newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Ultima etapa a Proiectului ECO-FUN, actiune de ecologizare a zonelor iesene Vineri, 23 Octombrie, intre orele 10.00- 13.00, se va desfasura ultima etapa a Proiectului ECO-FUN 2009, aflat la a treia editie, si va consta in ecologizarea zonei Lunca Cetatuii. In zilele de 13 Octombrie si 17 Octombrie, Cluburile ’’Rotaract Iasi 2000’’, ’’Rotaract Iasi’’, ’’Rotaract Curtea Domneasca’’ si ’’Interact Iasi 2000’’, in colaborare cu Facultatea FEAA - Universitatea “Al. I. Cuza” din Iasi, au desfasurat actiuni de ecologizare a zonei Breazu, respectiv a Zonei Bahlui.
webRelease: Toamna se numara  bobocii la Sensiblu Sensiblu, cea mai mare retea de farmacii din Romania si companie membra a grupului A&D Pharma Holdings, anunta o noua serie de bursieri, in cadrul programului “Sensiblu, burse sociale private”. Proaspetii studenti admisi in primul an de studiu se alatura celor 64 de studenti care beneficiaza deja de bursele oferite de Sensiblu in intreaga tara. Pentru anul universitar 2009 – 2010, Sensiblu a alocat 231.000 Ron destinati celor 71 de bursieri din toate centrele universitare. Anul 2010 reprezinta anul in care prima promotie de studenti care beneficiaza de bursele Sensiblu inca din anul 2004 devin licentiati ai Facultatii de Farmacie.  
webRelease: Panasonic ajuta sinistratii din Asia de Sud-Est  Compania Panasonic a anuntat ca va dona bani si bunuri materiale in valoare de 17 milioane de yeni pentru ajutorarea victimelor si refacerea zonelor afectate de dezastrele naturale care au lovit in ultima perioada Asia de Sud-Est.   
Germanos a obtinut Golden Award la PR Awards Campania „Tine-ti viata in propriile maini” a companiei GERMANOS Telecom Romania a primit premiul „Golden Award for Excellence (Premiul de Aur pentru Excelenta)”, la categoria „Responsabilitate Sociala si dialog cu grupurile cointeresate” la PR Awards, pentru campania de Responsabilitate Corporativa. Proiectul a fost implementat cu sprijinul V+O Communication. 
Carrefour Romania si Cruce Rosie demareaza proiectul „Banca de Alimente”  Din 27 septembrie, proiectul Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania „Cumpara si daruieste! Hraneste un vis, o lume fara foame”, a demarat in in hypermarketurile Carrefour din 14 orase, unde Crucea Rosie beneficiaza de depozite, respectiv in 21 de hypermarketuri din: Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu si Suceava, precum si in supermarketul Carrefour Market din Bacau. 
Invitatie la Crosul Petrom Avem deosebita placere de a va invita sa participati duminica, 27 septembrie la cea de-a patra editie a Crosului Petrom. Anul acesta, Crosul Petrom se desfasoara sub deviza „Pista continua! Pentru fiecare alergator la Cros, Petrom amenajeaza un metru de pista de biciclete”.
Asociatia Young Goldfish si Oracle indruma tinerii in cariera young goldfishFoto: logo Young GoldfishAsociatia Young Goldfish impreuna cu voluntarii Oracle au desfasurat sambata 19 septembrie 2009. in cadrul proiectului Oracle Volunteer Day, cursul interactiv de orientare si motivare in cariera. Au beneficiat de acest curs tineri elevi si studenti, dar si proaspat absolventi de facultate cu varste intre 17 si 25 ani.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by