newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Black Friday la Fundatia Calea Victoriei: 20% reducere la cursuri In perioada 20-27 Noiembrie, gasesti la Fundatia Calea Victoriei delicatese culturale cu reducere de 20%. Profita de oferta atragatoare de Black Friday pentru a participa la cursuri de dezvoltare personala, design interior, stil vestimentar, istoria artei, spiritualitate sau astronomie.
webRelease: Spectacol de improvizatie cu trupa iELE, in sprijinul victimelor din Colectiv Duminica, 15 noiembrie, la ora 21:00, trupa iELE, singura trupa feminina de improvizatie din Romania, va sustine un spectacol in Club 99 (Bd. Dacia nr. 99). Toate incasarile obtinute in urma vanzarii de bilete vor fi donate victimelor incendiului din club Colectiv.
webRelease: Atelier de folclor: Carti, eroi si legende Fundatia Calea Victoriei va invita miercuri, 11 noiembrie, ora 19:00 la Atelierul de folclor: Carti, eroi si legende, sustinut de Laura Jiga Iliescu, cercetator la Institutul de Etnografie si Folclor al Academiei Romane.
webRelease: ”€œMisterele Greciei Antice„€€“ cea de-a doua expozitie History Hackers in Bucuresti! Dupa succesul primei expozitii intitulate ”€œSecretele Egiptului Antic”€, care a fost vizitata de zeci de mii de copii din Bucuresti si din tara, fiind organizata succesiv in Cluj-Napoca, Iasi,Timisoara, proiectul History Hackers revine cu o noua editie. Este randul Greciei Antice sa fie explorata intr-un decor spectaculos ce le va permite celor mici sa descopere intr-o maniera ludica, dar educativa, o parte din specificul acestei perioade.
webRelease: Networking, Abundenta, Comunicare si Povesti personale - Cursuri in noiembrie la Fundatia Calea Victoriei - La Fundatia Calea Victoriei invitam lectori destepti si originali sa ne impartaseasca secretele Networking-ului de succes, frumusetea capodoperelor Arhitecturii universale, tehnicile Comunicarii inteligente, misterele Psihologiei lui C. G. Jung, descoperirile marilor Arheologi, adevarurile ascunse in Basme si starea de spirit necesara atragerii Abundentei in viata noastra.
Networking, Abundenta, Comunicare si Povesti personale - Cursuri in noiembrie la Fundatia Calea Victoriei -  Toamna este anotimpul ideal sa ne adunam gandurile, sa incepem proiecte curajoase si sa ne intalnim cu oameni simpatici, la o ceasca de ceai cald si la povesti fermecatoare.
webRelease: Fundatia Calea Victoriei lanseaza proiectul ”Omul Perna”€ In luna octombrie Fundatia Calea Victoriei lanseaza proiectul „Omul perna”, o platforma culturala compusa dintr-un spectacol de teatru si un website de promovare a literaturii si video-ului noir. Acest proiect beneficiaza de finantare ArCuB prin programul cultural ”€žEsti Bucuresti”€ 2015.
webRelease: Targul multicultural SALUT! Fundatia ICAR si Muzeul National al Taranului Roman (MNTR) va dau intalnire, timp de trei zile, cu frumosul spectaculos, asa cum este el reprezentat la diverse popoare.De vineri, 30 octombrie, pana duminica, 1 noiembrie 2015, curtea MNTR va gazdui standuri pline de culoare si farmec, din care veti dori sa luati cu voi o frantura acasa. Am invitat comunitatile de straini din Romania sa-si promoveze cultura la stand deschis.
webRelease:Schimb de Carti Bucuresti. Deserturi inspirate din literatura Duminica, 25 octombrie, va asteptam la intilnirea Schimb de Carti Bucuresti, prima din aceasta toamna. Ne vedem ca de obicei de la ora 15:00 la 17:00 la ceainaria La Un Ceai (Luigi Cazzavillan nr.25).
Cursuri de Comunicare si Dezvoltare personala la Fundatia Calea Victoriei Inteligenta emotionala, Storytelling, Armonie in cuplu, Comunicare eficienta Fundatia Calea Victoriei te invita in aceasta toamna la o serie de cursuri si ateliere despre comunicare si dezvoltarea sinelui. Acorda-ti un moment de introspectie si relaxare si vino alaturi de noi in Popa Soare 40.
webRelease: Curs de pictura: Arta Portretului Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de joi, 22 octombrie, de la ora 19:00, sa invatam despre secretele si bogatia de sens pe care o poate transmite un portret abordand lucrurile intr-o maniera relaxata la Cursul de pictura: Arta Portretului, sustinut de Andrei Balan.
webRelease: Lansarea primei antologii rezultata in urma unui atelier de scriere creativa Joi, 15 octombrie, de la ora 19:00, Bookblog.ro si Revista de Povestiri te invita in Copper's Pub (Hristo Botev 25) la evenimentul de lansare al antologiei ”€žEroi fara voie„€, aparuta la Editura Millenium Books. Antologia ”€žEroi fara voie„€, coordonata de Michael Haulica, reuneste texte scrise de Sectia 14, adica de o parte dintre absolventii primei editii a Atelierului de scriere Creativa in SF&F organizat de Bookblog.ro si Revista de Povestiri.
webRelease: Pastelul Margine de crang, semnat Stefan Luchian, scos la licitatie de AraArt pe 14 octombrie! Miercuri, 14 octombrie 2015, AraArt organizeaza o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara nume cu greutate in istoria picturii romanesti: Gheorghe Petrascu, Ion Andreescu, Theodor Aman, Stefan Luchian, Nicolae N. Tonitza. Expozitia care anticipeaza Licitatia este deschisa colectionarilor si iubitorilor de arta la Casa Capsa in zilele de 13 si 14 octombrie,  intre orele 11 si 19.
webRelease:Atelier de scenaristica – Cum se scrie un film Fundatia Calea Victoriei va invita luni, 12 octombrie, de la ora 19:00, la Atelierul de scenaristica -€“ Cum se scrie un film, sustinut de Vlad Trandafir, regizor si scenarist.
webRelease: Incepe a 5-a Editie 5 licee - 5 teatre Vineri, 9 octombrie 2015, se va da startul celei de a 5-a Editii a Proiectului 5 licee - 5 teatre. Devenit deja traditie, proiectul a ajuns la o editie aniversara, care debuteaza la finalul acestei saptamani cu un eveniment ce ii va aduce impreuna pe toti participantii la aceasta etapa -€“ organizatori, teatre partenere, elevi si profesori. Lansarea va avea loc la Colegiul National Gheorghe Lazar din Bucuresti, vineri, saptamana aceasta, incepand cu ora 11:00. Fundatia ECDL ROMANIA, alaturi de partenerii sai, UNITER, Primaria Municipiului Bucuresti si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, va invita sa ii cunoasteti pe tinerii artisti si spectatori de teatru.
webRelease: Mazurcile lui Chopin si Skriabin - Dialog cu muzica pentru pian Fundatia Calea Victoriei va invita simbata 24 octombrie, de la 17:00, la un dialog cu muzica pentru pian despre Mazurcile lui Chopin si Skriabin, sustinut de pianista Andreea Butnaru, in Sala George Enescu a Conservatorului (Universitatea Nationala de Muzica).
webRelease: Alexandru Ciucurencu omagiat de AraArt la aproape un secol de cand si-a inceput ucenicia Pe 14 octombrie 2015, AraArt organizeaza la Casa Capsa o licitatie cu lucrari de arta plastica si decorativa, printre care se numara capodopere semnate de importanti pictori romani. O sectiune aparte in licitatia aniversara a Casei de Licitatie si Galeriei AraArt o va avea seria de 11 lucrari semnate Alexandru Ciucurencu.
webRelease:Eveniment editorial: lansarea cartii Dacii in sculptura romana. Studiu de iconografie antica Lansarea va avea loc la sala ARCUB Batis™te din Bucures™ti, incepand cu ora 18.00. Participarea se face numai pe baza unei inscrieri prealabile, in limita locurilor disponibile, la adresa 1octombrie2015@gmail.com. Este necesaraƒ confirmarea organizatorilor. Volumul reprezintaƒ o variantaƒ revizuitaƒ s™i adaƒugitaƒ a tezei cu care Leonard Velcescu, cercetaƒtor in istoria artei, a obt›inut titlul de doctor la École Pratique des Hautes Études. Cartea, in varianta ei in limba franceza, a obt›inut in 2012 premiul Eudoxiu Hurmuzachi al Academiei Romane. Prezenta edis›ie reprezintaƒ o premiera pentru publicul din Romania.
webRelease: Vincent van Gogh: pictorul bucuriilor ascunse Fundatia Calea Victoriei va invita incepand de luni, 21 septembrie, ora 19:00, la un atelier teoretic de istoria artei dedicat marelui pictor olandez Van Gogh - Vincent van Gogh: pictorul bucuriilor ascunse. Alaƒturi de  Cristian Mladin vom afla mai multe detalii despre artistii care l-au inspirat, despre cercul sau de prieteni si despre capacitatea sa extraordinara de a regandi pictura.
webRelease: Atelier de Vorbire in public: Secretul prezentarilor de succes Fundatia Calea Victoriei va invita de sambata, 26 septembrie, de la ora 11:00, la Atelierul de Vorbire in public: Secretul prezentarilor de succes, sustinut de Iuliana Maria Ivanov.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by