newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Prima jumatate a lui 2011 - o perioada de actiuni ample pentru cresterea beneficiilor clientilor ING de asigurari de viata si pensii Pe segmentul de asigurari de viata se remarca interesul sporit al clientilor pentru produse care ofera protectie si randamente garantate. Valoarea activelor financiare in administrare la sfarsitul lunii iunie 2011 a crescut cu peste 10% fata de aceeasi perioada a anului precedent, pana la nivelul de 2,1 miliarde RON.
webRelease: www.imasig.ro - poarta de intrare catre cursuri gratuite in domeniul asigurarilor S-a lansat site-ul www.imasig.ro, prin intermediul caruia profesionistii din domeniul asigurarilor se pot inscrie la cursuri gratuite de perfectionare, care vor avea loc in regiunea in care activeaza.
webRelease: La implinirea a 14 ani in Romania, ING Asigurari de Viata trece la un nou nivel de consiliere financiara prin lansarea Planului Financiar Personal Planul Financiar Personal lansat de ING Asigurari de Viata este un instrument unic pe piata din Romania, care inoveaza analiza nevoilor financiare si, totodata,  procesul de consiliere in asigurarile de viata. Aplicatia inlocuieste vechiul formular de analiza cu un instrument modern, menit sa creasca nivelul de constientizare a nevoilor financiare atat prin prezentarea unor statistici actuale, cat si prin calculul concret al diferentei dintre situatia financiara actuala si cea dorita de consumator. ​
webRelease: Peste 93% dintre clientii Generali Asigurari sunt multumiti de serviciile companiei Generali Asigurari a lansat campania de imagine "Ne respectam intotdeauna promisiunile", cu scopul consolidarii, in randul publicului larg, a atributului de calitate a serviciilor. Mesajul central al campaniei este sustinut de un studiu de satisfactie a clientilor realizat in 2011, in Romania, care releva faptul ca peste 93% dintre clientii Generali sunt multumiti de serviciile companiei.
webRelease: ING Asigurari de Viata extinde nivelul de protectie oferit clientilor printr-o asigurare suplimentara pentru afectiuni grave Noua asigurare suplimentara de la ING ofera protectie financiara pentru 17 afectiuni severe. Unic pe piata romaneasca, persoana asigurata primeste inapoi jumatate din banii platiti in cazul in care nu se imbolnaveste si 50% din indemnizatia de asigurare in avans la interventia chirurgicala. Pentru fiecare contract incheiat pana la sfarsitul anului, ING Asigurari de Viata doneaza 2 euro catre Serviciului Mobil de Urgenta, Reanimare si Descarcerare (SMURD).
webRelease: ING Selectis - un nou produs unit-linked cu prima unica si protectia capitalului investit ING Asigurari de Viata lanseaza un nou produs ING Selectis si completeaza gama de asigurari de tip unit-linked cu prima unica in euro si 100% protectia capitalului net investit oferite clientilor (in cadrul careia inca doua produse ING Selectis au fost lansate in 2010). Noua editie va fi disponibila in intervalul 2–27 mai 2011. La fel ca la editia anterioara, durata produsului este de 6 ani, iar prima de asigurare de minimum 2.000 de euro se plateste o singura data, la inceputul contractului.
webRelease: UNIQA asigura cel mai prestigios complex de 5 stele din Bucuresti UNIQA Asigurari, una din companiile de top de pe piata de profil, si Societatea Companiilor Hoteliere Grand SRL, care include JW Marriott Bucharest Grand Hotel, au placerea de a anunta incheierea unui parteneriat solid, bazat pe relatia de lunga durata a actionarilor celor doua societati.​
webRelease: Grupul AXA donează 1 milion de dolari Japoniei Grupul AXA, lider mondial in industria serviciilor de protectie financiara, a donat Japoniei 1 milion de dolari. Compania membra a Grupului AXA din Japonia, AXA Life Japan, a creat un fond de peste 600.000 de dolari, in acelasi scop. Compania AXA are in Japonia peste 8.000 de angajati si isi doreste sa se ocupe de siguranta angajatilor si sa continue sa ofere cele mai bune servicii clientilor sai din Japonia.
webRelease: Sanatate de la A la Z cu Signal Iduna Grupul  german Signal Iduna, prezent si pe piata din Romania inca din 2008, ocupa o pozitie de top pe piata germana, cu peste 13 milioane de clienti, dintre care peste 2 milioane numai in segmentul asigurarilor de sanatate. Cu o experienta de peste 100 de ani in domeniul solutiilor complete de asigurari de sanatate, compania vizeaza obtinerea pozitiei de lider pe piata asigurarilor de sanatate din Romania, dar si modificarea perceptiei romanilor in ceea ce priveste conceptul de ingrijire medicala la cele mai inalte standarde de calitate. Signal Iduna ofera acces la servicii medicale de calitate in cadrul uneia dintre cele mai vaste retele de clinici si spitale private din Romania.
webRelease: Casco Acces - inca un pas in directia accesibilizarii ofertei Allianz-Tiriac Allianz-Tiriac a lansat in luna februarie Casco Acces, polita de asigurare de avarii si furt auto cu preturi accesibile, care se adreseaza posesorilor de autovehicule rulate cu o vechime cuprinsa intre 4 si 8 ani. Noul produs este special creat pentru protectia modelelor populare de autovehicule marca Dacia, Renault, Skoda, Ford, Opel si Volkswagen, a caror valoare individuala de piata nu depaseste 50.000 de lei.
webRelease: Generali Asigurari lanseaza AutoComplet, pachetul de CASCO si RCA la un pret accesibil Generali Asigurari a lansat AutoComplet, un pachet accesibil si flexibil care acopera toate riscurile auto. Noul produs reprezinta solutia optima de protectie a masinii din punct de vedere al acoperirilor, al pretului atractiv si al beneficiilor suplimentare oferite soferilor: optiunea pentru CASCO fara fransiza, extinderea teritoriala in afara Romaniei la asigurarea CASCO si asistenta rutiera fara costuri aditionale, precum si reduceri de pana la 25% fata de achizitionarea separata a celor doua polite CASCO si RCA. 
webRelease: La fiecare 3 minute are loc un accident. Cum ne protejam? In 2009, Romania se afla pe primul loc in Uniunea Europeana in privinta ratei evenimentelor rutiere soldate cu morti si raniti grav, conform studiilor efectuate de catre Federatia Romana pentru Asistarea Victimelor Accidentelor. Conform aceluiasi studiu, in perioada 1990 - 2009, peste 62.000 de romani si-au pierdut viata in accidente rutiere.  Evenimentele rutiere constituie si prima cauza a mortalitatii pentru tinerii cu varste cuprinse intre 16 si 24 de ani. In afara de pericolele rutiere, din nefericire sunt si alti factori care nu pot fi prevazuti si care ne nelinistesc pe fiecare dintre noi. In Romania, la fiecare 3 minute are loc un nou accident, iar cele mai multe se petrec acasa.
webRelease: Generali Asigurari lanseaza Eurocasa FlexiPlus, un nou produs de asigurare facultativa a locuintei care se distinge prin flexibilitate si pret convenabil Pentru a veni in intampinarea clientilor cu un produs adaptat nevoilor acestora, dar in acelasi timp convenabil ca pret, Generali a lansat o noua asigurare facultativa a locuintei - Eurocasa FlexiPlus. Pe langa riscurile acoperite de oferta standard, compania le ofera acum clientilor posibilitatea de a include in asigurare riscuri suplimentare, in schimbul unor prime avantajoase.
webRelease: BCR Asigurari lanseaza o aplicatie iPhone BCR Asigurari Vienna Insurance Group lanseaza in premiera pentru piata de asigurari din Romania  “iPhone Insurance Assistance- BCR Asigurari VIG”. Aceasta aplicatie este special conceputa pentru a putea fi descarcata si utilizata pe telefoanele de tip  Apple iPhone si este oferita GRATUIT asiguratilor BCR Asigurari care detin o polita de asigurare CASCO PLUS.  Principalul beneficiu al “iPhone insurance assistance” este acela ca simplifica si urgenteaza procesul de solutionare a daunelor, deoarece ofera posibilitatea asiguratului sa trimita informatii preliminare despre dauna, direct catre Centrul de Daune al BCR Asigurari.
webRelease: UNIQA Asigurari intra intr-o noua etapa de dezvoltare UNIQA Asigurari are placerea sa anunte confirmarea de catre Comisia de Supraveghere a Asigurarilor a dlui Oliviu Gabriel Stoica in pozitia de Presedinte al Directoratului companiei, ca urmare a numirii sale de catre Consiliul de Supraveghere al UNIQA Asigurari. Dl Oliviu Stoica (48 ani) are o vasta experienta pe piata financiara internationala, activand in senior management in grupuri financiare precum KBC, Citibank si MasterCard Worldwide.
webRelease: Reduceri de 25% si o excursie la Disneyland Paris - oferta Generali Asigurari pentru clientii RCA Generali Asigurari a lansat campania de iarna "RCA pentru parinti'. Compania deruleaza singura campanie RCA de pe piata care ii vizeaza in mod particular pe parinti si care aduce beneficii atat pentru acestia, cat si pentru copii. Astfel, toti proprietarii auto care au cel putin un copil minor beneficiaza de tarife speciale, la care se adauga reduceri de pana la 25% la incheierea unei polite RCA, in perioada decembrie 2010-februarie 2011. In plus, parintii care incheie asigurari RCA in perioada campaniei au sansa de a castiga marele premiu, o vacanta la Disneyland Paris pentru toata familia.
webRelease: BCR Asigurari  organizeaza  “Ziua Carierei la BCR Asigurari VIG" Bucuresti, 10 Decembrie 2010 - BCR Asigurari VIG organizeaza in data de 14 Decembrie 2010, orele 9,00-16,00, in toate sucursalele si agentiile sale, din Bucuresti si din tara, 'Ziua Carierei la BCR Asigurari VIG'. In cadrul acestui eveniment, persoanele interesate sunt invitate sa afle mai multe despre industria asigurarilor, despre  BCR Asigurari si produsele sale, avand totodata posibilitatea depunerii de CV-uri in vederea unei posibile colaborari in cadrul companiei.
webRelease: ING lanseaza programul Net Promoter pentru clientii sai de asigurari de viata si pensii facultative ING Asigurari de Viata da startul implementarii unui sistem permanent de feedback din partea clientilor de asigurari de viata si de pensii facultative – Net Promoter. Scorul Net Promoter, obtinut in urma fiecarei interactiuni a clientilor cu compania, este un indicator extrem de relevant al gradului de loialitate a clientilor si a intentiei de cumparare a produselor si serviciilor de asigurari si pensii ale ING. Pentru o companie, valoarea Net Promoter Score (NPS) este bazata pe probabilitatea ca un consumator sa recomande un produs sau serviciu al companiei familiei, prietenilor sau colegilor.
webRelease: Ce faci in caz de accident - cea mai importanta campanie nationala de informare si educare privind asigurarile obligatorii RCA Incepand de astazi si pana la finalul saptamanii se desfasoara cea mai importanta campanie de informare si educare a soferilor privind asigurarile obligatorii RCA si procedurile de urmat in caz de accident organizata pana acum in Bucuresti si in principalele orase ale tarii.
webRelease: ING Selectis, un nou produs unit linked cu protectia capitalului net investit ING Asigurari de Viata lanseaza o noua asigurare de viata de tip unit-linked cu prima unica, in euro, si 100% protectia capitalului net investit. In plus, acesta permite clientilor accesul la potentialul de crestere oferit de un portofoliu de 20 de actiuni emise de companii reprezentative la nivel mondial, lideri de piata pe sectoarele de activitate in care activeaza, si vine sa completeze gama ING Selectis (in cadrul careia un prim produs a fost disponibil in luna mai a.c.).


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by