newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: IndicatoridePerformanta.ro anunta lansarea raportului "Top 25 Indicatori de Performanta pentru Asigurari in 2010" Raportul prezinta in detaliu Indicatori de Performanta (KPIs) precum:  # Timpul de procesare a cererilor de asigurare, % Rata de reinnoire a politelor, sau # Viteza medie de subscriere (asigurari), alaturi de alte exemple populare in 2010. Utilizarea instrumentelor este esentiala pentru atingerea rezultatelor, iar Indicatorii Cheie de Performanta (KPIs) sunt astazi printre cele mai populare instrumente de management.
webRelease: ING Asigurari de Viata aduce in Romania trei programe globale de investitii Incepand din octombrie, clientii ING care detin sau achizitioneaza asigurari unit-linked pot alege si programe cu expunere globala. Noile programe sunt unice pe piata de asigurari din Romania si ofera clientilor posibilitatea de a imbunatati diversificarea plasamentelor detinute. Clientii au posibilitatea de a alege intre programe cu grade diferite de risc (scazut, moderat sau ridicat), in functie de profilul de risc investitional determinat in procesul de analiza a nevoilor financiare.
webRelease: Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private organizeaza seminarii de educatie financiara pentru studenti Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) anunta extinderea cu inca un an a campaniei de educatie financiara Invata sa alegi! Pensia privata, o decizie "tanara". Lansata in cursul anului 2010, campania publica a CSSPP urmareste sa educe populatia asupra necesitatii si importantei participarii la sistemul de pensii private. Scopul campaniei este atins prin organizarea seminarilor adresate studentilor din universitatile romanesti de stat si private si prin evenimente destinate mediului de afaceri si publicului larg.
webRelease: PAID a platit prima dauna totala pentru o locuinta de tip B, in valoare de 10.000 de euro Pool-ul de Asigurare Impotriva Dezastrelor Naturale - PAID - a platit, la sfarsitul saptamanii trecute, prima dauna totala pentru o locuinta de tip B, situata in localitatea Motca, judetul Iasi. Polita de asigurare in baza careia s-a platit despagubirea a fost vanduta de compania Astra Asigurari, in data de 23 mai 2011, si era detinuta de Hobinca Anica, in varsta de 88 de ani. Riscul care a dus la distrugerea locuintei a fost cel de alunecare de teren.
webRelease: Noi reguli in piata asigurarilor de viata, impuse de nevoia de informare a publicului Conform noilor reglementari ale CSA - Comisia de Supraveghere a Asigurarilor, persoanele care intentioneaza sa contracteze o asigurare de viata vor primi de acum inainte mai multe informatii de la asigurator sau brokerul care o intermediaza. Motivul introducerii acestor noi prevederi il constituie faptul ca, deseori, clientii nu inteleg ce reprezinta o asigurare de viata si ce le ofera acest produs.
webRelease: Generali Romania lanseaza campania de comunicare a fuziunii: Generali si Ardaf "suna" bine impreuna Generali Romania, compania formata in urma fuziunii dintre Generali Asigurari si Ardaf, lanseaza Campania de promovare si sustinere a strategiei anuntate, o strategie multibrand, unica pana in prezent in piata de asigurari. Campania de comunicare este concentrata pe promovarea ambelor brand-uri Generali si Ardaf, prin accentuarea calitatilor definitorii, dar si complementare, ale acestora.
webRelease: AEGON Fii Sigur - un sprijin pentru orice familie AEGON Asigurari de Viata a lansat, in exclusivitate pentru clientii Bancii TRANSILVANIA, un nou produs de asigurare, AEGON Fii Sigur, o solutie financiara completa, compusa dintr-un pachet de baza, caruia i se pot adauga asigurari suplimentare. AEGON Fii Sigur este un produs unic in clasa produselor de asigurare de viata traditionale, imbinand siguranta unui produs garantat cu toate beneficiile unui produs investitional.
webRelease: Prima jumatate a lui 2011 - o perioada de actiuni ample pentru cresterea beneficiilor clientilor ING de asigurari de viata si pensii Pe segmentul de asigurari de viata se remarca interesul sporit al clientilor pentru produse care ofera protectie si randamente garantate. Valoarea activelor financiare in administrare la sfarsitul lunii iunie 2011 a crescut cu peste 10% fata de aceeasi perioada a anului precedent, pana la nivelul de 2,1 miliarde RON.
webRelease: www.imasig.ro - poarta de intrare catre cursuri gratuite in domeniul asigurarilor S-a lansat site-ul www.imasig.ro, prin intermediul caruia profesionistii din domeniul asigurarilor se pot inscrie la cursuri gratuite de perfectionare, care vor avea loc in regiunea in care activeaza.
webRelease: La implinirea a 14 ani in Romania, ING Asigurari de Viata trece la un nou nivel de consiliere financiara prin lansarea Planului Financiar Personal Planul Financiar Personal lansat de ING Asigurari de Viata este un instrument unic pe piata din Romania, care inoveaza analiza nevoilor financiare si, totodata,  procesul de consiliere in asigurarile de viata. Aplicatia inlocuieste vechiul formular de analiza cu un instrument modern, menit sa creasca nivelul de constientizare a nevoilor financiare atat prin prezentarea unor statistici actuale, cat si prin calculul concret al diferentei dintre situatia financiara actuala si cea dorita de consumator. ​
webRelease: Peste 93% dintre clientii Generali Asigurari sunt multumiti de serviciile companiei Generali Asigurari a lansat campania de imagine "Ne respectam intotdeauna promisiunile", cu scopul consolidarii, in randul publicului larg, a atributului de calitate a serviciilor. Mesajul central al campaniei este sustinut de un studiu de satisfactie a clientilor realizat in 2011, in Romania, care releva faptul ca peste 93% dintre clientii Generali sunt multumiti de serviciile companiei.
webRelease: ING Asigurari de Viata extinde nivelul de protectie oferit clientilor printr-o asigurare suplimentara pentru afectiuni grave Noua asigurare suplimentara de la ING ofera protectie financiara pentru 17 afectiuni severe. Unic pe piata romaneasca, persoana asigurata primeste inapoi jumatate din banii platiti in cazul in care nu se imbolnaveste si 50% din indemnizatia de asigurare in avans la interventia chirurgicala. Pentru fiecare contract incheiat pana la sfarsitul anului, ING Asigurari de Viata doneaza 2 euro catre Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD).
webRelease: ING Selectis - un nou produs unit-linked cu prima unica si protectia capitalului investit ING Asigurari de Viata lanseaza un nou produs ING Selectis si completeaza gama de asigurari de tip unit-linked cu prima unica in euro si 100% protectia capitalului net investit oferite clientilor (in cadrul careia inca doua produse ING Selectis au fost lansate in 2010). Noua editie va fi disponibila in intervalul 2–27 mai 2011. La fel ca la editia anterioara, durata produsului este de 6 ani, iar prima de asigurare de minimum 2.000 de euro se plateste o singura data, la inceputul contractului.
webRelease: UNIQA asigura cel mai prestigios complex de 5 stele din Bucuresti UNIQA Asigurari, una din companiile de top de pe piata de profil, si Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL, care include JW Marriott Bucharest Grand Hotel, au placerea de a anunta incheierea unui parteneriat solid, bazat pe relatia de lunga durata a actionarilor celor doua societati.​
webRelease: Grupul AXA donează 1 milion de dolari Japoniei Grupul AXA, lider mondial in industria serviciilor de protectie financiara, a donat Japoniei 1 milion de dolari. Compania membra a Grupului AXA din Japonia, AXA Life Japan, a creat un fond de peste 600.000 de dolari, in acelasi scop. Compania AXA are in Japonia peste 8.000 de angajati si isi doreste sa se ocupe de siguranta angajatilor si sa continue sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai din Japonia.
webRelease: Sanatate de la A la Z cu Signal Iduna Grupul  german Signal Iduna, prezent si pe piata din Romania inca din 2008, ocupa o pozitie de top pe piata germana, cu peste 13 milioane de clienti, dintre care peste 2 milioane numai in segmentul asigurarilor de sanatate. Cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul solutiilor complete de asigurari de sanatate, compania vizeaza obtinerea pozitiei de lider pe piata asigurarilor de sanatate din Romania, dar si modificarea perceptiei romanilor in ceea ce priveste conceptul de ingrijire medicala la cele mai inalte standarde de calitate. Signal Iduna ofera acces la servicii medicale de calitate in cadrul uneia dintre cele mai vaste retele de clinici si spitale private din Romania.
webRelease: Casco Acces - inca un pas in directia accesibilizarii ofertei Allianz-Tiriac Allianz-Tiriac a lansat in luna februarie Casco Acces, polita de asigurare de avarii si furt auto cu preturi accesibile, care se adreseaza posesorilor de autovehicule rulate cu o vechime cuprinsa intre 4 si 8 ani. Noul produs este special creat pentru protectia modelelor populare de autovehicule marca Dacia, Renault, Skoda, Ford, Opel si Volkswagen, a caror valoare individuala de piata nu depaseste 50.000 de lei.
webRelease: Generali Asigurari lanseaza AutoComplet, pachetul de CASCO si RCA la un pret accesibil Generali Asigurari a lansat AutoComplet, un pachet accesibil si flexibil care acopera toate riscurile auto. Noul produs reprezinta solutia optima de protectie a masinii din punct de vedere al acoperirilor, al pretului atractiv si al beneficiilor suplimentare oferite soferilor: optiunea pentru CASCO fara fransiza, extinderea teritoriala in afara Romaniei la asigurarea CASCO si asistenta rutiera fara costuri aditionale, precum si reduceri de pana la 25% fata de achizitionarea separata a celor doua polite CASCO si RCA. 
webRelease: La fiecare 3 minute are loc un accident. Cum ne protejam? In 2009, Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta ratei evenimentelor rutiere soldate cu morti si raniti grav, conform studiilor efectuate de catre Federatia Romana pentru Asistarea Victimelor Accidentelor. Conform aceluiasi studiu, in perioada 1990 - 2009, peste 62.000 de romani si-au pierdut viata in accidente rutiere.  Evenimentele rutiere constituie si prima cauza a mortalitatii pentru tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani. In afara de pericolele rutiere, din nefericire sunt si alti factori care nu pot fi prevazuti si care ne nelinistesc pe fiecare dintre noi. In Romania, la fiecare 3 minute are loc un nou accident, iar cele mai multe se petrec acasa.
webRelease: Generali Asigurari lanseaza Eurocasa FlexiPlus, un nou produs de asigurare facultativa a locuintei care se distinge prin flexibilitate si pret convenabil Pentru a veni in intampinarea clientilor cu un produs adaptat nevoilor acestora, dar in acelasi timp convenabil ca pret, Generali a lansat o noua asigurare facultativa a locuintei - Eurocasa FlexiPlus. Pe langa riscurile acoperite de oferta standard, compania le ofera acum clientilor posibilitatea de a include in asigurare riscuri suplimentare, in schimbul unor prime avantajoase.

Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by