newsletter rss
HotNews.ro
webRelease:Atelier de Time management: Timpul inseamna viata! Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 28 septembrie si miercuri, 30 septembrie, de la ora 19:00, la Atelier de Time management: Timpul inseamna viata!, sustinut de trainerul Alin Comsa. In cadrul acestui seminar se discuta despre cum obiectivele de zi cu zi pot fi atinse evitand stresul, punanduse accent pe comportamentul orientat pe rezultate. Cursul intensiv este organizat in patru ore (cu pauza dupa primele 2h) si ofera participantilor informatiile necesare pentru o mai buna organizare a activitatilor. 
webRelease: 10 ani de Aristoteles Workshop, atelierul de film documentar initiat de Dan Nutu Atelierul de film documentar Aristoteles Workshop (AW) aniverseaza anul acesta 10 ani de activitate. AW a fost fondat in 2005 de actorul Dan Nutu si de actualul director al Institutului Cultural Roman (ICR) de la Berlin, Cristina Hoffman. Editia aniversara va avea loc in cadrul ASTRA Film Festival, in zilele de  9 si 10 octombrie, la Sibiu.
webRelease: Atelier de Jurnalism narativ Fundatia Calea Victoriei te invita incepand de joi, 24 septembrie, la Atelierul de Jurnalism narativ sustinut de Oana Sandu, jurnalist DoR si castigatoarea marelui premiu Superscrieri in 2013.
webRelease: Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane organizeaza expozitia de fotografie "Tatal si fiii"- Francisc si Maria Mraz Meda Popea Arts & Events anunta o noua expozitie organizata de Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV). Intitulata "Tatal si fiii", expozitia fotografului Francisc Mraz si a fiicei sale, Maria, va avea loc la Ceainaria Carturesti din strada Pictor Verona. Vernisaj: 14 septembrie 2015, ora 19.00.
webRelease: Lucrari ale celor mai bine vanduti pictori romani scoase la licitatie de AraArt in octombrie La inceputul lunii octombrie, AraArt organizeaza o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, cei mai bine vanduti pictori romani pe parcursul celor 5 ani de activitate a Casei de Licitatie AraArt.
webRelease: Storytelling in Public Speaking Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de, 15 septembrie, de la ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking sustinut de trainerul Marinela Rata.
webRelease: Storytelling in Public Speaking Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de, 15 septembrie, de la ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking sustinut de trainerul Marinela Rata.
webRelease: Storytelling in Public Speaking Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de, 15 septembrie, de la ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking
webRelease: Regina Maria si ”€œCasele sale de vis” Fundatia Calea Victoriei va invita simbata, 26 septembrie, de la ora 11:00, la un nou eveniment cu istoricul Georgeta FILITTI. Vom povesti despre PALATELE SI LOCUINTELE in care a trait Regina Maria si ne vom bucura de elegantul decor de la Grand Hotel Continental, una dintre cele mai bine conservate cladiri de patrimoniu ale orasului.
webRelease: Atelierul de proza la Gallery din 27 septembrie Meda Popea Arts & Events anunta un nou proiect al Asociatiei Nationale pentru Arte Vizuale Contemporane: cursul de scriere creativa sustinut de scriitorul T. O. BOBE, intitulat "Atelierul de proza", care porneste pe 27 septembrie la Gallery, Leonida nr. 9-11.
webRelease:Atelier de Desen: Corpul si Chipul uman Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de joi, 10 septembrie, la cinci intalniri dedicate Atelierului de Desen: Corpul si Chipul uman. Vom desena alaturi de artistul plastic Andrei Balan atat dupa imagini, cat si dupa model. Tema cursului nostru va fi redarea corpului si chipului omenesc, cu farmecul si particularitatile sale.
webRelease:Top 5 cei mai bine vanduti artisti in 5 ani de AraArt: Tonitza, Luchian, Grigorescu, Aman si Petrascu Luna septembrie 2015 marcheaza aniversarea a 5 ani de cand Casa de Licitatie AraArt activeaza pe piata de arta din Romania. Inceputul Casei de Licitatie AraArt se confunda cu mostenirea Tonitza. Mai concret, mostenitorii colectiei detinute de Mihaela Tonitza, fiica lui Petru, unicul fiu al lui Nicolae N.Tonitza, s-au adresat specialistilor AraArt acum 5 ani. Si asa a inceput totul€!
webRelease: ICR BERLIN - Partener al festivalului international de literatura Berlin  In perioada 9 - 19 septembrie 2015 va avea loc in capitala Germaniei cea de-a 15-a editie a prestigiosului Festival International de Literatura Berlin (Internationales Literaturfestival Berlin - ilb), cu participarea a peste 200 de scriitori din intreaga lume.  In calitate de partener al Festivalului, Institutul Cultural din Berlin sustine prezenta scriitorului Norman Manea la editia din acest an.
webRelease:ž Albinuta Maya. Filmul zumzaie in 3D, din 28 august, la cinema Albinuta Maya, personaj binecunoscut mai multor generatii de cinefili din serialul TV omonim, isi face debutul pe marile ecrane. Incepand de vineri, 28 august a.c., noile aventuri vor putea fi urmarite la cinema, in animatia Albinuta Maya. Filmul zumzaie in 3D, din 28 august, la cinema, in format 2D si 3D, dublat in limba romana.
„Albinuta Maya. Filmul” zumzaie in 3D, din 28 august, la cinema Albinuta Maya, personaj binecunoscut mai multor generatii de cinefili din serialul TV omonim, isi face debutul pe marile ecrane. Incepand de vineri, 28 august a.c., noile aventuri vor putea fi urmarite la cinema, in animatia “Albinuta Maya. Filmul”, in format 2D si 3D, dublat in limba romana.
webRelease:Exploreaza universuri culturale si dezvoltarea personala. Programul lunii Septembrie la Fundatia Calea Victoriei In luna Septembrie Fundatia Calea Victoriei te asteapta cu un program divers de cursuri in domenii precum: dezvoltarea personala, artele plastice, istoria, filosofia, stilul vestimentar si moda, actoria, nutritia, designul interior si multe altele.
webRelease:Festivalul International Craiova Muzicala - Open Air Edition Festivalul International Craiova Muzicala se vor desfasura, cu precadere, in Piata Fratii Buzesti din Centrul Istoric al Craiovei recent restaurat, festivalul adoptand titulatura Open Air Edition
webRelease:De la propaganda politica la baby boom in Romania Proiectul este primul dintr-o serie viitoare de cercetari expozitionale (programul DARE, produs de PostModernism Museum) care analizeaza relatia artistilor romani cu traversarea diferitelor ideologii politice dar si contextele sociale ale perioadelor istorice: interbelica 1918-1940, postbelica si apoi comunista 1946-1989. Expozitia se completeaza in timp ce este expusa - fiind un proiect de cercetare, expozitia include lucrari si fapte care sunt descoperite de-a lungul timpului cat este deschisa.
webRelease:Fundatia Calea Victoriei - Introducere in arta actorului Fundatia Calea Victoriei va invita de luni, 7 Septembrie, de la ora 19:00, la atelierul de Introducere in arta actorului, sustinut de actrita Smaranda Caragea. Intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, vom invata elementele de baza ale artei dramatice si vom descoperi cum ne putem dezvolta capacitatea de a gandi si de a interactiona cu ceilalti.
webRelease:Scoala de Vara: Introducere in Diplomatie (24-28 August) Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada (24-28 August), de la ora 19:00, la Cursul de Diplomatie: dimensiunea personala a comunicarii intre state, sustinut de lectorul Nicolae Dragusin.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by