newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Editura Litera isi schimba identitatea Rebranding-ul reprezinta practic trecerea editurii la o alta etapa. Anul 2009 semnifica pentru Litera aniversarea a 20 de ani de la infiintare. Consideram ca am ajuns la maturitate, consecventi politicii editoriale variate si dinamice, colectiile editate de noi devenind de-a lungul timpului adevarate repere pentru piata de carte din tara. Este un moment foarte important in evolutia noastra, potrivit pentru a aduce o schimbare brandului Litera. 
webRelease: Povestitorii de la Sosea Lecturile publice sunt, pretutindeni, forma cea mai directa de comunicare a scriitorilor cu publicul lor, unul din cele mai vii si mai pretuite evenimente ale scenei culturale. Este evident astazi ca, dincolo de intimitatea cititului, iubitorii de literatura cauta sa-l cunoasca, sa-l auda, sa-l simta pe autor in relatia cu propriul text.
webRelease: Kihi-Kiha&Co, targ handmade pentru copii, editia de toamna  Sa fii parinte inseamna sa tii pasul cu varstele si nevoile copilului tau, sa te adaptezi la situatii neprevazute si sa inveti mereu cate ceva nou. Legatura dintre parinti si copii este una foarte speciala, care cere multa atentie si timp din partea adultilor.  De aceea ne-am gandit sa dedicam editia a treia a targului de handmade pentru copii, Kihi-Kiha&Co, relatiei dintre parinti si copii.
webRelease: Trei luni bogate in evenimente de dans Dupa succesul reputat cu Platforma Dansului Contemporan Centrul National al Dansului Bucuresti (CNDB) continua stagiunea 2009/2010 cu alte citeva productii originale ale artistilor Gigi Caciuleanu, Madalina Dan, Paul Dunca, Alexandra Pirici, Florin Flueras, Iuliana Stoianescu, Maria Baroncea, Eduard Gabia, Andreea Novac, Carmen Cotofana, Mihaela Dancs.
webRelease: Au inceput masterclass-urile Anim'est!  Noua masterclass-uri si mese rotunde, toate cu intrare libera, sunt una dintre surprizele pe care Anim'est le-o pregateste iubitorilor de animatie din Bucuresti in perioada 5-10 octombrie 2009, la Cinema Union.
webRelease: Ateliere de dans Baroc si Renascentist cu Mary Collins Fundatia Calea Victoriei va invita sa participati la doua ateliere de dans cu artista Mary Collins in data de 14 si 15 octombrie, orele 19:0.
webRelease: E timpul pentru debutul tau literar Editura Lumen, impreuna cu Editura Cristal, in parteneriat cu Asociatia Lumen, desfasoara in perioada 1 octombrie - 1 noiembrie Concursul National de Debut Literar adresat tinerilor cu varsta de pana in 35 ani care nu au mai debutat cu volum individual.
webRelease: Bucharest Biennale are un nou director executiv Ioana Nitu este noul director executiv al Bucharest Biennale. Nitu este manager cultural si a ocupat pozitia de assistant director al Pavilion Unicredit - centrul pentru arta si cultura contemporana - in perioada 2008-2009.
The Lost Symbol, in Romania, prin intermediul Okian.ro! Pentru prima data, pe rafturile librariilor din Romania, varianta originala a cartii lui Dan Brown se gaseste in stocul Okian.ro. Ea poate fi livrata la dumneavoastra in mai putin de 48 de ore.
Concerte de muzica bizantina si gregoriana la Festivalul de Muzica Veche Bucuresti Ajuns la cea de a patra editie, Festivalul de Muzica Veche Bucuresti se va desfasura anul acesta in perioada 17-23 octombrie. Festivalul se numara printre putinele de acest gen din tara si este un eveniment unic in Bucuresti fiind organizat inca de la debut de catre agentia Medieval Praxis.
Carti, albume si partituri la Festivalul International George Enescu Cei prezenti la concertele din cadrul Festivalului International George Enescu desfasurate la Sala Palatului pot vizita, in foaierul Salii Mari, un stand de carte al Institutului Cultural Roman. Deschis pana pe 26 septembrie in fiecare seara de concert incepand de la ora 19, standul prezinta aparitiile recente de la Editura ICR.
''Despre UMOR'' cu Dan Puric Seria celor patru conferinte prezentate de Domnul DAN PURIC la Ateneul Roman, continua miercuri, 14 octombrie 2009, orele 19:30 cu conferinta "Despre UMOR".
Carturesti da un semn de/cu intrebare Intrebarea e semn de intelepciune. Asa se spune. Cand mai vine si raspunsul bun, am zice ca se dubleaza intelepciunea. Panseul dinainte era intre paranteze. Si ca sa continuam rationamentul matematic, intrebare + semn = semn de/cu intrebare. Adica, exact programul pe care il lanseaza Carturestiul in Timisoara. De azi, intarea in librarii e la fel de libera, insa iesirea se face cu un semn de intrebare.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by