newsletter rss
HotNews.ro
Carrefour Romania si Cruce Rosie demareaza proiectul „Banca de Alimente”  Din 27 septembrie, proiectul Societatii Nationale de Cruce Rosie din Romania „Cumpara si daruieste! Hraneste un vis, o lume fara foame”, a demarat in in hypermarketurile Carrefour din 14 orase, unde Crucea Rosie beneficiaza de depozite, respectiv in 21 de hypermarketuri din: Arad, Braila, Brasov, Bucuresti, Buzau, Cluj, Constanta, Focsani, Iasi, Oradea, Pitesti, Sibiu si Suceava, precum si in supermarketul Carrefour Market din Bacau. 
Invitatie la Crosul Petrom Avem deosebita placere de a va invita sa participati duminica, 27 septembrie la cea de-a patra editie a Crosului Petrom. Anul acesta, Crosul Petrom se desfasoara sub deviza „Pista continua! Pentru fiecare alergator la Cros, Petrom amenajeaza un metru de pista de biciclete”.
Asociatia Young Goldfish si Oracle indruma tinerii in cariera young goldfishFoto: logo Young GoldfishAsociatia Young Goldfish impreuna cu voluntarii Oracle au desfasurat sambata 19 septembrie 2009. in cadrul proiectului Oracle Volunteer Day, cursul interactiv de orientare si motivare in cariera. Au beneficiat de acest curs tineri elevi si studenti, dar si proaspat absolventi de facultate cu varste intre 17 si 25 ani.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by