant›a chiar si in cele mai dificile conditii de luminozitate. Noile camere reprezinta un progres tehnologic uriat™ in materie de sensibilitate, furnizand imagini color in situat›iile in care alte camere arata doar imagini alb-negru, si filmand imagini alb-negru in situat›iile in care alte camere nu mai sunt capabile de a capta imagini.
ROMEPS: Doar 10% din polistirenul folosit la termoizolatii este cel recomandat de normele pentru astfel de lucrari Din studiile ROMEPS aflam ca peste 50 de procente din polistirenul folosit in Romania nu respecta standardele tehnice impuse de aplicatiile pentru care este vandut
webRelease: Piata romaneasca de tamplarie termoizolanta - reviriment in a doua jumatate a anului, in trend cu tendintele europene Aflata mereu in cautarea unor solutii inovatoare pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor sale, subsidiara locala a concernului german VEKA - lider mondial in funizarea de solutii PVC pentru productia de tamplarie termoizolanta, VEKA Romania a organizat in perioada mai-iunie 2013 o serie de seminarii tehnice la nivel national. Evenimentele au fost destinate exclusiv partenerilor VEKA – producatorii de tamplarie termoizolanta - si angajatii acestora. Seminariile de aplicatii tehnice s-au bucurat de participarea a peste 60 de firme partenere si au avut ca subiect principal cele mai noi tendinte inregistrate la nivel european si local in ceea ce priveste tamplaria termoizolanta din PVC, precum si cele mai noi solutii tehnice dezvoltate de VEKA.
webRelease: Studiu: Praktiker Romania - brandul de Do-It-Yourself cu cea mai puternica legatura emotionala cu consumatorii sai Praktiker Romania este primul retailer de do-it-yourself in topul lanturilor de magazine, inregistrand cel mai mare indice al atasamentului fata de consumatorii sai, arata studiul "€œEmotional Branding"€, realizat de compania de cercetari de piata 360insights. In aceasta categorie sunt cuprinse lanturile de hypermarketuri, supermarketuri, retailerii de DIY, de mobila si de electronice si electrocasnice. Sondajul se afla la cea de-a doua editie si analizeaza peste 430 de marci din 15 categorii diferite de produse si servicii, de la retail, farma, bauturi nonalcoolice, pana la servicii financiare si bancare.
webRelease: DURAZIV lanseaza DURAZIV cu Kauciuc Clima Protect, o noua tencuiala decorativa cu rezistenta deosebita la factorii de mediu (cicluri inghet-dezghet, radiatii UV) Producatorul de materiale de constructii DURAZIV a dezvoltat o noua tencuiala destinata fatadelor, care include rasini sintetice de calitate superioara si substante care contribuie la o excelenta rezistenta la apa. DURAZIV cu Kauciuc Clima Protect este o tencuiala flexibila, care previne exfolierea sau crapaturile si rezista la temperaturi si conditii atmosferice extreme. Produsul este nuantabil in sistemul DURAZIV 400.
webRelease: DURAZIV - Pentru renovarea fatadelor se folosesc de patru ori mai multe culori decat ar fi normal Duraziv, principalul furnizor de tencuieli decorative din Bucuresti in 2012, saluta propunerea autoritatilor de a elabora un cod de culori pentru realizarea fatadelor si recomanda echilibru in alegerea acestor nuante. Romanii aleg in medie dintr-o paleta de circa 12 culori atunci cand este vorba despre fatadele cladirilor, cea mai vanduta culoare de tencuiala din Romania fiind portocaliu. Specialistii recomanda doar diverse tonuri din trei mari nuante: alb, gri si bej.
webRelease: Wienerberger isŸi consolideazaƒ rezultatele financiare in primul trimestru al lui 2013 Wienerberger AG a anuntat rezultatele financiare pentru primul trimestru al anului 2013. In mod traditional in constructii, primele 3 luni ale anului sunt influentate masiv de conditiile meteo. Cererea a scazut pe majoritatea pietelor europene. Volumele au crescut in primele trei luni ale 2013 numai in Romania si Bulgaria.
webRelease: Prim bilant, peste asteptari 2012  a fost pentru Policolor un an al provocarilor multiple, incheiat cu succes. Schimbarea continua a trendurilor de consum, absorbirea impactului pe pretul final de produs generat de cre[terea costurilor cu materia prima, dar [i un inceput de an marcat de vremea nefavorabila lucrarilor de constructii si renovari au constituit câteva dintre acestea. La baza succesului a stat intelegerea nevoilor reale ale consumatorului, protejarea acestuia si generarea unor solu]ii potrivite lui. Mai mult, consolidarea si increderea in echipa, alaturi de sus]inerea programelor de pregatire si selectarea distribuitorilor pe principiile unui parteneriat durabil au condus la un bilant peste asteptari.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by