newsletter rss
HotNews.ro
webRelease:Bike XCS topeste preturile la biciclete! Vara asta, Bike XCS ti-a pregatit o surpriza! Ai mari reduceri de preturi la cele mai performante si moderne biciclete. Biciclete Cube, Cannondale sau Ghost cu 10%-25% mai ieftine! Vino in magazinele de biciclete Bike XCS  din Bucuresti sau comanda online prin www.bikexcs.ro si te bucuri de surprize si oferte de neegalat!
webRelease:S-a lansat un nou serviciu de plata a amenzii de circulatie online: Amenda-online.ro Soferii, care comit nereguli in trafic si sunt penalizati de politistii rutieri, au la dispozitie un nou serviciu de plata a amenzii de circulatie online.
webRelease: Auto rent Brasov Orice oras mare, in special cele cu un potential turistic crescut, are nevoie de o multime de servicii conexe. Masini de inchiriat in Brasov ieftine este unul dintre acestea. Daca pana acum cativa ani astfel de afaceri aveau sens doar in Bucuresti, acum Brasovul s-a inscris si el pe lista oraselor dezvoltate ce se implica in turism. 
webRelease:Gradul de protectie a motociclistilor romani, la cel mai inalt nivel de pana acum Incepand cu 01 Iulie 2015, producatorul japonez de echipamente moto de protectie cu airbag Hit Air si-a facut intrarea pe piata romaneasca de profil aducand cel mai sigur si eficient sistem de protectie a motociclistilor.
webRelease: Scaune de masina  la cbmania.ro  CBMania mai face un pas spre acoperirea tuturor nevoilor pe care le are un posesor de masina. Statiile radio CB si antenele sunt accesorii necesare daca vrei ca drumul sa fie parcurs in siguranta, cu rapiditate si in conditii de confort, mai ales psihic.  
webRelease: Scoala MOTO Brasov Handra Francisc Scoala MOTO Brasov Handra Francisc  obtine permisul alaturi de profesiONISTI !
webRelease: Uleiurile si revitalizantii XADO se intorc la CBMania CBMania readuce in portofoliul sau produsele XADO, special create pentru a repara, remedia si reconditiona orice fel de motor diesel sau pe bezina, indiferent de caracteristicile lui tehnice si de vechimea acestuia. CBMania merge mai departe pentru a le oferi posesorilor de masini produsele de top de care au nevoie pentru a calatori in cele mai bune conditii.
Scoala de soferi Brasov Handra Francisc Scoala de soferi Brasov Handra Francisc pregateste cursanti in vederea obtinerii permisului de conducere la categoriile A , A2 ,  B , C si C+ E .
webRelease: Mercedes-Benz Romȃnia initiaza pentru a sasea oara actiunea nationala „Testul gratuit de lumini” Intre 1 si 30 noiembrie 2014, Mercedes-Benz Romania lanseaza pentru a sasea oara consecutiv programul gratuit de verificare si reglare a luminilor exterioare. In Centrele Autorizate de Service Mercedes-Benz din Romania, autoturismele si autovehiculele comerciale Mercedes-Benz pot beneficia in mod gratuit de aceste servicii.
webRelease: Bosch serbeaza 25 de ani de la introducerea in productia de serie a primului sistem de navigatie Bosch aniverseaza anul acesta 25 de ani de la demararea productiei de serie a primului sistem de navigatie din Europa - Bosch TravelPilot. Sistemele de navigatie ghideaza de peste un sfert de secol autoturismele din punctul A in punctul B, iar acum sunt capabile sa optimizeze si consumul autovehiculelor. In functie de topografia traseului, eco-navigatia asigura o reducere medie a consumului de carburant cu aproximativ noua procente. In consecinta, si emisiile de CO2 sunt reduse semnificativ.
webRelease: Sistemul Bosch de injectie directa de benzina reduce consumul de carburant cu pana la 15 la suta Gratie tehnologiei sale common-rail, Bosch a revolutionat deja un tip de motor cu combustie interna, prin intermediul injectiei directe. Intr-un interval de zece ani, aceasta tehnologie a devenit un standard indiscutabil pentru motoarele diesel. In momentul de fata, aceasta echipeaza aproximativ 80 la suta dintre autovehiculele diesel noi din lumea intreaga. O transformare similara are loc in prezent in legatura cu tendinta de reducere a cilindreei motoarelor cu aprindere prin scanteie. Datorita sistemului Bosch de injectie directa de benzina, soferii beneficiaza de un cuplu motor mai mare la turatii mai mici ale motorului si, prin urmare, de o placere mai mare in timpul condusului. In acelasi timp, sistemul reduce consumul de carburant cu pana la 15 la suta.
webRelease: Noua aplicatie pentru smartphone myDriveAssist de la Bosch citeste semnele de circulatie Aplicatia myDriveAssist recent dezvoltata de inginerii Bosch este capabila sa citeasca semnele de circulatie, precum si sa inregistreze si sa proceseze alte informatii pentru noile functii ale vehiculelor. Datele sunt colectate de catre smartphone de pe drumul pe care circula soferul, apoi sunt analizate de catre un server central si sunt puse din nou la dispozitie pentru aplicatiile autovehiculului.
webRelease: Bosch imbunatateste pompa manuala de vacuum pentru motoarele cu aprindere prin scanteie si diesel Cu ajutorul pompei mecanice de vacuum EVOII, Bosch a demonstrat ca exista un potential considerabil de dezvoltare a componentelor conventionale. Compania a facut pompa mecanica economica mai usoara si mai eficienta, aducand-o la acelasi nivel cu pompele electrice de vacuum care se presupune ca sunt mai eficiente, dar si mai costisitoare. Pompa Bosch EVOII ofera cel mai bun raport calitate-pret de pe piata si furnizeaza vacuum-ul necesar pentru servofrana. Avand un pret cu pana la 75 la suta mai mic decat pompele electrice comparabile, aceasta noua generatie reprezinta solutia ideala pentru motoarele cu aprindere prin scanteie si motoarele diesel moderne.
webRelease: Bosch: viitorul autovehiculelor sta in interconectarea sistemelor de dinamica pentru confort, agilitate si personalizare Industria auto lucreaza intens la integrarea sistemelor electronice existente la bord, scopul fiind acela de a spori siguranta conducerii, confortul si agilitatea si de a le permite soferilor sa personalizeze caracteristicile de manevrare ale autovehiculelor. Bosch Engineering GmbH a dezvoltat un control integrat al dinamicii autovehiculului care interconecteaza si gestioneaza dispozitivele de actionare pentru dinamica existente la bord intr-un mod nou, complet diferit. Acesta le permite soferilor sa adapteze caracteristicile de manevrare ale autovehiculului in mod individual, in functie de situatia de conducere – de la o calatorie confortabila pana la o deplasare sportiva si placuta.
webRelease: Sfatul Bosch: ce sa alegeti intre un autoturism cu motor cu aprindere prin scanteie si unul cu motor diesel? Regula de baza: In cazul in care calatoriti mult, mai rentabil este un motor diesel, in caz contrar alegeti un motor cu aprindere prin scanteie -€“ aceasta este opinia specialistilor. Desi un motor diesel consuma cu 25 la suta mai putin carburant, motoarele cu aprindere prin scanteie sunt mai avantajoase din punct de vedere al pretului de achizitie si al costurilor de intretinere. In functie de model, in Germania, un autovehicul echipat cu un motor diesel trebuie sa parcurga peste 15.000 de kilometri pe an pentru a justifica investitia.
webRelease: Inginerii Bosch din Cluj vor contribui la pasii facuti pentru realizarea conducerii autonome In anii care urmeaza, automobilele vor suferi schimbari majore. Traficul viitorului va fi electric, automatizat si interconectat, a declarat Volkmar Denner, presedintele Consiliului de Administratie al Grupului Bosch. Conducerea autonoma poate reduce semnificativ numarul accidentelor si poate mari astfel in mod evident gradul de siguranta de pe sosele, a spus Denner. In plus, un flux mai bun al traficului poate reduce si consumul de combustibil. In prezent, functiile de asistenta sunt utilizate deja pentru o gama larga de functii de conducere. Pe viitor, sisteme din ce in ce mai performante vor oferi soferilor asistenta din ce in ce mai variata si vor deschide treptat drumul spre conducerea complet autonoma.
webRelease: Bosch isi extinde fabrica din Bursa, Turcia, si va investi 300 de milioane de euro pana in 2015 Grupul Bosch isi extinde prezenta in Turcia. Pana in anul 2015, furnizorul global de tehnologie si servicii va investi aproximativ 300 de milioane de euro in extinderea locatiei sale existente din Bursa, la 90 de kilometri sud de Istanbul. Pana la sfarsitul acestui an, Bosch intentioneaza sa creeze aproximativ 500 de noi locuri de munca. Fabrica Bosch din Bursa a fost deja recunoscuta de mai multe ori pentru calitatea remarcabila a produselor fabricate aici. Printre altele, a primit deja de doua ori premiul "Cea mai buna companie din Europa" din partea EFQM (Fundatia Europeana pentru Calitatea Managementului). In noua hala de productie vor fi fabricate injectoare de inalta presiune pentru autoturismele Diesel de pasageri, destinate in primul rand fabricantilor auto europeni.
webRelease: Robert Bosch Automotive si IBM creeaza o platforma tehnologica pentru sistemele si componentele auto IBM (NYSE: IBM) si Robert Bosch GmbH au anuntat lansarea unui parteneriat pentru crearea unei platforme software cu date pentru dezvoltarea mai eficienta de produse auto interconectate, inteligente. Construita pe baza standardelor si instrumentelor de proiectare IBM, noua platforma software se poate extinde rapid la miile de parteneri, clienti, ingineri si tehnicieni. Implicand toate persoanele din lantul de aprovizionare cu componente si sisteme auto si obtinand date relevante de la acestea, platforma va deveni piatra de temelie pentru viziunea Bosch de colaborare intre industrii pentru livrarea rapida a autovehiculelor si mai inteligente si mai sigure.
webRelease: Fabrica din Cluj - record in lumea Bosch Fabrica Bosch din Cluj, a carei inaugurare oficiala a fost stabilita pentru data de 9 mai, a primit prima sa distinctie in lumea Bosch, fiind premiata la Reutlingen (Germania) pentru ca a fost construita si pusa in functiune in timp record. Astfel, fabrica Bosch din Cluj a fost recompensata intern de concernul german cu premiul "Automotive Electronics Speed Award"œ, pentru viteza ridicarii fabricii, munca in echipa si dedicarea aratata de angajatii Bosch in demararea acestei investitii pornita de la zero, de tip greenfield.
webRelease: Bosch ofera dealerilor si companiilor acces facil la mobilitatea electrica Facilitatea si siguranta incarcarii autovehiculelor electrice reprezinta un factor cheie pentru succesul mobilitatii electrice. Soferii au doua optiuni atunci cand este vorba de incarcarea autovehiculelor lor: pot utiliza o statie de alimentare disponibila intr-un spatiu public sau una din garajul propriu, folosita exclusiv pentru uz personal. Cu statiile de alimentare Bosch, ambele optiuni sunt posibile.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings