newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Reduceri de pana la 30% pentru detinatorii de carduri Millennium Bank Clientii care au carduri Millennium Bank beneficiaza de reduceri de pana la 30% cand platesc cu cardul bunurile si serviciile achizitionate de la comerciantii parteneri ai bancii. Reteaua de parteneri Millennium Bank a ajuns la aproximativ 130 de comercianti cu 300 de unitati in toata tara si acopera domenii variate: servicii medicale, turism, restaurante, centre de sport si de infrumusetare, produse electronice, magazine etc.
webRelease: Deutsche Leasing mizeaza pe servicii financiare de nisa Pe o piata de leasing in care sectoarele cele mai cautate pana acum sunt in scadere, firmele care au stiut inspre ce sa isi indrepte atentia nu au de ce sa se planga. Viziunea si curajul au condus Deutsche Leasing spre domenii la care putini s-au gandit ca vor functiona. Agricultura, constructiile, logistica, industrii precum cea a metalelor, a plasticelor sau a lemnului sunt directiile pe care Deutsche Leasing Romania s-a concentrat inca de la patrunderea pe piata romaneasca de leasing. "Strategia noastra este una de targetare a unor sectoare anume, ce necesita largi finantari in leasing, in special pe segmentele de utilaje industriale, agricultura, industria de tipar, ambalaje si media si echipamente de constructii", precizeaza Cedric Chilian, directorul general al companiei.
webRelease: OTP Bank Romania seviciul Direct Debit Interbancar  OTP Bank Romania anunta lansarea serviciului Direct Debit Interbancar, incepand cu data de 05 octombrie 2009. Acesta reprezinta una dintre cele mai sigure metode de plata a facturilor, o alternativa la solutiile clasice de instructare a platilor, care reglementeaza modalitatea automata de plata a unei sume de bani, in moneda nationala, intre un platitor si un beneficiar, fie el companie de telecomunicatii, societate de asigurari, de leasing, de utilitati sau altele.  
webRelease: BCR stabileste noi repere de piata la dobanzi  Banca Comerciala Romana reduce, din nou, dobanzile la creditele retail, concomitent cu diminuarea dobanzilor la produsele de economisire - atat pe zona retail cat si pentru companii. De asemenea, BCR reduce dobanzile si la cardurile de credit in lei si EUR. 
webRelease: Cumparaturi online mai usoare Credit Europe Bank anunta dezvoltarea si implementarea primei solutii integrate de comert electronic dedicata magazinelor online romanesti, platforma ce permite achizitionarea produselor in rate fara dobanda, pentru detinatorii de card de credit CardAvantaj.
Noua oferta Raiffeisen - depozit si unitati ale fondului Raiffeisen Confort Raiffeisen lanseaza in Romania un pachet promotional format dintr-un depozit cu dobanda majorata si plasamente in fondul cu cu capital protejat Raiffeisen Confort.Astfel, clientii care subscriu unitati de fond Raiffeisen Confort pana la data de 25 octombrie 2009 pot avea posibilitatea sa constituie si depozite in lei sau EUR cu dobanzi majorate fata de cele in vigoare in acest moment. 
BCR Banca pentru Locuinte – castigator al recesiunii economice Conform unui studiu national, realizat in perioada iulie – august 2009, sistemul de economisire-creditare oferit de BCR Banca pentru Locuinte reprezenta o alternativa de certitudine si siguranta in timp de recesiune. Produsul va contribui la revenirea dorintei de economisire si va deveni un factor de consolidare a familiei pe termen lung.  
webRelease: Banca Romaneasca actualizeaza dobanzile la depozite si contul flexibil  Banca Romaneasca a actualizat dobanzile pasive anuale valabile pentru depozitele la termen si contul flexibil, noile valori fiind valabile incepand de astazi, 28.09.2009.
WebRelease: “Alimenteaza si cheltuieste" cu primul card preplatit din Romania   Romanii au acum sansa de a se alatura revolutiei sistemului de plati de tip “alimenteaza si cheltuieste", prin lansarea oficiala pe plan national a cardului "Posta Romana cashplus prepaid MasterCard ®". Primul card de uz general de tip preplatit din Romania, va fi disponibil in 90 de oficii ale Postei Romane din toata tara incepand din 25 septembrie 2009.
webRelease: GE Money reduce dobanzile si elimina comisionul de analiza pentru creditele ipotecare GE Money, divizia de servicii financiare de retail a concernului General Electric in Romania, a redus, incepand cu luna septembrie marjele de dobanda pentru toate creditele garantate cu ipoteca, cu pana la 1%, operand totodata si ajustari in zona comisioanelor.
ING Bank Romania - oferte speciale la aniversarea a 15 ani ING Bank sarbatoreste 15 ani de activitate bancara in Romania prin lansarea unei oferte speciale dedicate clientilor persoane fizice. "Cei 15 ani de activitate ai ING Bank Romania reprezinta calea de la pionierat la o banca universala, matura si bine implementata in economia romaneasca, care ofera o paleta completa de produse si servicii tuturor categoriilor de clienti", a declarat Misu Negritoiu, Director General ING Bank Romania.vezi pagina ING Bank in webPR
10 intrebari despre cum sa platesti in siguranta pe internet Sasha de la ING explica cum poti sa-ti faci cumparaturile pe internet fara sa te temi de fraude, cum poti sa efectuezi plati online fara nicio problema. Pe Internet poti sa cauti mai usor vacanta care ti se potriveste cel mai bine si imediat ce ai gasit-o poti sa o si achiti. Intra in articol pentru a vedea raspunsurile lui Sasha la  cele mai importante zece intrebari despre platile in siguranta pe internet.
Reputatia bancilor in semestrul I 2009 – studiu TNS CSOP “Ai nevoie de 20 de ani sa construiesti o reputatie buna si doar de cinci minute sa o distrugi. Daca va ganditi la asta, veti face lucrurile in mod diferit” - Warren Buffet.
Ce faci cu banii personali, ii pui la ciorap sau ii investesti? Criza ... care criza? China investeste masiv in Asia Centrala. Marti - 10 miliarde de dolari.  In ce ar trebui sa-ti investesti banii personali? Analistul financiar Matei Paun, managing partner al BAC Investment, banca de consultanta in achizitii, s-a aflat in redactia HotNews.ro pentru a discuta cu cititorii despre plasarea banilor in perioada aceasta.Matei Paun a lucrat mai mult de 10 ani in pietele emergente in domeniul investitiilor financiare, incepand cu Rusia in primii ani dupa '90.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by