newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Senior Interactive a dezvoltat www.TaxOnline.ro Firma de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers Romania (PwC) a ales agentia Senior Interactive pentru a dezvolta proiectul www.TaxOnline.ro. Site-ul a fost prezentat in premiera pe 21 ianuarie in cadrul Conferintei Anuale pe Teme Fiscale si Juridice organizate de PricewaterhouseCoopers Romania. TaxOnline.ro ofera servicii de consultanta de taxe online, permitand clientilor acces nelimitat, 24 de ore din 24, sapte zile din sapte.
webRelease: Reduceri si premii pentru cumparaturile efectuate cu un AlphaCard in toate magazinele Cosmote si Germanos din tara Alpha Bank Romania impreuna cu Cosmote si Germanos lanseaza o noua campanie adresata clientilor lor comuni, rasplatind loialitatea acestora. Clientii care efectueaza tranzactii cu oricare dintre cardurile AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit si AlphaMaster Card Credit in magazinele Cosmote sau Germanos vor primi inapoi 15% din suma cheltuita, in limita a 15 RON, in perioada 22 martie – 23 mai 2010. 
webRelease: Cumparaturile online in Romania: o plata pe an la 10 carduri Ca si volum de tranzactii, magazinele online au incasat anul trecut de la cumparatorii romani sub 3% din valoarea platilor totale prin card de peste 3,2 miliarde de euro. In 2010, Eram considera ca se va depasi pragul de 1.500.000 de plati online prin card bancar, cifra ce reprezinta o crestere de peste 20% fata de 2009. Din aceste tranzactii, Netopia si-a propus sa proceseze circa 30%.
webRelease: S.O.S. Bugetul familiei –  Lectii interactive de educatie financiara pe intelesul tuturor Bucuresti, 15 martie 2010 – HotNews.ro a lansat astazi cu sprijinul companiei de credite de consum Provident Financial Romania  o sectiune dedicata educatiei financiare. Intitulata S.O.S. Bugetul Familiei, noua sectiune isi propune sa fie o sursa interactiva de informatie pentru toti cei care doresc sa isi administreze mai eficient proprii bani. Prin intermediul noii platforme, cititorii vor avea acces la sfaturi si recomandari interactive, redactate intr-un limbaj accesibil si usor de inteles de specialisti in finante personale.
webRelease: Decor extravagant si peste o suta de costume speciale pentru spectacolul Historia de un Amor Mandinga promite o adevarata desfasurare de forte in ceea ce priveste scenografia si recuzita spectacolului "Historia de un amor". Pe 21 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, Mandinga isi asteapta fanii cu un show remarcabil, pe ritmuri de salsa si coregrafii spectaculoase, completat de proiectii video inedite si o suta de costume.
webRelease: Paul Panciu, noul director general al companiei de credite ipotecare din cadrul GE Money Romania Incepand cu luna februarie 2010, Paul Panciu este noul director general al companiei care vinde credite ipotecare in cadrul GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric (NYSE: GE). El il inlocuieste pe Cristian Dragos, care, la inceputul anului a preluat coordonarea operatiunilor grupului GE Money.
webRelease: Sigur acasa - credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj Bancpost anunta lansarea unui nou produs – Sigur acasa - credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj. Caracteristicile noului produs ofera clientilor cea mai buna optiune de pe piata in conditii de siguranta in acest moment.
webRelease: Millennium Bank lanseaza noul Credit Ipotecar printr-o campanie realizata cu formatia Holograf Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit Ipotecar, cu dobanzi mai mici si zero comision de administrare. Promovarea Creditului Ipotecar este realizata impreuna cu Holograf si este prima oara in Romania cand o formatie de muzica devine imaginea unui produs bancar.
webRelease: Serviciul de transferuri Eurogiro Cash International pe relatia Germania - Romania Posta Romana pune la dispozitia clientilor o noua cale de transmitere a banilor din Germania catre beneficiarii din Romania, serviciul de transfer de bani Eurogiro Cash International (E.C.I.), pe relatia Germania-Romania. Acesta permite clientilor sa primeasca numerar, din Germania, la ghiseul oficiului postal. Tranzactiile se realizeaza in sistem rapid si in conditii de siguranta a sumelor banesti  avand ca suport un sistem electronic de transfer de sume. 
webRelease: Seminar Taxa pe valoarea adaugata. Aspecte privind modificarea legislatiei fiscale in materie de TVA Seminarul propune abordarea detaliata a elementelor specifice taxei pe valoarea adaugata, surprinzand modalitatea de aplicare a prevederilor legale in materie de TVA prin exemple si studii de caz. Se va pune accent pe cele mai importante modificari intrate in in vigoare de la 1 Ianuarie 2010 care vizeaza in principal noile reguli referitoare la locul prestarii serviciilor si la procedurile privind rambursarea TVA catre persoane impozabile nestabilite in statul mebru din care se fac achizitiile.
webRelease: BCR a strans peste 90.000 de euro pentru copiii talentati din programul BCR Sperante La 4 luni de la lansarea BCR Sperante, in urma campaniei de strangere de fonduri, au fost adunati peste 90.000 de Euro. Banii au venit din donatiile partenerilor de business ai BCR, ale angajatilor, ale publicului larg, precum si din contributia bancii.
webRelease: Securitate sporita pentru tranzactiile efectuate prin serviciul Internet Banking al Millennium Bank Clientii serviciului Internet Banking oferit de Millennium Bank pot efectua tranzactii cu un grad sporit de securitate, folosind o noua metoda de autorizare, prin SMS. Sistemul de autorizare prin SMS este implementat in premiera in Romania.
webRelease: Millennium Bank isi continua dezvoltarea solida si ajunge la active de 2 miliarde RON Rezultatele financiare ale Millennium Bank Romania la finalul anului 2009 reconfirma dezvoltarea puternica a companiei si consolidarea pozitiei acesteia pe piata. La 31 decembrie 2009, activele totale ale bancii au ajuns la 2 miliarde de lei (473 de milioane de euro), cu 62% mai mult decat cu un an inainte.
abc
webRelease: BCR este prima banca din Romania cu sucursala virtuala in Second Life Banca Comerciala Romana este prima institutie bancara din Romania cu un sediu virtual pe platforma Second Life. Plasata in centrul Pietei Revolutiei din Bucurestiul Virtual, sucursala BCR beneficiaza de un trafic zilnic de peste 250 de utilizatori unici in interiorul sucursalei si de expunere in fata a peste 800 rezidenti care socializeaza in orasul virtual. 
webRelease: Millennium Bank lanseaza Contul de salariu, cu zero comisioane Millennium Bank lanseaza noul Cont de salariu, cu zero comisioane pentru produsele si serviciile atasate contului, destinat clientilor care isi transfera in mod regulat salariul la banca. 
webRelease: Cristian Dragos preia coordonarea operatiunilor GE Money Romania Incepand cu luna ianuarie 2010, Cristian Dragos este noul CEO al GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric (NYSE: GE). El il  inlocuieste pe Ron Malak, care a acceptat un nou rol in cadrul GE Capital Global Banking, in afara Romaniei. Cristian Dragos are 11 ani de experienta in servicii financiare. S-a alaturat echipei GE Money Romania in 2006 si a coordonat cu succes, din perspectiva de marketing si vanzari integrarea celor trei companii de servicii financiare (credite ipotecare, leasing si credite de consum).
webRelease: GE Money lanseaza creditul care iti transforma toate ratele intr-una singura, mai mica  Specialistii in credite ipotecare ai GE Money - divizia de servicii financiare de retail a concernului General Electric in Romania - le propun celor care au mai multe credite o solutie prin care sa isi gestioneze mai usor plata ratelor lunare: transformarea tuturor creditelor intr-unul singur, cu o rata mai mica decat suma ratelor anterioare: creditul de consolidare a datoriilor."Creditul de consolidarea datoriilor reprezinta solutia ideala pentru cei care au mai multe credite, care intampina greutati in gestionarea buna a platii ratelor lunare si care resimt greu aceste rate in bugetul personal lunar. Aceste credite pot fi refinantate printr-un singur credit cu ipoteca, cu o rata mai mica decat suma ratelor tuturor creditelor care se consolideaza, dar pe o perioada mai mare", spune Cristian Dragos, directorul general al companiei care vinde in Romania credite ipotecare sub brandul GE Money.
webRelease: PayPoint anunta semnarea contractului cu Congaz PayPoint Romania, unul dintre principalii operatori de plati in numerar si incarcare electronica din Romania, anunta semnarea unui nou contract cu Congaz, singurul furnizor si distribuitor de gaze naturale din judetul Constanta.
webRelease: Bancpost si Carrefour - parteneriat pentru acceptarea la plata a cardurilor de credit American Express  Bancpost si Carrefour Romania anunta cu placere parteneriatul pentru acceptarea ca modalitate de plata a cardurilor de credit American Express, incepand cu 1 decembrie 2009. Consecventa promisiunii de a-si adapta permanent gama de produse si servicii bancare la nevoile si asteptarile in continua schimbare ale publicului din Romania, oferta Bancpost este in concordanta cu strategia Carrefour, de diversificare si imbunatatire a serviciilor oferite clientilor sai.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by