newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Daniel Banulescu, la Targul de Carte Gaudeamus Editura Cartea Romaneasca va invita miercuri, 25 noiembrie, ora 17.00, la lansarea romanului "Fugi din viata ta, revoltatoare si sluta, in cartea mea", de Daniel Banulescu. Evenimentul va avea loc in cadrul Targului de Carte Gaudeamus, la standul editurilor Polirom si Cartea Romaneasca (nivel 0, stand nr. 27). Prezinta, alaturi de autor: Carmen Musat, Bianca Burta-Cernat, Paul Cernat.
webRelease: Lansarea cartii unicat "Vis de copil" Duminica, 29 noiembrie, ora 13:30 - la Salonul de Carte pentru Copii "Ion Creanga" din cadrul "Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura", Fundatia "Noi Citim" va invita la lansarea cartii unicat "Vis de copil". "Vis de copil" este un proiect artistic ce a oferit ocazia unor copii de etnie romana si maghiara, cu talent la desen si scris, de a isi exprima gandurile si iubirea de frumos prin cuvinte si culori.
webRelease: Festivalul International de Film al Bucurestiului DaKINO face 19 ani si e verde Aflat la a 19-a editie, Festivalul Internaţional de Film DaKINO este deja un nume important in lumea filmului, dar nu si cea mai credibila voce in domeniul ecologiei. De aceea, asumarea unei pozitii de "deget aratator” spre ce se intampla rau din acest punct de vedere, a fost cel putin curajoasa, dar asta nu ne surprinde, DaKINO dovedind ca este un adevarat trend setter de-a lungul istoriei sale.
webRelease: Cu drag, Alina Manole "Cu drag" nu e un album de iarna. "Cu drag" e un cadou muzical de iarna care poarta semnatura Alinei Manole, prima artista de folk-jazz din Romania care a definit si dat o directie acestui stil muzical in Romania.
webRelease: Spectacolul ”1989-2009 - DEGEABA” se reia pe 22 decembrie la Sala Palatului Se pare ca spectacolul cu titlu sugestiv pe care Tudor Gheorghe il va pune in scena in luna decembrie, “1989-2009 – DEGEABA”, a starnit interesul multor bucuresteni. Inconfundabila originalitate a reprezentatiilor maestrului si maniera unica in care se pricepe sa transmita mesajele a facut ca reprezentatia anuntata pe data de 18 decembrie la Sala Palatului sa isi epuizeze aproape toate locurile. 
webRelease: Salman Rushdie in standul Dacia la Gaudeamus Partener traditional al „Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura”, Dacia ii invita pe iubitorii lecturii la cea mai mare librarie din Romania in perioada 25-29 noiembrie. Dacia are onoarea sa-l primeasca in standul sau pe celebrul scriitor britanic Salman Rushdie chiar in prima zi a Targului, cand acesta va oferi autografe. Tot in standul Dacia, publicul va putea participa la evenimente de lansare si intalniri cu personalitati din diverse domenii. Nu lipseste nici tombola Gaudeamus, care va oferi publicului posibilitatea de a castiga un vehicul Sandero oferit de Dacia.
webRelease: Festivalul "Eugène Ionesco" a ajuns la editia a XV-a Incepand cu anul 1994, la Casa de Cultura a Studentilor din Bucuresti se desfasoara Festivalul National de Teatru Studentesc „Eugène Ionesco”, fiind un omagiu adus de catre studentii impatimiti de teatru acestui dramaturg ce a fost si este un „monstru sacru” al avangardei teatrale europene.
webRelease: Lansare "Politic (In)corect - Despre Romania, dar cu dragoste" Sambata, 28 noiembrie 2009, ora 13:00 - la Ceainaria "Targului International Gaudeamus - Carte de invatatura" - se lanseaza cartea "Politic (in)corect - Despre Romania, dar cu dragoste". Fundatia "oi Citim" isi invita cititorii la standul 393, la nivelul 7.70, pentru a afla mai multe despre "Politic (in) corect - Despre Romania, dar cu dragoste", pentru a asculta povestea din spatele cartii si pentru a discuta liber cu autorii si cu invitatii acestora.
webRelease: Editura Vremea prezinta la Gaudeamus cartile Coborarea in Iad. Amintiri din inchisorile Romaniei comuniste, Istoria Bucurestilor si Fetele destepte iau barbati cu bani Editura Vremea are placerea de a va invita sa vizitati STANDUL 41 PARTER in cadrul Targului de carte GAUDEAMUS, unde veti putea afla despre noile aparitii in colectiile editurii.
webRelease: Noi aparitii la editura Vremea Cele doua Mantulese (de Andreea Rasuceanu), Am fost medic la Gherla (de Alexandru Maier), Panteonul negru (de Fahri Balliu) si Coloana. Memorii, schite, marturii (de Ileana Toma) sunt cele mai noi volume aparute in cadrul editurii Vremea.
webRelease: Tamara Buciuceanu si Sorin Francu au dezlegare la “Divortul de aur”  Cand perioada nuntilor s-a incheiat, iata ca avem parte de un divort spectaculos. Si nu unul oarecare, ci unul …pretios, intre doi “veterani”: Tamara Buciuceanu si Sorin Francu. Ne referim la piesa de teatru “Divortul de aur” ce va avea loc pe data de 8 decembrie, ora 19.00 la Palatul National al Copiilor, reprezentatie ce va dezvalui temerile sau bucuriile unui mariaj de-o viata, prin intermediul unei interpretari impecabile.
webRelease: De ziua maestrului Beligan, Straini in Noapte se muta la Palat  Agentia Vreau Bilet pregateste o supriza de proportii celor ce s-au declarat profund dezamagiti de vestea ca Straini in Noapte nu se va mai juca. Dupa mai mult de doi ani in care piesa a fost interpretata cu succes in toata tara de catre cei doi actori, gratie maestrului Radu Beligan, s-a dovedit faptul ca locurile in sala sunt insuficiente si pentru spectacolul de la sfarsitul lunii noiembrie.
webRelease: Incepe editia a III-a a Festivalului International de Teatru pentru Studenti SPOT Centrul Cultural Carei organizeaza in perioada 25-29 noiembrie editia a III-a a Festivalului International de Teatru pentru Studenti SPOT. Participantii acestei editii sunt Universitatea Spiru Haret Bucuresti, Facultatea de Teatru si Televiziune Cluj Napoca (ambele sectii - romana, maghiara), Departamentul de Arta Teatrala Craiova, Univesitatea Lucian Blaga Sibiu, Universitatea de Arta Targu Mures (ambele sectii - romana maghiara) si Academia de Teatru si Film Burghausen, Germania, infiintata si condusa de David Esrig.
webRelease: Spectacolul "OuiBaDa" - din nou pe scena CNDB  Avand ca punct de plecare prima imagine a baladei, OuiBaDa schiteaza timp de un spectacol un univers specific romanesc. Cel al unei tari europene finalmente foarte putin cunoscute de catre marele public din Occident. Dar totusi o Romanie a lui Ionescu, Brancusi, Tzara, Enescu, Eliade, Cioran etc.Muzica este un montaj de muzica pur romaneasca de ieri si de azi, mergand de la folclor pana la muzica cea mai tanara si actuala.
webRelease: Lansarea volumului spatiu privat de Elena Vladareanu Editura Cartea Romaneasca va invita vineri, 20 noiembrie, incepand cu ora 19.00, la Centrul National al Dansului Bucuresti, la lansarea volumului spatiu privat de Elena Vladareanu. "Spatiul privat" este cel mai recent titlu din colectia "Poezie" de la Cartea Romaneasca. Elena Vladareanu este unul dintre cei mai reprezentativi poeti ai tinerei generatii si unul dintre cei mai activi jurnalisti culturali din Romania. La Editura Cartea Romaneasca a mai publicat volumul "Europa. Zece cintece funerare" (2005).
webRelease: Editura Vremea a lansat volumul Istoria Bucurestilor, de Constantin C. Giurescu Lucrare monumentala, Istoria Bucurestilor este o temeinica sinteza, in care alcatuirile urbei si analiza de detaliu se imbina cu perspectiva de ansamblu si cu evolutia in timp.
webRelease: Sorin Romanescu va canta la Jukebox Club Poate ca stiti sau nu stiti ca Becker Brau Live Music Club s-a transformat in Jukebox Club... Poate ca stiti sau nu stiti ca Jukebox Club gazduieste si concerte de jazz...
webRelease: Al 14-lea Workshop de Dans Irlandez in Bucuresti condus de Anne-Marie Cunningham, TCRG In ultimul week-end al lunii noiembrie, Anne-Marie Cunningham Dance Academy Bucuresti va invita sa participati la editia aniversara a workshopurilor de dans irlandez din Bucuresti. Anne-Marie Cunningham,TCRG (Profesor certificat de Comisia de Dans Irlandez) va fi in Bucuresti sambata si duminica (28 si 29 noiembrie 2009) pentru un intreg week-end de cursuri de dans irlandez, deschise oamenilor de toate varstele si nivelurile de dans.
webRelease: Intalnirea dintre Blues si Poezie are un titlu: Blues Poems Reactia presei la spectacolul  Blues Poems a fost una speciala, daca doriti sa aflati mai multe despre aceasta, despre Mike Godoroja sau despre  Dan Mircea Cipariu, dati click pe cuvintele care au inserate linkuri spre aceste articole.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by