newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Am sarbatorit Ziua Internationala Anticoruptie in stilul Miscarii Eruptie Anticoruptie! Adica am lansat Calendarul Eroii Eruptie Anticoruptie pentru 2013 si va spunem de pe acum ca nu este un calendar ca oricare altul; am lansat Ghidul de nesupunere civica fiindca am vrut sa promovam mai multe cai de a ne lupta cu fenomenul coruptiei; am organizat o masa rotunda la care am invitat Ministere, Ambasade si ONG-uri pentru a pune pe "AGENDA 2013" PRIORITATILE ANTICORUPTIE.
webRelease: 300.000 euro pentru proiecte care au ca beneficiari persoane cu dizabilități senzoriale Continuand implicarea de peste 10 ani in comunitate a Orange Romania, Fundatia Orange lanseaza fondul de finantare "Lumea prin culoare si sunet". In valoare de 300.000 de euro, fondul urmeaza sa contribuie la imbunatatirea integrarii sociale a persoanelor cu deficiente senzoriale, actionand in domeniile: sanatate, educatie si cultura.
webRelease: UNICEF: sunt sute de mii de copii vulnerabili in Romania care au nevoie de sprijin. Lucia, Vunk si Smiley canta pentru a-i ajuta! Stiati ca:  Fiecare copil are dreptul sa creasca alaturi de familia sa, dar 1 din zece copii din Romania este in pericolul de a fi parasit de catre familia lui?,   Impreuna putem preveni violenta asupra copiilor, dar 1 din 10 copii din tara noastra este in pericol sa fie victima a violentei?,  Actionand in comunitate putem preveni, in cel putin 85% din cazuri, violenta asupra copiilor sau parasirea lor de catre parinti? Datorita Initiativei Prima prioritate: niciun copil invizibil, 12.000 de copii cresc alaturi de parintii lor si sunt protejati impotriva diferitelor forme de violenta. Mai sunt insa sute de mii de copii in Romania care au nevoie de sprijin ca sa poata creste alaturi de parintii lor, sa poata merge la doctor si la scoala?
webRelease: The Grand Charity Event Daruieste o noua viata, editia a-II-a - 16.850 euro pentru copiii defavorizati de la Organizatia Umanitara CONCORDIA Miercuri, 12 decembrie 2012, a avut loc cea de-a doua editie a evenimentului de caritate The Grand Charity Event  Daruieste o noua viata organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand in beneficiul copiilor defavorizati de la Organizatia Umanitara CONCORDIA. Evenimentul a avut loc la JW Marriott Bucharest Grand Hotel si a fost moderat, si in acest an, de Andreea Esca.
webRelease: ViitorPlus impadureste sudul Romaniei Impaduririle din cadrul programului "Adopta un copac!" derulat de asociatia ViitorPlus au ajuns la peste 197.000 de puieti plantati si ingrijiti in zone vulnerabile din sudul tarii.
webRelease: Asociatia Deschide Inima si Libraria Bastilia incurajeaza lectura si sprijina educatia Conform Eurostat, se estimeaza ca pana in 2020, la nivelul UE27, numarul elevilor in cadrul invatamantului secundar superior va fi usor mai mic decat in 2000 (-3%). Cea mai accentata tendinta se va inregistra in Germania, Letonia si Lituania unde in perioada 2000-2020 se estimeaza un declin de 20%, iar in Romania, Ungaria, Austria, Polonia si Slovacia, de 15%.
webRelease: The Grand Charity Event - DARUIESTE O NOUA VIATA - Eveniment de caritate pentru copiii aflati in grija Organizatiei Umanitare CONCORDIA Miercuri, 12 decembrie, la ora 20.00, la Hotelul JW Marriott, sala The Grand Ballroom, va avea loc cea de-a doua editie a evenimentului de caritate Daruieste o noua viata. Evenimentul este organizat de Societatea Companiilor Hoteliere Grand in beneficiul copiilor defavorizati din CONCORDIA. In 2012, Fundatia Bright Light si Olga Gudynn International School au devenit partenerii The Grand in organizarea evenimentului.
webRelease: Corina Ungureanu si corul de copii ContraPunct ajuta copiii bolnavi de cancer in cadrul campaniei "€žImplineste un vis ... de Craciun" Asociatia NonGuvernamentala "€žConstruieste viitorul"€ alaturi de corul de copii Contrapunct si Corina Ungureanu, campioana mondiala la gimnastica, va invita sa va alaturati campaniei umanitare "Implineste un vis... de Craciun"€. Campania se desfasoara in perioada 7-20 decembrie 2012 si are ca scop strangerea de fonduri pentru Stefan TIru (17 ani).
webRelease: Daruri de Craciun pentru Centrul de zi "Sf. Sofia" si Valea Plopului In preajma Craciunului si Anului Nou Fundatia Calea Victoriei va cere sprijinul pentru a colecta cit mai multe daruri si ajutoare (carti, produse alimentare, haine, etc) pentru doua asezaminte unde exista copii si tineri care au nevoie de ajutorul nostru si care cu mare bucurie ar primi cadourile noastre, in aceasta iarna.
webRelease: UNICEF: Lucia, Vunk si Smiley canta pentru copiii vulnerabili din Romania Raluca in varsta de un an locuieste alaturi de parintii ei intr-un sat din judetul Bacau, intr-o locuinta degradata, de nici 10 metri patrati, fara electricitate. Cu toate acestea, parintii isi iubesc foarte mult copilul si vor sa ii ofere o viata cat mai buna. Asistentul social din cadrul Initiativei UNICEF Prima prioritate: niciun copil invizibil a luat cunostinta de cazul Ralucai in iunie anul trecut. Fetita nu avea certificat de nastere. Asistenta i-a ajutat pe parinti sa intocmeasca toate actele necesare astfel incat acum fetita este un copil vizibil, poate beneficia de drepturile ce i se cuvin si poate creste frumos. 
webRelease: Lidl Romania continua campania umanitara "€œZambet de copil" Lidl Romania desfas™oaraƒ, pentru al doilea an consecutiv, campania socialaƒ "€œZambet de copil"€, prin intermediul caƒreia is™i propune colectarea fondurilor necesare pentru oferirea meselor copiilor defavorizati din Romania.
webRelease: AVON lanseazaƒ programul "€ž1000 de paturi"€ -€“ parte a "Campaniei Respectului"€ Cu ocazia Zilei Internationale a Luptei IŽmpotriva Violentei Domestice, AVON a lansat programul "€ž1000 de paturi"€, sub umbrela "€žCampania Respectului"€ -€“ un proiect menit saƒ vinaƒ in sprijinul femeilor victime ale violentei domestice. Prin intermediul acestui program, AVON isi propune saƒ strangaƒ fondurile necesare pentru suplimentarea paturilor existente in centrele maternale din Romania.
webRelease: KFC Romania continua extinderea numarului de restaurante Lantul international de restaurante KFC continua procesul de extindere in Romania cu inca doua noi restaurante. Pana la sfarsitul anului, compania va inaugura in Bucuresti inca un restaurant de tip drive thru si in Craiova unul de tip food-court.
webRelease: In cadrul campaniei "Doneaza 1 leu, impreuna avem puterea sa schimbam vieti", KFC si Pizza Hut au strans aproximativ 37.000 de euro pentru campania "Vreau in clasa a noua" In luna octombrie, KFC si Pizza Hut au sustinut pentru al cincilea an consecutiv campania de strangere de fonduri "Vreau in clasa a noua", reusind ca, impreuna cu clientii lor, sa stranga peste 37.000 euro, depasind astfel suma stransa anul trecut (31.000 euro). Fondurile colectate vor ajunge la organizatia World Vision Romania care va acorda burse de studiu pentru 125 de copii fara posibilitati financiare din mediul rural.
webRelease: Camera Deputatilor si Reprezentanta UNICEF -€“ un parteneriat pentru promovarea drepturilor copilului Copiii din lumea intreaga au dreptul la supravietuire, la dezvoltare, la protectie impotriva oricarei forme de abuz si exploatare si la participare deplina la viata familiala, culturala si sociala. Adultii si guvernele au responsabilitati si obligatii pentru a se asigura ca drepturile tuturor copiilor sunt respectate. In 1989 liderii tuturor tarilor membre ONU s-au intalnit pentru a intocmi acest set de promisiuni pentru copii reunite in Conventia cu privire la Drepturile Copilului, care a fost semnata pe 20 noiembrie. Astfel, aceasta data a devenit Ziua Internationala a Drepturilor Copilului. Romania a fost una dintre primele tari semnatare ale Conventiei.
webrelease: 650 oameni au alergat la a IV-a editie a Crosului Padurii pentru cresterea Padurii Copiilor Duminica, 4 noiembrie 2012, in Parcul Tineretului, a avut loc cea de-a IV-a editie a Crosului Padurii, evenimentul sportiv de strangere de fonduri pentru programul de impadurire "€žAdopta un copac!"€ al asociatiei ViitorPlus.
webRelease: S-a deschis cel mai mare restaurant KFC O investitie de 3 milioane de euro pentru al 202-lea KFC din Rusia si CSI
webrelease: Ultimele 6 zile de inscrieri in competit›ia Galei Persoanelor cu Dizabilitat›i Angajatorii abilitatii - adresata companiilor sau institutiilor care au angajat persoane cu dizabilitati si/sau s-au implicat in incluziunea lor pe piata muncii. Aceasta categorie are ca scop incurajarea initiativelor de angajare a persoanelor cu dizabilitati pe piata libera a muncii, dar nu numai.
webRelease: Crosul Padurii, eveniment caritabil pentru cresterea Padurii Copiilor Crosul Padurii este un eveniment sportiv de strangere de fonduri cu traditie pentru programul Adopta un copac!, organizat de ViitorPlus – asociatia pentru dezvoltare durabila. Cu fondurile obtinute se va continua activitatea de plantare a cate unui puiet pentru fiecare nou-nascut din Romania.
webRelease: Explode the Romanian Garden! Miscarea Eruptie Anticoruptie lanseaza Ghidul de nesupunere civica in care puteti afla istoria protestelor, limitele legalitatii si povesti care inspira. Il puteti gasi pe pagina noastra sub format wiki, ceea ce inseamna ca fiecare utilizator poate contribui cu povesti si informatii noi.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings