newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: The Grand Charity Event Daruieste o noua viata, editia a-II-a - 16.850 euro pentru copiii defavorizati de la Organizatia Umanitara CONCORDIA Miercuri, 12 decembrie 2012, a avut loc cea de-a doua editie a evenimentului de caritate The Grand Charity Event  Daruieste o noua viata organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand in beneficiul copiilor defavorizati de la Organizatia Umanitara CONCORDIA. Evenimentul a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si a fost moderat, si in acest an, de Andreea Esca.
webRelease: ViitorPlus impadureste sudul Romaniei Impaduririle din cadrul programului "Adopta un copac!" derulat de asociatia ViitorPlus au ajuns la peste 197.000 de puieti plantati si ingrijiti in zone vulnerabile din sudul tarii.
webRelease: Asociatia Deschide Inima si Libraria Bastilia incurajeaza lectura si sprijina educatia Conform Eurostat, se estimeaza ca pana in 2020, la nivelul UE27, numarul elevilor in cadrul invatamantului secundar superior va fi usor mai mic decat in 2000 (-3%). Cea mai accentata tendinta se va inregistra in Germania, Letonia si Lituania unde in perioada 2000-2020 se estimeaza un declin de 20%, iar in Romania, Ungaria, Austria, Polonia si Slovacia, de 15%.
webRelease: The Grand Charity Event - DARUIESTE O NOUA VIATA - Eveniment de caritate pentru copiii aflati in grija Organizatiei Umanitare CONCORDIA Miercuri, 12 decembrie, la ora 20.00, la Hotelul JW Marriott, sala The Grand Ballroom, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului de caritate Daruieste o noua viata. Evenimentul este organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand in beneficiul copiilor defavorizati din CONCORDIA. In 2012, Fundatia Bright Light si Olga Gudynn International School au devenit partenerii The Grand in organizarea evenimentului.
webRelease: Corina Ungureanu si corul de copii ContraPunct ajuta copiii bolnavi de cancer in cadrul campaniei "€žImplineste un vis ... de Craciun" Asociatia NonGuvernamentala "€žConstruieste viitorul"€ alaturi de corul de copii Contrapunct si Corina Ungureanu, campioana mondiala la gimnastica, va invita sa va alaturati campaniei umanitare "Implineste un vis... de Craciun"€. Campania se desfasoara in perioada 7-20 decembrie 2012 si are ca scop strangerea de fonduri pentru Stefan TIru (17 ani).
webRelease: Daruri de Craciun pentru Centrul de zi "Sf. Sofia" si Valea Plopului In preajma Craciunului si Anului Nou Fundatia Calea Victoriei va cere sprijinul pentru a colecta cit mai multe daruri si ajutoare (carti, produse alimentare, haine, etc) pentru doua asezaminte unde exista copii si tineri care au nevoie de ajutorul nostru si care cu mare bucurie ar primi cadourile noastre, in aceasta iarna.
webRelease: UNICEF: Lucia, Vunk si Smiley canta pentru copiii vulnerabili din Romania Raluca in varsta de un an locuieste alaturi de parintii ei intr-un sat din judetul Bacau, intr-o locuinta degradata, de nici 10 metri patrati, fara electricitate. Cu toate acestea, parintii isi iubesc foarte mult copilul si vor sa ii ofere o viata cat mai buna. Asistentul social din cadrul Initiativei UNICEF Prima prioritate: niciun copil invizibil a luat cunostinta de cazul Ralucai in iunie anul trecut. Fetita nu avea certificat de nastere. Asistenta i-a ajutat pe parinti sa intocmeasca toate actele necesare astfel incat acum fetita este un copil vizibil, poate beneficia de drepturile ce i se cuvin si poate creste frumos. 
webRelease: Lidl Romania continua campania umanitara "€œZambet de copil" Lidl Romania desfas™oaraƒ, pentru al doilea an consecutiv, campania socialaƒ "€œZambet de copil"€, prin intermediul caƒreia is™i propune colectarea fondurilor necesare pentru oferirea meselor copiilor defavorizati din Romania.
webRelease: AVON lanseazaƒ programul "€ž1000 de paturi"€ -€“ parte a "Campaniei Respectului"€ Cu ocazia Zilei Internationale a Luptei IŽmpotriva Violentei Domestice, AVON a lansat programul "€ž1000 de paturi"€, sub umbrela "€žCampania Respectului"€ -€“ un proiect menit saƒ vinaƒ in sprijinul femeilor victime ale violentei domestice. Prin intermediul acestui program, AVON isi propune saƒ strangaƒ fondurile necesare pentru suplimentarea paturilor existente in centrele maternale din Romania.
webRelease: KFC Romania continua extinderea numarului de restaurante Lantul international de restaurante KFC continua procesul de extindere in Romania cu inca doua noi restaurante. Pana la sfarsitul anului, compania va inaugura in Bucuresti inca un restaurant de tip drive thru si in Craiova unul de tip food-court.
webRelease: In cadrul campaniei "Doneaza 1 leu, impreuna avem puterea sa schimbam vieti", KFC si Pizza Hut au strans aproximativ 37.000 de euro pentru campania "Vreau in clasa a noua" In luna octombrie, KFC si Pizza Hut au sustinut pentru al cincilea an consecutiv campania de strangere de fonduri "Vreau in clasa a noua", reusind ca, impreuna cu clientii lor, sa stranga peste 37.000 euro, depasind astfel suma stransa anul trecut (31.000 euro). Fondurile colectate vor ajunge la organizatia World Vision Romania care va acorda burse de studiu pentru 125 de copii fara posibilitati financiare din mediul rural.
webRelease: Camera Deputatilor si Reprezentanta UNICEF -€“ un parteneriat pentru promovarea drepturilor copilului Copiii din lumea intreaga au dreptul la supravietuire, la dezvoltare, la protectie impotriva oricarei forme de abuz si exploatare si la participare deplina la viata familiala, culturala si sociala. Adultii si guvernele au responsabilitati si obligatii pentru a se asigura ca drepturile tuturor copiilor sunt respectate. In 1989 liderii tuturor tarilor membre ONU s-au intalnit pentru a intocmi acest set de promisiuni pentru copii reunite in Conventia cu privire la Drepturile Copilului, care a fost semnata pe 20 noiembrie. Astfel, aceasta data a devenit Ziua Internationala a Drepturilor Copilului. Romania a fost una dintre primele tari semnatare ale Conventiei.
webrelease: 650 oameni au alergat la a IV-a editie a Crosului Padurii pentru cresterea Padurii Copiilor Duminica, 4 noiembrie 2012, in Parcul Tineretului, a avut loc cea de-a IV-a editie a Crosului Padurii, evenimentul sportiv de strangere de fonduri pentru programul de impadurire "€žAdopta un copac!"€ al asociatiei ViitorPlus.
webRelease: S-a deschis cel mai mare restaurant KFC O investitie de 3 milioane de euro pentru al 202-lea KFC din Rusia si CSI
webrelease: Ultimele 6 zile de inscrieri in competit›ia Galei Persoanelor cu Dizabilitat›i Angajatorii abilitatii - adresata companiilor sau institutiilor care au angajat persoane cu dizabilitati si/sau s-au implicat in incluziunea lor pe piata muncii. Aceasta categorie are ca scop incurajarea initiativelor de angajare a persoanelor cu dizabilitati pe piata libera a muncii, dar nu numai.
webRelease: Crosul Padurii, eveniment caritabil pentru cresterea Padurii Copiilor Crosul Padurii este un eveniment sportiv de strangere de fonduri cu traditie pentru programul Adopta un copac!, organizat de ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila. Cu fondurile obtinute se va continua activitatea de plantare a cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania.
webRelease: Explode the Romanian Garden! Miscarea Eruptie Anticoruptie lanseaza Ghidul de nesupunere civica in care puteti afla istoria protestelor, limitele legalitatii si povesti care inspira. Il puteti gasi pe pagina noastra sub format wiki, ceea ce inseamna ca fiecare utilizator poate contribui cu povesti si informatii noi.
webRelease: UNICEF: Copiii au nevoie de Prieteni UNICEF! La nivel international, in fiecare zi, 19.000 de copii sub cinci ani mor din cauze care pot fi prevenite. In Romania, copiii sunt cei mai afectati de saracie, violenta, abuz si neglijare. In epoca internetului, in intreaga lume, peste 100 de milioane de copii nu au sansa sa invete sa scrie si sa citeasca. Doar in Romania, aproximativ 400.000 de copii nu merg la scoala in mod regulat, iar 40% dintre copiii de 15 ani sunt semianalfabeti.
webRelease: RECICLETA implineste 3 ani de activitate Recicleta, primul proiect de colectare a deseurilor de hartie fara a produce emisii de carbon, desfasurat de ViitorPlus -€“ asociatia pentru dezvoltare durabila, sarbatoreste toamna aceasta trei ani de activitate. Acest lucru inseamna: peste 150 tone de hartie si carton colectate din birouri din Bucuresti pentru reciclare, peste 2200 arbori maturi salvati de la taiere, 5 persoane cu probleme sociale angajate in proiect si, nu in ultimul rand, 0 emisii de carbon.
webRelease: 11 000 euro stransi pentru Fundatia CliniClowns Romania si programul "€œTerapie prin zambet" in randul copiilor autisti 11000 euro stransi in cadrul celei de-a treia editii a Galei CliniClowns Charity Dinner, organizata miercuri, 10 octombrie, la Hotel Continental, cu sustinerea Ambasadei Olandei la Bucuresti, a Fundatiei UTI si a Fundatiei Vodafone.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by