newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: UNICEF: Lucia, Vunk si Smiley canta pentru copiii vulnerabili din Romania Raluca in varsta de un an locuieste alaturi de parintii ei intr-un sat din judetul Bacau, intr-o locuinta degradata, de nici 10 metri patrati, fara electricitate. Cu toate acestea, parintii isi iubesc foarte mult copilul si vor sa ii ofere o viata cat mai buna. Asistentul social din cadrul Initiativei UNICEF Prima prioritate: niciun copil invizibil a luat cunostinta de cazul Ralucai in iunie anul trecut. Fetita nu avea certificat de nastere. Asistenta i-a ajutat pe parinti sa intocmeasca toate actele necesare astfel incat acum fetita este un copil vizibil, poate beneficia de drepturile ce i se cuvin si poate creste frumos. 
webRelease: Lidl Romania continua campania umanitara "€œZambet de copil" Lidl Romania desfas™oaraƒ, pentru al doilea an consecutiv, campania socialaƒ "€œZambet de copil"€, prin intermediul caƒreia is™i propune colectarea fondurilor necesare pentru oferirea meselor copiilor defavorizati din Romania.
webRelease: AVON lanseazaƒ programul "€ž1000 de paturi"€ -€“ parte a "Campaniei Respectului"€ Cu ocazia Zilei Internationale a Luptei IŽmpotriva Violentei Domestice, AVON a lansat programul "€ž1000 de paturi"€, sub umbrela "€žCampania Respectului"€ -€“ un proiect menit saƒ vinaƒ in sprijinul femeilor victime ale violentei domestice. Prin intermediul acestui program, AVON isi propune saƒ strangaƒ fondurile necesare pentru suplimentarea paturilor existente in centrele maternale din Romania.
webRelease: KFC Romania continua extinderea numarului de restaurante Lantul international de restaurante KFC continua procesul de extindere in Romania cu inca doua noi restaurante. Pana la sfarsitul anului, compania va inaugura in Bucuresti inca un restaurant de tip drive thru si in Craiova unul de tip food-court.
webRelease: In cadrul campaniei "Doneaza 1 leu, impreuna avem puterea sa schimbam vieti", KFC si Pizza Hut au strans aproximativ 37.000 de euro pentru campania "Vreau in clasa a noua" In luna octombrie, KFC si Pizza Hut au sustinut pentru al cincilea an consecutiv campania de strangere de fonduri "Vreau in clasa a noua", reusind ca, impreuna cu clientii lor, sa stranga peste 37.000 euro, depasind astfel suma stransa anul trecut (31.000 euro). Fondurile colectate vor ajunge la organizatia World Vision Romania care va acorda burse de studiu pentru 125 de copii fara posibilitati financiare din mediul rural.
webRelease: Camera Deputatilor si Reprezentanta UNICEF -€“ un parteneriat pentru promovarea drepturilor copilului Copiii din lumea intreaga au dreptul la supravietuire, la dezvoltare, la protectie impotriva oricarei forme de abuz si exploatare si la participare deplina la viata familiala, culturala si sociala. Adultii si guvernele au responsabilitati si obligatii pentru a se asigura ca drepturile tuturor copiilor sunt respectate. In 1989 liderii tuturor tarilor membre ONU s-au intalnit pentru a intocmi acest set de promisiuni pentru copii reunite in Conventia cu privire la Drepturile Copilului, care a fost semnata pe 20 noiembrie. Astfel, aceasta data a devenit Ziua Internationala a Drepturilor Copilului. Romania a fost una dintre primele tari semnatare ale Conventiei.
webrelease: 650 oameni au alergat la a IV-a editie a Crosului Padurii pentru cresterea Padurii Copiilor Duminica, 4 noiembrie 2012, in Parcul Tineretului, a avut loc cea de-a IV-a editie a Crosului Padurii, evenimentul sportiv de strangere de fonduri pentru programul de impadurire "€žAdopta un copac!"€ al asociatiei ViitorPlus.
webRelease: S-a deschis cel mai mare restaurant KFC O investitie de 3 milioane de euro pentru al 202-lea KFC din Rusia si CSI
webrelease: Ultimele 6 zile de inscrieri in competit›ia Galei Persoanelor cu Dizabilitat›i Angajatorii abilitatii - adresata companiilor sau institutiilor care au angajat persoane cu dizabilitati si/sau s-au implicat in incluziunea lor pe piata muncii. Aceasta categorie are ca scop incurajarea initiativelor de angajare a persoanelor cu dizabilitati pe piata libera a muncii, dar nu numai.
webRelease: Crosul Padurii, eveniment caritabil pentru cresterea Padurii Copiilor Crosul Padurii este un eveniment sportiv de strangere de fonduri cu traditie pentru programul Adopta un copac!, organizat de ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila. Cu fondurile obtinute se va continua activitatea de plantare a cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania.
webRelease: Explode the Romanian Garden! Miscarea Eruptie Anticoruptie lanseaza Ghidul de nesupunere civica in care puteti afla istoria protestelor, limitele legalitatii si povesti care inspira. Il puteti gasi pe pagina noastra sub format wiki, ceea ce inseamna ca fiecare utilizator poate contribui cu povesti si informatii noi.
webRelease: UNICEF: Copiii au nevoie de Prieteni UNICEF! La nivel international, in fiecare zi, 19.000 de copii sub cinci ani mor din cauze care pot fi prevenite. In Romania, copiii sunt cei mai afectati de saracie, violenta, abuz si neglijare. In epoca internetului, in intreaga lume, peste 100 de milioane de copii nu au sansa sa invete sa scrie si sa citeasca. Doar in Romania, aproximativ 400.000 de copii nu merg la scoala in mod regulat, iar 40% dintre copiii de 15 ani sunt semianalfabeti.
webRelease: RECICLETA implineste 3 ani de activitate Recicleta, primul proiect de colectare a deseurilor de hartie fara a produce emisii de carbon, desfasurat de ViitorPlus -€“ asociatia pentru dezvoltare durabila, sarbatoreste toamna aceasta trei ani de activitate. Acest lucru inseamna: peste 150 tone de hartie si carton colectate din birouri din Bucuresti pentru reciclare, peste 2200 arbori maturi salvati de la taiere, 5 persoane cu probleme sociale angajate in proiect si, nu in ultimul rand, 0 emisii de carbon.
webRelease: 11 000 euro stransi pentru Fundatia CliniClowns Romania si programul "€œTerapie prin zambet" in randul copiilor autisti 11000 euro stransi in cadrul celei de-a treia editii a Galei CliniClowns Charity Dinner, organizata miercuri, 10 octombrie, la Hotel Continental, cu sustinerea Ambasadei Olandei la Bucuresti, a Fundatiei UTI si a Fundatiei Vodafone.
webrelease: Specialisti de renume reuniti in cadrul CSR’12 – The New Geography of CSR & Sustainability Vineri, 19 octombrie 2012, ora 09:00, Medien Conferences si Saga Business & Community organizeaza la Hotel InterContinental, Bucuresti, cel mai important eveniment CSR al anului. Ajunsa la a 7- a editie, conferinta CSR'€™12 -€“ The New Geography of CSR & Sustainability isi propune sa aduca la aceeasi masa de discutii specialisti ai domeniului, astfel incat sa ofere participantilor ocazia de a dezbate studii de caz de succes,  dar si de a analiza potentiale solutii pentru provocarile din acest domeniu.
webRelease: Accesibilizat›i libertatea! Gala Persoanelor cu Dizabilitati la a treia edit›ie Adresam mesajul nostru tuturor celor care sunt interesatᅡi de abilitatile persoanelor cu dizabilitatᅡi. Potentialul extraordinar de care dispun persoanele cu dizabilitatᅡi poate sa se exprime daca societatea le iese in intampinare. Noi nu trebuie decat sa intindem mana. Restul fac ei. Noi punem o rampa. El sau ea poate sa devina expert in fizica cuantica. Noi adaptam programul gradinitᅡei ca sa poata participa, alaturi de ceilaltᅡi copii, sᅡi cel cu dizabilitatᅡi. El sau ea va avea curaj apoi sa se simta cetaEᅡean. Unii dintre noi au nevoie de acces ca sa fim impreuna. 
webRelease: KFC si Pizza Hut se alatura campaniei "Vreau in clasa a noua" si in 2012 Pentru al cincilea an consecutiv, lanturile de restaurante KFC si Pizza Hut isi invita clientii sa participe la campania de strangere de fonduri „Vreau in clasa a noua”.  Initiata de organizatia World Vision Romania, campania are ca obiectiv sprijinirea absolventilor de gimnaziu din mediul rural care din cauza dificultatilor financiare nu isi pot continua studiile.
webRelease: KFC deschide al 18-lea restaurant in Bucuresti 240 000 de euro investiti si o cifra de afaceri estimata la 700 000 euro in primul an de functionare
webRelease: Mai sunt cinci zile in care puteti sa multumiti binelui! Urmeaza a noua editie a Galei Oameni pentru Oameni organizata ARC si AmCham Romania. Pana pe 25 septembrie inscrieti-va si multumiti oamenilor care pun pasiune in munca si carora le pasa de ceilalti.
webRelease: Noua colectie de toamna de la KFC: Snack Box Reteta Originala, Hot Wings, Crispy Strips sau Booster Din 11 septembrie, KFC Romania revine in forta, oferind clientilor sai patru variante de Snack Box


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by