newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Millennium Bank lanseaza serviciul direct debit pentru facturile Romtelecom Millennium Bank lanseaza serviciul direct debit pentru facturile Romtelecom, fara niciun cost suplimentar pentru clienti. Serviciul poate fi folosit de toti clientii persoane fizice si persoane juridice care au un cont curent deschis la Millennium Bank. Clientul trebuie doar sa completeze un mandat prin care autorizeaza banca sa transfere contravaloarea facturii lunare din contul sau in contul Romtelecom. Platile sunt confirmate automat de Millennium Bank la Romtelecom.
webRelease: Millennium Bank a finalizat procesul de dezvoltare a retelei Millennium Bank a finalizat procesul de dezvoltare a retelei teritoriale si ofera acum servicii complete de retail prin intermediul tuturor sucursalelor sale.
webRelease: Detinatorii de carduri de credit Millennium Bank beneficiaza de bonusuri de la Bam Boo Clientii Millennium Bank care platesc cu cardurile de credit la magazinele de decoratiuni Bam Boo beneficiaza de bonusuri cadou de pana la 20% din valoarea cumparaturilor.
webRelease: „Creditul gata garantat” are dobanda promotionala Banca Transilvania a scazut dobanda la „Creditul Gata Garantat”, asa incat clientii care apeleaza la Banca Transilvania beneficiaza, pana la finalul anului, de o dobanda promotionala, care este 14% pe an la „Creditele Gata Garantate”, acordate in lei, respectiv de 9% pe an la cele in euro. Linia de credit a fost conceputa, in premiera, in parteneriat cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) si a fost lansata in luna iunie a.c. 
webRelease: BRD sprijina lansarea primei rachete romanesti catre Luna BRD - Groupe Societe Generale si Asociatia Romana de Cosmonautica si Aeronautica (ARCA) au semnat un parteneriat pe 3 ani pentru sustinerea implementarii tehnologiilor inovatoare si promovarea proiectelor ARCA din domeniul cercetarii astronautice. In cadrul acestui parteneriat, BRD va sponsoriza ARCA cu suma de 300 000 euro in vederea realizarii proiectului de lansare in spatiu a primei rachete romanesti care are capacitatea sa aselenizeze si sa trimita imagini pe Pamant.  
webRelease: Millennium Bank a majorat plafonul pentru Prima Casa, la 25 de milioane de euro Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri a majorat plafonul acordat Millennium Bank pentru credite Prima Casa la 25 de milioane de euro, de la 20,8 milioane de euro."Oferta Millennium Bank de credite Prima Casa se bucura de succes, motiv pentru care am solicitat si ne-a fost aprobat de catre Fondul National de Garantare un plafon mai mare pentru acordarea de finantare in cadrul acestui program", a declarat Eliza Erhan, Director Dezvoltare Produse Retail la Millennium Bank.
webRelease: Banca Transilvania premiaza clientii care folosesc lunar cel putin 3 produse BT  Banca Transilvania si Zanul BT vin cu o noua promotie pentru oamenii intreprinzatori, clienti persoane fizice. Promotia are ca mesaj central „Poti castiga din 3 miscari”, iar cei care folosesc lunar, in perioada 19 octombrie 2009 – 15 ianuarie 2010, cel putin 3 produse ale  bancii – din cele 5 incluse in campanie – sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru premiile zilnice, in valoare de 250 euro fiecare. 
webRelease: Millennium Bank lanseaza factoring Millennium Bank lanseaza factoring, un nou produs care se adreseaza companiilor interesate de o solutie flexibila si rapida pentru imbunatatirea gradului de lichiditate si pentru obtinerea de capital de lucru.
webRelease: EximBank relanseaza serviciul de internet banking EximBank relanseaza serviciul de internet banking, noua varianta aducand utilizatorilor o simplificare substantiala a procesarii si gestionarii conturilor si o diminuare a timpului de vizualizare a tranzactiilor. 
webRelease: OTP Bank Romania lanseaza certificatul de depozit nominativ cu discount   OTP Bank Romania anunta lansarea certificatului de depozit nominativ cu discount, nenegociabil, care ofera clientilor posibilitatea de a plasa bani pe o perioada fixa de timp. Noul produs de economisirie este disponibil, atat in RON, cat si in EUR si se adreseaza deopotriva persoanelor fizice rezidente si nerezidente.
GarantiBank a emis peste 70.000 de carduri de credit Bonus Card Bonus Card, cardul de credit oferit de GarantiBank, a depasit 70.000 de utilizatori. Bonus Card este primul card de credit multi-brand cu cip din Romania, un instrument de plata inteligent care rasplateste consumatorii cu bonusuri de fiecare data cand fac cumparaturi.
webRelease: Banca Transilvania primeste 50 milioane euro de la IFC pentru finantarea sectorului medical privat Banca Transilvania si IFC, membra a Bancii Mondiale, semneaza miercuri 14 octombrie, oficial, un contract de finantare, in valoare de 50 milioane de euro. Suma este destinata Bancii Transilvania care, prin Divizia Pentru Medici, va finanta, la randul ei, sectorul medical privat din Romania.
webRelease:  UniCredit Tiriac Bank lanseaza produsele din Pachetul Campionilor si promotia Creditul 11 UniCredit Tiriac Bank lanseaza produsul special „Pachetul Campionilor”, promotia „Creditul 11” si campania „Copiii Vedeta din UEFA Champions League”, in cadrul parteneriatului cu UEFA Champions League.  
webRelease: Reduceri de pana la 30% pentru detinatorii de carduri Millennium Bank Clientii care au carduri Millennium Bank beneficiaza de reduceri de pana la 30% cand platesc cu cardul bunurile si serviciile achizitionate de la comerciantii parteneri ai bancii. Reteaua de parteneri Millennium Bank a ajuns la aproximativ 130 de comercianti cu 300 de unitati in toata tara si acopera domenii variate: servicii medicale, turism, restaurante, centre de sport si de infrumusetare, produse electronice, magazine etc.
webRelease: Deutsche Leasing mizeaza pe servicii financiare de nisa Pe o piata de leasing in care sectoarele cele mai cautate pana acum sunt in scadere, firmele care au stiut inspre ce sa isi indrepte atentia nu au de ce sa se planga. Viziunea si curajul au condus Deutsche Leasing spre domenii la care putini s-au gandit ca vor functiona. Agricultura, constructiile, logistica, industrii precum cea a metalelor, a plasticelor sau a lemnului sunt directiile pe care Deutsche Leasing Romania s-a concentrat inca de la patrunderea pe piata romaneasca de leasing. "Strategia noastra este una de targetare a unor sectoare anume, ce necesita largi finantari in leasing, in special pe segmentele de utilaje industriale, agricultura, industria de tipar, ambalaje si media si echipamente de constructii", precizeaza Cedric Chilian, directorul general al companiei.
webRelease: OTP Bank Romania seviciul Direct Debit Interbancar  OTP Bank Romania anunta lansarea serviciului Direct Debit Interbancar, incepand cu data de 05 octombrie 2009. Acesta reprezinta una dintre cele mai sigure metode de plata a facturilor, o alternativa la solutiile clasice de instructare a platilor, care reglementeaza modalitatea automata de plata a unei sume de bani, in moneda nationala, intre un platitor si un beneficiar, fie el companie de telecomunicatii, societate de asigurari, de leasing, de utilitati sau altele.  
webRelease: BCR stabileste noi repere de piata la dobanzi  Banca Comerciala Romana reduce, din nou, dobanzile la creditele retail, concomitent cu diminuarea dobanzilor la produsele de economisire - atat pe zona retail cat si pentru companii. De asemenea, BCR reduce dobanzile si la cardurile de credit in lei si EUR. 
webRelease: Cumparaturi online mai usoare Credit Europe Bank anunta dezvoltarea si implementarea primei solutii integrate de comert electronic dedicata magazinelor online romanesti, platforma ce permite achizitionarea produselor in rate fara dobanda, pentru detinatorii de card de credit CardAvantaj.
Noua oferta Raiffeisen - depozit si unitati ale fondului Raiffeisen Confort Raiffeisen lanseaza in Romania un pachet promotional format dintr-un depozit cu dobanda majorata si plasamente in fondul cu cu capital protejat Raiffeisen Confort.Astfel, clientii care subscriu unitati de fond Raiffeisen Confort pana la data de 25 octombrie 2009 pot avea posibilitatea sa constituie si depozite in lei sau EUR cu dobanzi majorate fata de cele in vigoare in acest moment. 
BCR Banca pentru Locuinte – castigator al recesiunii economice Conform unui studiu national, realizat in perioada iulie – august 2009, sistemul de economisire-creditare oferit de BCR Banca pentru Locuinte reprezenta o alternativa de certitudine si siguranta in timp de recesiune. Produsul va contribui la revenirea dorintei de economisire si va deveni un factor de consolidare a familiei pe termen lung.  


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by