newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: GIC a finalizat acordul de achizitie a P3, in valoare de 2,4 miliarde de euro - una dintre cele mai mari tranzactii de pe piata imobiliara din 2016 GIC, fondul suveran al statului Singapore, a finalizat procesul de achizitie de la TPG Real Estate si Ivanhoé Cambridge a P3, unul dintre cei mai mari proprietari, dezvoltatori si administratori de active logistice la nivel pan-european. Acordul, care evalueaza compania la 2,4 miliarde de euro, a fost anuntat pentru prima data in luna noiembrie 2016, dar perfectarea sa a fost facuta dupa ce a primit toate aprobarile organismelor de reglementare europene. Este una dintre cele mai mari tranzactii efectuate in 2016 pe piata imobiliara europeana.
webRelease: Compania MP IFMA pune la dispozitie elevatoare auto sigure si eficiente In zilele noastre, locurile de parcare disponibile reprezinta o problema in majoritatea oraselor din Romania. Pe soselele din tara circula din ce in ce mai multe masini, insa infrastructura nu este modernizata astfel incat sa tina pasul cu schimbarile permanente si, implicit, locurile pentru parcari special amenajate nu sunt niciodata suficiente sau nu sunt accesibile. Indiferent ca este vorba despre marile magazine sau centrele comerciale, de blocurile de locuinte ori cladirile de birouri, toate acestea au nevoie de un sistem care sa rezolve problema locurilor de parcare si a transportarii masinilor.
webRelease: Producator lacuri si vopsele auto Finisajul exterior este primul lucru vazut de toti in momentul in care se uita la o masina. Calitatea lacului reflecta durabilitatea si calitatea unei masini. Lacul este un strat ce formeaza ultima interfata cu mediul existent in jur si cuprinde cea mai importanta parte care tine de performanta tehnologica si care trebuie sa poata rezista in diverse conditii meteorologice care pot provoca aroziuni. Alegeti un producator de lacuri si vopsele auto recunoscut.
webRelease: Revizii centrale termice Bosch Bucuresti Majoritatea posesorilor de centrale termice pe gaze nu realizeaza ca trebuie sa fie instalate, verificate si utilizate conform cu prevederile legale. Multe din accidentele ce a loc zilnic sunt dovada ca persoanele care utilizeaza echipamenele nu stiu reglementarile legale. Cele mai multe persoane vor instala centralele termice cu gaz pentru a economisi dar si pentur a avea autonomie legat de incalzirea case cu apa calda.
webRelease: Amenajari birouri Birourile sunt locurile unde este important sa va relaxati pentru a putea sa fiti creativi si pentrua va primi in mod ospitalier colaboratorii cu care sa incheiati contracte. Ne-am gandit sa discutam si despre modul in care e recomandat sa va amenajati biroul astfel incat sa va inspire si pe voi dar si pe ci care vor intra in birou. In primul rand e bine de stiut ca biroul este spatiul care va reprezinta.  Tocmai de aceea noi va recomandam sa apelati la servicii de amenajari birouri.
webRelease: Ventilatoare industriale Ventilatoarele centrifugale destinate pentru spatiile industriale sunt fabricate din materiale rezistente, iar motoarele sunt fie in constructie atex pentur a se utiliza in medii cu potential exploziv sau care sunt rezistnete la temperaturi mai intalte decat in mod normal. 
webRelease: 30% din suprafata totala Oregon Park este dedicata peisagisticii Cel mai nou proiect de birori dezvoltat de Portland Trust in Bucuresti, Oregon Park, va avea o suprafata impresionanta dedicata peisagisticii si spatiilor deschise. Spatiul verde reprezinta 30% din suprafata totala de 4 hectare a sitului si va fi alcatuit din zone cu gazon si banci, copaci indigeni, plante cu flori si arbusti ornamentali, verzi tot anul. Peste 700 de plante si copaci si 2.400 mp de gazon vor plasa Oregon Park in topul celor mai verzi zone din centrul de afaceri Floreasca - Barbu Vacarescu.
webPR: P3 isi mareste echipa de marketing pentru a sustine cresterea businessului P3, unul dintre cei mai mari investitori specializati, dezvoltatori si manageri de proprietati pan-europene de logistica, isi consolideaza echipa de marketing pentru a sprijini viitoarele planuri de extindere, care vor include o crestere semnificativa in Europa de Vest. Numirea unui nou membru, Kordula Kiefer-Kempf urmeaza recentelor angajari ale Juliei Svarovska si Adam Foks, alaturi de promovarea lui Hynek Bartik in pozitia de Group PR & Marketing Director.
webRelease: De ce sa folosesti caramida in constructii si ce avantaje ofera aceasta Caramida este un material de constructii foarte utilizat in constructiile de diferite tipuri, deoarece se preteaza foarte bine oricarui tip de combinatii. Cu lemn, tigla ceramica, metal sau piatra, caramida se poate utiliza foarte bine impreuna cu aceste materiale. De asemenea, caramida poate fi si o solutie de design exterior pentru ca poate fi utilizata pentru fatade, atat in cazul caselor, cat si in cazul blocurilor, datorita nuantelor sale coloristice. In plus, aceasta a inceput sa fie folosita si in designul interior, pusa pe un perete sub forma de accent de design.
MAPEI Romania incurajeaza constructiile de calitate prin campania nationala ”€œEsti ceea ce construiesti” MAPEI Romania a lansat incepand cu luna mai a.c. campania nationala ”Esti ceea ce construiesti”, prin care vizeaza asocierea brandului italienesc premium cu pasiunea pentru constructii si lucrarile de calitate, facute sa dureze. Printr-o comunicare integrata de marketing si PR, realizata cu ajutorul agentiilor de comunicare Armada si More than Pub, liderul mondial in productia de adezivi si produse chimice pentru constructii tinteste in Romania nu doar accelerarea vanzarilor ci si consolidarea unei identitati de brand echivalenta cu performanta si calitatea superioara a produselor sale.
webRelease:eMenatwork pune la dispozitie o gama deosebita de usi de interior la preturi accesibile Cu o experienta vasta in domeniul distributiei de materiale de constructii, amenajari si finisaje pentru interior si exterior, magazinul online eMenatwork ofera peste 5000 de produse necesare in orice locuinta, de la instalatii de incalzire, obiecte sanitare, garduri sau plase de protectie, pana la parchet, tapet, usi interior, usi culisante si usi lemn.
webRelease: Interesul romanilor pentru locuinte verzi urca afacerile xell.ro la o valoare de 12 milioane de euro Gradul de izolare termica al cladirilor noi din Romania este si de doua ori mai bun comparativ cu imobilele vechi, potrivit estimarilor producatorilor celui mai vandut material de zidarie termoizolanta  din lume, YTONG. Reprezentantii filialei locale a companiei, Xella Ro, arata ca Romania este una dintre tarile in care ponderea de produse premium in piata de zidarie este in crestere,romanii fiind interesati sa beneficieze de locuinte realizate cu produse naturale si care sa asigure costuri minime de intretinere. Afacerile Xella Ro au crescut cu un total de 23,2 mil lei (peste 5 milioane euro) in ultimii patru ani, compania vanzand in acest interval aproximativ un milion de paleti de blocuri de zidarie YTONG.
webRelease: Cum se pregateste vopseaua decorativa? Inainte de a aplica tencuiala decorativa  se recomanda sa cititi cu atentie eticheta produsului. Produsul se omogenizeaza bine inainte de folosire si se aplica nediluat sau diluat cu apa potabila cu proportiile stabilite de producator.
webRelease: Montajul aparatelor de aer conditionat Inainte ca echipele de instalare sa ajunga este recomandat sa va familiarizati cu mai multe aspecte care tin de instalarea aparatului de aer conditionat. 
webRelease: Vopsea termorezistenta Emex TRS 700 - rezistenta si protectie Pentru a creste rezistenta cuptoarelor si cosurilor de fum, durata lor de viata si exploatare, dar si nivelul de siguranta al angajatilor, Romtehnochim va pune la dispozitie Vopseaua Termorezistenta ”Emex TRS 700”. Cuptoarele industriale si sistemele de evacuare a fumului sunt supuse unor temperaturi ridicate (uneori chiar flacara deschisa in interiorul canalului de fum), sau socuri termice, dar si multe alte conditii severe de exploatare. Aceste actiuni de natura fizica si chimica afecteaza rezistenta si durabilitatea acestor ansambluri din otel sau fonta, motiv pentru care elaborarea unor solutii constructive fiabile si produse termorezistente performante sunt absolut necesare.
KNX ROMANIA initiaza prima dezbatere nationala despre automatizari de cladiri din Romania Asociatia „KNX ROMANIA” organizeaza prima editie a Conferintei Nationale KNX. Evenimentul, care va avea loc pe 6 iunie 2016, la Hotel Radisson BLU isi propune sa raspunda la intrebarea „De ce automatizari de cladiri si in Romania?”. Totodata, conferinta KNX va oferi solutii practice si moderne pentru imbunatatirea eficientei energetice si realizarea de cladiri verzi in Romania.
United comunica pentru cel mai verde ansamblu de birouri dezvoltat de Portland Trust: Oregon Park United, agentie full-service de marketing, prezenta de 15 ani pe piata, continua colaborarea cu Portland Trust, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari din Romania, preluand contul de marketing si PR pentru parcul de birouri Oregon Park.
webRelease: 13 lucruri care nu au ce cauta in fosa septica ecologica Desi pe ambalajul multor obiecte folosite intr-o casa se mentioneaza ca ele pot fi aruncate in chiuveta sau in closet, este foarte important sa stii ca ele pot afecta echilibrul bacterian din fosa septica ecologica, ceea ce poate duce la o functionare anormala a sistemului de tratare a deseurilor umane si, intr-un final, la o defectiune costisitoare si extrem de neplacuta pentru intreaga familie.
webRelease: Amenajari birouri Biroul este un loc in care este foarte important sa va puteti relaxa, sa fiti creativi si sa va organizati bine documentele, oamenii si taskurile dar si sa va primiti in mod ospitalier colaboratorii pentru a incheia contracte. Ne-am gandit sa vorbim si despre modul in care ar trebui sa ava amenajati biroul astfel incat sa va inspire. In primul rand trebuie sa fiti constienti de faptul ca biroul va reprezinta. 
webRelease: Mobila de gradina Gradina este o incapere suplimentara din casa. Va trebui sa alegeti cu atentie mobila de gradina. Aceasta mobila trebuie sa raspunda nevoilor pe care le aveti.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by