newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Ford Focus Rs atinge nivelul de 7,34 l / 100 km  Ford Focus RS, cel mai rapid produs dezvoltat de echipa Ford Europa – atingand o viteza maxima de 262 km/h – a adaugat o cifra surprinzatoare la portofoliul sau remarcabil de performante statistice: un consum mediu de combustibil de 7,34 l/100 km. 
webRelease: Mazda lanseaza  MazdaEurope.tv  De acum, clientii Mazda pot accesa on-line videoclipuri despre brandul lor preferat. Acestea sunt disponibile pentru toate modelele Mazda, variind de la scene scurte de condus, la clipuri cu o durata mai mare, in care inginerii Mazda prezinta in detaliu autovehiculele. Portalul va include si interviuri cu executivii, designerii sau inginerii de dezvoltare Mazda. In cadrul sectiunii “best of YouTube™” vor fi actualizate constant si puse la dispozitia doritorilor cele mai interesante subiecte despre Mazda. 
webRelease: Facturile Porsche Leasing pot fi accesate pe www.porscheleasing.ro Porsche Finance Group continua  sa imbunatateasca serviciile oferite clientilor sai. Compania a introdus un nou serviciu online de accesare a facturilor de leasing financiar, direct de pe   site-ul www.porscheleasing.ro. 
webRelease: Goodyear Dunlop Tires Romania a inaugurat, la Timisoara, un nou magazin-service PREMIO  Goodyear Dunlop Tires Romania impreuna cu partenerul sau Dumivest a inaugurat la Timisoara primul magazin-service Premio greenfield din Romania. O constructie de la zero, rod al unei investitii intr-un concept de traditie in Europa, ii asteapta de acum pe banateni cu servicii de calitate, la cele mai inalte standarde. 
webRelease: Citroen te duce pe Champs Elysees  Citroen sarbatoreste si pe internet 90 de ani de “Creative technologie”, alaturi de internautii din toata lumea, printr-un concurs inedit.
Mazda prezinta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Tokyo motoarele de generatie urmatoare „SKY-G” si „SKY-D” si transmisia automata SKY-Drive Mazda Motor Corporation va prezenta in premiera mondiala, la cea de-a 41-a editie a Salonului Auto de la Tokyo, ce va avea loc intre 24 Octombrie – 4 Noiembrie 2009, noile generatii de motoare si de transmisii automate.
Cresteri salariale in 2009 la Dacia Saptamana trecuta a avut loc a doua serie de negocieri pe anul 2009 intre administratia Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia privind capitolul salarizare. In urma negocierilor, angajatii companiei vor beneficia de o crestere salariala de 110 lei si de o prima in valoare medie de 400 de lei.
webRelease: SEAT va sponsoriza UEFA Europa League Producatorul spaniol SEAT a anuntat ca a devenit Sponsorul Exclusiv al UEFA Europa League, cu efect imediat. Parteneriatul se va derula pe o perioada de trei ani, pana la sfarsitul sezonului fotbalistic.
Noul model Cabrio de la Infiniti isi face aparitia pe internet Aspectul noului model Infiniti lansat in Europa, G37 Cabrio, precum si sunetul produs de acesta sunt redate perfect intr-un nou film prezentat in exclusivitate pe microsite-ul www.infinitivisualiser.com.Filmul prezinta superbul model cabrio sport care serpuieste pe senzationalele sosele din Alpi. Motorul modelului G37 Cabrio are un sunet placut prin tunelurile montane si pe podurile impresionante.
Furturile din masini cresc vanzarile sistemelor de securitate   Furtul din autoturisme aproape s-a dublat anul acesta comparativ cu 2008. In acest context, a crescut si numarul de sisteme de securitate vandute. Falcon Electronics, lider national pe piata echipamentelor auto, a inregistrat in filiala din Iasi vanzari cu 20% mai mari decat in primul semestru al acestui an.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings