newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Alexandru Ciucurencu omagiat de AraArt la aproape un secol de cand si-a inceput ucenicia Pe 14 octombrie 2015, AraArt organizeaza la Casa Capsa o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de importanti pictori romani. O sectiune aparte in licitatia aniversara a Casei de Licitatie si Galeriei AraArt o va avea seria de 11 lucrari semnate Alexandru Ciucurencu.
webRelease:Eveniment editorial: lansarea cartii Dacii in sculptura romana. Studiu de iconografie antica Lansarea va avea loc la sala ARCUB Batis™te din Bucures™ti, incepand cu ora 18.00. Participarea se face numai pe baza unei inscrieri prealabile, in limita locurilor disponibile, la adresa 1octombrie2015@gmail.com. Este necesaraƒ confirmarea organizatorilor. Volumul reprezintaƒ o variantaƒ revizuitaƒ s™i adaƒugitaƒ a tezei cu care Leonard Velcescu, cercetaƒtor in istoria artei, a obt›inut titlul de doctor la École Pratique des Hautes Études. Cartea, in varianta ei in limba franceza, a obt›inut in 2012 premiul Eudoxiu Hurmuzachi al Academiei Romane. Prezenta edis›ie reprezintaƒ o premiera pentru publicul din Romania.
webRelease: Vincent van Gogh: pictorul bucuriilor ascunse Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de luni, 21 septembrie, ora 19:00, la un atelier teoretic de istoria artei dedicat marelui pictor olandez Van Gogh - Vincent van Gogh: pictorul bucuriilor ascunse. Alaƒturi de  Cristian Mladin vom afla mai multe detalii despre artistii care l-au inspirat, despre cercul sau de prieteni si despre capacitatea sa extraordinara de a regandi pictura.
webRelease: Atelier de Vorbire in public: Secretul prezentarilor de succes Fundatia Calea Victoriei va invita de sambata, 26 septembrie, de la ora 11:00, la Atelierul de Vorbire in public: Secretul prezentarilor de succes, sustinut de Iuliana Maria Ivanov.
webRelease:Atelier de Time management: Timpul inseamna viata! Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 28 septembrie si miercuri, 30 septembrie, de la ora 19:00, la Atelier de Time management: Timpul inseamna viata!, sustinut de trainerul Alin Comsa. In cadrul acestui seminar se discuta despre cum obiectivele de zi cu zi pot fi atinse evitand stresul, punanduse accent pe comportamentul orientat pe rezultate. Cursul intensiv este organizat in patru ore (cu pauza dupa primele 2h) si ofera participantilor informatiile necesare pentru o mai buna organizare a activitatilor. 
webRelease: 10 ani de Aristoteles Workshop, atelierul de film documentar initiat de Dan Nutu Atelierul de film documentar Aristoteles Workshop (AW) aniverseaza anul acesta 10 ani de activitate. AW a fost fondat in 2005 de actorul Dan Nutu si de actualul director al Institutului Cultural Roman (ICR) de la Berlin, Cristina Hoffman. Editia aniversara va avea loc in cadrul ASTRA Film Festival, in zilele de  9 si 10 octombrie, la Sibiu.
webRelease: Atelier de Jurnalism narativ Fundatia Calea Victoriei te invita incepand de joi, 24 septembrie, la Atelierul de Jurnalism narativ sustinut de Oana Sandu, jurnalist DoR si castigatoarea marelui premiu Superscrieri in 2013.
webRelease: Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane organizeaza expozitia de fotografie "Tatal si fiii"- Francisc si Maria Mraz Meda Popea Arts & Events anunta o noua expozitie organizata de Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV). Intitulata "Tatal si fiii", expozitia fotografului Francisc Mraz si a fiicei sale, Maria, va avea loc la Ceainaria Carturesti din strada Pictor Verona. Vernisaj: 14 septembrie 2015, ora 19.00.
webRelease: Lucrari ale celor mai bine vanduti pictori romani scoase la licitatie de AraArt in octombrie La inceputul lunii octombrie, AraArt organizeaza o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, cei mai bine vanduti pictori romani pe parcursul celor 5 ani de activitate a Casei de Licitatie AraArt.
webRelease: Storytelling in Public Speaking Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de, 15 septembrie, de la ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking sustinut de trainerul Marinela Rata.
webRelease: Storytelling in Public Speaking Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de, 15 septembrie, de la ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking sustinut de trainerul Marinela Rata.
webRelease: Storytelling in Public Speaking Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de, 15 septembrie, de la ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking
webRelease: Regina Maria si ”€œCasele sale de vis” Fundatia Calea Victoriei va invita simbata, 26 septembrie, de la ora 11:00, la un nou eveniment cu istoricul Georgeta FILITTI. Vom povesti despre PALATELE SI LOCUINTELE in care a trait Regina Maria si ne vom bucura de elegantul decor de la Grand Hotel Continental, una dintre cele mai bine conservate cladiri de patrimoniu ale orasului.
webRelease: Atelierul de proza la Gallery din 27 septembrie Meda Popea Arts & Events anunta un nou proiect al Asociatiei Nationale pentru Arte Vizuale Contemporane: cursul de scriere creativa sustinut de scriitorul T. O. BOBE, intitulat "Atelierul de proza", care porneste pe 27 septembrie la Gallery, Leonida nr. 9-11.
webRelease:Atelier de Desen: Corpul si Chipul uman Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de joi, 10 septembrie, la cinci intalniri dedicate Atelierului de Desen: Corpul si Chipul uman. Vom desena alaturi de artistul plastic Andrei Balan atat dupa imagini, cat si dupa model. Tema cursului nostru va fi redarea corpului si chipului omenesc, cu farmecul si particularitatile sale.
webRelease:Top 5 cei mai bine vanduti artisti in 5 ani de AraArt: Tonitza, Luchian, Grigorescu, Aman si Petrascu Luna septembrie 2015 marcheaza aniversarea a 5 ani de cand Casa de Licitatie AraArt activeaza pe piata de arta din Romania. Inceputul Casei de Licitatie AraArt se confunda cu mostenirea Tonitza. Mai concret, mostenitorii colectiei detinute de Mihaela Tonitza, fiica lui Petru, unicul fiu al lui Nicolae N.Tonitza, s-au adresat specialistilor AraArt acum 5 ani. Si asa a inceput totul€!
webRelease: ICR BERLIN - Partener al festivalului international de literatura Berlin  In perioada 9 - 19 septembrie 2015 va avea loc in capitala Germaniei cea de-a 15-a editie a prestigiosului Festival International de Literatura Berlin (Internationales Literaturfestival Berlin - ilb), cu participarea a peste 200 de scriitori din intreaga lume.  In calitate de partener al Festivalului, Institutul Cultural din Berlin sustine prezenta scriitorului Norman Manea la editia din acest an.
webRelease:ž Albinuta Maya. Filmul zumzaie in 3D, din 28 august, la cinema Albinuta Maya, personaj binecunoscut mai multor generatii de cinefili din serialul TV omonim, isi face debutul pe marile ecrane. Incepand de vineri, 28 august a.c., noile aventuri vor putea fi urmarite la cinema, in animatia Albinuta Maya. Filmul zumzaie in 3D, din 28 august, la cinema, in format 2D si 3D, dublat in limba romana.
„Albinuta Maya. Filmul” zumzaie in 3D, din 28 august, la cinema Albinuta Maya, personaj binecunoscut mai multor generatii de cinefili din serialul TV omonim, isi face debutul pe marile ecrane. Incepand de vineri, 28 august a.c., noile aventuri vor putea fi urmarite la cinema, in animatia “Albinuta Maya. Filmul”, in format 2D si 3D, dublat in limba romana.
webRelease:Exploreaza universuri culturale si dezvoltarea personala. Programul lunii Septembrie la Fundatia Calea Victoriei In luna Septembrie Fundatia Calea Victoriei te asteapta cu un program divers de cursuri in domenii precum: dezvoltarea personala, artele plastice, istoria, filosofia, stilul vestimentar si moda, actoria, nutritia, designul interior si multe altele.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by