newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Premii de 5.500 lei pentru scarile de bloc care au colectat selectiv in Calarasi Asociatia ViitorPlus prezinta rezultatele concursului de colectare selectiva dedicat scarilor de bloc, desfasurat in cadrul proiectului "Calarasi - ECOmunitatea ta" in perioada 16.12.2013 -€“ 16.03.2014: 18 scari de bloc participante au colectat 2152,5 kg deseuri pentru reciclare! Premii in valoare de 5.500 lei au fost oferite celor 4 scari de bloc care au colectat cele mai mari cantitati de deseuri pe perioada concursului.
webRelease: "€œAteliere de Martisor"€ pentru copiii spitalizati, organizate de Fundatia CliniClowns Fundatia CliniClowns a organizat in saptamana 3-9 martie "Atelierele de Martisor"€. Acestea au avut loc  in cadrul Spitalului de Copii "€œGrigore Alexandrescu"€, al Institutului pentru Ocrotirea Mamei si Copilului "€œAlfred Rusescu"€ (IOMC) si al Institutului Clinic Fundeni -€“ sectia hemato-oncologie pediatrica.
webRelease: Romanian CSR Awards 2014: aproape 100 de proiecte inscrise in competitie Cea de-a doua editie a competitiei Romanian CSR Awards (www.csrawards.ro) a aliniat la start aproape 100 de proiecte de Responsabilitate Sociala Corporativa implementate pe parcursul anului trecut si peste 60 de companii participante. Valoarea bugetelor alocate pentru derularea actiunilor de CSR depaseste 6,3 milioane de euro. In ceea ce priveste aria de derulare a acestora, cele mai multe activitati s-au desfasurat la nivel national, pe locul al doilea ca si localizare a proiectelor de Responsabilitate Sociala clasandu-se cele din Bucuresti. Proiectele inscrise in competitie vor fi evaluate de catre cei opt membri ai Juriului pana la mijlocul lunii martie. Premierea castigatorilor se va face in cadrul unei Gale de Premiere care va avea loc la inceputul lunii aprilie.
webRelease: Proiectul "Transforma IT-ul in abilitate!" a deschis a doua grupa de cursuri gratuite Cisco de retelistica Proiectul "Transforma IT-ul in abilitate!" - a deschis a doua grupa pentru persoanele cu dizabilitat›i ce doresc sa urmeze cursuri Cisco de retelistica". Academia Credis cu sprijinul Fundatiei Orange anunta lansarea celei de-a doua etape a proiectului national "Transforma IT-ul in abilitate!" prin care ofera acces gratuit la cursuri IT&C persoanelor cu dizabilitati locomotorii si deficiente auditive din mediul urban si rural.
webRelease: Ultima saptamana de inscrieri in competitia Romanian CSR Awards Competitia, aflata la a doua editie, este dedicata exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Companiile pot inscrie cate un singur proiect in fiecare din cele 8 categorii ale competitiei. Inscrierile se fac online pana pe 15 Februarie (inclusiv), pe site-ul www.csrawards.ro, la sectiunea Inscrie un Proiect.
webRelease: Fii alaturi de copiii cu autism! Redirectioneaza 2% catre ATCA! Recuperarea copiilor cu autism este o cursa contracronometru. Completeaza fis™a 230 cu datele tale s™i redaƒ speranta unui copil cu autism! Ajuta-ne saƒ sust›inem s™i mai departe terapia copiilor, programele nationale de evaluaƒri gratuite, cursurile pentru voluntari si parint›i, workshopurile de integrare ale copiilor, conferint›ele si toate evenimentele ATCA!
webRelease: Sarbatoare la Spitalul pentru Copii din Brasov Anul acesta Mos Craciun a ajuns mai devreme la copiii aflati pe paturile Spitalului pentru Copii din Brasov, cu ajutorul CliniClowns Romania in parteneriat cu SC Autoliv Romania SRL. CliniClovnii, reni  ai lui Mos Craciun, au reusit sa umple cu bucurie si caldura sarbatorilor de iarna saloanele de spital. Acestia au cantat colinde impreuna cu micutii pacienti, iar cum nu exista Craciun fara cadouri, fiecare si-a primit darul din partea Mosului.
webRelease: "CliniCraciunul" in spitalele de pediatrie In parteneriat cu Fundatia UTI, Fundatia CliniClowns a organizat pentru al treilea an consecutiv, atelierele de Craciun pentru acei copii, pe care sarbatorile de iarna ii surprind in saloanele spitalelor de pediatrie sau in centrele pentru copiii cu autism.  In cadrul acestor ateliere, micutii au pictat decoratiuni pentru brad, au cantat colinde, au recitat poezii pentru Mos “Lucica fara frica”, au primit cadouri si au simtit bucuria si caldura mult asteptatelor sarbatori de iarna.
webRelease: Electrolux si A.S.R. Principesa Margareta au gazduit la Palatul Elisabeta un cooking caritabil, cu sprijinul bloggerilor culinari In 12 decembrie, Electrolux si Casa Regala a Romaniei au organizat un cooking caritabil care s-a desfasurat la Palatul Elisabeta. Patru bloggeri culinari asistati de A.S.R Principesa Margareta au gatit bucate alese pentru zeci de batrani singuri, beneficiari ai Fundatiei Principesa Margareta a Romaniei.
webRelease: Un centru HOSPICE finantat prin legea sponsorizarii Legea sponsorizarii exista de 19 ani fara sa i se fi facut suficienta publicitate. Aceasta, (impreuna cu Codul Fiscal) permite societatilor sa ofere sponsorizari organizatiilor de caritate de exemplu, si sa beneficieze de facilitati fiscale in anumite limite. Insa putine companii cunosc aceste prevederi si prea putine aleg sa se foloseasca de acesta lege pentru a sustine cauze umanitare care se bazeaza pe sustinerea comunitatilor in care opereaza.
webRelease: O zi speciala pentru copii si batranii din Teleorman Sambata, 30 noiembrie 2013, Fundatia Inimi Generoase a organizat o zi speciala pentru copii si batranii din Alexandria, oferindu-le momente de bucurie imbinate cu placerea de a sta impreuna si de a petrece timp cu ceilalti in asteptarea sarbatorilor de iarna.
webRelease: ViitorPlus face impaduriri si educatie cu "familii verzi" Cea de-a XII-a campanie de plantare  derulata de ViitorPlus si partenerii sai in cadrul programului "Adopta un copac!" a inclus 5 zile de voluntariat si a implicat 310 persoane de toate varstele din Bucuresti si din Alexandria. Acestora li s-au alaturat 210 copii si adulti din Poroschia, comuna care gazduieste "Padurea copiilor" - "žpadurea de maine, pentru copii de azi" - cum o denumeste Teodora Palarie coordonatoare proiectului. 
webRelease: "BANCA DE ALIMENTE" A CRUCII ROSII ROMANE DEVINE PARTE A UNUI PROIECT LA NIVEL EUROPEAN SUSTINUT DE CARREFOUR Evenimentul "€žBanca de Alimente" organizat de Crucea Rosie va avea loc la nivel national, in toate cele 16 orase in care sunt prezente hypermarketurile Carrefour: Bucuresti, Botosani, Braila, Brasov, Buzau, Cluj-Napoca, Constanta, Drobeta, Focsani, Galati, Iasi, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Sibiu si Suceava.
webRelease: Romani generosi premiati pentru donatii de 14 milioane de euro Cea de-a zecea editie a Galei Oameni pentru Oameni a premiat miercuri cei mai generosi si mai implicati romani. Anul acesta, impactul celor 120 premianti si nominalizati a insemnat donatii si voluntariat in valoare totala de aproape 14 milioane de euro (62.132.881 lei). Aceste resurse s-au transformat in incubatoare pentru maternitati, terapie pentru copii cu autism, servicii pentru persoane cu boli terminale sau pentru batrani, cursuri pentru elevi, lumina intr-un sat neelectrificat, mai mult sange disponibil pentru transfuzii si o multime de alte acte civice si sociale care salveaza vieti si ne dau speranta ca Romania are capacitatea de a se ajuta singura.
webRelease: Frumusetea este si in ochii care nu vad - vernisaj expozitie de fotografie cu vanzare Campania "Frumusetea este si in ochii care nu vad" pune accent pe importanta problemelor cu care se confrunta nevazatorii si atrage atentia asupra faptului ca fiecare dintre noi se poate implica si sustine aceasta cauza. Vino si tu alaturi de noi, pe 19 noiembrie 2013, la ora 18.30, in Sala de Expozitii F64 (in incinta Cafeneaua F64, Bd. Unirii, nr. 45) si ajuta un nevazator, prin achizitionarea unei fotografii.
webRelease: Maraton de alergat pe scari gazduit de SkyTower Raiffeisen Property International anunta startul inregistrarilor pentru prima editie a SKYRUN, o competitie de tip tower running - maraton de alergare pe scari - gazduita de SkyTower, cea mai inalta cladire din tara. Toate fondurile stranse in urma evenimentului sunt directionate catre fundatia HOSPICE Casa Sperantei pentru finalizarea construirii centrului de ingrijiri paliative din Bucuresti.
webRelease: Jocurile Olimpice ale filantropiei continua Am primit multe solicitari sa prelungim perioada de nominalizari pentru Gala Oameni pentru Oameni. Si le-am ascultat. Noul termenul limita este 22 octombrie 2013. ARC impreuna cu AmCham si Raiffeisen Bank Romania va invitam sa fiti alaturi de noi la a zecea editie a Galei. www.gala.arcromania.ro este locul in care veti putea gasi comunitatea celor ale caror povesti legate de Gala sunt deja publice.
webRelease: Voluntarii MOL Romania s™i Team Work au curaƒt›at un spat›iu de 1.000 mp in zona Graƒdina Copiilor a Graƒdinii Botanice din Bucures™ti MOL Romania si asociat›ia Team Work au organizat sambaƒtaƒ, 12 octombrie, o act›iune de curat›enie pe o suprafat›aƒ de aproximativ 1.000 de metri paƒtrat›i, in imediata vecinaƒtate a sectorului Graƒdina Copiilor, in Graƒdina Botanicaƒ din Bucures™ti. Uneltele de graƒdinaƒrit Fiskars folosite de voluntari au fost donate Asociat›iei Teamwork.
webRelease: Copiii vulnerabili trebuie sa beneficieze de servicii bazate pe familie si comunitate In vederea accelerarii procesului de tranzitie de la ingrijirea bazata pe institutii la serviciile bazate pe familie si comunitate prin folosirea fondurilor structurale si a altor instrumente financiare ale Uniunii Europene, Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice impreuna cu Ministerul Fondurilor Europene, in parteneriat cu Grupul European de Experti (EEG), UNICEF Romania si Hope and Homes for Children Romania au organizat miercuri, 2 octombrie 2013, un seminar international.
webRelease: 28. Primii 28. Din primii 100. Daca ar exista jocurile olimpice ale filantropie, acesti 28 de oameni ar fi printre medaliati. Sau, daca vorbele lui Albert Pike ar fi literale – „Ce facem pentru noi moare odata cu noi; ce facem pentru altii si pentru lume ramane si e nemuritor” – acesti 28 de oameni ar avea sanse mari la nemurire. Si sunt doar 28 din cei 100 de premianti ai Galei Oameni pentru Oameni. Ei sunt campionii generozitatii, modelele de care societatea noastra are nevoie, si povestile lor merita sa fie stiute de intreaga lume.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by