newsletter rss
HotNews.ro

Afla din acest articol tot ce trebuie sa stii despre tabla zincata!

de asuits | Luni, 13 Nov 2017 in webReleases | Constructii

Tabla zincata este un material de constructii foarte des utilizat datorita proprietatiilor sale caracteristice.

Iridex propune solutii performante pentru armarea asfaltului

de FirstPR | Vineri, 10 Nov 2017 in webReleases | Constructii

Iridex Group Plastic, parte a grupului Iridex - lider in tehnologii de mediu, constructii civile si industriale, a organizat ieri, 9 noiembrie, seminarul de prezentare a celor mai noi tehnologii si produse geosintetice destinate armarii imbracamintilor asfaltice, alaturi de partenerul ADFORS Saint-Gobain, producator de materiale din fibra de sticla pentru armarea asfaltului.

Tabla decapata este un material de constructie calitativ si eficient

de asuits | Miercuri, 1 Nov 2017 in webReleases | Constructii

Tabla decapata se realizeaza prin rularea si presarea otelului de cateva ori printr-o serie de role pentru subtiere.

Farmec relanseaza cele doua branduri consacrate pentru curatenia locuintei: Nufar si Triumf

de GolinHarris | Luni, 30 Oct 2017 in webReleases | Constructii

Farmec, una dintre cele mai mari companii cu capital 100% romanesc, anunta relansarea celor doua game consacrate pentru curatenia locuintei:€“ Nufar si Triumf. In urma procesului de rebranding, cele doua game au integrat noi formulari extrem de eficiente, modalitati de ambalare moderne si au fost dezvoltate cu noi subgame de produse. Acesta este ultimul proces de modernizare, dupa cel desfasurat in anul 2013.

CTP a ajuns la o valoare totala a activelor de 364 milioane euro, in primele noua luni din 2017

de United | Luni, 30 Oct 2017 in webReleases | Constructii

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, a intrat in ultimul trimestru al anului cu rezultate ce depasesc previziunile anterioare. Astfel, portofoliul de spatii din Romania al companiei a crescut in 2017 cu 73%, ajungand la peste 700.000 m2  si  la o valoare de piata de 364 milioane euro. Pentru CTP, 2017 este anul cu cel mai accelerat ritm de dezvoltare: suprafata inchiriabila construita si livrata pana la sfarsitul anului se situeaza la aproximativ 180.000 m2, iar circa 300.000 m2 sunt in constructie, cu date de finalizare estimate pentru prima jumatate a anului viitor.

Informatii generale despre teava rectangulara

de asuits | Miercuri, 25 Oct 2017 in webReleases | Constructii

In categoria materialelor de constructie intra si teava rectangulara care are o forma tubulara.

Informatii generale despre teava rectangulara

de asuits | Miercuri, 25 Oct 2017 in webReleases | Constructii

In categoria materialelor de constructie intra si teava rectangulara care are o forma tubulara.

CTP investeste peste 17 milioane de euro in achizitia unui parc logistic in Chitila

de United | Joi, 5 Oct 2017 in webReleases | Constructii

CTP, cel mai mare dezvoltator si administrator pe termen lung de parcuri industriale si logistice premium din Romania si Europa Centrala si de Est, isi continua ritmul accelerat de dezvoltare prin achizitionarea unui parc logistic in apropierea capitalei, Chitila Logistic Park (CLP). Tranzactia a fost incheiata in cursul lunii septembrie, iar valoarea investitiei se ridica la 17,3 milioane de euro. CLP a fost cumparat de la UBM Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori imobiliari de pe piata europeana. Aceasta achizitie este parte a strategiei CTP de a creste stocul de spatii logistice si industriale detinute pe teritoriul Romaniei, la aproximativ 1 milion m² pana la sfarsitul lui 2018. 

Tavan obisnuit sau tavan extensibil - ce sa aleg pentru un spatiu comercial?

de Stefan George | Luni, 10 Apr 2017 in webReleases | Constructii

Care sunt diferentele dintre un tavan standard, unul fals si unul extensibil? Spatiile comerciale de astazi prefera una din aceste variante? Vom incerca sa raspundem acestor intrebari in comunicatul de mai jos.

Iti doresti o bucatarie completa, moderna si la un pret excelent? Premiamob.ro este raspunsul perefect pentru tine

de premiamob | Joi, 23 Mar 2017 in webReleases | Constructii

Te-ai mutat intr-o locuinta noua sau vrei pur si simplu sa iti redecorezi bucataria? Atunci cu siguranta esti pus in fata unei reale provocari avand in vedere ca tendintele din acest domeniu se schimba periodic. Dintre toate incaperile unei locuinte, bucataria pare sa fie spatiul cel mai greu de amenajat in ultimii ani avand in vedere ca producatorii ne intampina cu piese de mobilier din ce in ce mai sofisticate si mai atragatoare. Aceasta diversitate, precum si tendintele mereu schimbatoare par sa fie principalele elemente care ne genereaza adevarate batai de cap atunci cand suntem pusi in situatia de a alege mobilierul pentru bucatarie.

webRelease: Alege un model de usa exterioara de la Holzertehnic si bucura-te de avantajele lemnului stratificat

de holzertehnic | Vineri, 20 Ian 2017 in webReleases | Constructii

Stim cu totii cat de greu este sa luam o decizie in privinta usilor exterioare avand in vedere ca o alegere responsabila in acest sens inseamna o usa exterioara de calitate dar care sa ne puna simultan si locuinta in valoare. 

webRelease: GIC a finalizat acordul de achizitie a P3, in valoare de 2,4 miliarde de euro - una dintre cele mai mari tranzactii de pe piata imobiliara din 2016

de United | Miercuri, 4 Ian 2017 in webReleases | Constructii

GIC, fondul suveran al statului Singapore, a finalizat procesul de achizitie de la TPG Real Estate si Ivanhoé Cambridge a P3, unul dintre cei mai mari proprietari, dezvoltatori si administratori de active logistice la nivel pan-european. Acordul, care evalueaza compania la 2,4 miliarde de euro, a fost anuntat pentru prima data in luna noiembrie 2016, dar perfectarea sa a fost facuta dupa ce a primit toate aprobarile organismelor de reglementare europene. Este una dintre cele mai mari tranzactii efectuate in 2016 pe piata imobiliara europeana.

webRelease: Compania MP IFMA pune la dispozitie elevatoare auto sigure si eficiente

de GeorgianaNiculae | Miercuri, 10 Aug 2016 in webReleases | Constructii

In zilele noastre, locurile de parcare disponibile reprezinta o problema in majoritatea oraselor din Romania. Pe soselele din tara circula din ce in ce mai multe masini, insa infrastructura nu este modernizata astfel incat sa tina pasul cu schimbarile permanente si, implicit, locurile pentru parcari special amenajate nu sunt niciodata suficiente sau nu sunt accesibile. Indiferent ca este vorba despre marile magazine sau centrele comerciale, de blocurile de locuinte ori cladirile de birouri, toate acestea au nevoie de un sistem care sa rezolve problema locurilor de parcare si a transportarii masinilor.

webRelease: Producator lacuri si vopsele auto

de amy_abira | Joi, 4 Aug 2016 in webReleases | Constructii

Finisajul exterior este primul lucru vazut de toti in momentul in care se uita la o masina. Calitatea lacului reflecta durabilitatea si calitatea unei masini. Lacul este un strat ce formeaza ultima interfata cu mediul existent in jur si cuprinde cea mai importanta parte care tine de performanta tehnologica si care trebuie sa poata rezista in diverse conditii meteorologice care pot provoca aroziuni. Alegeti un producator de lacuri si vopsele auto recunoscut.

webRelease: Revizii centrale termice Bosch Bucuresti

de amy_abira | Vineri, 29 Iul 2016 in webReleases | Constructii

Majoritatea posesorilor de centrale termice pe gaze nu realizeaza ca trebuie sa fie instalate, verificate si utilizate conform cu prevederile legale. Multe din accidentele ce a loc zilnic sunt dovada ca persoanele care utilizeaza echipamenele nu stiu reglementarile legale. Cele mai multe persoane vor instala centralele termice cu gaz pentru a economisi dar si pentur a avea autonomie legat de incalzirea case cu apa calda.

webRelease: Amenajari birouri

de amy_abira | Vineri, 29 Iul 2016 in webReleases | Constructii

Birourile sunt locurile unde este important sa va relaxati pentru a putea sa fiti creativi si pentrua va primi in mod ospitalier colaboratorii cu care sa incheiati contracte. Ne-am gandit sa discutam si despre modul in care e recomandat sa va amenajati biroul astfel incat sa va inspire si pe voi dar si pe ci care vor intra in birou. In primul rand e bine de stiut ca biroul este spatiul care va reprezinta.  Tocmai de aceea noi va recomandam sa apelati la servicii de amenajari birouri.

webRelease: Ce este un dezumidificator aer

de amy_abira | Marţi, 26 Iul 2016 in webReleases | Constructii

Un dezumidficator pentru aer poate sa va scape de nivelul mare de umiditate din aerul care se afla in camera.  Acest aer va produce disconfort si poate cauza si un numar destul de mare de probleme pentr santate si pentru casa. Folosind un dezumidificator puteti sa controlati nivelul de umiditate indiferent ca vorbim despre un model profesionist care se poate monta in camera ori pe podea indiferent ca e vorba de un dezumidificator portabil sau nu.

webRelease: Ventilatoare industriale

de amy_abira | Luni, 11 Iul 2016 in webReleases | Constructii

Ventilatoarele centrifugale destinate pentru spatiile industriale sunt fabricate din materiale rezistente, iar motoarele sunt fie in constructie atex pentur a se utiliza in medii cu potential exploziv sau care sunt rezistnete la temperaturi mai intalte decat in mod normal. 

webRelease: 30% din suprafata totala Oregon Park este dedicata peisagisticii

de United | Marţi, 28 Iun 2016 in webReleases | Constructii

Cel mai nou proiect de birori dezvoltat de Portland Trust in Bucuresti, Oregon Park, va avea o suprafata impresionanta dedicata peisagisticii si spatiilor deschise. Spatiul verde reprezinta 30% din suprafata totala de 4 hectare a sitului si va fi alcatuit din zone cu gazon si banci, copaci indigeni, plante cu flori si arbusti ornamentali, verzi tot anul. Peste 700 de plante si copaci si 2.400 mp de gazon vor plasa Oregon Park in topul celor mai verzi zone din centrul de afaceri Floreasca - Barbu Vacarescu.

webPR: P3 isi mareste echipa de marketing pentru a sustine cresterea businessului

de United | Vineri, 24 Iun 2016 in webReleases | Constructii

P3, unul dintre cei mai mari investitori specializati, dezvoltatori si manageri de proprietati pan-europene de logistica, isi consolideaza echipa de marketing pentru a sprijini viitoarele planuri de extindere, care vor include o crestere semnificativa in Europa de Vest. Numirea unui nou membru, Kordula Kiefer-Kempf urmeaza recentelor angajari ale Juliei Svarovska si Adam Foks, alaturi de promovarea lui Hynek Bartik in pozitia de Group PR & Marketing Director.WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by