newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Euro-GSM deruleaza in parteneriat cu Nokia programul de reciclare a telefoanelor mobile Euro-GSM deruleaza in parteneriat cu Nokia un program de reciclare a telefoanelor mobile, in scopul informarii si a responsabilizarii publicului tanar, reprezentat de studenti si elevi, cu privire la posibilitatea de a recicla telefoanele mobile. Prin intermediul acestui program care se desfasoara in reteaua de magazine Euro-GSM pana pe 5 decembrie 2009, Euro-GSM si Nokia acorda, pentru a stimula reciclarea telefoanelor mobile, o reducere de 50 de lei (inclusiv TVA) la cumpararea telefonului Nokia 3720 classic, in schimbul vechiului terminal reciclat. In acest sens, a fost initiat turneul sCool Eco Tour care include 8 concerte ale trupei Sistem in sapte centre universitare ale tarii.
webRelease: Castigatorii programelor educationale Play Energy si We are energy, premiati de Enel Romania Enel Romania a premiat, pentru al treilea an consecutiv, castigatorii programelor educationale „Play Energy” si “We are energy”. Cele doua programe au ca scop implicarea tinerei  generatii in activitati de responsabilizare asupra problemelor privind sustenabilitatea, consumul rational de resurse naturale si interculturalitate.
webRelease: Fabrica Nokia Jucu, desemnata drept una dintre cele mai ecologice cladiri din lume Fabrica Nokia din Jucu, Romania, a fost desemnata drept una dintre cele mai ecologice cladiri din lume de catre U.S. Green Building Council (USGBC). Certificarea USGBC este acordata cladirilor care impun noi standarde in domeniul designului si constructiei celor mai ecologice cladiri din lume, a imobilelor celor mai performante si eficiente din punct de vedere energetic.
webRelease: Plaza Romania aniverseaza eco-responsabil Plaza Romania sarbatoreste, alaturi de clientii sai, cinci ani de shopping si distractie printr-o serie de evenimente speciale menite sa marcheze asa cum se cuvine acest moment. Luna aniversara a debutat pe 22 octombrie  printr-un “Night Shopping Party”. Magazinele au ramas deschise dupa ora 22:00 oferind discount-uri spectaculoase si oferte speciale la colectiile toamna-iarna.
webRelease: Companiile fata in fata cu managementul etic la Bucharest Conference in Applied Ethics Pe 30 si 31 octombrie 2009, Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti va gazdui cea de-a doua editie a conferintei internationale de etica aplicata Bucharest Conference in Applied Ethics '09. Organizat de Smart Solutions & Support, Romania, impreuna cu Centrul de Cercetare in Etica Aplicata al Universitatii din Bucuresti, evenimentul va reuni experti din mediul academic si din companii, care vor analiza principalele instrumente de management etic pe care le au la dispozitie organizatiile in secolul XXI. 
webRelease: Carrefour Romania si Ovidiu Rom pentru "Fiecare copil in scoala"  Responsabilitatea sociala este in prezent foarte importanta, atat pentru companii care primesc din partea societatii un plus de incredere si apreciere, cat si pentru societate, care are nevoie de ajutorul agentilor economici. Contribuind pozitiv la dezvoltarea si imbunatatirea conditiilor de viata, companiile isi ajuta asadar indirect proprii clienti.Prin intermediul parteneriatului cu Ovidiu Rom, Carrefour a avut ocazia sa participe, inca din 2006, la initiativa nationala "Fiecare Copil in Scoala", unul dintre cele mai importante programe prin care un numar mare de copii sunt sustinuti sa mearga la scoala.
webRelease: Ultima etapa a Proiectului ECO-FUN, actiune de ecologizare a zonelor iesene Vineri, 23 Octombrie, intre orele 10.00- 13.00, se va desfasura ultima etapa a Proiectului ECO-FUN 2009, aflat la a treia editie, si va consta in ecologizarea zonei Lunca Cetatuii. In zilele de 13 Octombrie si 17 Octombrie, Cluburile ’’Rotaract Iasi 2000’’, ’’Rotaract Iasi’’, ’’Rotaract Curtea Domneasca’’ si ’’Interact Iasi 2000’’, in colaborare cu Facultatea FEAA - Universitatea “Al. I. Cuza” din Iasi, au desfasurat actiuni de ecologizare a zonei Breazu, respectiv a Zonei Bahlui.
webRelease: Toamna se numara  bobocii la Sensiblu Sensiblu, cea mai mare retea de farmacii din Romania si companie membra a grupului A&D Pharma Holdings, anunta o noua serie de bursieri, in cadrul programului “Sensiblu, burse sociale private”. Proaspetii studenti admisi in primul an de studiu se alatura celor 64 de studenti care beneficiaza deja de bursele oferite de Sensiblu in intreaga tara. Pentru anul universitar 2009 – 2010, Sensiblu a alocat 231.000 Ron destinati celor 71 de bursieri din toate centrele universitare. Anul 2010 reprezinta anul in care prima promotie de studenti care beneficiaza de bursele Sensiblu inca din anul 2004 devin licentiati ai Facultatii de Farmacie.  
webRelease: Panasonic ajuta sinistratii din Asia de Sud-Est  Compania Panasonic a anuntat ca va dona bani si bunuri materiale in valoare de 17 milioane de yeni pentru ajutorarea victimelor si refacerea zonelor afectate de dezastrele naturale care au lovit in ultima perioada Asia de Sud-Est.   
Germanos a obtinut Golden Award la PR Awards Campania „Tine-ti viata in propriile maini” a companiei GERMANOS Telecom Romania a primit premiul „Golden Award for Excellence (Premiul de Aur pentru Excelenta)”, la categoria „Responsabilitate Sociala si dialog cu grupurile cointeresate” la PR Awards, pentru campania de Responsabilitate Corporativa. Proiectul a fost implementat cu sprijinul V+O Communication. 
Carrefour Romania si Cruce Rosie demareaza proiectul „Banca de Alimente”  Din 27 septembrie, proiectul Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania „Cumpara si daruieste! Hraneste un vis, o lume fara foame”, a demarat in in hypermarketurile Carrefour din 14 orase, unde Crucea Rosie beneficiaza de depozite, respectiv in 21 de hypermarketuri din: Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu si Suceava, precum si in supermarketul Carrefour Market din Bacau. 
Invitatie la Crosul Petrom Avem deosebita placere de a va invita sa participati duminica, 27 septembrie la cea de-a patra editie a Crosului Petrom. Anul acesta, Crosul Petrom se desfasoara sub deviza „Pista continua! Pentru fiecare alergator la Cros, Petrom amenajeaza un metru de pista de biciclete”.
Asociatia Young Goldfish si Oracle indruma tinerii in cariera young goldfishFoto: logo Young GoldfishAsociatia Young Goldfish impreuna cu voluntarii Oracle au desfasurat sambata 19 septembrie 2009. in cadrul proiectului Oracle Volunteer Day, cursul interactiv de orientare si motivare in cariera. Au beneficiat de acest curs tineri elevi si studenti, dar si proaspat absolventi de facultate cu varste intre 17 si 25 ani.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings