newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Frumusetea este si in ochii care nu vad - vernisaj expozitie de fotografie cu vanzare Campania "Frumusetea este si in ochii care nu vad" pune accent pe importanta problemelor cu care se confrunta nevazatorii si atrage atentia asupra faptului ca fiecare dintre noi se poate implica si sustine aceasta cauza. Vino si tu alaturi de noi, pe 19 noiembrie 2013, la ora 18.30, in Sala de Expozitii F64 (in incinta Cafeneaua F64, Bd. Unirii, nr. 45) si ajuta un nevazator, prin achizitionarea unei fotografii.
webRelease: Maraton de alergat pe scari gazduit de SkyTower Raiffeisen Property International anunta startul inregistrarilor pentru prima editie a SKYRUN, o competitie de tip tower running - maraton de alergare pe scari - gazduita de SkyTower, cea mai inalta cladire din tara. Toate fondurile stranse in urma evenimentului sunt directionate catre fundatia HOSPICE Casa Sperantei pentru finalizarea construirii centrului de ingrijiri paliative din Bucuresti.
webRelease: Jocurile Olimpice ale filantropiei continua Am primit multe solicitari sa prelungim perioada de nominalizari pentru Gala Oameni pentru Oameni. Si le-am ascultat. Noul termenul limita este 22 octombrie 2013. ARC impreuna cu AmCham si Raiffeisen Bank Romania va invitam sa fiti alaturi de noi la a zecea editie a Galei. www.gala.arcromania.ro este locul in care veti putea gasi comunitatea celor ale caror povesti legate de Gala sunt deja publice.
webRelease: Voluntarii MOL Romania s™i Team Work au curaƒt›at un spat›iu de 1.000 mp in zona Graƒdina Copiilor a Graƒdinii Botanice din Bucures™ti MOL Romania si asociat›ia Team Work au organizat sambaƒtaƒ, 12 octombrie, o act›iune de curat›enie pe o suprafat›aƒ de aproximativ 1.000 de metri paƒtrat›i, in imediata vecinaƒtate a sectorului Graƒdina Copiilor, in Graƒdina Botanicaƒ din Bucures™ti. Uneltele de graƒdinaƒrit Fiskars folosite de voluntari au fost donate Asociat›iei Teamwork.
webRelease: Copiii vulnerabili trebuie sa beneficieze de servicii bazate pe familie si comunitate In vederea accelerarii procesului de tranzitie de la ingrijirea bazata pe institutii la serviciile bazate pe familie si comunitate prin folosirea fondurilor structurale si a altor instrumente financiare ale Uniunii Europene, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice impreuna cu Ministerul Fondurilor Europene, in parteneriat cu Grupul European de Experti (EEG), UNICEF Romania si Hope and Homes for Children Romania au organizat miercuri, 2 octombrie 2013, un seminar international.
webRelease: 28. Primii 28. Din primii 100. Daca ar exista jocurile olimpice ale filantropie, acesti 28 de oameni ar fi printre medaliati. Sau, daca vorbele lui Albert Pike ar fi literale – „Ce facem pentru noi moare odata cu noi; ce facem pentru altii si pentru lume ramane si e nemuritor” – acesti 28 de oameni ar avea sanse mari la nemurire. Si sunt doar 28 din cei 100 de premianti ai Galei Oameni pentru Oameni. Ei sunt campionii generozitatii, modelele de care societatea noastra are nevoie, si povestile lor merita sa fie stiute de intreaga lume.
webRealese: 28. Primii 28. Din primii 100. Incepe perioada de nominalizare la Gala Oameni pentru Oameni. Evenimentul ajuns la a zecea editie aduce recunoastere publica din ce in ce mai multor persoane care se implica exemplar in comunitate mobilizand resurse pentru a face schimbarea in bine pe care si-o doresc.
webRelease: Forbes Green, in cautarea banilor verzi si a modelelor de educatie Evenimentul Forbes Green, organizat saptamana trecuta de revista Forbes Romania in parteneriat cu Ministerul Mediului si Schimbarilor Climatice (MMSC) si cu Camera Nationala de Comert si Industrie a Romaniei, a incercat sa afle care sunt sumele vehiculate in domeniul deseurilor, care este œfarmecul local al colectarii si care ar fi modele eficiente de educare a populatiei. Forbes Green a cautat astfel exemple pozitive si a chestionat in acest sens toate verigile lantului de management al deseurilor: autoritati, companii de salubritate si companii responsabile.
VIDEO: 23 - Crowdfunding pentru aniversarea Mineriadei Pe 15 iulie 2013 a fost lansată o campanie inedita de tip crowdfunding prin intermediul platformei Crestemidei.ro. Initiativa apartine unui grup de artisti si presupune strangerea unui buget minim necesar realizarii unui videoclip avand ca subiect Mineriada.
webRelease: Mai mult de 2.000 de km pe bicicleta, de la Bucuresti la Dusseldorf, pentru copiii din SOS Satele Copiilor Romania Dl.Sebastian Schmitz - director al firmei Cabanova (www.cabanova.ro) - firma specializata pe dezvoltarea de website-uri, a intreprins o calatorie cu bicicleta, din Bucuresti la Düsseldorf, Germania in perioada    8-21 iulie. Timp de 14 zile a strabatut o distanta totala de peste 2.000 de km, trecand prin 5 tari.
webRelease: UNICEF si platforma DONATIE.RO lanseaza in premiera in Romania SMS-ul recurent  UNICEF cu sprijinul ARC, Orange Romania si Vodafone Romania, foloseste pentru prima data in Romania SMS-ul recurent ca instrument de strangere de fonduri in cadrul campaniei "Priveste intai copilul!" dedicata sprijinirii copiilor cu dizabilitati. "Donatiile recurente prin SMS se alatura donatiilor prin debit direct si celor unice prin SMS, pentru ca donatiile de la persoane fizice sa fie cat mai usor de facut. Astfel, oferim clientilor Orange si Vodafone sansa de a dona 2 euro lunar, la inceput pentru campania UNICEF. Sistemul este astfel gandit incat ofera control asupra momentului in care donatorul opreste donatia si are integrate sisteme de transparenta care il ajuta sa afle cati bani s-au strans si care sunt rezultatele obtinute dupa colectarea fondurilor donate", a declarat Dana Pirtoc, Director Executiv Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC).
webRelease: Edenred sustine "Tabara de dezastre"€ organizata de Crucea Rosie Edenred, cel mai mare emitent de tichete preplatite din Romania, va participa pe 5 iulie la "Noaptea alba pentru zile negre", eveniment public organizat de Crucea Rosie Romana in parcul Lumea Copiilor din Bucuresti. Evenimentul este o "tabara de dezastre" in cursul careia Crucea Rosie Romana va arata publicului larg o mica parte din experientele prin care trec victimele situatiilor de urgenta: inundatii, incendii, secete sau cutremure.
webRelease: DB Schenker Romania sustine dezvoltarea proiectului Recicleta Recicleta, primul proiect de colectare a deseurilor de hartie fara a produce emisii de carbon, desfasurat de ViitorPlus-asociatia pentru dezvoltare durabila, este sustinut de DB Schenker Romania pentru a-si dezvolta parcul de cargo-triciclete. Astfel, Recicleta va putea colecta mai multa hartie pentru reciclare si va creste numarul de locuri de munca oferite unor persoane cu probleme sociale.
webRelease: Sarbatoarea Bucuriei pentru 20 de copii din familiile nevoiase aflate in asistarea SOS Satele Copiilor Romania Copiii mai putin norocosi au avut parte de momente unice la SERBAREA BUCURIEI. Cativa dintre copiii beneficiari ai acestei campanii au fost alintati cu o plimbare cu limuzina si toti  copiii s-au distrat la SERBAREA BUCURIEI, o super-petrecere pregaƒtitaƒ de caƒtre Joy Club Bucures™ti-Superpetreceri, pe 25 iunie. Astfel 20 de scolari din familii defavorizate s-au simtit adevarate staruri la plimbarea cu limuzina, au descoperit jocurile pe Wii sau Xbox, s-au bucurat de Airhockey sau Fusball si au fost vedete la momentele de karaoke. Surpriza a continuat cu un spectacol interactiv realizat cu sprijinul componentilor trupei Frequency(castigatorii concursului Romania Danseaza) si al Magicianului Robert Tudor. La plecare, fiecare copil a devenit un nou parinte mic pentru jucariile aduse de cei cu suflet mare. Un moment emotionant a fost cand unul dintre copii, a gasit intr-o carte, o scrisoare de la un copil cu suflet mare de la o scoala din Bucuresti. In scrisoarea care era "pentru prietenul meu drag"€, fetita l-a rugat pe copilul care va primi jucariile donate de ea, sa-i scrie despre el.
webRelease: Camera Deputatilor si UNICEF: toti copiii au dreptul sa se joace, sa viseze, sa mearga la scoala, sa fie ocrotiti In contextul Zilei Internationale a Copilului -€“ 1 iunie, UNICEF in parteneriat cu Camera Deputatilor si alaturi de Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice a lansat publicatia "€žStarea copiilor lumii 2013 -€“ Copiii cu dizabilitati"€.
webRelease: "In drum spre Acasa"  - Campanie Nationala sustinuta pentru HHC Romania de Alexandru Tomescu, Centrofarm si Plafar In paralel cu Turneul National Stradivarius: "Bach to Basics", desfasurat de Alexandru Tomescu in 12 dintre cele mai frumoase catedrale ale Romaniei si dedicate HHC Romania, sponsorii principali ai evenimentului - Centrofarm si Plafar -€“ au pornit impreuna cu Hope and Homes for Children Romania o campanie nationala de donatii. Ampla campanie este destinata copiilor fara familie, aflati in centre de plasament de tip vechi si inclusi in programele de dezinstitutionalizare ale HHC Romania.
webRelease: Primul studiu despre Responsabilitatea Corporativa in Romania ca instrument strategic si parte a modelului de business Responsabilitatea sociala corporativa (CSR) incepe sa imprumute din dinamismul domeniului de la nivel mondial, pe masura ce companiile romanesti si executivii devin mai constienti de relevanta acestuia pentru diferentierea companiilor, conform studiului Tendinte si realitati CSR in Romania, realizat de CSRMedia.ro si Ernst & Young Romania. Astfel, 78% dintre respondenti au declarat ca firma pe care o reprezinta are o strategie dedicata CSR-ului, in timp ce 67% dintre ei considera ca interesul general pentru CSR a crescut in ultimele 12 luni. In sprijinul aceleiasi idei, mai mult de 3/4 dintre companiile care au raspuns spun ca au un buget dedicat anual actiunilor CSR. Dintre acestea, jumatate spun ca nivelul bugetului in 2013 este similar cu cel din 2012, in timp ce doar 16% dintre companii au marcat o crestere intre 5-10%. In ceea ce priveste sumele alocate, 66% dintre respondenti au declarat ca valoarea medie a unui proiect CSR nu depaseste 10.000 EUR.   
webRelease: Camera Deputatilor si Reprezentanta UNICEF – un parteneriat in beneficiul copiilor Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a semnat, alaturi de Reprezentantul UNICEF in Romania, Sandie Blanchet, Parteneriatul privind colaborarea dintre cele doua institutii in beneficiul copiilor din Romania, cu focus asupra celor mai vulnerabili dintre acestia.
webRelease: Copiii spitalizati si Fundatia CliniClowns intampina Sarbatoarea de Pasti Cu sprijinul Fundatiei UTI, Fundatia CliniClowns a continuat traditia de a organiza ateliere traditionale de Pasti in spitalele bucurestene in cadrul campaniei "€œTerapie prin zambet"€. In cadrul acestora, micii pacienti au colorat si incondeiat oua de Pasti, au pregatit felicitari specifice acestor sarbatori, uitand pentru cateva ore de suferinta si tratamente.
webRelease: Sandwich-ul de la miezul noptii. Campanie de prevenire a cersetoriei. Irina Mohora, prezentatoarea emisiunii Lozul cel Mare, de la TVR este Vicepresedintele Asociatiei Zambetul Ingerilor (A.Z.I) a initiat campania de prevenire a cersetoriei "œSandwich-ul de la miezul noptii" care are ca scop prevenirea si combaterea traficului de persoane implicate in acest fenomen. Ea a cooptat o serie de personalitati publice in proiect. Acestea poarta numele generic de Ambasadorii A.Z.I.: Andrei Nourescu, Jojo-Catalina Grama, Adina Buzatu, Iris, Proconsul, Kripton, Annes, Alexandra Ungureanu, Maria Radu, Anca Rusu, Stefan Lungu, Paula Chirila, Monica Ghiurco, Eda Marcus, Cristina Soare, Sonia Argint Ionescu, Andreas Petrescu, Jukebox, Jakob Hausmann, Florin Dobre, Raluca Lazarut, Crisa Kyra, Bogdan Vladau, Cristina Soloc, Cristian Samfira, Leonard Doroftei, Florin Chilian.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by