newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Targ pentru O Viata Sanatoasa - lunar, din octombrie In fiecare ultim week-end din luna la Muzeul Municipiului Bucuresti, Lalla Events si Hello Events organizeaza Targul pentru O Viata Sanatoasa. In oferta expozantilor se gasesc atat produse alimentare naturale si BIO, cat si produse cosmetice naturale si BIO, produse de curatare naturale si BIO sau accesorii si imbracaminte hand-made.  
webRelease: Spatiu expozitional si de evenimente in AFI Palace Cotroceni Odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, companiile, dar si vizitatorii mall-ului vor avea la dispozitie un spatiu destinat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente, denumit Smart Market Advertise - SMA. Cu o suprafata inchiriabila de 750 de metri patrati, acesta este situat la primul etaj al mall-ului, deasupra locatiei hypermarketului Real, in zona cafenelelor si a cinematografului IMAX.
webRelease: Biblioteca virtuala gratuita pentru toti specialistii in resurse umane HR Club, asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania, a lansat astazi primulportal de Resurse Umane din Romania www.hr-club.ro. Portalul face parte din proiectul Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 sub numarul POSDRU/41/3.3/G/17900.
webRelease: Degustari de vinuri premiate la Pivnitele Rhein & CIE Azuga si Conacul Urlateanu Prahova Valley este vinul lunii, oferit gratuit spre degustare, in cadrul programului zilnic de degustare, de la Pivnitele Rhein & Cie Azuga si Conacul Urlateanu. „Gama Reserve cuprinde vinuri de exceptie, maturate in baricuri de stejar timp de 4 luni si in sticla pentru alte 6 luni. Toti cei interesati sa achizitioneze produse din gama beneficiaza de un discount de 20% fata de pretul afisat “ ne-a declarat Alina Rosu, Director marketing Cramele Halewood.
webRelease In premiera in Romania, Evensys prezinta Management Centre Europe Incepand cu aceasta toamna, Evensys, una dintre cele mai dinamice companii independente din domeniul organizarii de evenimente B2B, isi diversifica portofoliul prin incheiarea unui important parteneriat strategic cu Management Centre Europe (MCE), unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii dedicate dezvoltarii strategiilor de management la nivel international.
WebRelease: Curs de contabilitate fiscala practica. Probleme actuale. Noutati legislative Cursul urmareste actualizarea si imbunatatirea cunostintelor de contabilitate si fiscalitate ce caracterizeaza practicienii contabili. Notiunile teoretice vor exista numai in masura in care este nevoie sa se sustina activitatea practica.
webRelease: 5 greseli in combaterea gandacilor de bucatarie Daca gandacii isi fac de cap in casa dvs, trebuie sa luati urgent masuri, ne spun specialistii firmei de curatenie Everyday Cleaning. Dar, atentie, uneori in dorinta de a actiona radical, puteti face 5 greseli mari:
Manual de bune practici pentru specialistii in HR HR Club, asociatia profesionistilor romani in Resurse Umane, da startul inscrierilor pentru primul Manual de Bune Practici in Resurse Umane (RU) din Romania. Manualul de Bune Practici in Resurse Umane va cuprinde studii de caz care acopera sapte domenii cheie.

Ultimele comunicate

Investim in viitorul tau! Proiect selectat in cadrul Programului Operational Regional si cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul European de Dezvoltare Regionala


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by