newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Philips Romania transforma trei Idei de viitor in realitate "Idei de viitor", platforma de responsabilitate sociala a Philips Romania ce are ca obiectiv imbunatatirea conditiilor de viata a copiilor, anunta castigatorii competitiei de idei. Cele trei idei castigatoare sunt: curs prenatal de nutritie a copilului, care propune cursuri de informare pentru viitoarele mamici privind alimentatia in timpul perioadei de sarcina, banca pentru depozitarea laptelui de mama, o inovatie in acest moment pentru Romania si parcuri luminate din anvelope uzate, o idee inovatoare care propune crearea unor spatii de joaca construite din anvelope uzate, in comunitatile din Romania slab dezvoltate. Philips Romania va demara implementarea acestor trei idei pana la finalul anului printr-o investitie totala in valoare de 100.000 Euro.
webRelease: Medcenter lanseaza campania nationala Romanii au nevoie de romani. Incepand de miercuri, 6 august, demaram campania umanitara: Romanii au nevoie de romani. Sunt familii intregi care au ramas fara case in urma viiturilor! “Inundatiile din tara noastra nu ne-au lasat indiferenti. Daca ne unim fortele, putem produce o schimbare in bine, in viata celor care acum, nu mai au nimic! Nu ramanem indiferenti la suferinta lor, implicandu-ne in campania umanitara Romanii au nevoie de romani” a declarat Razvan Radescu, Director General Medcenter.
webRelease: Implica-te in campania Impreuna cu tine, Profi salveaza destine! si poti castiga o Dacia Logan Viata si sanatatea copiilor din Romania se bucura de un nou sustinator de la 1 iulie: campania de responsabilitate sociala "Impreuna cu tine, Profi salveaza destine!", desfasurata de lantul de magazine PROFI impreuna cu Asociatia Daruieste Viata, Asociatia Inima Copiilor, Asociatia Impreuna Pas cu Pas, Fundatia Mereu Aproape, Organizatia Salvati Copiii si Fundatia World Vision.
webRelease: Pozitia Consiliului de Mediere fata de motivarea CCR a deciziei privind medierea Consiliul de Mediere a luat act de motivarea Curtii Constitutionale a deciziei nr. 266 din 7 mai 2014. In lumina motivarii CCR a deciziei, Consiliul de Mediere a aprobat un program de modificare a Legii nr. 192/2006, astfel incat procedura medierii sa devina una obligatorie pentru unele cazuri, asa cum se arata si in motivarea CCR, respectiv “o procedura constand in informarea asupra existentei unei legi apare, neindoielnic, ca o incalcare a dreptului de acces la justitie (…), cu atat mai mult cu cat procedura se rezuma la o simpla obligatie de informare, si nu la incercarea efectiva de solutionare a conflictului prin mediere".
webRelease: Rio Bucovina se alatura actiunii "Let's Do It, Danube!" Rio Bucovina se alatura "Let's Do It, Romania!" in actiunea de ecologizare a malurilor si apelor Dunarii de pe teritoriul romanesc, desfasurata pe data de 29 iunie. Echipe de voluntari formate din reprezentanti ai companiei vor participa la actiunea "Let's Do It, Danube!", de Ziua Internationala a Dunarii.
webRelease: Bosch sarbatoreste varietatea angajatilor sai lansand Ziua Internationala a Diversitatii Bosch Diversitatea intr-o companie se exprima pe mai multe paliere -de la cel cultural, etnic, de sex, la cel de varsta sau stil de lucru. "Diferitele moduri de gandire si gama larga de perspective reprezinta un atu pentru compania noastra. Ele ne permit sa producem rezultate mai bune pentru clientii nostri si sunt fundamentul succesului nostru in afaceri", a spus Christoph Kuebel, membru al consiliului de administratie si director de relatii industriale in cadrul Robert Bosch GmbH. In acelasi timp, acesta a afirmat ca o apreciere a diversitatii promoveaza un mediu de lucru bazat pe intelegere reciproca si pe deschidere. Astazi, 24 iunie, Bosch a lansat Ziua Internationala a Diversitatii, sarbatorind varietatea angajatilor sai aflati in toate locatiile Bosch din lume.
O premiera in mediul ONG din Romania: Asociatia ViitorPlus a inaugurat o padure ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila a inaugurat, sambata, 14 iunie, padurea de la Dragos-Voda, din judetul Calarasi, prima padure infiintata de un ONG din Romania. Aceasta a fost plantata in 2010 prin programul de impaduriri al organizatiei, «Padurea Copiilor - Adopta un copac!" si apoi ingrijita pana cand a atins stadiul de masiv. Evenimentul de inaugurare, in premiera in tara noastra, a avut loc in comuna Dragos-Voda, in vecinatatea proaspetei paduri. Partenerul principal al evenimentului a fost Kompact Grid.
webRelease: Jazz in the Park si Fundatia Comunitara Cluj lanseaza Fondul Jazz in the Park Asociatia Fapte, organizatorul festivalului Jazz in the Park, si Fundatia Comunitara Cluj lanseaza Fondul Jazz in the Park, prin care se urmareste strangerea de fonduri de la sustinatorii festivalului si oferirea de finantari pentru proiecte de implicare comunitara prin muzica.
webRelease: Idei de viitor, platforma care transforma in realitate ideile inovatoare despre viitorul copiilor din Romania Philips Romania lanseaza astazi platforma online "Idei de viitor" - www.ideideviitor.ro, care poate transforma in realitate orice idee inovatoare despre viata si viitorul copiilor din Romania. Platforma reprezinta o initiativa de responsabilitate sociala corporatista a companiei Philips Romania si are ca principal obiectiv imbunatatirea conditiilor de viata a copiilor din Romania, din perioada de sarcina pana la primii pasi in viata.
webRelease: ONGFest 2014. Pentru combaterea discursului urii Peste 140 de ONGuri au intampinat sambata si duminica vizitatorii parcului Herastrau. A avut loc ONGFest, Festivalul National al Asociatiilor si Fundatiilor, organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile. Festivalul are loc in fiecare an si promoveaza spiritul civic, toleranta, voluntariatul si alte teme sociale in randul oamenilor.
webRelease: Romania din inima ta, la Castelul Cantacuzino Fundatia pentru o Romanie Moderna a lansat turneul Romania din inima ta, cu un concert sustinut de naistul Nicolae Voiculet. Spectacolul a avut loc sambata, 10 mai, in cadrul Balului de caritate organizat de Hospice "œCasa Sperantei", la Castelul Cantacuzino, din Busteni.
webRelease: Denisa este un copil tare vesel, desi autismul o strange in ghearele lui "œFetita mea se numeste Denisa sŸi are 7 ani. Denisa este un copil tare vesel, special, caruia ii place sa se joace si sa zambeasca, desi autismul o strange in ghearele lui. Suntem doi parinti disperati si neputinciosi care doresc din toata inima ca ea sa fie un om integrat social si un sprijin pentru mai tarziu."
webRelease: Sa fii diferit e un lucru bun! In perioada 1-31 mai 2014, Horus Center este alaturi de copii cu autism din judetul Arges prin campania de responsabilitate sociala corporativa: “Sa fii diferit e un lucru bun!”. In cadrul acesteia, un procent de 5 % din vanzarile online de jucarii si rechizite scolare va fi donat catre Asociatia Parintilor Copiilor cu Autism Arges(APCA). In perioada 1-31 mai 2014, Horus Center va desfasura o campanie de responsabilitate sociala corporativa: Sa fii diferit e un lucru bun! care are drept tinta ajutorarea copiilor diagnosticati cu autism din cadrul Asociatiei Parintilor Copiilor cu Autism Arges.
webRelease: Societatea de Stiinte Juridice si Tuca Zbarcea & Asociatii organizeaza conferinta "Controverse in materia achizitiilor publice" Editia a II-a a conferintei "Controverse in materia achizitiilor publice" are loc pe 13 mai 2014, la Hotel Howard Johnson, Bucuresti, in intervalul orar 10:00-17:00. Conferinta "Controverse in materia achizitiilor publice" are drept scop lamurirea polemicilor iscate de diversele interpretari oferite unor chestiuni punctuale in materia achizitiilor publice, precum si o mai buna intelegere a modului de aplicare a prevederilor legale in aceasta materie.
webRelease: “Aspecte privind actualitatea apărării valorilor promovate prin legea de  organizare şi exercitare a profesiei de avocat în România (I)” Publicam articolul intitulat "Aspecte privind actualitatea apararii valorilor promovate prin legea de  organizare si exercitare a profesiei de avocat in Romania (I)" prin care Presedintele U.N.B.R. av. dr. Gheorghe Florea expune pozitia institutionala a Uniunii Nationale a Barourilor din Romania fata de problemele actuale ale aplicarii si respectarii legislatiei privind profesia de avocat.Descarca documentul din attach pentru detalii
webRelease: De la 6 la 82 de ani, voluntariatul la impaduriri nu are limita de varsta ViitorPlus -€“ asociatia pentru dezvoltare durabila anunta incheierea cu success a celei de-a XIII-a campanii de plantari din programul de impaduriri. Cu fondurile stranse prin proiectul Padurea Copiilor si cu ajutorul companiilor partenere, 1 nou hectar a fost plantat si 6 au fost ingrijite in comuna Poroschia, judetul Teleorman, aducand suprafata totala impadurita de ViitorPlus in sudul tarii la 37 hectare.
webRelease: Ateliere de Pasti pentru copiii spitalizati In colaborare cu Fundatia UTI, Fundatia CliniClowns continua traditia organizand pentru al patrulea an consecutiv, ateliere traditionale de Pasti in trei spitale din Bucuresti. In cadrul acestora, micii pacienti decoreaza oua de Pasti, picteaza figurine iepurasi si pregatesc felicitari pentru cei dragi.
webRelease: Sistemul Coca-Cola, primul finalist din Romania care primeste distinctia Departamentului de Stat al SUA in cadrul Award for Corporate Excellence 2013 Sistemul Coca-Cola Romania a primit, in premiera pentru tara noastra, recunoasterea Ambasadei Statelor Unite ale Americii drept unul dintre finalistii alesi de Secretarul de Stat al SUA pentru Award for Corporate Excellence (ACE) 2013. ACE premiaza companiile cu cel mai mare grad de implicare in activitati de responsabilitate sociala, precum si contributia acestora la intreaga evolutie si dezvoltare a economiei locale in care opereaza.
webRelease: Asociatia farmaceutica LAWG propune Guvernului un parteneriat pentru finantarea pe termen mediu a sistemului de sanatate si aprobarea imediata a listei actualizate de medicamente compensate si gratuite in sprijinul pacientilor romani Industria farmaceutica este sectorul care investeste cel mai mult in cercetare si dezvoltare la nivel mondial. in contextul dezbaterii publice din ultimul timp, asociatia farmaceutica Local American Working Group (LAWG) utilizeaza prilejul pentru a mentiona ca nu este suficient ca industria farmaceutica sa descopere medicamente noi, daca nu se iau si masuri prin care pacientii sa poata beneficia de aceste inovatii. Daca in majoritatea tarilor accesul pacientilor la tratamente noi este facilitat prin compensarea medicamentelor respective de catre stat, in Romania lista medicamentelor compensate nu a mai fost actualizaa din anul 2008. Prin urmare, tratamentele care au fost compensate in ultimii sase ani in Europa nu sunt accesibile pacientilor romani.
webRelease: Performanta nu cunoaste handicap, performanta nu are limite! Fundatia Licinium va invita luni, 7 aprilie, la Teatrul National Bucuresti, sa luati parte la conferinta motivationala "€žPerformanta nu are limite"€.  Trei persoane cu handicap si un guest speaker vor lansa o provocare in randul participantilor de a-si schimba viata, prin valorificarea potentialului individual. "€œPerformanta nu are limite"€ isi propune sa aduca in fata opiniei publice noi modele de inspiratie, oameni care au performat in viata socio-profesionala prin munca, creativitate, daruire si ambitie.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by