newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Sistemele de actionare pentru automatizari in cascada IndraDrive Mi de la Bosch Rexroth reduc cu pana la 85 la suta folosirea cablurilor in constructia de masini Bosch Rexroth ofera acum tehnologia necesara pentru cea mai economica inlantuire de valori adaugate in constructia de masini, prin intermediul motoarelor cu sistemul de actionare integrata IndraDrive Mi. Aceasta inlantuire de valori adaugate in constructia de masini este reprezentata de pre-asamblarea individuala, in serii, a modulelor de masini si luarea deciziilor referitoare la functiile si comunicatiile de comanda din software imediat inaintea instalarii. Sistemul de actionare integrat Motion Logic folosit de Rexroth controleaza pana la zece axe fara a avea un sistem de control centralizat. Interfata Multi-Ethernet suporta toate protocoalele de comunicatie in timp real Ethernet. Noile functii de siguranta ale sistemului de actionare integrata le permite producatorilor de masini sa imparta sistemele de actionare in diferite zone de siguranta.
webRelease: Bosch, GS Yuasa si Mitsubishi Corporation lucreaza la o noua generatie de acumulatori litiu-ion Robert Bosch GmbH si companiile japoneze GS Yuasa International Ltd., cu sediul la Kyoto, si Mitsubishi Corporation, cu sediul la Tokyo, au convenit sa conlucreze pentru dezvoltarea urmatoarei generatii de acumulatori litiu-ion de inalta performanta. Acesti acumulatori sunt de o importanta majora pentru viitoarele forme ale mobilitatii, cum ar fi autovehiculele hibride plug-in sau complet electrice. Companiile intentioneaza sa utilizeze managementul avansat al celulelor acumulatorilor si progresul din domeniul electrochimiei si al materialelor pentru a spori in mod semnificativ cantitatea de energie stocata. Acest lucru va reduce greutatea si cerintele de spatiu si va spori autonomia de functionare a autovehiculelor electrice.
webRelease: Concluzia sondajului Bosch: siguranta este prioritara pentru conducatorii de autovehicule In ceea ce priveste siguranta, soferii germani, italieni si francezi sunt de acord: majoritatea apreciaza ajutorul oferit de sistemele de asistenta pentru sofer, in special pe cele ce ofera asistenta in situatiile periculoase. Functiile care monitorizeaza unghiul mort sau previn accidentele prin intermediul sistemului de franare de urgenta au inregistrat cel mai mare succes, fiind preferate de 84, respectiv 82 la suta din respondenti. Acestea au fost concluziile unui sondaj realizat de Bosch in randul soferilor din Germania, Italia si Franta.
webRelease: Bosch testeaza pe drumurile publice din Germania masina care se conduce singura Bosch efectueaza testarea conducerii automate pe soselele din Germania. Obiectivul declarat este testarea si imbunatatirea autovehiculelor prin mentinerea automata a directiei si conducerea automata in conditii reale de trafic. Prima etapa a acestui proces se refera la conducerea automata pe autostrada. Neavand intersectii, autovehicule care se deplaseaza in sens opus sau pietoni, autostrazile prezinta cel mai mic nivel de provocari pentru sistemele automate.
webRelease: Bosch a produs zece milioane de sisteme auto start-stop Sistemul start-stop cu numarul zece milioane a iesit recent de pe linia de asamblare a fabricii Bosch din Hildesheim. Sistemele start-stop opresc motorul autovehiculului in momentul in care acesta stationeaza -€“ de exemplu, in blocajele de trafic sau la culoarea rosie a semaforului -€“ economisind astfel carburant si diminuand emisiile de CO2. Inca din 2007, de la inceputul productiei de serie, numarul comenzilor pentru aceasta tehnologie ce permite reducerea consumului de carburant a crescut constant. Am ajuns deja la faza in care unul din doua autovehicule noi fabricate in Europa de Vest este echipat cu un sistem start-stop. Multe modele sunt prevazute deja standard cu sistemul start-stop, iar tintele internationale ambitioase referitoare la emisiile de CO2  vor da un impuls suplimentar pietei dinamice a sistemelor start-stop, a declarat Dr. Ulrich Kirschner, presedintele diviziei Demaroare si Alternatoare din cadrul Bosch.
webRelease: Noul sistem hibrid hidraulic de la Bosch reduce consumul de carburant cu pana la 45 la suta Bosch si PSA Peugeot Citroen au dezvoltat tehnologia hibrid hidraulic, care, comparativ cu un motor cu ardere interna obisnuit, reduce consumul de carburant cu pana la 45 la suta in cazul conducerii exclusiv in mediul urban. Obiectivele tehnologiei dezvoltate de Bosch impreuna cu PSA Peugeot Citroen au fost clare: asigurarea unui sistem de propulsie hidraulica hibrida care va reduce in mod semnificativ consumul de carburant si emisiile de CO2 in cazul autovehiculelor compacte. Sistemul este compatibil si cu autoturismele din alte segmente, precum si cu camioanele usoare pentru transportul de marfa in orase. Mai mult, sistemul hibrid utilizeaza energia care, in conditii normale, ar fi irosita. Acest ansamblu mecanic-hidraulic asigura un sistem de propulsie hibrida low-cost, solid si usor de reparat. Mai mult, noul sistem nu necesita o infrastructura specializata, lucru care ii permite sa fie utilizat la scara larga, la nivel global.
webRelease: MOL aduce produsele originale Gerber Bear Grylls in toata Romania "Din cercetarile pe care le-am efectuat in randul clientilor nostri a reies™it cat de ridicate sunt as™teptarile acestora cu privire la produsele care sa fie incluse intr-o promotie sezoniera. Ca intotdeauna, le propunem acum o solutie unica pe piata: produse utile, de cea mai buna calitate și care se potrivesc cu destinatiile lor de petrecere a timpului liber. Este pentru prima data cand  produsele  marca Gerber Bear Grylls sunt disponibile pe intreg teritoriul Romaniei, in magazinele retelei de benzinarii MOL. Clientii nos™tri  pot cumpara produsele incluse in campania promotionala cu o reducere de pana la 55% fata de preturile recomandate"€, a declarat Camelia Ene, Head of Retail la MOL Romania.
webRelease: Cei mai pasionati chopperisti din Europa de sud-est sunt in cursa pentru "Cel Mai Frumos Chopper" La festivalul€ "The Most Beautiful Truck & Chopper" a fost inscris si chopperul care a castigat premiul I pentru BIG TWIN si PEOPLE'S CHOICE la "HOG RALLY Croatia 2011".€ Timp de doua zile, autodromul IFPTR din Targu Mures va gazdui in premiera cel mai mare festival din sud-estul Europei.
webRelease: Sistemul hibrid hidraulic de la Bosch a fost desemnat "žMotorul anului" Bosch a castigat premiul international Motorul anului pentru sistemul hibrid hidraulic. Acest sistem de propulsie completeaza motorul clasic cu ardere interna cu elemente hidraulice si cu acumulator de presiune umplut cu azot. Premiul este oferit anual de organizatia UKIP Media and Events. Decizia de a desemna compania Bosch drept castigatoare a premiului din acest an a fost luata pe baza opiniilor unui numar de 78 de jurnalisti auto de top din 36 de tari. Frank Linkenheil, unul dintre cei doi coordonatori ai proiectului Bosch, a declarat: Sistemul hibrid hidraulic reprezinta o alternativa la sistemele de propulsie conventionale. Ne face o deosebita onoare sa fim primul furnizor care castiga aceasta distinctie. 2013 a fost primul an in care furnizorii au fost selectati pentru o categorie noua a premiului Motorul anului. Dean Slavinch, unul dintre initiatorii premiului, a laudat hibridul hidraulic, numindu-l cea mai importanta inovatie tehnica din ultimele 12 luni.
webRelease: Grupul Bosch a fost premiat de ONU pentru sistemele de siguranta auto pe care le-a dezvoltat Dr. Volkmar Denner, presedintele consiliului de administratie al companiei Bosch, a primit in luna iunie, la Geneva, premiul World Telecommunication and Information Society Award 2013 acordat de Uniunea Internationala a Telecomunicatiilor(UIT), organism specializat al ONU, responsabil cu tehnologia informatiilor si telecomunicatiilor. Prin acest premiu, ONU onoreaza eforturile Grupului Bosch de a imbunatati siguranta auto. Accept acest premiu prestigios in numele celor peste 5.000 de ingineri ale caror inovatii au sporit siguranta si confortul din timpul sofatului, a declarat Denner. Conform Dr. Hamadoun I. Tour, secretarul general al Uniunii Internationale a Telecomunicatiilor cu sediul in Geneva, Bosch a valorificat intr-un mod exemplar tehnologia informatiei si tehnologiile de comunicatii moderne pentru a optimiza siguranta din timpul sofatului.
webRelease: Obiectivele Bosch: zero accidente rutiere, autovehicule automate, ecologice, interconectate Divizia de Tehnologie auto Bosch si-a prezentat obiectivele strategice si inovatiile in domeniul auto in cadrul conferintei de presa care s-a tinut in luna iunie la centrul de testare auto al companiei de la Boxberg, in Germania. Bosch a comunicat faptul ca, in 2012, divizia auto a depasit pragul de vanzari de 31 de miliarde de euro, iar in 2013 planifica o crestere a tranzactiilor operationale intre 3 si 5 procente. Acest sector de activitate va cunoaste in urmatorul an o noua evolutie ascendenta.
webRelease: Sistemele Bosch de asistare a soferului vor fi montate si pe autovehiculele din clasa compacta - de acum disponibile pe noul Volkswagen Golf Autovehiculul se deplaseaza inainte, in timp ce soferul verifica ce se petrece in stanga lui. In acelasi moment, autovehiculul din fata se opreste brusc. Desi soferul nu observa pericolul iminent, sistemul Bosch de asistare la franarea de urgenta identifica pericolul si opreste in timp util autovehiculul.
webRelease: 8 iunie: Bosch inaugureaza la Blaj cea de-a doua unitate de productie construita in Romania Din 8 iunie 2013, Bosch incepe productia in noua sa fabrica construita la Blaj, in Romania. Astfel, in unitatea de productie de la Blaj vor fi fabricati senzori de turatie a rotilor si senzori de turatie a arborelui cotit destinati industriei auto. Compania Bosch, furnizor de tehnologii si servicii, va investi circa 50 de milioane de euro pana la sfarsitul anului 2013 pentru extinderea fabricii si achizitia unor noi mijloace de productie. Pe o suprafata totala de 40.000 de metri patrati vor fi create pana la sfarsitul anului 2013 circa 300 de noi locuri de munca. Pana in 2020, numarul angajatilor implicati in productia de senzori de turatie a rotilor si senzori de turatie a arborelui cotit va ajunge la circa 1.000 de persoane.  
webRelease: Bosch isi consolideaza pozitia in Romania - in 2013 se vor deschide doua noi centre de productie Grupul Bosch va deschide in 2013 doua noi unitati de productie in Romania si va investi pana la sfarsitul anului 120 de milioane de euro in fabricile din Blaj si Cluj. In data de 8 iunie a acestui an Bosch va inaugura oficial fabrica din Blaj si va demara productia. Inceperea productiei pentru centrul din Cluj este planificata pentru trimestrul al patrulea. Bosch si-a propus ca pana la sfarsitul anului sa angajeze peste 600 de persoane in cele doua centre de productie.
webRelease: The Most Beautiful Truck&Chopper Festival 2013 Cele mai tunate camioane si cele mai frumoase choppere din sud-estul Europei se vor intrece la Targu Mures. Evenimentul cu participare internationala are loc in perioada 21-22 septembrie 2013 la Autodromul IFPTR din Targu Mures. Festivalul este deschis pasionatilor de cai putere. Cei interesati sa participe se pot inscrie pe site-ul www.choppertruckfestival.com, achitand taxa de inscriere si postand 5 fotografii ale camionului sau chopperului.
webRelease: Branduri de top in magazinul online Cauciucuricauciucuri.ro Atunci cand masina ta este pregatita pentru noi cauciucuri, magazinul online Cauciucuricauciucuri.ro te va ajuta sa gasesti zeci de branduri de top. 
Mercedes-Benz, alaturi de Mika Häkkinen, dupa 18 ani de la prima cursa impreuna Unul dintre cei mai apreciati piloti ai sporturilor cu motor, dublu campion mondial de Formula 1, cu echipa McLaren, Mika Hakkinen a fost prezent pe 5 iunie, in Bucuresti, pentru promovarea consumului responsabil de alcool si pentru a transmite consumatorilor romani mesajul "€œNu te urca la volan sub influenta alcoolului"€, in cadrul campaniei Join the Pact. Mercedes-Benz Romania i-a fost alaturi, in calitate de partener oficial, si a asigurat transportul pentru campionul mondial si echipa lui.
webRelease: O noua serie din €œRazboiul depozitelor: Texas€, cea mai vizionata emisiune HISTORY® in luna mai HISTORY®, numarul 1 pe nisa canalelor de documentare din Romania*, va transmite, incepand de maine, 7 iunie, a doua serie din “Razboiul depozitelor: Texas”. Prima serie a avut un mare succes in randul romanilor, ajungand rapid cea mai vizionata emisiune din grila HISTORY, pe parcusul lunii mai. Noile episoade vor urmari echipele de licitatori care cauta in continuare comori in depozitele din Texas.
webRelease: Mercedes-Benz Viano devine Masina Oficiala a emisiunii Apropo TV  Mercedes-Benz Viano a devenit Masina Oficiala a emisiunii Apropo TV, realizata de Andi Moisescu si difuzata pe Pro TV. Andi Moisescu si echipa Apropo TV au regasit in calitatile acestui autovehicul valorile care ii reprezintă si care stau la baza continutului de calitate pe care il ofera telespectatorilor: eficacitate, responsabilitate si eleganta.
webRelease: Bosch considera ca autovehiculele pot consuma si mai putin carburant Bosch, furnizorul mondial de tehnologie si servicii, considera ca obiectivele de 96 de grame de emisii de CO2  per kilometru, impuse pentru flotele din UE, pot fi atinse din punct de vedere tehnic. Dezvoltam solutii inovatoare pentru a optimiza in continuare motoarele din toate clasele de autovehicule. Consumul de carburant poate fi redus suplimentar, insa, in anumite situatii, acest lucru va necesita costuri suplimentare considerabile, a declarat la Simpozionul auto de la Viena Dr. Volkmar Denner, presedintele consiliului de administratie al Robert Bosch GmbH, cu responsabilitati speciale in domeniul cercetarii si dezvoltarii. Din punctul de vedere al companiei Bosch, este esential ca dezvoltarea ulterioara a sistemului de propulsie sa fie privita din perspectiva rentabilitatii.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings