newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Biblioteca virtuala gratuita pentru toti specialistii in resurse umane HR Club, asociatia profesionistilor de resurse umane din Romania, a lansat astazi primulportal de Resurse Umane din Romania www.hr-club.ro. Portalul face parte din proiectul Parteneriat in sprijinul dezvoltarii domeniului resurselor umane cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013 sub numarul POSDRU/41/3.3/G/17900.
webRelease: Degustari de vinuri premiate la Pivnitele Rhein & CIE Azuga si Conacul Urlateanu Prahova Valley este vinul lunii, oferit gratuit spre degustare, in cadrul programului zilnic de degustare, de la Pivnitele Rhein & Cie Azuga si Conacul Urlateanu. „Gama Reserve cuprinde vinuri de exceptie, maturate in baricuri de stejar timp de 4 luni si in sticla pentru alte 6 luni. Toti cei interesati sa achizitioneze produse din gama beneficiaza de un discount de 20% fata de pretul afisat “ ne-a declarat Alina Rosu, Director marketing Cramele Halewood.
webRelease In premiera in Romania, Evensys prezinta Management Centre Europe Incepand cu aceasta toamna, Evensys, una dintre cele mai dinamice companii independente din domeniul organizarii de evenimente B2B, isi diversifica portofoliul prin incheiarea unui important parteneriat strategic cu Management Centre Europe (MCE), unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii dedicate dezvoltarii strategiilor de management la nivel international.
WebRelease: Curs de contabilitate fiscala practica. Probleme actuale. Noutati legislative Cursul urmareste actualizarea si imbunatatirea cunostintelor de contabilitate si fiscalitate ce caracterizeaza practicienii contabili. Notiunile teoretice vor exista numai in masura in care este nevoie sa se sustina activitatea practica.
webRelease: 5 greseli in combaterea gandacilor de bucatarie Daca gandacii isi fac de cap in casa dvs, trebuie sa luati urgent masuri, ne spun specialistii firmei de curatenie Everyday Cleaning. Dar, atentie, uneori in dorinta de a actiona radical, puteti face 5 greseli mari:
Manual de bune practici pentru specialistii in HR HR Club, asociatia profesionistilor romani in Resurse Umane, da startul inscrierilor pentru primul Manual de Bune Practici in Resurse Umane (RU) din Romania. Manualul de Bune Practici in Resurse Umane va cuprinde studii de caz care acopera sapte domenii cheie.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by