newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Cea mai mica dobanda de leasing financiar pentru autoturismele importate de Porsche Romania prin Porsche Finance Group Porsche Finance Group isi reconfirma angajamentul fata de clienti printr-o noua oferta speciala disponibila prin Porsche Leasing Romania. Pana pe 11 iunie 2010, clientii pot beneficia de cea mai mica dobanda de leasing financiar din piata pentru achizitionarea autoturismelor noi apartinand marcilor holdingului Porsche Romania. 
webRelease: Alpha 2010, Depozitul Anului de la Alpha Bank Alpha Bank Romania a lansat Alpha 2010, depozitul ce ofera posibilitatea clientilor de a economisi in lei, euro sau dolari pentru o perioada de 2010 ore (84 de zile), avand o dobanda avantajoasa si sansa de a castiga unul dintre cele 2010 premii aferente promotiei ce se va desfasura pe tot parcursul anului.
webRelease: Tudor Gheorghe revine in postura menestrelului din '69 "Editor" al acestei originale antologii de poezie - poezia-cantec - Tudor Gheorghe, este un artist recompunand paradisul pierdut al artei din timpurile ei de aur, reimpacand poezia cu muzica, restituind-o ritmului originar: reinventand-o". Acestea sunt cuvintele  cu care poetul Romulus Vulpescu l-a  descris pe maestru in anul 1969 in urma vizionarii spectacolului de mare exceptie - "Menestrel la portile dorului".
webRelease: Provident Financial Romania anunta rezultatele financiare pentru primul trimestru din 2010 Compania de credite de consum Provident Financial Romania avea la sfarsitul primului trimestru al acestui an peste 177.000 de clienti, in crestere de la 102.500 la sfarsitul lui martie 2009. Aceste rezultate au fost anuntate miercuri la Londra de compania-mama International Personal Finance, cel mai important furnizor de imprumuturi la domiciliu din Europa, cu sediul central in Marea Britanie. Valoarea imprumuturilor emise de companie in primul trimestru a crescut cu 36% comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut.
webRelease: Millennium Bank lanseaza un nou cont curent pentru intreprinzatorii aflati la inceput de drum Millennium Bank a lansat un cont curent cu costuri reduse pentru a-i ajuta pe intreprinzatori sa-si dezvolte afacerile in primul an dupa lansarea acestora.
webRelease: GE se extinde in sectorul energiei eoliene offshore din Europa printr-o investitie de 340 mil. euro GE a anuntat investitii de aproximativ 340 milioane - in dezvoltarea sau extinderea unitatilor sale de productie, inginerie si service pentru turbine eoliene din patru tari europene: Marea Britanie, Norvegia, Suedia si Germania. In centrul planurilor GE de extindere europeana se afla dezvoltarea turbinei eoliene de ultima generatie cu putere de 4 MW, conceputa special pentru proiectele offshore. Fiind considerata cea mai mare turbina eoliana din portofoliul companiei, aceasta va incorpora tehnologii avansate de actionare si control obtinute prin achizitia de catre GE a companiei ScanWind.
webRelease: Studentii UPB aprofundeaza cogenerarea, prin intermediul unui curriculum imbunatatit Studentii din cadrul Universitatii Politehnica din Bucuresti studiaza tehnologia cogenerarii in mod direct, lucrand cu cele doua motoare GE pe gaz de tip Jenbacher, parte din initiativa Ecomagination a GE, ce apartin Universitatii. Universitatea, independenta din punct de vedere energetic, primeste electricitate si energie termica de la motoarele pe gaz  intr-un procent rentabil.
webRelease: Senior Interactive a dezvoltat www.TaxOnline.ro Firma de consultanta si audit PricewaterhouseCoopers Romania (PwC) a ales agentia Senior Interactive pentru a dezvolta proiectul www.TaxOnline.ro. Site-ul a fost prezentat in premiera pe 21 ianuarie in cadrul Conferintei Anuale pe Teme Fiscale si Juridice organizate de PricewaterhouseCoopers Romania. TaxOnline.ro ofera servicii de consultanta de taxe online, permitand clientilor acces nelimitat, 24 de ore din 24, sapte zile din sapte.
webRelease: Reduceri si premii pentru cumparaturile efectuate cu un AlphaCard in toate magazinele Cosmote si Germanos din tara Alpha Bank Romania impreuna cu Cosmote si Germanos lanseaza o noua campanie adresata clientilor lor comuni, rasplatind loialitatea acestora. Clientii care efectueaza tranzactii cu oricare dintre cardurile AlphaCard Visa Gold, AlphaCard Visa Credit si AlphaMaster Card Credit in magazinele Cosmote sau Germanos vor primi inapoi 15% din suma cheltuita, in limita a 15 RON, in perioada 22 martie – 23 mai 2010. 
webRelease: Cumparaturile online in Romania: o plata pe an la 10 carduri Ca si volum de tranzactii, magazinele online au incasat anul trecut de la cumparatorii romani sub 3% din valoarea platilor totale prin card de peste 3,2 miliarde de euro. In 2010, Eram considera ca se va depasi pragul de 1.500.000 de plati online prin card bancar, cifra ce reprezinta o crestere de peste 20% fata de 2009. Din aceste tranzactii, Netopia si-a propus sa proceseze circa 30%.
webRelease: S.O.S. Bugetul familiei –  Lectii interactive de educatie financiara pe intelesul tuturor Bucuresti, 15 martie 2010 – HotNews.ro a lansat astazi cu sprijinul companiei de credite de consum Provident Financial Romania  o sectiune dedicata educatiei financiare. Intitulata S.O.S. Bugetul Familiei, noua sectiune isi propune sa fie o sursa interactiva de informatie pentru toti cei care doresc sa isi administreze mai eficient proprii bani. Prin intermediul noii platforme, cititorii vor avea acces la sfaturi si recomandari interactive, redactate intr-un limbaj accesibil si usor de inteles de specialisti in finante personale.
webRelease: Decor extravagant si peste o suta de costume speciale pentru spectacolul Historia de un Amor Mandinga promite o adevarata desfasurare de forte in ceea ce priveste scenografia si recuzita spectacolului "Historia de un amor". Pe 21 martie, la Sala Palatului din Bucuresti, Mandinga isi asteapta fanii cu un show remarcabil, pe ritmuri de salsa si coregrafii spectaculoase, completat de proiectii video inedite si o suta de costume.
webRelease: Paul Panciu, noul director general al companiei de credite ipotecare din cadrul GE Money Romania Incepand cu luna februarie 2010, Paul Panciu este noul director general al companiei care vinde credite ipotecare in cadrul GE Money Romania, divizia de servicii financiare de retail a companiei General Electric (NYSE: GE). El il inlocuieste pe Cristian Dragos, care, la inceputul anului a preluat coordonarea operatiunilor grupului GE Money.
webRelease: Sigur acasa - credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj Bancpost anunta lansarea unui nou produs – Sigur acasa - credit ipotecar cu asigurare de risc de somaj. Caracteristicile noului produs ofera clientilor cea mai buna optiune de pe piata in conditii de siguranta in acest moment.
webRelease: Millennium Bank lanseaza noul Credit Ipotecar printr-o campanie realizata cu formatia Holograf Clientii Millennium Bank pot beneficia acum de noul Credit Ipotecar, cu dobanzi mai mici si zero comision de administrare. Promovarea Creditului Ipotecar este realizata impreuna cu Holograf si este prima oara in Romania cand o formatie de muzica devine imaginea unui produs bancar.
webRelease: Serviciul de transferuri Eurogiro Cash International pe relatia Germania - Romania Posta Romana pune la dispozitia clientilor o noua cale de transmitere a banilor din Germania catre beneficiarii din Romania, serviciul de transfer de bani Eurogiro Cash International (E.C.I.), pe relatia Germania-Romania. Acesta permite clientilor sa primeasca numerar, din Germania, la ghiseul oficiului postal. Tranzactiile se realizeaza in sistem rapid si in conditii de siguranta a sumelor banesti  avand ca suport un sistem electronic de transfer de sume. 
webRelease: Seminar Taxa pe valoarea adaugata. Aspecte privind modificarea legislatiei fiscale in materie de TVA Seminarul propune abordarea detaliata a elementelor specifice taxei pe valoarea adaugata, surprinzand modalitatea de aplicare a prevederilor legale in materie de TVA prin exemple si studii de caz. Se va pune accent pe cele mai importante modificari intrate in in vigoare de la 1 Ianuarie 2010 care vizeaza in principal noile reguli referitoare la locul prestarii serviciilor si la procedurile privind rambursarea TVA catre persoane impozabile nestabilite in statul mebru din care se fac achizitiile.
webRelease: BCR a strans peste 90.000 de euro pentru copiii talentati din programul BCR Sperante La 4 luni de la lansarea BCR Sperante, in urma campaniei de strangere de fonduri, au fost adunati peste 90.000 de Euro. Banii au venit din donatiile partenerilor de business ai BCR, ale angajatilor, ale publicului larg, precum si din contributia bancii.
webRelease: Securitate sporita pentru tranzactiile efectuate prin serviciul Internet Banking al Millennium Bank Clientii serviciului Internet Banking oferit de Millennium Bank pot efectua tranzactii cu un grad sporit de securitate, folosind o noua metoda de autorizare, prin SMS. Sistemul de autorizare prin SMS este implementat in premiera in Romania.
webRelease: Millennium Bank isi continua dezvoltarea solida si ajunge la active de 2 miliarde RON Rezultatele financiare ale Millennium Bank Romania la finalul anului 2009 reconfirma dezvoltarea puternica a companiei si consolidarea pozitiei acesteia pe piata. La 31 decembrie 2009, activele totale ale bancii au ajuns la 2 miliarde de lei (473 de milioane de euro), cu 62% mai mult decat cu un an inainte.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by