newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Atelierul de proza la Gallery din 27 septembrie Meda Popea Arts & Events anunta un nou proiect al Asociatiei Nationale pentru Arte Vizuale Contemporane: cursul de scriere creativa sustinut de scriitorul T. O. BOBE, intitulat "Atelierul de proza", care porneste pe 27 septembrie la Gallery, Leonida nr. 9-11.
webRelease:Atelier de Desen: Corpul si Chipul uman Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de joi, 10 septembrie, la cinci intalniri dedicate Atelierului de Desen: Corpul si Chipul uman. Vom desena alaturi de artistul plastic Andrei Balan atat dupa imagini, cat si dupa model. Tema cursului nostru va fi redarea corpului si chipului omenesc, cu farmecul si particularitatile sale.
webRelease:Top 5 cei mai bine vanduti artisti in 5 ani de AraArt: Tonitza, Luchian, Grigorescu, Aman si Petrascu Luna septembrie 2015 marcheaza aniversarea a 5 ani de cand Casa de Licitatie AraArt activeaza pe piata de arta din Romania. Inceputul Casei de Licitatie AraArt se confunda cu mostenirea Tonitza. Mai concret, mostenitorii colectiei detinute de Mihaela Tonitza, fiica lui Petru, unicul fiu al lui Nicolae N.Tonitza, s-au adresat specialistilor AraArt acum 5 ani. Si asa a inceput totul€!
webRelease: ICR BERLIN - Partener al festivalului international de literatura Berlin  In perioada 9 - 19 septembrie 2015 va avea loc in capitala Germaniei cea de-a 15-a editie a prestigiosului Festival International de Literatura Berlin (Internationales Literaturfestival Berlin - ilb), cu participarea a peste 200 de scriitori din intreaga lume.  In calitate de partener al Festivalului, Institutul Cultural din Berlin sustine prezenta scriitorului Norman Manea la editia din acest an.
webRelease:ž Albinuta Maya. Filmul zumzaie in 3D, din 28 august, la cinema Albinuta Maya, personaj binecunoscut mai multor generatii de cinefili din serialul TV omonim, isi face debutul pe marile ecrane. Incepand de vineri, 28 august a.c., noile aventuri vor putea fi urmarite la cinema, in animatia Albinuta Maya. Filmul zumzaie in 3D, din 28 august, la cinema, in format 2D si 3D, dublat in limba romana.
„Albinuta Maya. Filmul” zumzaie in 3D, din 28 august, la cinema Albinuta Maya, personaj binecunoscut mai multor generatii de cinefili din serialul TV omonim, isi face debutul pe marile ecrane. Incepand de vineri, 28 august a.c., noile aventuri vor putea fi urmarite la cinema, in animatia “Albinuta Maya. Filmul”, in format 2D si 3D, dublat in limba romana.
webRelease:Exploreaza universuri culturale si dezvoltarea personala. Programul lunii Septembrie la Fundatia Calea Victoriei In luna Septembrie Fundatia Calea Victoriei te asteapta cu un program divers de cursuri in domenii precum: dezvoltarea personala, artele plastice, istoria, filosofia, stilul vestimentar si moda, actoria, nutritia, designul interior si multe altele.
webRelease:Festivalul International Craiova Muzicala - Open Air Edition Festivalul International Craiova Muzicala se vor desfasura, cu precadere, in Piata Fratii Buzesti din Centrul Istoric al Craiovei recent restaurat, festivalul adoptand titulatura Open Air Edition
webRelease:De la propaganda politica la baby boom in Romania Proiectul este primul dintr-o serie viitoare de cercetari expozitionale (programul DARE, produs de PostModernism Museum) care analizeaza relatia artistilor romani cu traversarea diferitelor ideologii politice dar si contextele sociale ale perioadelor istorice: interbelica 1918-1940, postbelica si apoi comunista 1946-1989. Expozitia se completeaza in timp ce este expusa - fiind un proiect de cercetare, expozitia include lucrari si fapte care sunt descoperite de-a lungul timpului cat este deschisa.
webRelease:Fundatia Calea Victoriei - Introducere in arta actorului Fundatia Calea Victoriei va invita de luni, 7 Septembrie, de la ora 19:00, la atelierul de Introducere in arta actorului, sustinut de actrita Smaranda Caragea. Intr-o atmosfera relaxata si prietenoasa, vom invata elementele de baza ale artei dramatice si vom descoperi cum ne putem dezvolta capacitatea de a gandi si de a interactiona cu ceilalti.
webRelease:Scoala de Vara: Introducere in Diplomatie (24-28 August) Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada (24-28 August), de la ora 19:00, la Cursul de Diplomatie: dimensiunea personala a comunicarii intre state, sustinut de lectorul Nicolae Dragusin.
webRelease: Atelier de Pictura in Acuarela (17-20 August) Fundatia Calea Victoriei organizeaza in perioada 17-20 August, de la ora 19:00, Atelierul de Pictura in Acuarela, cu Maria Balan, artist plastic.
webRelease:Scoala de vara de Actorie (17-22 august) Fundatia Calea Victoriei va invita la Scoala de vara de Actorie sustinuta de actrita Smaranda Caragea. Sase zile in care ne deconectam, ne imaginam si aplicam.
webRelease: Romania invitata de onoare in Columbia la Festivalul International dedicat acrobatilor pe picioroange Asociația Pe Picioroange în parteneriat cu Institutul Cultural Român va reprezenta România în Columbia, în cadrul proiectului “Prezență românească în cadrul celei de-a X-a ediții a Festivalului Encuentro Internacional de Zanqueros ”, proiect derulat cu sprijinul financiar al ICR (care asigură membrilor asociației transportul internațional cu avionul, pe ruta România – Bogota, Columbia – România), GYMBOdance Sport Center Sibiu, Kathrein România, Rotary Club Sibiu, Simpa Sibiu, Magazinul Pescarului Teo Sibiu.  
webRelease:Scoala de Vara de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 10-13 august, de la ora 19:00, la Scoala de Vara de Networking: Arta de a stabili si mentine relatii
Arta Renasterii Italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo (10-12 august) Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 10-12 august la o serie de trei intalniri despre Arta Renasterii Italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo. Afla mai multe despre perioada care a pus bazele artei moderne alaturi de criticul de arta Cosmin Ungureanu.
webRelease:Doi tineri artisti aduc arta urbana in Bucuresti Mall Arta urbana transforma spatiul din Bucuresti Mall: doi tineri artisti vor aduce spiritul street-art-ului in fashion mall-ul bucurestenilor. Timp de o saptamana, vizitatorii pot urmari cum prinde contur o pictura de mari dimensiuni pe unul dintre peretii de interior ai primului centrul comercial modern din Romania.
webRelease:Arta Renasterii Italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo (10-12 august) Fundatia Calea Victoriei va invita in perioada 10-12 august la o serie de trei intalniri despre Arta Renasterii Italiene: Botticelli, Leonardo da Vinci, Michelangelo. Afla mai multe despre perioada care a pus bazele artei moderne alaturi de criticul de Cosmin Ungureanu.
webRelease:”€œHyperSummer” €- expozitie Tudor Plaies™u la Gallery Meda Popea Arts & Events  s™i Asociat›ia Nat›ionalaƒ pentru Arte Vizuale Contemporane anuntaƒ expozitia "HyperSummer" a artistului vizual Tudor Plaƒies™u. Vernisaj, joi, 30 iulie, ora 19.00, spatiul cultural Gallery, Leonida nr. 9-11, Bucures™ti.
webRelease:Aproape 30.000 de euro pentru lucrari de Tonitza si un Grigorescu adjudecat pentru 10.000 de euro in licitatia AraArt din data de 15 iulie In cadrul licitatiei organizate de Casa de licitatii si Galeria de arta AraArt in data de 15 iulie la Casa Capsa, numeroase obiecte de arta au intrat in posesia noilor proprietari. Nicolae N. Tonitza, pictorul vedeta al licitatiei, a impresionat audienta cu lucrarile -€“ Flori in ulcica albastra, un ulei pe panza maruflata pe carton, adjudecat la pretul de 18.000 de euro si portertul fiului sau, Petru, un  ulei pe carton adjudecat la pretul de 9.000 de euro.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by