newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Paul Panciu, noul director general al companiei de credite ipotecare din cadrul GE Money Romania Incepand cu luna februarie 2010, Paul Panciu este noul director general al companiei care vinde credite ipotecare in cadrul GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric (NYSE: GE). El il inlocuieste pe Cristian Dragos, care, la inceputul anului a preluat coordonarea operatiunilor grupului GE Money.
webRelease: Sigur acasa - credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj Bancpost anunta lansarea unui nou produs – Sigur acasa - credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj. Caracteristicile noului produs ofera clientilor cea mai buna optiune de pe piata in conditii de siguranta in acest moment.
webRelease: Millennium Bank lanseaza noul Credit Ipotecar printr-o campanie realizata cu formatia Holograf Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit Ipotecar, cu dobanzi mai mici si zero comision de administrare. Promovarea Creditului Ipotecar este realizata impreuna cu Holograf si este prima oara in Romania cand o formatie de muzica devine imaginea unui produs bancar.
webRelease: Serviciul de transferuri Eurogiro Cash International pe relatia Germania - Romania Posta Romana pune la dispozitia clientilor o noua cale de transmitere a banilor din Germania catre beneficiarii din Romania, serviciul de transfer de bani Eurogiro Cash International (E.C.I.), pe relatia Germania-Romania. Acesta permite clientilor sa primeasca numerar, din Germania, la ghiseul oficiului postal. Tranzactiile se realizeaza in sistem rapid si in conditii de siguranta a sumelor banesti  avand ca suport un sistem electronic de transfer de sume. 
webRelease: Seminar Taxa pe valoarea adaugata. Aspecte privind modificarea legislatiei fiscale in materie de TVA Seminarul propune abordarea detaliata a elementelor specifice taxei pe valoarea adaugata, surprinzand modalitatea de aplicare a prevederilor legale in materie de TVA prin exemple si studii de caz. Se va pune accent pe cele mai importante modificari intrate in in vigoare de la 1 Ianuarie 2010 care vizeaza in principal noile reguli referitoare la locul prestarii serviciilor si la procedurile privind rambursarea TVA catre persoane impozabile nestabilite in statul mebru din care se fac achizitiile.
webRelease: BCR a strans peste 90.000 de euro pentru copiii talentati din programul BCR Sperante La 4 luni de la lansarea BCR Sperante, in urma campaniei de strangere de fonduri, au fost adunati peste 90.000 de Euro. Banii au venit din donatiile partenerilor de business ai BCR, ale angajatilor, ale publicului larg, precum si din contributia bancii.
webRelease: Securitate sporita pentru tranzactiile efectuate prin serviciul Internet Banking al Millennium Bank Clientii serviciului Internet Banking oferit de Millennium Bank pot efectua tranzactii cu un grad sporit de securitate, folosind o noua metoda de autorizare, prin SMS. Sistemul de autorizare prin SMS este implementat in premiera in Romania.
webRelease: Millennium Bank isi continua dezvoltarea solida si ajunge la active de 2 miliarde RON Rezultatele financiare ale Millennium Bank Romania la finalul anului 2009 reconfirma dezvoltarea puternica a companiei si consolidarea pozitiei acesteia pe piata. La 31 decembrie 2009, activele totale ale bancii au ajuns la 2 miliarde de lei (473 de milioane de euro), cu 62% mai mult decat cu un an inainte.
abc
webRelease: BCR este prima banca din Romania cu sucursala virtuala in Second Life Banca Comerciala Romana este prima institutie bancara din Romania cu un sediu virtual pe platforma Second Life. Plasata in centrul Pietei Revolutiei din Bucurestiul Virtual, sucursala BCR beneficiaza de un trafic zilnic de peste 250 de utilizatori unici in interiorul sucursalei si de expunere in fata a peste 800 rezidenti care socializeaza in orasul virtual. 
webRelease: Millennium Bank lanseaza Contul de salariu, cu zero comisioane Millennium Bank lanseaza noul Cont de salariu, cu zero comisioane pentru produsele si serviciile atasate contului, destinat clientilor care isi transfera in mod regulat salariul la banca. 
webRelease: Cristian Dragos preia coordonarea operatiunilor GE Money Romania Incepand cu luna ianuarie 2010, Cristian Dragos este noul CEO al GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric (NYSE: GE). El il  inlocuieste pe Ron Malak, care a acceptat un nou rol in cadrul GE Capital Global Banking, in afara Romaniei. Cristian Dragos are 11 ani de experienta in servicii financiare. S-a alaturat echipei GE Money Romania in 2006 si a coordonat cu succes, din perspectiva de marketing si vanzari integrarea celor trei companii de servicii financiare (credite ipotecare, leasing si credite de consum).
webRelease: GE Money lanseaza creditul care iti transforma toate ratele intr-una singura, mai mica  Specialistii in credite ipotecare ai GE Money - divizia de servicii financiare de retail a concernului General Electric in Romania - le propun celor care au mai multe credite o solutie prin care sa isi gestioneze mai usor plata ratelor lunare: transformarea tuturor creditelor intr-unul singur, cu o rata mai mica decat suma ratelor anterioare: creditul de consolidare a datoriilor."Creditul de consolidarea datoriilor reprezinta solutia ideala pentru cei care au mai multe credite, care intampina greutati in gestionarea buna a platii ratelor lunare si care resimt greu aceste rate in bugetul personal lunar. Aceste credite pot fi refinantate printr-un singur credit cu ipoteca, cu o rata mai mica decat suma ratelor tuturor creditelor care se consolideaza, dar pe o perioada mai mare", spune Cristian Dragos, directorul general al companiei care vinde in Romania credite ipotecare sub brandul GE Money.
webRelease: PayPoint anunta semnarea contractului cu Congaz PayPoint Romania, unul dintre principalii operatori de plati in numerar si incarcare electronica din Romania, anunta semnarea unui nou contract cu Congaz, singurul furnizor si distribuitor de gaze naturale din judetul Constanta.
webRelease: Bancpost si Carrefour - parteneriat pentru acceptarea la plata a cardurilor de credit American Express  Bancpost si Carrefour Romania anunta cu placere parteneriatul pentru acceptarea ca modalitate de plata a cardurilor de credit American Express, incepand cu 1 decembrie 2009. Consecventa promisiunii de a-si adapta permanent gama de produse si servicii bancare la nevoile si asteptarile in continua schimbare ale publicului din Romania, oferta Bancpost este in concordanta cu strategia Carrefour, de diversificare si imbunatatire a serviciilor oferite clientilor sai.
webRelease: Millennium Bank lanseaza serviciul direct debit pentru facturile Romtelecom Millennium Bank lanseaza serviciul direct debit pentru facturile Romtelecom, fara niciun cost suplimentar pentru clienti. Serviciul poate fi folosit de toti clientii persoane fizice si persoane juridice care au un cont curent deschis la Millennium Bank. Clientul trebuie doar sa completeze un mandat prin care autorizeaza banca sa transfere contravaloarea facturii lunare din contul sau in contul Romtelecom. Platile sunt confirmate automat de Millennium Bank la Romtelecom.
webRelease: Millennium Bank a finalizat procesul de dezvoltare a retelei Millennium Bank a finalizat procesul de dezvoltare a retelei teritoriale si ofera acum servicii complete de retail prin intermediul tuturor sucursalelor sale.
webRelease: Detinatorii de carduri de credit Millennium Bank beneficiaza de bonusuri de la Bam Boo Clientii Millennium Bank care platesc cu cardurile de credit la magazinele de decoratiuni Bam Boo beneficiaza de bonusuri cadou de pana la 20% din valoarea cumparaturilor.
webRelease: „Creditul gata garantat” are dobanda promotionala Banca Transilvania a scazut dobanda la „Creditul Gata Garantat”, asa incat clientii care apeleaza la Banca Transilvania beneficiaza, pana la finalul anului, de o dobanda promotionala, care este 14% pe an la „Creditele Gata Garantate”, acordate in lei, respectiv de 9% pe an la cele in euro. Linia de credit a fost conceputa, in premiera, in parteneriat cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri (FNGCIMM) si a fost lansata in luna iunie a.c. 
webRelease: BRD sprijina lansarea primei rachete romanesti catre Luna BRD - Groupe Societe Generale si Asociatia Romana de Cosmonautica si Aeronautica (ARCA) au semnat un parteneriat pe 3 ani pentru sustinerea implementarii tehnologiilor inovatoare si promovarea proiectelor ARCA din domeniul cercetarii astronautice. In cadrul acestui parteneriat, BRD va sponsoriza ARCA cu suma de 300 000 euro in vederea realizarii proiectului de lansare in spatiu a primei rachete romanesti care are capacitatea sa aselenizeze si sa trimita imagini pe Pamant.  


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by