newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: MOL Romania si Fundatia pentru Parteneriat lanseaza a 12-a editie a programului Spatii Verzi, cu finantari de 677.000 lei MOL Romania si Fundatia pentru Parteneriat lanseaza cea de-a 12-a editie a programului Spatii Verzi. Organizatiile neguvernamentale pot depune, pana la 15 februarie 2017, cereri de finantare pentru proiecte de mediu. Finantarile totale acordate de la inceputul programului Spatii Verzi au depasit 5 milioane de lei si au implicat peste 186 de mii de persoane, echivalentul numarului de locuitori ai municipiului Oradea 
Priboi si Asociatii - recuperari creante si avocatura - ganduri la inceput de an Un 2017 asa cum va doriti si un sincer "La multi ani" din partea echipei Priboi si Asociatii !
webRelease: In prag de sarbatori, Mastercard si Carturesti transforma orice achizitie cu cardul intr-un sprijin pentru beneficiarii World Food Programme Mastercard transforma surprizele pentru cei dragi in donatii catre copiii din Rwanda: la fiecare achizitie cu un card Mastercard in librariile Carturesti intre 15 decembrie si 15 ianuarie, va fi efectuata o donatie catre copiii din Rwanda, echivalenta unei mese de pranz in timpul programului scolar. Actiunea se desfasoara in cadrul parteneriatului cu Programul Alimentar Mondial (World Food Programme) care lupta pentru eradicarea malnutritiei in randul elevilor.  
webRelease: 6.300 de puieti plantati de ViitorPlus prin activitati de voluntariat In toamna aceasta, pe parcursul a 4 zile, ViitorPlus a infiintat 1,3 hectare noi de padure pentru reabilitarea perdelei forestiere din comuna Roseti, judetul Calarasi. Impadurirea s-a facut din fonduri private, de la companii care au participat cu voluntari la plantarea celor 6.300 de puieti de ulm, salcioara, corcodus si maces. Companiile care s-au implicat sunt: EY Romania, ING Bank, Metro Systems Romania, Relevance Management, TenarisSilcotub, iar liceele care si-au incurajat elevii sa aiba grija de natura sunt Danubius, Economic si Mihai Eminescu, din Calarasi.
webPR:Fapte bune si Teatru in ghetute: 3 si 4 decembrie 2016 la Teatrul Ion Creanga - Sala mica / Laboratorul de cadouri Teatrul Ion Creanga organizeaza pentru al treilea an consecutiv campania de donatii "Teatru in ghetute" o initiativa menita sa incurajeze copiii sa ofere daruri si sa scrie impreuna povestea unor sarbatori mai frumoase pentru copii aflati in dificultate. Derulata in weekendul 3-4 decembrie 2016, la Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, spatiu transformat cu aceasta ocazie intr-un Laborator de cadouri, campania vine in sprijinul a peste 80 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 15 ani, care provin din familii aflate in strada.
webPR:Fapte bune si Teatru in ghetute: 3 si 4 decembrie 2016 la Teatrul Ion Creanga - Sala mica / Laboratorul de cadouri Teatrul Ion Creanga organizeaza pentru al treilea an consecutiv campania de donatii "Teatru in ghetute" o initiativa menita sa incurajeze copiii sa ofere daruri si sa scrie impreuna povestea unor sarbatori mai frumoase pentru copii aflati in dificultate. Derulata in weekendul 3-4 decembrie 2016, la Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, spatiu transformat cu aceasta ocazie intr-un Laborator de cadouri, campania vine in sprijinul a peste 80 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 15 ani, care provin din familii aflate in strada.
webRelease: Padurea Copiilor, divizie a ViitorPlus devine asociatie independenta Padurea Copiilor, divizia de Paduri si Sport a asociatiei ViitorPlus se transforma in Asociatia Padurea Copiilor.  Noua entitate va continua, independent de ViitorPlus, proiectele de impadurire si cele sportive.
webRelease: Cazul Rostok: Ratiu & Ratiu scuteste Statul roman de plata a 13 milioane de euro Pe 2 septembrie 1991, nava tip Cargo Rostok, sub pavilion ucrainean, a esuat pe canalul Sulina, antrenand pierderi de zeci de milioane de dolari pentru statul roman urmare a blocarii navigatiei. O ipoteza bine sustinuta arata ca nava, aflata la sfarsitul perioadei de exploatare, a fost scufundata deliberat de ucraineni pentru a bloca traficul naval si a fortat inceperea lucrarilor de amenajare a canalului Bastroe. Pana in anul 1995 au avut loc mai multe tentative de extragere a epavei, toate esuate. In urma unei licitatii internationale, in anul 2004 Regia angajeaza RWRC, Consortiu Olanda-SUA-Romania specializat pe astfel de lucrari, pentru indepartarea epavei din canalul Sulina pentru un pret fix de 5 milioane de euro (la care s-ar fi putut adauga 1 milion de euro pentru situatii neprevazute), platibil doar in situatia aducerii la suprafata si depozitarii cu succes pe mal.
webRelease: Magister Software, sponsor al actiunilor intreprinse de voluntarii Crucii Rosii Romane Anul acesta, compania noastra sponsorizeaza prezenta echipei de voluntari a Romaniei in cadrul celei mai mari procesiuni „Fiaccolata", organizata anual in localitatea Solferino din Italia, in memoria evenimentelor care au dus la infiintarea Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie.
webRelease: ”Cluburile ecOprovocarea”€ -€“ program de educatie practica pentru mediu si dezvoltare personala ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila organizeaza de 6 ani programul de educatie non-formala si extrascolara de protectia mediului „Cluburile ecOprovocarea”, in parteneriat cu TenarisSilcotub, iar in ultimul an beneficiind si de  sustinerea unui  donator international . Cea de-a VI-a editie a programului s-a derulat in perioada septembrie 2015 – iunie 2016, in cadrul a 9 licee din judetele Calarasi, Salaj si Sibiu, iar in viitor se doreste extinderea sa si in alte zone ale tarii.
webRelease: Catenaonline.ro: un magazin online modern pentru orice generatie Catenaonline.ro este magazinul online al lantului de farmacii Catena, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate grupuri farmaceutice din Romania, mereu aproape de nevoile medicale ale celor care isi doresc sa previna sau sa trateze afectiunile. Farmacia Catena se adreseaza si publicului aflat in mediul online, unde exista un segment important de varsta al publicului fidel care isi va dori sa beneficieze de cat mai multe facilitati specifice acestui mediu online.
webRelease: Fundatia Scheherazade sustine integrarea refugiatilor Fundatia Scheherazade promoveaza, in cadrul proiectului ”Punti catre speranta”, diversitatea si multiculturalismul in societatea romaneasca si incurajeaza conservarea identitatii culturale a persoanele care beneficiaza de o forma de protectie pe teritoriul Romaniei, precum si a solicitantilor de azil, prin manifestari culturale, intalniri, consiliere si asistenta sociala, servicii psihologice si educationale.
webRelease: Priboi si Asociatii - firma recuperari creante & avocatura Priboi si Asociatii lanseaza un nou serviciu, recuperari creante externe - recuperare datorii din toata Uniunea Europeana, Elvetia si Norvegia
webRelease: Urban Talks, conferintele despre oras, incep vineri 1 aprilie Vineri 1 aprilie de la 9.30, la ARCUB Gabroveni are loc prima editie din seria de conferinte matinale Urban Talks, parte din proiectul de amploare Urban INC initiat de Asociatia Odaia Creativa. Intrarea la cele patru conferinte este libera in limita locurilor disponibile dupa confirmarea pe Eventbrite.
webRelease: Priboi si Asociatii - recuperari creante si avocatura business Fara taxe de preluare, fara costuri ascunse, doar onorariu de succes! De ce? Pentru ca actionam la scara mare, recuperam sume mari iar clientii nostri sunt premium!
webRelease:A inceput inscrierea proiectelor in competitia Romanian CSR Awards 2016 Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in cea de-a patra editie a competitiei Romanian CSR Awards®. Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face pana pe 4 martie, ora 24.00! Dupa incheierea perioadei de inscriere, in intervalul 7 -21 martie juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare. Premiile vor fi acordate in cadrul unei Gale de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie. Companiile vor putea inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei. Inscrierea proiectelor in competitie se face prin completarea formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentuluiwww.CSRawards.ro
webRelease: Invitatie conferinta de lansare a Studiului privind identificarea nevoilor grupurilor defavorizate, cu risc de marginalizare si excluziune sociala Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Asociatia Asistenta si Programe pentru Dezvoltare Durabila - Agenda 21 va invita la conferinta de lansare a Studiului privind identificarea nevoilor grupurilor defavorizate, cu risc de marginalizare si excluziune sociala. Evenimentul va avea loc marti, 26 ianuarie 2016, incepAnd cu ora 11.00, la sediul Fundatiei RomAno - Americane (str. Gina Patrichi (fosta Orlando) nr. 6, sect. 1, Bucuresti).
webPR: 31 ianuarie, termen final pentru inscrierile la Gala Premiilor Participarii Publice Cetăţeni obişnuiţi, grupuri de cetăţeni sau organizaţii care au reuşit să convingă autorităţile să rezolve probleme ale comunităţilor sunt invitaţi să-şi înscrie poveştile până pe 31 ianuarie, la cea de-a VII-a ediţie a Galei Premiilor Participării Publice (G3P). Pentru că ambii actori contează la fel de mult, invităm și exemple ale administraţiei publice, care demonstrează preocupare pentru consultarea şi implicarea publicului în luarea unor decizii cu impact pentru comunitate.
webRelease: ING Bank Romania a donat 250.000 de euro pentru copiii si tinerii de la SOS Satele Copiilor Romania SOS Satele Copiilor Romania, organizatie umanitara care ofera sustinere pe termen lung copiilor si tinerilor defavorizati, a beneficiat la sfarsitul lunii decembrie 2015 de rezultatele campaniei de strangere de fonduri initiate de ING Bank Romania. Promovata sub numele de Zambete pentru copii si avand sloganul „Daruieste un zambet cald cat un Craciun in familie”, campania s-a desfasurat pe un site dedicat - www.zambetepentrucopii.ro.
webRelease: Romania actioneaza pentru schimbarile climatice Un obiectiv istoric a fost adoptat de tarile participante la “Conferinta despre schimbarile climatice de la Paris”: "zero emisii nete" de origine umana. Dorinta unanima  este de a se ajunge la un echilibru intre ce eliberam in aer si ce putem absorbi, aratand efectul asupra climei, a emisiilor de gaze cu efect de sera.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings