newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Asigurarea privata de sanatate - o necesitate in conditiile sistemului sanitar actual? Lacunele sistemului sanitar romanesc, incapacitatea clasei politice de a incepe reforma acestuia asteptata inca din anii `90, precum si remunerarea incorecta a cadrelor medicale sunt doar cateva dintre motivele pentru care tot mai multi romani apeleaza la asigurarile private de sanatate.
webRelease: Generali Asigurari a emis prima polita de asigurare obligatorie de locuinta din Romania Generali Asigurari si ARDAF, membre ale grupului Generali in Romania, actionari ai Pool-ului de Asigurare Impotriva Dezastrelor (PAID) si sustinatori ai legii de asigurari obligatorii de locuinte inca de la discutiile initiale, au demarat emiterea electronica de asigurari obligatorii de locuinta. Generali Asigurari este compania care a emis prima polita de acest fel, asigurat fiind Domnul Mihai Capra, Secretar de Stat in cadrul Ministerului Administratiei si Internelor, prezent astazi la conferinta de presa de lansare a  PAD - polita de asigurare impotriva dezastrelor naturale.
webRelease: Generali Asigurari lanseaza Vital Plus - Asigurare de Viata si Sanatate Generali Asigurari lanseaza Vital Plus, un nou produs individual de sanatate. In functie de alegerea uneia dintre cele trei variante (Basic, Medium sau Best), asiguratul  are acoperite urmatoarele clauze: control medical anual preventiv, consultatii medicale din orice cauza, inclusiv "a doua opinie medicala", consultatii medicale la domiciliu, investigatii de sanatate, transport cu ambulanta, procurarea de medicamente, efectuarea de vaccinari sau tratamente dentare. Optional, clientii pot alege urmatoarele clauze: spitalizare continua din orice cauza, pe teritoriul Romaniei sau in strainatate, interventii chirurgicale sau acoperirea cheltuielilor medicale pentru perioada graviditatii si a nasterii.
webRelease: La 13 ani de prezenta pe piata romaneasca, ING Asigurari de Viata lanseaza GenT, o noua generatie de produse unit-linked ING Asigurari de Viata lanseaza GenT, o noua generatie de produse unit-linked ce abordeaza asigurarile cu componenta de investitie intr-o maniera noua, oferind consumatorilor mai multa transparenta si protectie financiara crescuta. Astfel, GenT propune o structura inovatoare a produselor unit-linked, care permite separarea clara a componentei de protectie fata de componenta de investitie si aduce beneficii sporite consumatorilor.
webRelease: FlexInvest de la Eureko pentru clientii KD Life Asigurari KD Life Asigurari S.A. va trimite tuturor clientilor din portofoliul propriu scrisori de notificare privind posibilitatea  de a efectua conversiunea asigurarii de viata pe care o detin in prezent,  prin compania Eureko Asigurari S.A. Decizia vine in contextul in care KD Life Asigurari S.A. isi va inceta activitatea de asigurari desfasurata in Romania.
webRelease: Omniasig lanseaza un parteneriat in exclusivitate cu Angela Similea Omniasig Vienna Insurance Group lanseaza din 20 iunie 2010 un parteneriat unic pe piata asigurarilor din Romania, cu Angela Similea, figura emblematica a muzicii romanesti, care sarbatoreste 40 de ani de cariera in 2010. Acest parteneriat are un profund caracter social, intrucat vizeaza pensionarii, o categorie defavorizata in actualul context economic national. 
webRelease: ASIROM lanseaza prima polita RCA cu facilitati de CASCO Compania de asigurari ASIROM, parte a Vienna Insurance Group, lanseaza un produs inovator pentru piata asigurarilor din Romania, oferind pentru prima data celor care detin un RCA beneficii asociate politelor CASCO. Noul produs, RCA + Casco Partener, scuteste clientii companiei de timpul pierdut si neplacerile cauzate in urma unui incident auto cu un sofer asigurat la alta companie. Astfel, beneficiarul noului tip de polita va primi direct din partea ASIROM despagubirea pentru daunele produse din vina unui alt sofer, urmand ca apoi compania sa se ocupe de recuperarea banilor de la asiguratorul vinovatului. ​
webRelease: www.e-viata.ro – primul website de educatie financiara  Luni, 7 iunie, Aviva Romania lanseaza  primul site de educatie financiara- www.e-viata.ro, care isi propune sa informeze vizitatorii despre produsele de asigurari de viata, investitii si pensii disponibile pe piata din Romania. Aviva Romania isi doreste sa fie cat mai aproape de clientii sai si sa le ofere produsele si serviciile de care au nevoie la momentul potrivit, de aceea in ultimii ani a desfasurat o serie de studii de piata pentru a afla ce isi doresc romanii de la produsele financiare.
webRelease: webRelease: UNIQA Asigurari lanseaza Casa mea e UNIQA - campanie de informare si educare a noii generatii UNIQA Asigurari a lansat marti, 25 mai, Campania "Casa mea e UNIQA" - proiect adresat elevilor cu varste cuprinse intre 8 si 12 ani. Campania "Casa mea e UNIQA" isi propune sa ii educe pe copii in scopul auto-protectiei, sa ii informeze despre riscurile la care este expusa propria lor casa in caz de incendiu, explozie, furtuna, trasnet, grindina, cutremur, inundatie sau furt. "Casa mea e UNIQA" are ca target elevii cu varste intre 8 si 12 ani deoarece acestia sunt mai receptivi mesajelor si pot constientiza pericolele la care se pot expune atat ei, cat si mediul lor inconjurator.
webRelease: ING lanseaza o pagina de internet cu explicatii pentru participantii din sistemul privat de pensii Incepand cu data de 3 mai, ING pune la dispozitia participantilor din sistemul pensiilor private obligatorii o pagina de internet in cadrul careia acestia gasesc lamuriri cu privire la notiunile financiare incluse in Scrisoarea anuala de informare. Cu o forma si un continut standardizate si reglementate de Comisia de Supraveghere a Sistemului Privat de Pensii, scrisoarea anuala contine date importante referitoare la situatia contului personal la sfarsitul anului 2009, la situatia financiara a fondului de pensii si a societatii de administrare a fondului.
webRelease: ING lanseaza ING Selectis, o asigurare de viata unit linked cu 100% protectia capitalului investit ING Asigurari de Viata lanseaza ING Selectis, o asigurare de viata de tip unit linked cu prima unica, in euro, ce ofera protectia capitalului net investit. In acelasi timp, ING Selectis permite accesul la potentialul de crestere oferit de instrumente financiare derivate care reflecta performanta celor mai importante companii din zona Euro. Noul produs vine sa completeze oferta de produse cu componenta investitionala denominate in lei si face parte dintr-o editie limitata, disponibila in intervalul 3 -28 mai 2010. 
webRelease: Generali iti premiaza deciziile de viata Generali Asigurari lanseaza campania “Generali iti premiaza deciziile de viata”.  In cadrul campaniei, persoanele care incheie o asigurare de viata pana la 24 iunie 2010 beneficiaza de 600 de lei extra-acoperire pentru cheltuieli medicale neprevazute, daca prima de asigurare anuala este egala sau mai mare de 1.000 Lei. In plus, clientii care aleg plata primei de asigurare prin debit direct au sansa de a participa la tragerea la sorti pentru marele premiu al campaniei: o vacanta la Venetia pentru doua persoane.
webRelease: Majorare de capital pe piata asigurarilor pentru Signal Iduna Dupa 1 an si jumatate de la lansarea pe piata romaneasca de asigurari, Signal Iduna anunta majorarea capitalului social cu aproape 2 milioane de Euro. Majorarea capitalului social a avut loc prin emiterea unui numar de 7500 de noi actiuni nominative dematerialiazate, ce au fost integral subscrise de actionarul Signal Iduna Holding AG. In prezent, ca urmare a acestei actiuni, capitalul social al companiei subscris si varsat integral de actionari in numerar este mai mare de 12  milioane Euro echivalentul a 43.369.025 RON. 
webRelease: Asigurare de locuinta pe trei luni, cadou pentru clienti Romtelecom Romtelecom a transmis gratuit clientilor sai persoane fizice o polita de asigurare a locuintei pentru o perioada de trei luni, ca un beneficiu suplimentar in calitate de clienti ai companiei. Conform parteneriatului dintre Romtelecom si Astra Asigurari, socitatea de asigurari emitenta, Romtelecom este contractantul politei, iar clientul Romtelecom este beneficiarul acesteia, de care poate dispune gratuit timp de trei luni fara a semna vreun document sau a avea alte obligatii.
webRelease: Asigurarea de locuinte a fost cea mai cautata polita in prima luna  de la lansarea Platinum Asigurari Reasigurari Cel mai bine cautat produs de asigurare in luna martie de Platinum Asigurari Resigurari  a fost  asigurarea de locuinte. Acest produs a inregistrat atat ca polite semnate, cereri de aplicare  si informatii peste 50% din total portofoliu. Interesul crescut a fost generat de un mix generos de beneficii si reduceri oferite la polita de asigurare a locuintei.  
webRelease: Clientii ING Asigurari de Viata pot achita la oficiile postale contravaloarea politelor in lei Compania Nationala Posta Romana pune la dispozitia clientilor ING Asigurari de Viata, prin intermediul a peste 580 de subunitati postale din intreaga tara integrate intr-o retea virtuala privata (VPN), serviciul de incasare a contravalorii in lei a politelor de asigurare emise de ING Asigurari de Viata.
webRelease: MyING, un portal pentru toti clientii ING Asigurari de Viata Incepand cu luna aprilie 2010, portalul www.MyING.ro integreaza si modulul de asigurari de viata, oferind clientilor informatii despre toate contractele pe care le detin la ING. Practic, pe baza unui singur nume de utilizator si a unei parole, clientii pot gasi in cadrul aceluiasi cont informatii atat despre contractele de asigurari de viata, cat si despre cele de pensii private obligatorii si pensii facultative. Toate functionalitatile disponibile prin intermediul platformei MyING sunt oferite consumatorilor in mod gratuit.
webRelease: Parteneriat strategic Dacia, Renault-Nissan si Groupama Asigurari Automobile Dacia SA, Renault-Nissan SRL si Groupama Asigurari au incheiat un parteneriat strategic in vederea imbunatatirii serviciilor destinate clientilor Dacia, Renault si Nissan. Datorita unui protocol de schimb de date informatizat intre reparatorii autorizati ai celor trei marci si asigurator, acest parteneriat va permite eliberarea acceptelor de plata in maxim 48 de ore de la depunerea dosarului de daune.
webRelease: Premiantii pietei asigurarilor - 2010  Gala Premiilor Pietei Asigurarilor (GPPA), acordate de Revista Primm – Asigurari & Pensii, a premiat cele mai performante companii de asigurari romanesti si retelele lor teritoriale in cadrul unei ceremonii desfasurate seara trecuta la Hotel Radisson. Peste 300 de lideri si specialisti din asigurari si din domenii conexe au fost prezenti la editia a X-a a acestui eveniment.
webRelease: Clal Romania devine Platinum Asigurari Reasigurari Platinum Asigurari Resigurari este noua denumire si identitate a companiei Clal Romania; aceasta puncteaza un nou inceput si este unitara cu strategia de dezvoltare a companiei pe termen mediu si lung. In octombrie 2009, Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a aprobat preluarea Clal Romania de catre un grup de investitori privati, iar in luna februarie 2010, aceeasi Comisie a aprobat noul nume al companiei de asigurari.

Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by