newsletter rss
HotNews.ro
Mazda prezinta in premiera mondiala la Salonul Auto de la Tokyo motoarele de generatie urmatoare „SKY-G” si „SKY-D” si transmisia automata SKY-Drive Mazda Motor Corporation va prezenta in premiera mondiala, la cea de-a 41-a editie a Salonului Auto de la Tokyo, ce va avea loc intre 24 Octombrie – 4 Noiembrie 2009, noile generatii de motoare si de transmisii automate.
Cresteri salariale in 2009 la Dacia Saptamana trecuta a avut loc a doua serie de negocieri pe anul 2009 intre administratia Dacia si Sindicatul Autoturisme Dacia privind capitolul salarizare. In urma negocierilor, angajatii companiei vor beneficia de o crestere salariala de 110 lei si de o prima in valoare medie de 400 de lei.
webRelease: SEAT va sponsoriza UEFA Europa League Producatorul spaniol SEAT a anuntat ca a devenit Sponsorul Exclusiv al UEFA Europa League, cu efect imediat. Parteneriatul se va derula pe o perioada de trei ani, pana la sfarsitul sezonului fotbalistic.
Noul model Cabrio de la Infiniti isi face aparitia pe internet Aspectul noului model Infiniti lansat in Europa, G37 Cabrio, precum si sunetul produs de acesta sunt redate perfect intr-un nou film prezentat in exclusivitate pe microsite-ul www.infinitivisualiser.com.Filmul prezinta superbul model cabrio sport care serpuieste pe senzationalele sosele din Alpi. Motorul modelului G37 Cabrio are un sunet placut prin tunelurile montane si pe podurile impresionante.
Furturile din masini cresc vanzarile sistemelor de securitate   Furtul din autoturisme aproape s-a dublat anul acesta comparativ cu 2008. In acest context, a crescut si numarul de sisteme de securitate vandute. Falcon Electronics, lider national pe piata echipamentelor auto, a inregistrat in filiala din Iasi vanzari cu 20% mai mari decat in primul semestru al acestui an.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by