newsletter rss
HotNews.ro
BCR Banca pentru Locuinte – castigator al recesiunii economice Conform unui studiu national, realizat in perioada iulie – august 2009, sistemul de economisire-creditare oferit de BCR Banca pentru Locuinte reprezenta o alternativa de certitudine si siguranta in timp de recesiune. Produsul va contribui la revenirea dorintei de economisire si va deveni un factor de consolidare a familiei pe termen lung.  
webRelease: Banca Romaneasca actualizeaza dobanzile la depozite si contul flexibil  Banca Romaneasca a actualizat dobanzile pasive anuale valabile pentru depozitele la termen si contul flexibil, noile valori fiind valabile incepand de astazi, 28.09.2009.
WebRelease: “Alimenteaza si cheltuieste" cu primul card preplatit din Romania   Romanii au acum sansa de a se alatura revolutiei sistemului de plati de tip “alimenteaza si cheltuieste", prin lansarea oficiala pe plan national a cardului "Posta Romana cashplus prepaid MasterCard ®". Primul card de uz general de tip preplatit din Romania, va fi disponibil in 90 de oficii ale Postei Romane din toata tara incepand din 25 septembrie 2009.
webRelease: GE Money reduce dobanzile si elimina comisionul de analiza pentru creditele ipotecare GE Money, divizia de servicii financiare de retail a concernului General Electric in Romania, a redus, incepand cu luna septembrie marjele de dobanda pentru toate creditele garantate cu ipoteca, cu pana la 1%, operand totodata si ajustari in zona comisioanelor.
ING Bank Romania - oferte speciale la aniversarea a 15 ani ING Bank sarbatoreste 15 ani de activitate bancara in Romania prin lansarea unei oferte speciale dedicate clientilor persoane fizice. "Cei 15 ani de activitate ai ING Bank Romania reprezinta calea de la pionierat la o banca universala, matura si bine implementata in economia romaneasca, care ofera o paleta completa de produse si servicii tuturor categoriilor de clienti", a declarat Misu Negritoiu, Director General ING Bank Romania.vezi pagina ING Bank in webPR
10 intrebari despre cum sa platesti in siguranta pe internet Sasha de la ING explica cum poti sa-ti faci cumparaturile pe internet fara sa te temi de fraude, cum poti sa efectuezi plati online fara nicio problema. Pe Internet poti sa cauti mai usor vacanta care ti se potriveste cel mai bine si imediat ce ai gasit-o poti sa o si achiti. Intra in articol pentru a vedea raspunsurile lui Sasha la  cele mai importante zece intrebari despre platile in siguranta pe internet.
Reputatia bancilor in semestrul I 2009 – studiu TNS CSOP “Ai nevoie de 20 de ani sa construiesti o reputatie buna si doar de cinci minute sa o distrugi. Daca va ganditi la asta, veti face lucrurile in mod diferit” - Warren Buffet.
Ce faci cu banii personali, ii pui la ciorap sau ii investesti? Criza ... care criza? China investeste masiv in Asia Centrala. Marti - 10 miliarde de dolari.  In ce ar trebui sa-ti investesti banii personali? Analistul financiar Matei Paun, managing partner al BAC Investment, banca de consultanta in achizitii, s-a aflat in redactia HotNews.ro pentru a discuta cu cititorii despre plasarea banilor in perioada aceasta.Matei Paun a lucrat mai mult de 10 ani in pietele emergente in domeniul investitiilor financiare, incepand cu Rusia in primii ani dupa '90.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by