newsletter rss
HotNews.ro
The Lost Symbol, in Romania, prin intermediul Okian.ro! Pentru prima data, pe rafturile librariilor din Romania, varianta originala a cartii lui Dan Brown se gaseste in stocul Okian.ro. Ea poate fi livrata la dumneavoastra in mai putin de 48 de ore.
Concerte de muzica bizantina si gregoriana la Festivalul de Muzica Veche Bucuresti Ajuns la cea de a patra editie, Festivalul de Muzica Veche Bucuresti se va desfasura anul acesta in perioada 17-23 octombrie. Festivalul se numara printre putinele de acest gen din tara si este un eveniment unic in Bucuresti fiind organizat inca de la debut de catre agentia Medieval Praxis.
Carti, albume si partituri la Festivalul International George Enescu Cei prezenti la concertele din cadrul Festivalului International George Enescu desfasurate la Sala Palatului pot vizita, in foaierul Salii Mari, un stand de carte al Institutului Cultural Roman. Deschis pana pe 26 septembrie in fiecare seara de concert incepand de la ora 19, standul prezinta aparitiile recente de la Editura ICR.
''Despre UMOR'' cu Dan Puric Seria celor patru conferinte prezentate de Domnul DAN PURIC la Ateneul Roman, continua miercuri, 14 octombrie 2009, orele 19:30 cu conferinta "Despre UMOR".
Carturesti da un semn de/cu intrebare Intrebarea e semn de intelepciune. Asa se spune. Cand mai vine si raspunsul bun, am zice ca se dubleaza intelepciunea. Panseul dinainte era intre paranteze. Si ca sa continuam rationamentul matematic, intrebare + semn = semn de/cu intrebare. Adica, exact programul pe care il lanseaza Carturestiul in Timisoara. De azi, intarea in librarii e la fel de libera, insa iesirea se face cu un semn de intrebare.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by