newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Megamarrex deschide un nou magazin RugVity in Bucuresti Megamarrex deschide un nou magazin RugVity in Bucuresti menit sa ofere clientilor sai  cele mai bune solutii de amenajari interioare. Noul magazin situat in zona Baneasa, sos. Bucuresti-Ploiesti, nr. 42-44, sector 1 (pod Jandarmeriei), ofera un spatiu amplu de 400 metri patrati ce intruneste o imbinare perfecta de produse decorative, urmarind trendul actual in domeniul designului interior de lux.
webRelease: ZIP&BDX STUDIO: este pentru prima data cand o lucrare contractata de stat primeste un premiu de arhitectura Anuala de Arhitectura organizata de Ordinul Arhitectilor filiala Bucuresti si-a desemnat aseara castagatorii. ZIP&BDX Studio a primit nominalizare la sectiunea "Arhitectura - proiecte social culturale", pentru o lucrare comisionata de stat, respectiv Pavilionul Stejarul pentru Hidroelectrica, un pavilion de primire a vizitatorilor situat pe cursul raului Bistrita. Este pentru prima data cand o lucrare de arhitectura contractata de stat primeste un premiu de arhitectura.
webRelease: Galeriile Noblesse recomanda spatiul croit pe boiserie Spatiul clasic, autentic, cu un decor luxos, imbracat in boiserie (tapiterie din lemn masiv) revine astazi in tendinte, pentru cei care isi doresc interioare personalizate si pline de valoare. Galeriile Noblesse, in colaborare cu cele mai importante studiouri de design si producatori din Italia si Spania, creeaza spatii cu adevarat unice in care elementele folosite in amenajare redau personalitatea casei. Proiectele astfel realizate testeaza limita imaginatiei si a perfectiunii, pana la micile detalii din capiteluri, coloane si alte ornamente sculptate manual care innobileaza si mai mult spatiul.
webRelease: MaxCAD devine unic reseller in Romania pentru Tools4Revit MaxCAD, cel mai important reseller autorizat Autodesk din Romania, anunta incheierea unui parteneriat cu compania lituaniana AGA CAD Ltd, cel mai mare furnizor de software CAD si management de date din Statele Baltice. Prin semnarea acestui parteneriat, MaxCAD devine unic reseller pentru Romania al produsului Tools4Revit, care consta in aplicatii si extensii importante pentru BIM (Modelul Informational al Cladirii), bazate pe modele matematice si standarde de proiectare. Aceasta tehnologie este disponibila pentru toti utilizatorii platformei de proiectare Revit.
webRelease: MaxCAD si GTX Corporation, un parteneriat de succes MaxCAD, cel mai important reseller autorizat Autodesk, anunta reinnoirea contractului de distributie cu GTX Corporation, lider mondial in furnizarea de solutii inteligente de editare, conversie si prelucrare digitala a imaginilor raster.
webRelease: Celebrul Marco Ferreri, invitat special la evenimentul dedicat designerilor si arhitectilor, Materiale avangardiste in designul interior Miercuri, 15 iunie la Bucuresti, grupul de presa Medien Holding organizeaza expo-conferinta Materiale avangardiste in designul interior. Evenimentul beneficiaza de participarea extraordinara a celebrului designer si arhitect italian Marco Ferreri.
webRelease: De ziua Olandei, Concurs National de Aranjamente Florale si Demonstratie practica de realizare a aranjamentelor florale Joi, 28 aprilie 2011, in ajunul Zilei Nationale a Olandei, Ambasada Regatului Tarilor de Jos la Bucuresti invita toti iubitorii de flori si artizanii de aranjamente florale sa participe la demonstratia “Traditie si Inovatie in Executarea Aranjamentelor Florale” si la cea de-a doua editie a Concursului National de Aranjamente Florale organizate in incinta hotelului Novotel.
webRelease: Arhitectul Dan S. Hanganu, invitat special al Conferintei Inglass Conferinta Nationala de Arhitectura Inglass, organizata de Ordinul Arhitectilor din Romania si ABplus Events, il va avea ca invitat special pe arhitectul Dan S. Hanganu: "Doresc Conferintei Nationale de Arhitectura Inglass deplin succes si transmit organizatorilor si tuturor participantilor cele mai calde salutari." Numele lui Dan S. Hanganu este legat de cladiri celebre, originale, precum studioul Cirque du Soleil, turnul de birouri Hydro Quebec, manastirea Saint- Benoit-du-Lac, Muzeul de arheologie si istorie Pointe-a-Calliere, Scoala de Inalte Studii Comerciale din Montreal sau Pavilionul de Design de la UQAM.
webRelease: Ce s-a pierdut atunci cand s-a castigat eficienta energetica? Cat de important este "recursul la arhitect" ? Care este rolul arhitectului in procesul reabilitarii termice? Cum au fost reabilitate cladirile in Romania si ce s-a schimbat in aspectul lor? Ce s-a intamplat cu cladirile de patrimoniu prinse in acest proces? Cum arata orasul dupa reabilitarea termica? Ce s-a pierdut, din punct de vedere arhitectural, atunci cand s-a castigat eficienta energetica? Arhitectii raspund pe 16 noiembrie, la Conferinta de Arhitectura RIFF, de la JW Marriott Grand Hotel Bucuresti.
webRelease: ICAP Group confirma valoarea companiei PYRAMIS Metallourgia AE prin includerea acesteia in Grupul celor mai puternice companii din Grecia PYRAMIS Metallourgia a fost inclusa in "Grupul celor mai puternice companii din Grecia", de catre ICAP Group. "Grupul celor mai puternice companii din Grecia" este o comunitate de companii care include intreprinderile cu cele mai inalte rating-uri de Credit din baza de date ICAP Group. Selectia companiilor care fac parte din acest grup este atat de riguroasa incat doar una din zece companii indeplinesc criteriile necesare acceptarii in acest  grup.
webRelease: Utilizarea inovatoare si creativa a caramizilor in arhitectura este premiata pentru a patra oara Wienerberger AG, cel mai mare producator de caramizi la nivel mondial si primul ca importanta in fabricarea tiglelor de argila din Europa, acorda la data de 8 aprilie 2010 pentru a patra oara premiul „Brick Award" in valoare totala de 21.000 Euro. In acest an criticii de arhitectura au inscris in competitie 260 proiecte din 32 tari. Un juriu prestigios format din experti internationali, precum Andrea Deplazes (Elvetia), Maurizio Masi (Italia), Radu Mihailescu (Romania), Vladimir Plotkin (Rusia) si Thomas Rau (Olanda) a ales castigatorii din participantii inscrisi.
webRelease: SPAZIO STUDIO DE ARTA  prezinta expozitia de design “La Obiect 2 de Iluminat” Spazio Studio continua seria de expozitii „La Obiect” si prezinta munca a 8 creatori de obiecte, transpunsa intr-o serie de corpuri de iluminat. Tinerii designeri expun in cadrul galeriei o varietate de stiluri si materiale intr-o contopire ingenioasa si non-conformista si totodata functionala de corpuri de iluminat. Demersul creativ al expozantilor, sustinut de Spazio Studio de Arta isi propune sa promoveze si sa sustina designul romanesc.
webRelease: Arhitectura performativa: agenti si practici arhitecturale emergente In cadrul proiectului FreshLatino, CIV va invita joi, 3 decembrie ora 18.00, sa participati la o seara informala dedicata practicilor arhitecturale emergente din spatiul iberoamerican si cel romanesc. Patru prezentari de Ariadna Cantis (Madrid), Husos (Diego Barajas & Camilo García, Madrid), studioBASAR (Alex Axinte & Cristi Borcan, Bucuresti), Teodor Frolu (Bucuresti) si un dialog moderat de Justin Baroncea (Bucuresti).
webRelease: Povestea covoarelor Incov de la Cercul Militar National  Fabrica de covoare de la Alba-Iulia este singura de acest gen din Romania care realizeaza covoare la comanda, adaptate fiecarui interior in parte. Decorarea unor spatii de mari dimensiuni, asa cum este Cercul Militar National, este dificil de realizat datorita complexitatii incaperilor si presupune comenzi speciale pe care nu oricine le poate onora. Dificultatea este data de mai multi factori, cum ar fi: dimensiunile atipice ale spatiului, care trebuie completat de covoare pe masura; armonizarea perfecta cu interiorul; personalizarea covorului prin inserarea in tesatura a oricarui model dorit de client.
webRelease: CIV prezinta FreshLatino - arhitectura din spatiul iberoamerican FreshLatino reprezinta o selectie de paisprezece birouri de arhitectura din spatiul Iberoamerican care utilizeaza formatul video-instalatiei pentru a-si face cunoscute creatiile: unele sunt constructii minimale, altele fac trecerea de la arta la arhitectura sau ne propun noi modalitati de citire a complexitatii orasului contemporan. Centrul de Introspectie Vizuala va invita la FreshLatino, incepand de miercuri, 2 decembrie, ora 19.00.
Chloris Bloom - atelier floral Chloris Bloom este un atelier floral inovator, format dintr-o echipa de designeri si decoratori cu experienta. Serviciile oferite de Chloris Bloom acopera o larga plaja de cerinte, de la aranjamente si decoratiuni clasice la design contemporan.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by