newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: “Aspecte privind actualitatea ap��r��rii valorilor promovate prin legea de  organizare ��i exercitare a profesiei de avocat în România (I)” Publicam articolul intitulat "Aspecte privind actualitatea apararii valorilor promovate prin legea de  organizare si exercitare a profesiei de avocat in Romania (I)" prin care Presedintele U.N.B.R. av. dr. Gheorghe Florea expune pozitia institutionala a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania fata de problemele actuale ale aplicarii si respectarii legislatiei privind profesia de avocat.Descarca documentul din attach pentru detalii
webRelease: De la 6 la 82 de ani, voluntariatul la impaduriri nu are limita de varsta ViitorPlus -���� asociatia pentru dezvoltare durabila anunta incheierea cu success a celei de-a XIII-a campanii de plantari din programul de impaduriri. Cu fondurile stranse prin proiectul Padurea Copiilor si cu ajutorul companiilor partenere, 1 nou hectar a fost plantat si 6 au fost ingrijite in comuna Poroschia, judetul Teleorman, aducand suprafata totala impadurita de ViitorPlus in sudul tarii la 37 hectare.
webRelease: Ateliere de Pasti pentru copiii spitalizati In colaborare cu Fundatia UTI, Fundatia CliniClowns continua traditia organizand pentru al patrulea an consecutiv, ateliere traditionale de Pasti in trei spitale din Bucuresti. In cadrul acestora, micii pacienti decoreaza oua de Pasti, picteaza figurine iepurasi si pregatesc felicitari pentru cei dragi.
webRelease: Sistemul Coca-Cola, primul finalist din Romania care primeste distinctia Departamentului de Stat al SUA in cadrul Award for Corporate Excellence 2013 Sistemul Coca-Cola Romania a primit, in premiera pentru tara noastra, recunoasterea Ambasadei Statelor Unite ale Americii drept unul dintre finalistii alesi de Secretarul de Stat al SUA pentru Award for Corporate Excellence (ACE) 2013. ACE premiaza companiile cu cel mai mare grad de implicare in activitati de responsabilitate sociala, precum si contributia acestora la intreaga evolutie si dezvoltare a economiei locale in care opereaza.
webRelease: Asociatia farmaceutica LAWG propune Guvernului un parteneriat pentru finantarea pe termen mediu a sistemului de sanatate si aprobarea imediata a listei actualizate de medicamente compensate si gratuite in sprijinul pacientilor romani Industria farmaceutica este sectorul care investeste cel mai mult in cercetare si dezvoltare la nivel mondial. in contextul dezbaterii publice din ultimul timp, asociatia farmaceutica Local American Working Group (LAWG) utilizeaza prilejul pentru a mentiona ca nu este suficient ca industria farmaceutica sa descopere medicamente noi, daca nu se iau si masuri prin care pacientii sa poata beneficia de aceste inovatii. Daca in majoritatea tarilor accesul pacientilor la tratamente noi este facilitat prin compensarea medicamentelor respective de catre stat, in Romania lista medicamentelor compensate nu a mai fost actualizaa din anul 2008. Prin urmare, tratamentele care au fost compensate in ultimii sase ani in Europa nu sunt accesibile pacientilor romani.
webRelease: Performanta nu cunoaste handicap, performanta nu are limite! Fundatia Licinium va invita luni, 7 aprilie, la Teatrul National Bucuresti, sa luati parte la conferinta motivationala "����Performanta nu are limite"����.  Trei persoane cu handicap si un guest speaker vor lansa o provocare in randul participantilor de a-si schimba viata, prin valorificarea potentialului individual. "����Performanta nu are limite"���� isi propune sa aduca in fata opiniei publice noi modele de inspiratie, oameni care au performat in viata socio-profesionala prin munca, creativitate, daruire si ambitie.
webRelease: A doua editie a competitiei Romanian CSR Awards si-a desemnat castigatorii A doua editie a competitiei Romanian CSR Awards si-a desemnat castigatorii in cadrul unei gale de premiere dedicata exclusiv companiilor. Au fost acordate 45 de premii si mentiuni speciale companiilor care au derulat proiecte de Responsabilitate Sociala in anul 2013. In cadrul galei au fost acordate si patru premii speciale, castigatorii acestora fiind nominalizati de catre echipa CSRmedia.ro. Astfel, la categoria Leader CSR a fost desemnata Diana Klusch, Corporate Affairs Director Ursus Breweries, pentru aportul semnificativ adus la dezvoltarea domeniului Responsabilitatii Sociale Corporative in Romania.
webRelease: Proiectul de strangere de fonduri DARUIM IMPREUNA initiat de compania Ana si Cornel a dotat Institutul Fundeni cu primul Troliu pentru intubatie dificila Proiectul de strangere de fonduri Daruim impreuna demarat de compania Ana si Cornel in decursul lunii decembrie a anului trecut a ajuns la final odata cu luna martie. Actiunea a continuat seria campaniilor umanitare dezvoltate in anii anteriori de catre companie, fiind indreptat catre strangerea de fonduri pentru dotarea sectiei de Terapie Intensiva din cadrul Institutului Clinic Fundeni.
webRelease: Premii de 5.500 lei pentru scarile de bloc care au colectat selectiv in Calarasi Asociatia ViitorPlus prezinta rezultatele concursului de colectare selectiva dedicat scarilor de bloc, desfasurat in cadrul proiectului "Calarasi - ECOmunitatea ta" in perioada 16.12.2013 -���� 16.03.2014: 18 scari de bloc participante au colectat 2152,5 kg deseuri pentru reciclare! Premii in valoare de 5.500 lei au fost oferite celor 4 scari de bloc care au colectat cele mai mari cantitati de deseuri pe perioada concursului.
webRelease: "����Ateliere de Martisor"���� pentru copiii spitalizati, organizate de Fundatia CliniClowns Fundatia CliniClowns a organizat in saptamana 3-9 martie "Atelierele de Martisor"����. Acestea au avut loc  in cadrul Spitalului de Copii "����Grigore Alexandrescu"����, al Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "����Alfred Rusescu"���� (IOMC) si al Institutului Clinic Fundeni -���� sectia hemato-oncologie pediatrica.
webRelease: Romanian CSR Awards 2014: aproape 100 de proiecte inscrise in competitie Cea de-a doua editie a competitiei Romanian CSR Awards (www.csrawards.ro) a aliniat la start aproape 100 de proiecte de Responsabilitate Sociala Corporativa implementate pe parcursul anului trecut si peste 60 de companii participante. Valoarea bugetelor alocate pentru derularea actiunilor de CSR depaseste 6,3 milioane de euro. In ceea ce priveste aria de derulare a acestora, cele mai multe activitati s-au desfasurat la nivel national, pe locul al doilea ca si localizare a proiectelor de Responsabilitate Sociala clasandu-se cele din Bucuresti. Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate de catre cei opt membri ai Juriului pana la mijlocul lunii martie. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc la inceputul lunii aprilie.
webRelease: Proiectul "Transforma IT-ul in abilitate!"�� a deschis a doua grupa de cursuri gratuite Cisco de retelistica Proiectul "Transforma IT-ul in abilitate!" -�� a deschis a doua grupa pentru persoanele cu dizabilitat��i ce doresc sa urmeze cursuri Cisco de retelistica". Academia Credis cu sprijinul Fundatiei Orange anunta lansarea celei de-a doua etape a proiectului national "Transforma IT-ul in abilitate!"�� prin care ofera acces gratuit la cursuri IT&C persoanelor cu dizabilitati locomotorii si deficiente auditive din mediul urban si rural.
webRelease: Ultima saptamana de inscrieri in competitia Romanian CSR Awards Competitia, aflata la a doua editie, este dedicata exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare din cele 8 categorii ale competitiei. Inscrierile se fac online pana pe 15 Februarie (inclusiv), pe site-ul www.csrawards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.
webRelease: Fii alaturi de copiii cu autism! Redirectioneaza 2% catre ATCA! Recuperarea copiilor cu autism este o cursa contracronometru. Completeaza fis��a 230 cu datele tale s��i reda�� speranta unui copil cu autism! Ajuta-ne sa�� sust��inem s��i mai departe terapia copiilor, programele nationale de evalua��ri gratuite, cursurile pentru voluntari si parint��i, workshopurile de integrare ale copiilor, conferint��ele si toate evenimentele ATCA!
webRelease: Sarbatoare la Spitalul pentru Copii din Brasov Anul acesta Mos Craciun a ajuns mai devreme la copiii aflati pe paturile Spitalului pentru Copii din Brasov, cu ajutorul CliniClowns Romania in parteneriat cu SC Autoliv Romania SRL. CliniClovnii, reni  ai lui Mos Craciun, au reusit sa umple cu bucurie si caldura sarbatorilor de iarna saloanele de spital. Acestia au cantat colinde impreuna cu micutii pacienti, iar cum nu exista Craciun fara cadouri, fiecare si-a primit darul din partea Mosului.
webRelease: "CliniCraciunul" in spitalele de pediatrie In parteneriat cu Fundatia UTI, Fundatia CliniClowns a organizat pentru al treilea an consecutiv, atelierele de Craciun pentru acei copii, pe care sarbatorile de iarna ii surprind in saloanele spitalelor de pediatrie sau in centrele pentru copiii cu autism.  In cadrul acestor ateliere, micutii au pictat decoratiuni pentru brad, au cantat colinde, au recitat poezii pentru Mos â����Lucica fara fricaâ����, au primit cadouri si au simtit bucuria si caldura mult asteptatelor sarbatori de iarna.
webRelease: Electrolux si A.S.R. Principesa Margareta au gazduit la Palatul Elisabeta un cooking caritabil, cu sprijinul bloggerilor culinari In 12 decembrie, Electrolux si Casa Regala a Romaniei au organizat un cooking caritabil care s-a desfasurat la Palatul Elisabeta. Patru bloggeri culinari asistati de A.S.R Principesa Margareta au gatit bucate alese pentru zeci de batrani singuri, beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
webRelease: Un centru HOSPICE finantat prin legea sponsorizarii Legea sponsorizarii exista de 19 ani fara sa i se fi facut suficienta publicitate. Aceasta, (impreuna cu Codul Fiscal) permite societatilor sa ofere sponsorizari organizatiilor de caritate de exemplu, si sa beneficieze de facilitati fiscale in anumite limite. Insa putine companii cunosc aceste prevederi si prea putine aleg sa se foloseasca de acesta lege pentru a sustine cauze umanitare care se bazeaza pe sustinerea comunitatilor in care opereaza.
webRelease: O zi speciala pentru copii si batranii din Teleorman Sambata, 30 noiembrie 2013, Fundatia Inimi Generoase a organizat o zi speciala pentru copii si batranii din Alexandria, oferindu-le momente de bucurie imbinate cu placerea de a sta impreuna si de a petrece timp cu ceilalti in asteptarea sarbatorilor de iarna.
webRelease: ViitorPlus face impaduriri si educatie cu "familii verzi" Cea de-a XII-a campanie de plantare  derulata de ViitorPlus si partenerii sai in cadrul programului "Adopta un copac!" a inclus 5 zile de voluntariat si a implicat 310 persoane de toate varstele din Bucuresti si din Alexandria. Acestora li s-au alaturat 210 copii si adulti din Poroschia, comuna care gazduieste "Padurea copiilor" - "��padurea de maine, pentru copii de azi" - cum o denumeste Teodora Palarie coordonatoare proiectului. 


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings