newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Lafarge si Bouygues Construction prezinta o noua generatie de betoane Lafarge inoveaza din nou in domeniul betoanelor si anunta lansarea unei noi game de betoane gata de utilizare cu proprietati izolante: ThermediaTM. Grupul si-a unit expertiza si know-how-ul cu cele ale Bouygues Construction pentru a dezvolta si testa in Franta primul produs din aceasta noua gama: Thermedia 0.6 B. Acest beton destinat tencuirii fatadelor cladirilor constituie un prim raspuns la cerintele de imbunatatire a eficientei energetice a cladirilor, introducand o noua functie a betonului in sistemele de constructii, in concordanta cu liniile directoare ale Forumului Francez pentru Mediu Grenelle.
webRelease: Demark Construct, primul loc in Topul National al Firmelor Private 2008 Demark Construct se plaseaza pe primul loc in „Topul National al Firmelor Private 2008”, la categoria companiilor romanesti din domeniul lucrarilor de instalatii sanitare, de incalzire si de aer conditionat, potrivit clasamentului intocmit de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR).
webRelease: Holcim a finalizat o investitie de 11,5 milioane de euro Holcim a lansat noul terminal de ciment Bucuresti Progresul, in urma unei investitii de 11,5 milioane de euro. Noul terminal a sporit capacitatea de depozitare cu 6.000 de tone si capacitatea de expediere de la 60.000 de tone/an la 400.000 de tone/an.
KAI GROUP intra pe piata din Romania KAI Group, cel mai mare producator de placi ceramice din Europa de Est, detinut de fondul de investitii Advent International, a intrat pe piata din Romania. Compania isi propune sa devina cel mai important furnizor de placi ceramice pe piata locala. Pentru 2009 KAI Romania estimeaza o cota de piata de 15% si o cifra de afaceri in valoare de 8-10 milioane de Euro.  


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by