newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Concertul Damian & Brothers incheie Roma Cult Fest Secretariatul General al Guvernului incheie programul S.P.E.R. 2009 cu ROMA CULT FEST - Festivalul de arta, cultura si traditii rome. Sambata, 14 noiembrie, intre orele 11.00 si 21.00, publicul larg este invitat la Palatul Copiilor pentru a face cunostinta cu arta si traditia roma.
webRelease: trenSformers - proiect de investigatie si interventie artistica pe trenuri si in gari trenSformers este un proiect de investigatie si interventie artistica pe trenuri si in gari. Pe data de 8 noiembrie 2009, la ora 18.00, va avea loc la Centrul National al Dansului Bucuresti conferinta de presa in care se va prezenta proiectul pilot trenSformers. Conferinta va fi urmata de proiectia filmului-document realizat de echipa Veioza Arte, activa pe intreg parcursul calatoriilor trenSformers.
webRelease: Dacia, dragostea mea - premiera nationala la NCRR Dupa avanpremiera de la Sibiu, in cadrul Festivalului Astra, "Dacia, dragostea mea" va putea fi vizionat in fiecare miercuri a lunii noiembrie la Noul Cinematograf al Regizorului Roman - Studioul Horia Bernea, din incinta Muzeului Taranului Roman, cat si la Institutul Francez, Sala Elvira Popescu, in perioada 20 - 26 noiembrie.
webRelease: Introducere in istoria artei Fundatia Calea Victoriei va invita din 17 noiembrie, ora 19:00 la un atelier interactiv de istorie a artei, pornind de la antichitate si pina in zilele noastre. Cursul propune o prezentare in linii generale a istoriei artei, o poveste despre schimbarile de expresie ale factorului cultural in diferite locuri si timpuri. 
webRelease: Note de insomniac - ultimele exemplare la “Confesiuni despre viata si arta” Cu doar o luna inainte de a implini venerabila varsta de 91 de ani, maestrul Radu Beligan ne dezvaluie “Confesiuni despre viata si arta”, desprinse din bogata sa cariera, pentru care nu exista suficiente cuvinte de lauda. Spectacolul - confesiune va avea loc la Sala Mica a Palatului (Sala Auditorium), pe data de 3 noiembrie, incepand cu orele 19:00.
webRelease: Concerte si teatru la Intersectia de Evenimente Impecabile Unele zone din Bucuresti au invatat sa gazduiasca evenimente culturale de calitate si sa investeasca in confortul intelectual, sonor si "atmosferic" al publicului. Clubul 100 Crossroads face lucrul acesta cu daruire si imaginatie, aducand in spatiul sau nume sonore din folk, jazz, rock si, mai nou, gazduind seri de teatru.
webRelease: Atelier de grafica Fundatia Calea Victoriei va invita din 11 noiembrie la Atelierul de grafica. Lector va fi  Diana Marincu, masterand la Istoria si Teoria Artei in curs, anul II, Universitatea Nationala de Arte din Bucuresti. A absolvit Facultatea de Arte si Design, Timisoara, sectia GRAFICA, absolvire modulul pedagogic, Stagiu Erasmus 2007-2008, Universite de Saint- Denis, Paris. A avut numeroase expozitii in tara si in strainatate.  
WebRelease: Bucuresti - Micul Paris  La intalnirea cu Georgela Filitti, derulata intr-o somptuoasa cladire unde astazi se afla Galeria Artmark, vom discuta despre influenta franceza din tara noastra, predominanta de la mijlocul sec 19 pana la al doilea razboi mondial. Am preluat in acea perioada de la francezi limba, literatura, moda, bucataria, ambientul, si - cel mai important - felul de a se comporta al francezilor. Lumea a numit Bucurestiul "Micul Paris" datorita unei atmosfere speciale si a unui mod de viata cosmopolit.
webRelease: "Metamorfoze intr-un oras de fier" - expozitie foto la Iron City Iron City prezinta marti, 3 noiembrie, expozitia de fotografie a Danei Mitica - "Metamorfoze intr-un oras de fier".
e-Folk prezinta " Povestea merge mai departe" Paicu Edward Georgee-Folk Events0751.288.307       E-mail:contact.efolk@gmail.com   
webRelease: Violonistului Alexandre Dubach va concerta la Ateneul Roman La sfarsitul acestei saptamani, sambata - 31 Octombrie, incepand cu ora 19:00, Ateneul Roman va fi gazda recitalului extraordinar sustinut de marele violonist al timpurilor noastre, Alexandre Dubach ce va da viata adevaratei capodopere de virtuozitate si expresivitate muzicala Integrala Capriciilor pentru Vioara Solo – Niccolo Paganini. Recunoscut pentru marile distinctii obtinute pentur realizarea integralei concertelor de acelasi compozitor, Alexandre Dubach va oferi auditoriului o reprezentatie caritabila de neuitat, cu scopul de a-i sustine pe cei 22 de elevi de exceptie ai  Colegiului National Mircea cel Batran din Constanta in vederea participarii acestora pentru al VI-lea an consecutiv la concursul international "Space Settlement Design Contest” organizat de NASA.
webRelease: ShortsUP debuteaza vineri la MNAC Vineri, 30 octombrie, de la 20.00, la MNAC/Palatul Parlamentului, intrarea B3, la ShortsUP, este singura sansa a cinefililor bucuresteni de a vedea toate filmele din seria Amintiri din Epoca de Aur intr-o singura proiectie. Sapte legende urbane comice despre viata sub comunism in sapte filme de scurt si mediu metraj scrise si co-regizate de Cristian Mungiu isi asteapta publicul in faimoasa «Casa a Poporului». 
webRelease: Premiera oficiala la Teatrul Foarte Mic Astazi, 28 octombrie, incepand cu 19.00 la Teatrul Foarte Mic are loc premiera oficiala a spectacolului Blocaj in trafic de Bogdan Costin, in regia Dianei Iliescu. Din distributie fac parte: Radu Iacoban, Viorel Cojanu, Cuzin Toma, Andreea Gramosteanu, Florin Lazarescu. In articol gasiti informatii despre piesele pe care le puteti viziona in perioada 28 octombrie-8 noiembrie la Teatrul Mic si Teatrul Foarte Mic.
webRelease: Teatrul Masca e Teatru de Noapte... In cadrul proiectului ,,Teatrul de Noapte", sustinut de ARCUB si Primaria Municipiului Bucuresti in colaborare cu Jurnalul National, Teatrul Masca va juca miercuri, 28 octombrie, ora 22.00 - SLUGA LA DOI STAPANI, cea mai recenta premiera a teatrului, un spectacol dupa Carlo Goldoni in regia lui Mihai Malaimare.Intrarea va fi libera, in limita locurilor disponibile.
webRelease: Editura Vremea a lansat Rromi si gagii (de Marius Kolmar) si Coborarea in Iad. Amintiri din inchisorile Romaniei comuniste (de Neculai Popa) Roman savuros, scris intr-un limbaj colorat, in ritm alert, Rromi si gagii prezinta franturi din viata rromilor, din timpul regimului comunist. "Expresiile care n-ar putea fi citite intr-un cenaclu literar au fost eliminate, participantele la cenaclu ar fi fost socate; cateva expresii s-au tinut darz pe pozitii. Roman-tigan, ce sa-i faci! Ar fi cazul ca persoanele alergice sa renunte la citirea acestui roman”, spune autorul romanului.
webRelease: Tradarea, moartea, uitarea - film documentar de Monica Tanase Filmul va rula la Noul Cinematograf al Regizorului Roman - Studioul Horia Bernea, miercuri, 28 octombrie 2009, ora 19:00.
webRelease: Concursul Cafeneaua Fotografilor, la a patra editie Cafeneaua fotografilor continua cu o noua editie dedicata fotojurnalismului. Echipa fotografa.ro va invita la concursul foto de selectie a fotografiilor ce urmeaza sa fie prezentate la editia a patra a Cafenelei Fotografilor.
webRelease: Vremea a lansat cartea Luptatorii din munti. Toma Arnautoiu, Grupul de la Nucsoara A aparut cea de-a doua editie din Luptatorii din munti. Toma Arnautoiu, Grupul de la Nucsoara. Documente ale anchetei, procesului, detentiei, de Ioana-Raluca Voicu-Arnautoiu.
webRelease: Concurs thechronicle.ro: Cuvantul iti aduce cartea Incepand cu data de 14 octombrie, thechronicle.ro, revista exclusiv online de softnews si lifestyle, isi premiaza cititorii. In parteneriat cu Librariile Humanitas, blogul colectiv thechronicle.ro a lansat o serie de concursuri care se vor desfasura saptamanal, timp de un an. In fiecare miercuri, pentru a intra in posesia unei carti din colectiile Librariei Humanitas, cititorii trebuie sa raspunda unei noi provocari.
webRelease: Concert caritabil la Ateneul Roman Fundatia Rotary Club Constanta  aflata sub Inaltul Patronaj al Sistemului ONU in Romania,  in parteneriat cu Filarmonica George Enescu din Bucuresti, au placerea de a va invita sambata, 31 octombrie 2009, ora 19,  la un concert caritabil extrordinar sustinut de marele violonist elvetian Alexandre Dubach.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by