newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Copiii de la SOS Satele Romania in vizita la Federatia Olimpica Romana Sportul e o componentaƒ importanta a educatiei oricaaƒrui copil, iar bazele performantei se pun devreme. Totul poate incepe cu o simplaƒ joac„a. Oameni de bine se implicaƒ zi de zi in viata acestor copii, iar rezultatul este o copilarie cat mai aproape de normalitate, linistita si fericita, plina de experiente folositoare.
webRelease:Persoanele nevoiase din Brasov vor beneficia vineri de consultatii medicale gratuite Asociatia Sansa Ta va derula vineri, 24 iulie, in Brasov, campania ”œVoluntar pentru Sanatate” ce are ca scop facilitarea de consultatii medicale gratuite copiilor si persoanelor cu venituri modeste. Partenerii proiectului sunt Coresi Shopping Resort, Asociatia de Companioni, furnizorul de aparatura medicala Neomed si alte companii private care s-au oferit sa sustina initiativa.
webRelease:Asociatia Fluens si AIESEC organizeaza festivalul multicultural de vara pentru tinerii din centrele de plasament bucurestene Festivalul intercultural de vara va fi un prilej pentru tinerii din cinci centre institutionale bucurestene - Pinochio, Sfantul Nicolae, Sfantul Iosif, Sfantul Stefan si Sfanta Maria - sa interactioneze cu voluntari care provin din culturi diferite si care le vor impartasi atat povesti despre societatea din care provin, dar si istorii culturale si artistice, menite sa ofere o imagine fidela a ceea ce inseamna sa traiesti pe taramuri europene, asiatice sau africane. Aceasta experienta culturala va fi intregita de gustarile traditionale pe care tinerii le vor pregati si care vor completa gastronomic acest eveniment al descoperirii altor culturi.
webRelease: In cadrul proiectului ”O sansa calda”, Chef Nicolai Tand si elevii scolii ”€žMihai Ionescu”€ ofera o masa calda oamenilor strazii Asociatia Sansa Ta, in parteneriat cu ”€žLa Cantine de Nicolai”, Asociatia Studenteasca Amicus si scoala ”€žMihai Ionescu” din Bucuresti, va oferi pe 25 iunie alimente, haine si asistenta medicala persoanelor fara adapost din zona Garii de Nord. 
webPR: Ultimele inscrieri la voluntariat prin joc in centre de plasament! Programul educational Ajungem MARI anunta ultimele zile de inscrieri la voluntariat pentru modulul de vara. Voluntarii peste 15 ani (fara limita superioara de varsta) sunt invitati sa isi petreaca doua- trei ore pe saptamana ajutand copiii din centre de plasament sa descopere bucuria educatiei, pentru a Ajunge MARI, oameni responsabili si independenti.
webRelease: Asociatia Sansa Ta inaugureaza proiectul "€Bucuria Copilariei"€ - o sala de calculatoare destinata copiilor defavorizati Asociatia Sansa Ta inaugureaza astazi o sala de calculatoare destinata copiilor defavorizati din orasul Buftea si din zonele limitrofe. 
webRelease: Worwag Pharma Romania se alatura misiunii Habitat for Humanity In perioada 3-5 iunie la Jucu, judetul Cluj, echipa Worwag Pharma Romania va ajuta la construirea unei locuinte pentru o familie fara posibilitati.
webPR: Think City - dialogul despre orasul modern, finalul primei editii Prima editie a conferintei ThinkCity-Forumul National al Oraselor, care a avut loc in Bucuresti, a adus la aceeasi masa de discutii primari, membri ai Guvernului, parlamentari, companii private, arhitecti, reprezentanti ai Bancii Mondiale si ai societatii civile. Edilii prezenti la eveniment au adus in discutie o perspectiva la zi asupra eforturilor pe care administratiile marilor orase le fac pentru a tine pasul cu nevoile de dezvoltare ale comunitatilor din care fac parte. Pentru orasele sale, Romania are nevoie de strategii, legislatie adecvata si finantare, acesta fiind punctul de vedere comun al tuturor edililor prezenti.
Lansarea proiectului „Universităţi all-inclusive” Centrul Euroregional pentru Democraţie (CED) din Timişoara, în parteneriat cu Şcoala de Management Fribourg din Elveţia, implementează, în perioada 16 martie 2015 – 15 septembrie 2016, proiectul „Universităţi all-inclusive: Proiect pentru îmbunătăţirea serviciilor de accesibilizare ale universităţilor, adresate studenţilor cu dizabilităţi”. Proiectul este co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei, prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.
webRelease: Presedintele Romaniei prezent pe scena Hope Concert 2015 Ateneul Roman a fost joi seara locul in care muzica clasica, jazzul, dansul, arta strazii si generozitatea, in cele mai frumoase forme ale ei, s-au reunit intr-un eveniment memorabil al Fundatiei Hope and Homes for Children Romania. Oaspetele de onoare al Hope Concert a fost Presedintele Romaniei, domnul Klaus Werner Iohannis, care a subliniat ca "o societate in care oamenilor nu le pasa unii de altii isi pierde directia. Iar o societate care isi neglijeaza copiii nu are viitor."
webPR: Cum sa ai un an mai bun? Devino voluntar intr-un centru de plasament! A simti ca schimbi o viata este o rasplata frumoasa pentru doar doua ore pe saptamana alaturi de copiii din centrele de plasament. Inchisi in centre, copiii au mare nevoie de indrumatori care sa le deschida noi perspective si sa ii atraga spre educatie. Tinerii peste 15 ani din Bucuresti si Cluj-Napoca sunt invitati sa aduca bucurie copiilor din centre de plasament prin proiectul „Da-ti pasiunea mai departe!”. Ei vor sustine cursuri interactive, prin joc, in functie de pasiunile lor – de la matematica sau engleza, la fotografie sau dans.
webRelease: La Gara de Nord, Jamal va oferi patty-uri persoanelor fara adapost Jamal, primul si singurul serviciu de delivery din Romania cu preparate jamaicane, se va alatura pe 17 decembrie proiectului de responsabilitate sociala "€œCasa Ioana Soup Kitchen"€, oferind o masa calda oamenilor strazii. La Gara de Nord, incepand cu ora 11:30, Jamal va imparti persoanelor fara adapost patty-uri, produse de patiserie traditionale jamaicane.
webRelease: Animax anunta finalizarea EDUMAX, proiect de educatie a copiilor privind cresterea si ingrijirea animalelor de companie Animax, cea mai mare retea de petshop-uri din Romania, anunta  finalizarea EDUMAX -  proiect de educatie a copiilor privind cresterea si ingrijirea animalelor de companie. Realizat in parteneriat cu Asociatia CSR Nest si Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, EDUMAX are drept scop promovarea unui comportament responsabil fata de animalele de companie si constientizarea impactului actiunilor noastre asupra acestora.
Castigatorii editiei aniversare Promoveaza abilitatea! ActiveWatch si Fundatia Motivation, alaturi de Dedeman si Fundatia Vodafone Romania, au organizat ieri, 3 decembrie 2014, cea de-a cincea editie a Galei Persoanelor cu dizabilitati. In cadrul evenimentului, produs in colaborare cu TVR si prezentat de Catalin Stefanescu si Miruna Gheorghe, au fost prezentati castigatorii categoriilor de concurs din aceasta editie.
webRelease: Donatii de 14,8 milioane de euro premiate la Gala Oameni pentru Oameni Asociatia pentru Relatii Comunitare (ARC) si Camera de Comert Americana in Romania (AmCham) au premiat aseara, la Gala Oameni pentru Oameni, romanii a caror generozitate a schimbat vieti. Anul acesta, impactul celor 145 de premianti si nominalizati a insemnat donatii si voluntariat in valoare totala de 14,8 milioane euro. De la tratament pentru copii cu autism la servicii pentru oameni cu boli terminale, de la sustinerea protestelor civice ale cartierelor la cursuri de arhitectura pentru copii, de la case pentru familii fara adapost la laboratoare pentru diagnosticarea la timp a leucemiei, toti acesti bani au sustinut initiative care fac viata mai buna intregii societati si ne dau incredere in capacitatea comunitatii romanesti de a se ajuta singura.
webRelease: Johnson & Johnson sustine Societatea Nationala de Cruce Rosie din Romania in proiectul "€žMese calde pentru copii defavorizati"€ Preocupata permanent de dezvoltarea sanatoasa a copiilor, compania Johnson & Johnson sustine Crucea Rosie Romana in proiectul "€žMese calde pentru copii defavorizati", oferind mii de mese calde copiilor care  intr-adevar au nevoie. Prin aceasta actiune, peste 60 de copii cu varste cuprinse intre 6 si 15 ani, proveniti din familii defavorizate din Alexandria, vor beneficia de mese calde in perioada 20 octombrie - 19 decembrie 2014.
Irina Margareta Nistor va primi premiul Friedrich Niemann Lifetime Achievement Award la Halloween Charity Ball Halloween Charity Ball, organizat de Asociatia OvidiuRo sambata, 25 octombrie, la Palatul Parlamentului va celebra "Magia Filmelor". Cu aceasta ocazie, Irina Margareta Nistor va primi premiul special Friedrich Niemann "Lifetime Achievement Award" pentru activitatea sa.
webRelease: Preda Publishing sustine HOSPICE Casa Sperantei Campania se va desfasura pe parcursul unui an, in perioada octombrie 2014 – octombrie 2015, si are ca scop strangerea de fonduri ce vor contribui la alinarea suferintei copiilor si adultilor ingrijiti la HOSPICE Casa Sperantei. In tot acest timp, editura Preda Publishing va dona cate 1 leu pentru fiecare exemplar vandut din orice colectie, inclusiv pe perioada promotiilor. Fiecare carte din colectiile editurii  va avea o bulina (un autocolant) lipit pe prima coperta ce va contine toate detaliile campaniei. Startul campaniei de sustinere a fundatiei HOSPICE Casa Sperantei va fi marcat de editia de anul acesta a Bucharest International Marathon. Campania va fi lansata pe 5 octombrie, in cadrul unuia dintre cele mai cunoscute evenimente de alergare pentru copii si adulti, unde va participa si o echipa din partea HOSPICE, sub numele Team HOSPICE. Cei peste 600 de membri ai echipei HOSPICE vor primi la finalul cursei din partea Preda Publishing un cupon de discount de 10% la orice titlu cumparat. Pe toata durata campaniei, cititorii vor fi permanent informati prin intermediul unui banner afisat pe site, dar si prin intermediul detaliilor disponibile pe copertile principale ale cartilor.
webRelease: Philips Romania transforma trei Idei de viitor in realitate "Idei de viitor", platforma de responsabilitate sociala a Philips Romania ce are ca obiectiv imbunatatirea conditiilor de viata a copiilor, anunta castigatorii competitiei de idei. Cele trei idei castigatoare sunt: curs prenatal de nutritie a copilului, care propune cursuri de informare pentru viitoarele mamici privind alimentatia in timpul perioadei de sarcina, banca pentru depozitarea laptelui de mama, o inovatie in acest moment pentru Romania si parcuri luminate din anvelope uzate, o idee inovatoare care propune crearea unor spatii de joaca construite din anvelope uzate, in comunitatile din Romania slab dezvoltate. Philips Romania va demara implementarea acestor trei idei pana la finalul anului printr-o investitie totala in valoare de 100.000 Euro.
webRelease: Medcenter lanseaza campania nationala Romanii au nevoie de romani. Incepand de miercuri, 6 august, demaram campania umanitara: Romanii au nevoie de romani. Sunt familii intregi care au ramas fara case in urma viiturilor! “Inundatiile din tara noastra nu ne-au lasat indiferenti. Daca ne unim fortele, putem produce o schimbare in bine, in viata celor care acum, nu mai au nimic! Nu ramanem indiferenti la suferinta lor, implicandu-ne in campania umanitara Romanii au nevoie de romani” a declarat Razvan Radescu, Director General Medcenter.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by