newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Camera Deputatilor si UNICEF: toti copiii au dreptul sa se joace, sa viseze, sa mearga la scoala, sa fie ocrotiti In contextul Zilei Internationale a Copilului -€“ 1 iunie, UNICEF in parteneriat cu Camera Deputatilor si alaturi de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a lansat publicatia "€žStarea copiilor lumii 2013 -€“ Copiii cu dizabilitati"€.
webRelease: "In drum spre Acasa"  - Campanie Nationala sustinuta pentru HHC Romania de Alexandru Tomescu, Centrofarm si Plafar In paralel cu Turneul National Stradivarius: "Bach to Basics", desfasurat de Alexandru Tomescu in 12 dintre cele mai frumoase catedrale ale Romaniei si dedicate HHC Romania, sponsorii principali ai evenimentului - Centrofarm si Plafar -€“ au pornit impreuna cu Hope and Homes for Children Romania o campanie nationala de donatii. Ampla campanie este destinata copiilor fara familie, aflati in centre de plasament de tip vechi si inclusi in programele de dezinstitutionalizare ale HHC Romania.
webRelease: Primul studiu despre Responsabilitatea Corporativa in Romania ca instrument strategic si parte a modelului de business Responsabilitatea sociala corporativa (CSR) incepe sa imprumute din dinamismul domeniului de la nivel mondial, pe masura ce companiile romanesti si executivii devin mai constienti de relevanta acestuia pentru diferentierea companiilor, conform studiului Tendinte si realitati CSR in Romania, realizat de CSRMedia.ro si Ernst & Young Romania. Astfel, 78% dintre respondenti au declarat ca firma pe care o reprezinta are o strategie dedicata CSR-ului, in timp ce 67% dintre ei considera ca interesul general pentru CSR a crescut in ultimele 12 luni. In sprijinul aceleiasi idei, mai mult de 3/4 dintre companiile care au raspuns spun ca au un buget dedicat anual actiunilor CSR. Dintre acestea, jumatate spun ca nivelul bugetului in 2013 este similar cu cel din 2012, in timp ce doar 16% dintre companii au marcat o crestere intre 5-10%. In ceea ce priveste sumele alocate, 66% dintre respondenti au declarat ca valoarea medie a unui proiect CSR nu depaseste 10.000 EUR.   
webRelease: Camera Deputatilor si Reprezentanta UNICEF – un parteneriat in beneficiul copiilor Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a semnat, alaturi de Reprezentantul UNICEF in Romania, Sandie Blanchet, Parteneriatul privind colaborarea dintre cele doua institutii in beneficiul copiilor din Romania, cu focus asupra celor mai vulnerabili dintre acestia.
webRelease: Copiii spitalizati si Fundatia CliniClowns intampina Sarbatoarea de Pasti Cu sprijinul Fundatiei UTI, Fundatia CliniClowns a continuat traditia de a organiza ateliere traditionale de Pasti in spitalele bucurestene in cadrul campaniei "€œTerapie prin zambet"€. In cadrul acestora, micii pacienti au colorat si incondeiat oua de Pasti, au pregatit felicitari specifice acestor sarbatori, uitand pentru cateva ore de suferinta si tratamente.
webRelease: Sandwich-ul de la miezul noptii. Campanie de prevenire a cersetoriei. Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii Lozul cel Mare, de la TVR este Vicepresedintele Asociatiei Zambetul Ingerilor (A.Z.I) a initiat campania de prevenire a cersetoriei "œSandwich-ul de la miezul noptii" care are ca scop prevenirea si combaterea traficului de persoane implicate in acest fenomen. Ea a cooptat o serie de personalitati publice in proiect. Acestea poarta numele generic de Ambasadorii A.Z.I.: Andrei Nourescu, Jojo-Catalina Grama, Adina Buzatu, Iris, Proconsul, Kripton, Annes, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Anca Rusu, Stefan Lungu, Paula Chirila, Monica Ghiurco, Eda Marcus, Cristina Soare, Sonia Argint Ionescu, Andreas Petrescu, Jukebox, Jakob Hausmann, Florin Dobre, Raluca Lazarut, Crisa Kyra, Bogdan Vladau, Cristina Soloc, Cristian Samfira, Leonard Doroftei, Florin Chilian.
webRelease: Strategii de incluziune a romilor - de la intentii bune la rezultate reale Reprezentanta Natiunilor Unite in Romania si Agentia de Dezvoltare Comunitara "€œImpreuna"€, cu sprijinul Reprezentantei Comisiei  Europene in Romania, au organizat luni, 22 aprilie 2013, Conferinta "Strategii de incluziune a romilor - de la intentii bune la rezultate reale". Comisarul European pentru Ocupare, Afaceri Sociale si Incluziune, Lazlo Andor, si Ministrul Muncii, Protectiei Sociale, Familiei si Persoanelor Varstnice, Mariana Campeanu, au deschis evenimentul de la Bucuresti.
webRelease: UNICEF si MMFPSPV lanseaza al treilea an de proiect €žPrima prioritate: niciun copil invizibil UNICEF in parteneriat cu Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice (MMFPSPV) lanseaza cel de-al treilea an de proiect Prima prioritate: niciun copil invizibil. Prin intermediul acestui proiect de dezvoltare a serviciilor sociale de baza la nivel comunitar, copiii vulnerabili si familiile lor din 32 de comunitati din opt judete vor beneficia de servicii sociale integrate, cu precadere asistenta sociala, educatie si asistenta medicala primara, astfel incat copiii sa poata creste alaturi de parintii lor si sa fie protejati impotriva tuturor formelor de violenta.
webRelease: Cristina Herea mobilizeaza vedetele sa doneze pentru orfani Miercuri, 24 aprilie, in cadrul galei Easter Charity Ball Cristina Herea si Alexandru Raducanu vor premia personalitatile implicate in actiuni umanitare de-a lungul timpului. Totodata ei vor strange si produse pentru copiii din orfelinatul construit de parintele Iustin Parvu, la manastirea Petru Voda, astfel toti cei care vor sa doneze haine pe care nu le mai poarta, jucarii, rechizite sau mancare o pot face la sediul firmei.
webRelease: Sanse egale pentru seniorii din Sectorul 5 prin ECDL EqualSkills O noua grupa de pensionari au invatat sa utilizeze computerul, participand gratuit la cursurile ECDL EqualSkills. Luni, 15 aprilie 2013, au fost inmanate noi certificari ECDL EqualSkills celor 10 pensionari din Sectorul 5 al Capitalei care au beneficiat cu titlu gratuit de training si certificare pentru utilizarea computerului prin programul “Alfabetizare digitala pentru seniori” initiat de Fundatia ECDL ROMANIA.
webRelease: De ce ai fi vegetarian? Invitatie la film: intrarea libera! Stii ce au in comun Buddha, Socrate, DaVinci si Einstein cu Brigitte Bardot, Paul Mccartney si Shania Twain? Sunt Vegetarieni! Pentru ei animalele au alta valoare! Vino sa iti faci propria parere despre felul in care sunt tratate animalele pentru hrana, companie, moda si experimente stiintifice. Si sa afli avantajele de de fi vegetarian.
webRelease: In luna martie, ateliere de creatie pentru copiii spitalizati alaturi de Fundatia CliniClowns In cadrul atelierului de creatie organizat de CliniClowns, copiii din Institutul Pentru Ocrotirea Mamei si al Copilului “Alfred Rusescu” (IOMC) au pregatit mici cadouri pentru mame. Cu sustinerea Fundatiei UTI, in calitate de partener, Fundatia CliniClowns a organizat Ateliere de Creatie pentru copii, in cadrul carora creativitatea, indemanarea si emotia au luat forma unor mici bijuterii. Aceastea au fost facute de catre copii pentru mamele lor cu ocazia zilei de 8 martie.
webRelease: Copiii de la "€œSpitalul Clinic de Copii Brasov"€ se pregatesc pentru ziua de 8 martie alaturi de Fundatia CliniClowns Sub indrumarea clovnilor CliniClowns, micii pacienti de la Spitalul Clinic de Copii din Brasov pregatesc cadouri pentru mamele lor, cu ocazia zilei de 8 martie. Cu sprijinul companiei Electroprecizia SA, in calitate de partener, Fundatia CliniClowns a organizat un Atelier de Creatie pentru copii, in cadrul caruia indemanarea, creativitatea si emotia au luat forma unor mici bijuterii. Aceastea au fost facute de catre copii pentru mamele lor cu ocazia zilei de 8 martie.
webRelease: Fundatia CliniClowns si copiii de la spitalul "€œSf. Maria"€ din Iasi se pregatesc pentru ziua de 8 martie Sub indrumarea clovnilor CliniClowns, micii pacienti de la Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii "Sf. Maria", Iasi, pregatesc cadouri pentru mamele lor, cu ocazia zilei de 8 martie. Impreuna cu Fundatia Vodafone, in calitate de partener, Fundatia CliniClowns a organizat un Atelier de Creatie pentru copii, in cadrul caruia creativitatea, indemanarea si emotia au luat forma unor mici bijuterii. Aceastea au fost facute de catre copii pentru mamele lor cu ocazia zilei de 8 martie. “Pentru cateva ore acesti copii au uitat motivul pentru care se afla in spital.
webRelease: Pentru a fi protejati impotriva HIV, adolescentii au nevoie de servicii de prevenire prietenoase Bucuresti, 1 martie 2013 - Europarlamentarul Daciana Sarbu si Reprezentantul UNICEF in Romania, Sandie Blanchet, s-au intalnit si au discutat cu beneficiari ai Asociatiei Romane AntiSIDA (ARAS): adulti vulnerabili si adolescenti, copii ai strazii, consumatori de droguri, persoane implicate in sexul comercial.
webRelease: Akcees - 1 an din pasiune pentru antreprenoriat 5 proiecte si peste 35 de zile de eveniment. Peste 50 de parteneri. 664 de participanti selectati din 1828 de aplicatii. 818 aparitii in presa din Romania. O comunitate de peste 3500 de membri, tineri pasionati de antreprenoriat care isi doresc sa porneasca la drum pe cont propriu. Rezultatele vorbesc de la sine la finalul primului an de activitate al Akcees, organizatie care isi propune sa devina cel mai puternic catalizator al aspiratiilor antreprenoriale ale tinerilor.
webRelease: Investeste 2% din impozit pentru sanatatea si educatia copiilor Fiti alaturi de noi pentru ca, impreuna, sa redam micutilor cu autism sansa de a se bucura de copilarie, sa ajutam tinerii cu boli grave sa-si primeasca tratamentele care le fac viata mai usoara, sa aducem bucurie in inimile unor copii si tineri din grupuri defavorizate.
webRelease: "Cherchez la femme!"€ in scop caritabil Compania de teatru Passe Partout Dan Puric si Asociatia Umanitate va invita la o editie caritabila a spectacolului "Cherchez la Femme!", pe 9 februarie, ora 19 :00 la Teatrul de pe Lipscani sala Rapsodia. 
webRelease: Green Pro - Seminar de achizitii verzi APM Bacau organizeaza in cadrul proiectului Green Pro cel de-al treilea seminar de achizitii verzi pentru institutii publice. Agentia pentru Protectia Mediului Bacau, in calitate de partener in cadrul proiectului Promoting Green Products / Promovarea Produselor Verzi (LIFE+08/INF/RO/000507), finantat de Comisia Europeana prin programul LIFE+, anunta organizarea celui de-al treilea seminar de instruire pentru institutii publice privind achizitiile verzi. Obiectivul proiectului Green Pro consta in realizarea unei campanii de constientizare pentru promovarea productiei si consumului de produse verzi in randul producatorilor, distribuitorilor, populatiei, a institutiilor publice si companiilor private.
webRelease: UNICEF: Copiii vulnerabili au peste 900 de noi Prieteni UNICEF In intervalul 22 octombrie - 21 decembrie 2012, UNICEF a derulat in parteneriat cu BRD - Groupe Societe Generale campania Prietenii UNICEF in 66 de sucursale ale bancii din Iasi, Constanta, Ploiesti si Oradea. Scopul acestei campanii a fost de a convinge clientii BRD - Groupe Societe Generale sa devina Prieteni UNICEF, adica sustinatori lunari pentru copii. Peste 900 de persoane au raspuns pozitiv si sprijina UNICEF astfel incat organizatia sa poata ajuta pe termen lung copiii dezavantajati din Romania si din intreaga lume, bazandu-se pe un venit constant si putand planifica interventiile mai eficient, pe perioade mai lungi de timp, cu efecte durabile si sustenabile. 


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings