newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Irina Schrotter si Andreea Raicu creeaza bradul viitorului pentru copiii defavorizati Creatiile licitate in cadrul celei de-a IX-a editii a Festivalului Brazilor de Craciun reprezinta o reinterpretare a conceptului de brad de Craciun, in stilul unic al fiecarui designer. Esenta fiecarui bradut indeamna la gestul minunat de a darui, de a sprijini copiii defavorizati, prin intermediul programelor Salvati Copiii.
webRelease: Designerii romani creeaza braduti unici pentru copiii defavorizati din Romania  20 de braduti creati special de renumiti designeri romani vor fi licitati in cadrul Festivalului Brazilor de Craciun 2009, pentru a aduce copiilor din Romania un viitor mai bun si multe motive de bucurie. Gala va avea loc pe 10 decembrie 2009, la Hotel Ramada Bucharest North, avand drept scop strangerea fondurilor necesare pentru ajutorarea copiilor inclusi in programele Salvati Copiii.
webRelease: Castigatorii campaniei Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat au fost rasplatiti Asociatia ECOTIC si HotNews.ro, cu sprijinul Ministerului Mediului - Departamentul Mediu au incheiat campania “Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”, care s-a desfasurat in perioada 1 sept. – 15 nov. 2009. Decernarea premiilor a avut loc miercuri 18 noiembrie, la Hotel Intercontinental.
webRelease: Mika Design aduce pe CharityGift.ro felicitari corporate pentru Craciun cu donatie catre Asociatia MaiMultVerde  Mika Design a devenit furnizor CharityGift.ro, primul magazin online caritabil - un proiect de voluntariat. Astfel, CharityGift.ro va ofera o gama variata de felicitari de Craciun Business, cu o donatie inclusa catre Asociatia MaiMultVerde.
webRelease: CharityGift.ro sarbatoreste un an de la primul click printr-un concert caritabil Proiectul de voluntariat CharityGift.ro, primul magazin online in care toate produsele contin o donatie, sarbatoreste primul an de la lansare printr-un concert caritabil. Marti, 17 noiembrie, ora 20.00 in Club Fabrica din Bucuresti se vor aduna toti prietenii si sustinatorii CharityGift.ro pentru un eveniment aniversar caritabil unde vor concerta byron, Alexandrina,  Spitalul de Urgenta, Hi-Q si Lu Cozma&Sorin Romanescu. Concertul marcheaza un an de la infiintarea CharityGift.ro - proiect de marca in ceea ce priveste responsabilizarea individului fata de problemele societatii intr-un mod accesibil si inovativ.
webRelease: Salvati Copiii a deschis un nou centru educational pentru copiii defavorizati din capitala Organizatia Salvati Copiii Romania a inaugurat cel de-al 18-lea Centru Educational din tara, initiativa realizata datorita fondurilor obtinute in cadrul editiei 2008 a Festivalului Brazilor de Craciun. Aflat in incinta Scolii nr. 26 din Bucuresti, noul centru are drept principal obiectiv reintegrarea scolara si sociala a copiilor exploatati prin munca, precum si prevenirea abandonului scolar.
webRelease: Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat Asociatia ECOTIC si HotNews.ro, cu sprijinul Ministerului Mediului, Departamentul Mediu au lansat campania “Gala Premiilor Pentru Un Mediu Curat”, care s-a desfasurat in perioada 1 septembrie – 8 noiembrie 2009.
webRelease: Carrefour Romania va invita la Best Foto Fest – Arta vindeca!  Best Foto Fest este primul eveniment de anvergura care a debutat in anul 2008. Atat prima editie, cat si a doua au reunit cei mai importanti artisti fotografi romani. Pentru fotografia romaneasca, Best Foto Fest reprezinta o premiera absoluta deoarece a reusit sa contabilizeze:    * cel mai mare numar de fotografii   ale celor mai renumiti fotografi romani;    * reuneste nume sonore din show-bizul romanesc;    * are loc an de an, fiind prima expozitie mobila din Romania ce face un traseu record in 3 centre comerciale si are ca sustinator principal pe Carrefour Romania;    * permite accesul publicului la arta;    * permite clientilor din centrele comerciale sa isi cultive simtul estetic, prin vizionarea unei expozitii a celor mai renumiti artisti fotografi;    * introduce din anul 2009, editia a doua, o sectiune speciala pentru fotografii din presa romaneasca.
webRelease: Copiii trimit un SOS: "Dorim o mama sociala!"  Intr-o perioada economica dificila, in care rata somajului este de aproximativ 6% conform Eurostat, SOS Satele Copiilor Romania angajeaza mame sociale pentru cele trei Sate SOS din Bucuresti, Cisnadie (judetul Sibiu) si Hemeius (judetul Bacau).Stabilitatea locului de munca, formarea profesionala continua si posibilitatea de a-si construi o cariera intr-o profesie recunoscuta oficial sunt trei dintre beneficiile de care se bucura mama sociala in cadrul proiectului SOS Satele Copiilor.
webRelease: Salvati Copiii - In Romania, se estimeaza ca  3 din 10 copii pana in 15 ani vor fi afectati de saracie Bucuresti, 4 noiembrie 2009 - Salvati Copiii Romania atentioneaza ca in contextul economic actual, cei mai afectati de saracie vor fi in primul rand copiii, la nivel national 3 din 10 copii pana in 15 ani fiind afectati de saracie in anul 2009. Salvati Copiii Romania isi propune ca fondurile stranse in urma editiei de anul acesta a evenimentului caritabil "Festivalul Brazilor de Craciun” sa fie utilizate pentru sprijinul a peste 3.000 de copii pe parcursul anului 2010.
webRelease: UPS livreaza voluntari catre comunitati din intreaga lume - a saptea editie anuala a "Lunii Voluntariatului Global" Bucuresti, 3 noiembrie 2009 - Angajaţii UPS (NYSE:UPS) se aşteaptă ca pe parcursul celei de-a 7-a ediţii anuale a “Lunii Voluntariatului Global”, din octombrie 2009, să depăşească cele 1,2 milioane ore de voluntariat donate în 2008.
webRelease: 15 ani de AVIS Romania – primul an de "Drumuri mai curate" Avis Romania lanseaza incepand cu luna noiembrie campania de responsabilizare asupra mediului inconjurator “Drumuri mai curate”. Campania marcheaza 15 ani de existenta Avis Romania pe piata autohtona de rent-a-car si isi propune sa educe soferii in privinta aruncarii gunoaielor pe geamul masinii prin distribuirea gratuita a 100.000 de cosuri de unica folosinta in 100 de statii Petrom din toata tara. Cu ajutorul acestor cosuri, Avis Romania va ajuta soferii din trafic sa aiba sosele mai curate cu aproximativ 250 de metri cubi de gunoaie. Cosul portabil pentru masina este alcatuit din hartie 100% degradabila si exista trei modalitati de atasare in interiorul masinii: prinderea in usa torpedoului, lipirea pe bord sau agatarea printr-un carlig.
webRelease: Primul magazin verde de constructii si amenajari  din Romania  Premiera pentru sectorul de bricolaj din Romania: bauMax se pregateste sa deschida primul magazin verde de constructii si amenajari  din Romania pe 24 noiembrie, iar Romania Green Building Council sustine initiativa prin organizarea expozitiei “Verde... la preturi mici” si a unui concurs de renovare dedicat studentilor.
webRelease: Nestle  anunta sesiunea de inscrieri in cursa pentru premiul Nestle Creating Shared Value Urmare a anunturilor cu ocazia Forumului Anual Creating Shared Value din aprilie 2009 de la New York, Nestle invita pe toti cei interesati sa-si trimita aplicatiile sau sa nominalizeze proiecte relevante din domeniu pentru a intra in cursa pentru castigarea Premiul Nestle Creating Shared Value. Nestle isi continua astfel promisiunea facuta prin initiativele indreptate spre crearea de noi parteneriate cu institutiile guvernamentale, ONG-urile si micile intreprinderi.
webRelease: Euro-GSM deruleaza in parteneriat cu Nokia programul de reciclare a telefoanelor mobile Euro-GSM deruleaza in parteneriat cu Nokia un program de reciclare a telefoanelor mobile, in scopul informarii si a responsabilizarii publicului tanar, reprezentat de studenti si elevi, cu privire la posibilitatea de a recicla telefoanele mobile. Prin intermediul acestui program care se desfasoara in reteaua de magazine Euro-GSM pana pe 5 decembrie 2009, Euro-GSM si Nokia acorda, pentru a stimula reciclarea telefoanelor mobile, o reducere de 50 de lei (inclusiv TVA) la cumpararea telefonului Nokia 3720 classic, in schimbul vechiului terminal reciclat. In acest sens, a fost initiat turneul sCool Eco Tour care include 8 concerte ale trupei Sistem in sapte centre universitare ale tarii.
webRelease: Castigatorii programelor educationale Play Energy si We are energy, premiati de Enel Romania Enel Romania a premiat, pentru al treilea an consecutiv, castigatorii programelor educationale „Play Energy” si “We are energy”. Cele doua programe au ca scop implicarea tinerei  generatii in activitati de responsabilizare asupra problemelor privind sustenabilitatea, consumul rational de resurse naturale si interculturalitate.
webRelease: Fabrica Nokia Jucu, desemnata drept una dintre cele mai ecologice cladiri din lume Fabrica Nokia din Jucu, Romania, a fost desemnata drept una dintre cele mai ecologice cladiri din lume de catre U.S. Green Building Council (USGBC). Certificarea USGBC este acordata cladirilor care impun noi standarde in domeniul designului si constructiei celor mai ecologice cladiri din lume, a imobilelor celor mai performante si eficiente din punct de vedere energetic.
webRelease: Plaza Romania aniverseaza eco-responsabil Plaza Romania sarbatoreste, alaturi de clientii sai, cinci ani de shopping si distractie printr-o serie de evenimente speciale menite sa marcheze asa cum se cuvine acest moment. Luna aniversara a debutat pe 22 octombrie  printr-un “Night Shopping Party”. Magazinele au ramas deschise dupa ora 22:00 oferind discount-uri spectaculoase si oferte speciale la colectiile toamna-iarna.
webRelease: Companiile fata in fata cu managementul etic la Bucharest Conference in Applied Ethics Pe 30 si 31 octombrie 2009, Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti va gazdui cea de-a doua editie a conferintei internationale de etica aplicata Bucharest Conference in Applied Ethics '09. Organizat de Smart Solutions & Support, Romania, impreuna cu Centrul de Cercetare in Etica Aplicata al Universitatii din Bucuresti, evenimentul va reuni experti din mediul academic si din companii, care vor analiza principalele instrumente de management etic pe care le au la dispozitie organizatiile in secolul XXI. 
webRelease: Carrefour Romania si Ovidiu Rom pentru "Fiecare copil in scoala"  Responsabilitatea sociala este in prezent foarte importanta, atat pentru companii care primesc din partea societatii un plus de incredere si apreciere, cat si pentru societate, care are nevoie de ajutorul agentilor economici. Contribuind pozitiv la dezvoltarea si imbunatatirea conditiilor de viata, companiile isi ajuta asadar indirect proprii clienti.Prin intermediul parteneriatului cu Ovidiu Rom, Carrefour a avut ocazia sa participe, inca din 2006, la initiativa nationala "Fiecare Copil in Scoala", unul dintre cele mai importante programe prin care un numar mare de copii sunt sustinuti sa mearga la scoala.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by