newsletter rss
HotNews.ro
Cursuri de Comunicare si Dezvoltare personala la Fundatia Calea Victoriei Inteligenta emotionala, Storytelling, Armonie in cuplu, Comunicare eficienta Fundatia Calea Victoriei te invita in aceasta toamna la o serie de cursuri si ateliere despre comunicare si dezvoltarea sinelui. Acorda-ti un moment de introspectie si relaxare si vino alaturi de noi in Popa Soare 40.
webRelease: Curs de pictura: Arta Portretului Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de joi, 22 octombrie, de la ora 19:00, sa invatam despre secretele si bogatia de sens pe care o poate transmite un portret abordand lucrurile intr-o maniera relaxata la Cursul de pictura: Arta Portretului, sustinut de Andrei Balan.
webRelease: Lansarea primei antologii rezultata in urma unui atelier de scriere creativa Joi, 15 octombrie, de la ora 19:00, Bookblog.ro si Revista de Povestiri te invita in Copper's Pub (Hristo Botev 25) la evenimentul de lansare al antologiei ”€žEroi fara voie„€, aparuta la Editura Millenium Books. Antologia ”€žEroi fara voie„€, coordonata de Michael Haulica, reuneste texte scrise de Sectia 14, adica de o parte dintre absolventii primei editii a Atelierului de scriere Creativa in SF&F organizat de Bookblog.ro si Revista de Povestiri.
webRelease: Pastelul Margine de crang, semnat Stefan Luchian, scos la licitatie de AraArt pe 14 octombrie! Miercuri, 14 octombrie 2015, AraArt organizeaza o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara nume cu greutate in istoria picturii romanesti: Gheorghe Petrascu, Ion Andreescu, Theodor Aman, Stefan Luchian, Nicolae N. Tonitza. Expozitia care anticipeaza Licitatia este deschisa colectionarilor si iubitorilor de arta la Casa Capsa in zilele de 13 si 14 octombrie,  intre orele 11 si 19.
webRelease:Atelier de scenaristica – Cum se scrie un film Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 12 octombrie, de la ora 19:00, la Atelierul de scenaristica -€“ Cum se scrie un film, sustinut de Vlad Trandafir, regizor si scenarist.
webRelease: Incepe a 5-a Editie 5 licee - 5 teatre Vineri, 9 octombrie 2015, se va da startul celei de a 5-a Editii a Proiectului 5 licee - 5 teatre. Devenit deja traditie, proiectul a ajuns la o editie aniversara, care debuteaza la finalul acestei saptamani cu un eveniment ce ii va aduce impreuna pe toti participantii la aceasta etapa -€“ organizatori, teatre partenere, elevi si profesori. Lansarea va avea loc la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti, vineri, saptamana aceasta, incepand cu ora 11:00. Fundatia ECDL ROMANIA, alaturi de partenerii sai, UNITER, Primaria Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, va invita sa ii cunoasteti pe tinerii artisti si spectatori de teatru.
webRelease: Mazurcile lui Chopin si Skriabin - Dialog cu muzica pentru pian Fundatia Calea Victoriei va invita simbata 24 octombrie, de la 17:00, la un dialog cu muzica pentru pian despre Mazurcile lui Chopin si Skriabin, sustinut de pianista Andreea Butnaru, in Sala George Enescu a Conservatorului (Universitatea Nationala de Muzica).
webRelease: Alexandru Ciucurencu omagiat de AraArt la aproape un secol de cand si-a inceput ucenicia Pe 14 octombrie 2015, AraArt organizeaza la Casa Capsa o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de importanti pictori romani. O sectiune aparte in licitatia aniversara a Casei de Licitatie si Galeriei AraArt o va avea seria de 11 lucrari semnate Alexandru Ciucurencu.
webRelease:Eveniment editorial: lansarea cartii Dacii in sculptura romana. Studiu de iconografie antica Lansarea va avea loc la sala ARCUB Batis™te din Bucures™ti, incepand cu ora 18.00. Participarea se face numai pe baza unei inscrieri prealabile, in limita locurilor disponibile, la adresa 1octombrie2015@gmail.com. Este necesaraƒ confirmarea organizatorilor. Volumul reprezintaƒ o variantaƒ revizuitaƒ s™i adaƒugitaƒ a tezei cu care Leonard Velcescu, cercetaƒtor in istoria artei, a obt›inut titlul de doctor la École Pratique des Hautes Études. Cartea, in varianta ei in limba franceza, a obt›inut in 2012 premiul Eudoxiu Hurmuzachi al Academiei Romane. Prezenta edis›ie reprezintaƒ o premiera pentru publicul din Romania.
webRelease: Vincent van Gogh: pictorul bucuriilor ascunse Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de luni, 21 septembrie, ora 19:00, la un atelier teoretic de istoria artei dedicat marelui pictor olandez Van Gogh - Vincent van Gogh: pictorul bucuriilor ascunse. Alaƒturi de  Cristian Mladin vom afla mai multe detalii despre artistii care l-au inspirat, despre cercul sau de prieteni si despre capacitatea sa extraordinara de a regandi pictura.
webRelease: Atelier de Vorbire in public: Secretul prezentarilor de succes Fundatia Calea Victoriei va invita de sambata, 26 septembrie, de la ora 11:00, la Atelierul de Vorbire in public: Secretul prezentarilor de succes, sustinut de Iuliana Maria Ivanov.
webRelease:Atelier de Time management: Timpul inseamna viata! Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 28 septembrie si miercuri, 30 septembrie, de la ora 19:00, la Atelier de Time management: Timpul inseamna viata!, sustinut de trainerul Alin Comsa. In cadrul acestui seminar se discuta despre cum obiectivele de zi cu zi pot fi atinse evitand stresul, punanduse accent pe comportamentul orientat pe rezultate. Cursul intensiv este organizat in patru ore (cu pauza dupa primele 2h) si ofera participantilor informatiile necesare pentru o mai buna organizare a activitatilor. 
webRelease: 10 ani de Aristoteles Workshop, atelierul de film documentar initiat de Dan Nutu Atelierul de film documentar Aristoteles Workshop (AW) aniverseaza anul acesta 10 ani de activitate. AW a fost fondat in 2005 de actorul Dan Nutu si de actualul director al Institutului Cultural Roman (ICR) de la Berlin, Cristina Hoffman. Editia aniversara va avea loc in cadrul ASTRA Film Festival, in zilele de  9 si 10 octombrie, la Sibiu.
webRelease: Atelier de Jurnalism narativ Fundatia Calea Victoriei te invita incepand de joi, 24 septembrie, la Atelierul de Jurnalism narativ sustinut de Oana Sandu, jurnalist DoR si castigatoarea marelui premiu Superscrieri in 2013.
webRelease: Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane organizeaza expozitia de fotografie "Tatal si fiii"- Francisc si Maria Mraz Meda Popea Arts & Events anunta o noua expozitie organizata de Asociatia Nationala pentru Arte Vizuale Contemporane (ANAV). Intitulata "Tatal si fiii", expozitia fotografului Francisc Mraz si a fiicei sale, Maria, va avea loc la Ceainaria Carturesti din strada Pictor Verona. Vernisaj: 14 septembrie 2015, ora 19.00.
webRelease: Lucrari ale celor mai bine vanduti pictori romani scoase la licitatie de AraArt in octombrie La inceputul lunii octombrie, AraArt organizeaza o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de Nicolae Tonitza si Stefan Luchian, cei mai bine vanduti pictori romani pe parcursul celor 5 ani de activitate a Casei de Licitatie AraArt.
webRelease: Storytelling in Public Speaking Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de, 15 septembrie, de la ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking sustinut de trainerul Marinela Rata.
webRelease: Storytelling in Public Speaking Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de, 15 septembrie, de la ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking sustinut de trainerul Marinela Rata.
webRelease: Storytelling in Public Speaking Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de, 15 septembrie, de la ora 19:00, la cursul Storytelling in Public Speaking
webRelease: Regina Maria si ”€œCasele sale de vis” Fundatia Calea Victoriei va invita simbata, 26 septembrie, de la ora 11:00, la un nou eveniment cu istoricul Georgeta FILITTI. Vom povesti despre PALATELE SI LOCUINTELE in care a trait Regina Maria si ne vom bucura de elegantul decor de la Grand Hotel Continental, una dintre cele mai bine conservate cladiri de patrimoniu ale orasului.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by