newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Baumeister va construi si cel de-al doilea mare Parc Logistic pentru un retailer german Antreprenorul general Baumeister a castigat licitatia in vederea executiei primei etape din cel  de-al doilea parc logistic ce apartine  unui retailer german cu traditie  pe piata romaneasca.
webRelease: 1.200.000 euro investitie in The Brick Restaurant and Lounge The Brick Restaurant and Lounge a fost lansat in septembrie 2009 si face parte dintr-un proiect de amploare ce se va intinde pe 2 de hectare in care se vor face investitii in valoare totala de aproximativ 15.000.000 Euro. Acesta este amplasat in Paradisul Verde din Corbeanca, fiind inspirat de atmosfera buddha bar si clasicul pub englezesc.
webRelease: Xella Group lanseaza in Romania cea mai moderna fabrica de BCA din Europa de Est Xella Group, liderul mondial al industriei de bca, lanseaza astazi, 14 aprilie 2010, la Paulesti (judetul Prahova) prima unitate de productie Ytong din Romania. Cu o investitie de aproximativ 32 milioane euro in tehnologie la cele mai inalte standarde de calitate, fabrica este considerata a fi cea mai moderna din Europa de Est. Reprezentantii Xella Ro estimeaza ca pana la sfarsitul anului vor inregistra vanzari de circa 285.000 metri cubi de YTONG (brand premium de bca), insemnand cote de piata estimative de 13% pe piata de bca si de 7% pe piata de zidarie.
webRelease: Cesarom mizeaza  pe cresterea afacerilor cu 10% pe o piata in scadere Cesarom, liderul pietei de placi ceramice din Romania controlat de producatorul austriac Lasselsberger, mizeaza in acest an pe o crestere a afacerilor cu 10% in contextul unei piete care se va diminua cu 10 procente. Pentru anul in curs, compania estimeaza ca va raporta un business de 38,5 milioane de euro, in conditiile majorarii ponderii exporturilor de la 1%, anul trecut, la 5% din cifra de afaceri.
webRelease: Luna aprilie aduce in dar noi promotii de la Lindab Lindab continua promotiile dedicate sistemului Roca si in luna aprilie si ofera o reducere de 25% la modelele de tigla cu acoperire granulata Roca Rustica si Roca Serena pe culoarea rosu garnet, precum si preturi speciale pentru accesoriile sistemului. Campania este valabila pana la sfarsitul lunii aprilie in toata reteaua de parteneri Lindab.
webRelease: Usi Porta Doors-noi modele Porta Brand B&M SRL, cel mai mare distribuitor de usi Porta Doors din sud-estul Europei (40.000 de usi pe stoc, 180 magazine in Romania si Bulgaria) va invita sa admirati si sa achizitionati noile modele de usi Porta Doors din catalogul de usi Porta Doors 2010. Puteti vizualiza online catalogul Porta Doors 2010 sau puteti sa-l descarcati in format pdf de pe site-ul nostru, www.usi-porta.ro.
webRelease: Final Distribution, distribuitorul Gerard in Romania, lanseaza blogul DespreAcoperisuri.ro Final Distribution, liderul pe piata tiglelor metalice cu acoperire de piatra naturala din Romania, a lansat pe 24 martie blogul DespreAcoperisuri.ro prin care devine partener profesional in dialogul online pe piata acoperisurilor. Blogul cuprinde sfaturi practice in realizarea unui acoperis premium, folosind solutiile Final Distribution.
webRelease: Saint-Gobain lanseaza conceptul Casei Multi-Confort Grupul Saint-Gobain, unul dintre cei mai mari si diversificati producatori globali de materiale de constructii, propune deopotriva arhitectilor, constructorilor si tuturor celor interesati Casa Multi-Confort (MultiComfort House), un concept inovator care promite sa revolutioneze atat piata constructiilor noi, cat si pe cea a renovarilor.
webRelease: Conferinta Case Ia pret accesibil. Case Eficiente Energetic Actuala criza a creat oportunitatea construirii de case ieftine prin intrunirea mai multor conditii dupa spargerea bulei imobiliare: ieftinirea terenurilor, ieftinirea materialelor de constructie, reducerea costurilor, cresterea disponibilitatii fortei de munca si, foarte important, lipsa unor proiecte cu rentabilitate foarte mare care ar fi putut atrage banii investitorilor.
webRelease: Lafarge si Bouygues Construction prezinta o noua generatie de betoane Lafarge inoveaza din nou in domeniul betoanelor si anunta lansarea unei noi game de betoane gata de utilizare cu proprietati izolante: ThermediaTM. Grupul si-a unit expertiza si know-how-ul cu cele ale Bouygues Construction pentru a dezvolta si testa in Franta primul produs din aceasta noua gama: Thermedia 0.6 B. Acest beton destinat tencuirii fatadelor cladirilor constituie un prim raspuns la cerintele de imbunatatire a eficientei energetice a cladirilor, introducand o noua functie a betonului in sistemele de constructii, in concordanta cu liniile directoare ale Forumului Francez pentru Mediu Grenelle.
webRelease: Demark Construct, primul loc in Topul National al Firmelor Private 2008 Demark Construct se plaseaza pe primul loc in „Topul National al Firmelor Private 2008”, la categoria companiilor romanesti din domeniul lucrarilor de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, potrivit clasamentului intocmit de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).
webRelease: Holcim a finalizat o investitie de 11,5 milioane de euro Holcim a lansat noul terminal de ciment Bucuresti Progresul, in urma unei investitii de 11,5 milioane de euro. Noul terminal a sporit capacitatea de depozitare cu 6.000 de tone si capacitatea de expediere de la 60.000 de tone/an la 400.000 de tone/an.
KAI GROUP intra pe piata din Romania KAI Group, cel mai mare producator de placi ceramice din Europa de Est, detinut de fondul de investitii Advent International, a intrat pe piata din Romania. Compania isi propune sa devina cel mai important furnizor de placi ceramice pe piata locala. Pentru 2009 KAI Romania estimeaza o cota de piata de 15% si o cifra de afaceri in valoare de 8-10 milioane de Euro.  


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by