newsletter rss
HotNews.ro

Second medical opinion - a doua sansa la viata

de AdrianaCocirta | Marţi, 13 Feb 2018 in webReleases | Asigurari

Un raport al Institutului National de Diagnostic arata faptul ca, in Romania, unul din zece pacienti primeste un diagnostic gresit. Mai mult decat atat, unul din sase pacienti se teme ca ar putea primi un diagnostic incorect sau un plan de tratament ineficient, in special din cauza nivelului scazut al increderii oamenilor in sistemul public de sanatate.

MediHelp International se aliniaza cerintelor pietei asigurarilor medicale din 2018

de AdrianaCocirta | Marţi, 16 Ian 2018 in webReleases | Asigurari

Analiza pietei asigurarilor medicale realizata de catre Deloitte la finalul anului 2017 aduce in discutie conceptul de asigurari medicale smart ca directie de dezvoltare a industriei in anul 2018. Aceasta tendinata a fost generata de schimbarea constanta a conditiilor politelor, a proceselor si a legislatiei la nivel european, fapt care i-a determinat pe specialistii din domeniu sa spuna despre 2018 ca va fi un an dificil.

Ce se intampla in cazul unui accident rutier sau a unei defectiuni a masinii

de west.rentacar | Vineri, 18 Aug 2017 in webReleases | Asigurari

In cazul unui accident rutier clientul are obligatia ca, in cel mai scurt timp posibil, sa anunte atat Firma de inchirieri cat si Politia si sa procure un Proces Verbal Constatator impreuna cu copiile actelor persoanele terte implicate in accident (Asigurare RCA, certificat de inmatriculare, carte de identitate, permis de coducere).

webRelease: Asigurarile PAD va sunt puse la dispozitie in mediul online

de dorinaradulescu | Joi, 23 Iun 2016 in webReleases | Asigurari

Odata cu legea nr. 260 promulgata in anul 2008 asigurarea PAD a devenit o obligatie a fiecarui cetatean roman. Aceasta lege s-a promulgat cu scopul de a acoperi pagubele materiale in cazul in care se intampla vreo calamitate naturala.

Articol webPR

ASIROM VIG a primit premiul pentru Produsul Anului la categoria Asigurari Generale la Gala Premiilor Pietei Asigurarilor

de Ager Press | Marţi, 7 Apr 2015 in webReleases | Asigurari

In cadrul celei de a XV-a editii a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, ASIROM VIG a primit premiul pentru asigurarea "Casuta noastra", un produs inovator, o asigurare de locuinte si bunuri destinata cu precadere clientilor din mediul rural. ASIROM VIG a fost desemnata lider pe piata asigurarilor in 2 din cele 8 regiuni ale tarii si 6 din cele 41 de judete.

webRelease: Martisoare si sfaturi despre siguranta rutiera – o actiune OMNIASIG in parteneriat cu Inspectoratul General al Politiei Romane, Directia Rutiera

de RogalskiDamaschinPR | Joi, 26 Feb 2015 in webReleases | Asigurari

OMNIASIG Vienna Insurance Group si Inspectoratul General al Politiei Romane – Directia Rutiera vor organiza, pentru al cincilea an consecutiv, o campanie de Martisor. Ca in fiecare an, pe data de 1 martie, doamnele si domnisoarele surprinse in trafic vor primi din partea reprezentantilor IGPR – Directia Rutiera si OMNIASIG VIG cate un Martisor, dar si sfaturi despre siguranta in trafic. Actiunea se va desfasura la nivel national, in cele mai importante intersectii din toate orasele resedinta de judet.

WebRelease: OMNIASIG lanseaza campania "Asigurare cu Valoare"

de RogalskiDamaschinPR | Marţi, 10 Feb 2015 in webReleases | Asigurari

OMNIASIG Vienna Insurance Group demareaza campania "€žAsigurare cu Valoare" prin care toate politele sale de asigurare devin, pentru o perioada de sase luni, o modalitate de finantare a unuia dintre cele mai admirate proiecte de antreprenoriat social din Romania.

webRelease: 30 de brokeri nationali distribuie, din octombrie, asigurarile Aegon Romania

de | Joi, 16 Oct 2014 in webReleases | Asigurari

Cluj-Napoca, 16 octombrie 2014.  Aegon Romania a incheiat parteneriate cu peste 30 de brokeri de asigurare pentru distributia produsului Aegon BackUp, acesta urmand astfel sa fie disponibil clientilor din intreaga tara, dupa ce pana acum a fost distribuit in sucursalele Bancii Transilvania si Aegon Office, reteaua de agentii proprii din Cluj-Napoca si Bucuresti. Printre cei mai importanti brokeri de asigurare care vor distribui produsul Aegon BackUp se numara Safety Broker, cel mai mare broker de asigurari de pe piata, Inter Broker si Campion Broker, companii aflate in topul primilor 10 brokeri dupa subscrierile intermediate.

webRelease: Romania: 1 cutremur la doua zile, 14 incendii pe zi. Asigura-ti locuinta!

de oana.radu | Joi, 2 Oct 2014 in webReleases | Asigurari

Romania este una dintre tarile cu o semnificativa expunere la catastrofe naturale, cutremurele si inundatiile fiind cele doua fenomene care ameninta cu precadere locuintele romanilor. In acest context, cel mai important demers de promovare a conceptului de asigurare a locuintelor in Romania, Campania „Octombrie - Luna Asigurarilor de Locuinte”, continua in acest an, in perioada 1-31 octombrie.

Articol webPR

Cea mai moderna asigurare de viata implineste un an. Grawe ii intreaba pe romani: "Tu ce vrei sa te faci cand vei fi batran"

de | Luni, 23 Iun 2014 in webReleases | Asigurari

Batranete fara Batranete, cel mai nou si mai modern produs de asigurare de pe piata, lansat de Grawe Romania implineste un an. In campania publicitara demarata cu acest prilej, compania ii intreaba pe romani: "Tu ce vrei sa te faci cand vei fi batran". Consideram ca romanii trebuie sa priveasca batranetea ca pe varsta unui nou inceput, ca pe acea etapa a vietii in care a venit randul tuturor dorintelor si pasiunilor pe care le-au tot amanat din lipsa de timp sau pentru ca, desi erau in fruntea listei de visuri, ocupau mereu ultimele locuri in lista de prioritati.

webRelease: Cum se informeaza romanii cu privire la asigurarile generale -€“ Studiu GfK Romania comandat de Gothaer Asigurari Reasigurari

de oana.radu | Miercuri, 18 Iun 2014 in webReleases | Asigurari

Un studiu realizat de compania de cercetare GfK Romania la solicitarea Gothaer Asigurari Reasigurari pe segmentul asiguratilor din marile orase ale tarii cu varste cuprinse intre 30 si 55 de ani, cu educatie medie si superioara si venituri de peste 1350 lei, arata ca respondentii cu educatie superioara sunt preponderent cei care contracteaza polite de asigurare facultative.

ASIROM Vienna Insurance Group are un nou director pentru Sucursala Vrancea

de Ager Press | Marţi, 17 Iun 2014 in webReleases | Asigurari

Mugurel Cosmin Malureanu va prelua conducerea sucursalei Vrancea a companiei Asigurarea Romaneasca -“ ASIROM Vienna Insurance Group incepand cu data de 1 iulie, ca urmare a pensionarii directorului actual Dumitru Marica, dupa 10 ani de activitate in cadrul companiei. "Dezvoltarea regionala a companiei Asigurarea Romaneasca - ASIROM Vienna Insurance Group reprezinta in continuare o prioritate pentru noi, iar acest lucru nu poate sa continue decat avand in echipa specialisti de valoare, care vor mentine reputatia deja solida pe care o avem in judetul Vrancea", a declarat presedintele companiei, doamna Mariana Diaconescu.

Articol webPR

Mariana Diaconescu, presedinte ASIROM, in Top 50 al celor mai influente femei din Romania

de Ager Press | Miercuri, 7 Mai 2014 in webReleases | Asigurari

Mariana Diaconescu, presedinte al companiei ASIROM Vienna Insurance Group, ocupa pozitia 26 in Topul 50 al celor mai influente femei din Romania, editie speciala Forbes dedicata doamnelor din societatea romaneasca care conteaza nu doar prin puterea financiara, ci si prin cea de a influenta lucrurile in bine.

Articol webPR

ASIROM Vienna Insurance Group si-a majorat capitalul social

de Ager Press | Miercuri, 7 Mai 2014 in webReleases | Asigurari

Ca urmare a hotararii nr.1 din 30 ianuarie 2014 a Adunarii Generale Extraordinare a Actionarilor, Asigurarea Romaneasca - ASIROM VIENNA INSURANCE GROUP S.A., de aprobare a majorarii capitalului social al societatii, precum si a Hotararii Directoratului societatii nr.16 din 25 martie 2014 de inchidere a operatiunii de majorare a capitalului social, ASIROM Vienna Insurance Group si-a majorat capitalul social cu 50.021.232 RON, capitalul social al societatii fiind in prezent de 265.898.410,6 RON, impartit in 2.658.984.106  actiuni nominative, cu o valoare nominala de 0,1 RON fiecare.

Articol webPR

ASIROM sustine Momentum 2, expozitie cu lucrari de arta contemporana

de Ager Press | Vineri, 2 Mai 2014 in webReleases | Asigurari

Intrucat, pentru ASIROM, crearea de valoare sociala si implicarea in societate reprezinta o responsabilitate si o oportunitate de asemenea, compania sustine Momentum 2, expozitie cu lucrari de arta contemporana in jurul temei legate de violenta si abuz impotriva femeilor. Acest nou episod al proiectului Momentum este realizat de Experimental Project impreuna cu Spatiul de Arta Contemporana Aiurart, sub coordonarea curatoarei Olivia Nitis si a Oanei Baluta si are loc in perioada 24 aprilie - 14 mai 2014, in Spatiul de Arta Contemporana Aiurart, Bucuresti.

Articol webPR

ASIROM VIG a inaugurat un nou sediu pentru agentia din Slatina

de Ager Press | Vineri, 25 Apr 2014 in webReleases | Asigurari

Mariana Diaconescu, presedintele ASIROM Vienna Insurance Group, impreuna cu alti membri din conducerea companiei, au inaugurat un nou sediu pentru agentia din Slatina, judetul Olt. “O retea teritoriala puternica face parte din strategia ASIROM pe termen lung, iar sediile noi si moderne in locatii cat mai vizibile nu vin decat sa sustina aceasta strategie. Serviciile de calitate pe care le oferim  clientilor nostri incep de la intrarea in fiecare agentie ASIROM si continua pe parcursul intregii valabilitati a contractului de asigurare” a declarat Mariana Diaconescu.

webRelease: Week-end cu cele mai bune oferte CASCO la Salonul Auto-Moto!

de Ager Press | Vineri, 4 Apr 2014 in webReleases | Asigurari

ASIROM Vienna Insurance Group si Best Broker, furnizorul Casei Regale de servicii de asigurare, va invita sa preluati controlul cu cele mai bune produse de asigurari si oferte personalizate chiar in cadrul Salonului Auto-Moto, la standul dedicat. Astfel, atat persoanele juridice, cat si cele fizice pot beneficia de oferte speciale si consiliere pentru alegerea unei protectii optime atat a masinii, cat si a locuintei si, cel mai important, a vietii proprii si a celor dragi.

Articol webPR

ASIROM a castigat Trofeul PRIMM in cadrul Galei Premiilor Pietei Asigurarilor, organizata de Revista PRIMM – Asigurari & Pensii

de | Miercuri, 2 Apr 2014 in webReleases | Asigurari

O noua editie a Galei Premiilor Pietei Asigurarilor a reunit, pentru al XIV-lea an consecutiv, specialistii din piata romaneasca de profil. ASIROM Vienna Insurance Group nu a lipsit nici in acest an din topul companiilor de asigurari de succes din Romania. Eforturile echipei ASIROM au fost rasplatite cu:

  • Trofeul PRIMM in cadrul Premiilor pentru Companii de Asigurare
  • Premiul III pentru Performanta Regionala
  • Premiul pentru tineri profesionisti de succes (alaturi de marile premii acordate companiilor, au fost acordate si distinctii tinerilor profesionisti care contribuie la dezvoltarea pietei romanesti de asigurari)

webRelease: ASIROM Vienna Insurance Group isi respecta obligatiile contractuale fata de clienti

de | Marţi, 25 Feb 2014 in webReleases | Asigurari

ASIROM doreste sa reitereze faptul ca respectarea obligatiilor contractuale asumate fata de clienti reprezinta una dintre valorile companiei, care este orientata catre acoperirea nevoii de protectie a clientilor. Obligatiile contractuale asumate fata de clienti sunt indeplinite in fiecare caz in care intervine riscul asigurat.

webRelease: Gothaer Asigurari Reasigurari continua sustinerea si dezvoltarea liniei de asigurari agricole

de MihaelaMarilena | Vineri, 29 Nov 2013 in webReleases | Asigurari

Bucuresti, 26 Noiembrie 2013 - Gothaer Asigurari Reasigurari ocupa in prezent locul 5 in topul asiguratorilor care practica asigurari agricole detinand o cota de piata de peste 6% in H1 2013. Segmentul ramane unul de interes pentru asigurator, iar pentru consolidarea pozitiei pe piata de profil, Gothaer se focuseaza pe dezvoltarea serviciilor atasate asigurarilor agricole, printr-o abordare dedicata fermierilor.WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by