newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Cel mai ieftin RCA este si mai ieftin la standurile Carrefour OttoBroker – Asigurari pentru toti Piata de RCA s-a dezvoltat iar clientii nu se mai multumesc cu ofertele construite pe sistemul “cea mai ieftina polita”. Carrefour si OttoBroker continua programul national „Asigurari pentru toti” cu o oferta exclusiva. La standurile „Carrefour OttoBroker – Asigurari pentru toti” clientii pot cumpara polita RCA la cel mai mic pret din Romania si primesc in plus si un bon de cumparaturi. 
webRelease: Romanii vor sa isi asigure locuintele 23,7% dintre bucuresteni si 20,9% dintre romanii din marile orase ale tarii care nu detin in prezent o asigurare de locuinta intentioneaza sa incheie in viitor, pe langa polita de asigurare obligatorie, si o polita de asigurare facultativa. 
webRelease: Asigurarea obligatorie a locuintelor pe intelesul tuturor Toti cei care doresc sa se informeze cu privire la asigurarea obligatorie a locuintelor (AOL) o pot face de joi, 22 octombrie, accesand noua sectiune a portalului www.asigurarealocuintelor.ro.
webRelease: In vreme de criza, romanii pretuiesc cel mai mult sanatatea Primele doua locuri in preferintele romanilor, cand vine vorba despre beneficii extra-salariale, sunt ocupate de asigurarile de sanatate si de abonamentele la o clinica medicala privata. La diferenta de circa 8 procente, acestea sunt urmate de pensiile private facultative si asigurarile de viata.
webRelease: UNIQA Asigurari lanseaza UNIQAgent in Romania UNIQAgent este un concept de business inovator pentru piaţa de asigurări din România, menit să ofere angajaţilor şi intermediarilor în asigurări cu experienţă, oportunitatea de a-şi dezvolta propria afacere, devenind parteneri exclusivi.
Romanii isi incheie CASCO din proprie initiativa Aceasta este una dintre concluziile studiului ASIBUS 2009, realizat de MEDNET Marketing Research Center in colaborare cu Media XPRIMM.Studiul a fost realizat in perioada 2 - 14 aprilie 2009, prin intermediul interviurilor telefonice asistate de calculator (CATI). Cercetarea s-a bazat pe intervievarea unor persoane adulte (22 - 65 ani inclusiv) din Bucuresti si din orase cu mai mult de 100.000 locuitori.
webRelease: Generali Asigurari lanseaza o noua oferta pentru copii si parinti Generali Asigurari a initiat o actiune de promovare a asigurarilor pentru copii. In acest sens a lansat o oferta avantajoasa pentru parinti: la incheierea unui plan de finantare si economii pentru educatia copilului, de tip MAJORAT, parintii primesc si 50% reducere la asigurarea de sanatate a acestuia – Focus Plus.
webRelease: “Asigurari pentru toti”, proiectul national Carrefour – OttoBroker  La 1 octombrie, Carrefour si OttoBroker lanseaza proiectul national „Asigurari pentru toti”, sub sloganul „Plateste mai putin si te asiguri mai bine!”. Magazinele si standurile „Carrefour OttoBroker - Asigurari pentru toti” vor fi prezente atat in hipermarketurile Carrefour, cat si in galeriile comerciale. Carrefour isi reconfirma astfel interesul fata de aceasta arie de servicii, in dorinta de a facilita accesul clientilor sai la produse de asigurare performante. 
webRelease: ING infiinteaza Centrul Regional de Servicii pentru clienti Inca din 2008, ING Asigurari Europa Centrala a dezvoltat un proiect regional de imbunatatire a serviciilor pentru clienti si crestere a eficientei activitatii de asigurari de viata. Parte din acest proiect va fi realizat prin crearea unui Centru Regional de Servicii, care va centraliza cateva din functiile departamentelor Financiar, IT si Operatiuni. Activitatile legate de Marketing si Vanzari se vor desfasura in continuare la nivel local, in fiecare tara din regiune. ING are drept obiectiv cresterea si consolidarea prezentei si a pozitiei sale pe piata de profil in tarile Europei Centrale. 
Noi reglementari privind operatiunile de incasari si plati in sistemul Pilonului II logo CSSPPFoto: CSSPPConsiliul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis miercuri, 23 septembrie, aprobarea normei privind operatiunile de incasari si plati efectuate prin conturile fondului de pensii administrat privat, in scopul protejarii intereselor participantilor si beneficiarilor in sistemul Pilonului II.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by