newsletter rss
HotNews.ro
webRelease: Priboi si Asociatii - firma recuperari creante & avocatura Priboi si Asociatii lanseaza un nou serviciu, recuperari creante externe - recuperare datorii din toata Uniunea Europeana, Elvetia si Norvegia
webRelease: Urban Talks, conferintele despre oras, incep vineri 1 aprilie Vineri 1 aprilie de la 9.30, la ARCUB Gabroveni are loc prima editie din seria de conferinte matinale Urban Talks, parte din proiectul de amploare Urban INC initiat de Asociatia Odaia Creativa. Intrarea la cele patru conferinte este libera in limita locurilor disponibile dupa confirmarea pe Eventbrite.
webRelease: Priboi si Asociatii - recuperari creante si avocatura business Fara taxe de preluare, fara costuri ascunse, doar onorariu de succes! De ce? Pentru ca actionam la scara mare, recuperam sume mari iar clientii nostri sunt premium!
webRelease:A inceput inscrierea proiectelor in competitia Romanian CSR Awards 2016 Echipa CSRmedia.ro a dat startul inscrierilor in cea de-a patra editie a competitiei Romanian CSR Awards®. Evenimentul este dedicat exclusiv companiilor din Romania, indiferent de numarul de angajati sau domeniul de activitate. Inscrierile in competitie se pot face pana pe 4 martie, ora 24.00! Dupa incheierea perioadei de inscriere, in intervalul 7 -21 martie juriul va delibera si va desemna proiectele castigatoare. Premiile vor fi acordate in cadrul unei Gale de Premiere – Romanian CSR Awards® ce va avea loc la inceputul lunii aprilie. Companiile vor putea inscrie cate un proiect in fiecare categorie a competitiei. Inscrierea proiectelor in competitie se face prin completarea formularului disponibil pe site-ul dedicat evenimentuluiwww.CSRawards.ro
webRelease: Invitatie conferinta de lansare a Studiului privind identificarea nevoilor grupurilor defavorizate, cu risc de marginalizare si excluziune sociala Agentia Nationala a Functionarilor Publici si Asociatia Asistenta si Programe pentru Dezvoltare Durabila - Agenda 21 va invita la conferinta de lansare a Studiului privind identificarea nevoilor grupurilor defavorizate, cu risc de marginalizare si excluziune sociala. Evenimentul va avea loc marti, 26 ianuarie 2016, incepAnd cu ora 11.00, la sediul Fundatiei RomAno - Americane (str. Gina Patrichi (fosta Orlando) nr. 6, sect. 1, Bucuresti).
webPR: 31 ianuarie, termen final pentru inscrierile la Gala Premiilor Participarii Publice Cetăţeni obişnuiţi, grupuri de cetăţeni sau organizaţii care au reuşit să convingă autorităţile să rezolve probleme ale comunităţilor sunt invitaţi să-şi înscrie poveştile până pe 31 ianuarie, la cea de-a VII-a ediţie a Galei Premiilor Participării Publice (G3P). Pentru că ambii actori contează la fel de mult, invităm și exemple ale administraţiei publice, care demonstrează preocupare pentru consultarea şi implicarea publicului în luarea unor decizii cu impact pentru comunitate.
webRelease: ING Bank Romania a donat 250.000 de euro pentru copiii si tinerii de la SOS Satele Copiilor Romania SOS Satele Copiilor Romania, organizatie umanitara care ofera sustinere pe termen lung copiilor si tinerilor defavorizati, a beneficiat la sfarsitul lunii decembrie 2015 de rezultatele campaniei de strangere de fonduri initiate de ING Bank Romania. Promovata sub numele de Zambete pentru copii si avand sloganul „Daruieste un zambet cald cat un Craciun in familie”, campania s-a desfasurat pe un site dedicat - www.zambetepentrucopii.ro.
webRelease: Romania actioneaza pentru schimbarile climatice Un obiectiv istoric a fost adoptat de tarile participante la “Conferinta despre schimbarile climatice de la Paris”: "zero emisii nete" de origine umana. Dorinta unanima  este de a se ajunge la un echilibru intre ce eliberam in aer si ce putem absorbi, aratand efectul asupra climei, a emisiilor de gaze cu efect de sera.
webRelease: 280 de copii din localitatile Rosia, Chirpar si Vurpar se vor bucura de traditiile romanesti si de cadouri de la Mos Craciun SOS Satele Copiilor Romania deruleaza, in perioada 21 - 23 decembrie 2015, activitatea O, ce veste minunata. Scopul activitatii este de a transmite mai departe frumusetea traditiilor romanesti de Craciun si de a aduce bucurii in sufletele a 280 de copii beneficiari, proveniti din familii defavorizate din comunele Vurpar, Rosia (sat Casolt) si Chirpar, judetul Sibiu. Timp de 3 zile, Mos Craciun va distribui pachete cu dulciuri pentru cei mici, iar copiii si parintii acestora vor incanta participantii la eveniment cu colindele lor.
webRelease: O noua platforma online pentru intreprinderile sociale, lansata de ARAS 11 structuri de economie sociala (SES), cu angajati din categorii vulnerabile, au fost infiintate si sustinute anul acesta de ARAS (Asociatia Romana Anti-SIDA, www.arasnet.ro), in cadrul proiectului de antreprenoriat social „Masuri active pentru dezvoltarea economiei sociale in regiunile Bucuresti Ilfov si Sud Muntenia!”, derulat impreuna cu partenerii Piontani Services si Primaria Comunei Bilciuresti (www.antreprenoriatsocialaras.ro). Produsele si serviciile celor 11 SES-uri, dar si ale altor intreprinderi sociale similare din Romania, vor putea fi cumparate online de pe noua platforma www.arasmagazin.ro, proiect care face posibila implicarea sociala printr-un simplu click.
webRelease: Muncile grele si periculoase in agricultura NU sunt pentru mine Fundatia Telekom Romania lupta impotriva exploatarii prin munca a copiilor si sust›ine proiectul Muncile grele si periculoase in agricultura NU sunt pentru mine! Sunt copil si am nevoie de protectie!, derulat de organizatia SOS Satele Copiilor Romania.
webRelease: ”€žZambetul din cutie”€, un cadou intr-o cutie de pantofi pentru copiii saraci Asociatia Sansa Ta, in parteneriat cu Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti (ISMB) si 45 de scoli din Bucuresti si Ilfov, organizeaza campania nationala de Craciun ”€œZambetul din cutie”€. 
webPR: Fiecare Copil in Gradinita, de la program pilot la program national. Mecanismul central al programului - extins la nivel national Legea privind stimularea participarii in invatamantul prescolar a copiilor provenind din familii defavorizate a fost promulgata de Presedintele Romaniei prin Decretul 782 / 28 octombrie 2015. Legea preia, la nivel de metodologie, mecanismul programului Fiecare Copil in Gradinita (FCG), pilotat in ultimii 5 ani de Asociatia OvidiuRo in 43 de comunitati din Romania. Astfel, conform unei evaluari initiale a Ministerului Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice, 111.000 de copii din familii defavorizare vor putea beneficia de tichete sociale conditionate de prezenta la gradinita.
webRelease: Asociatia Touched Romania celebreaza 10 ani de activitate in sprijinul mamelor aflate in dificultate Organizatia non-guvernamentala Touched Romania, ce previne abandonul si ajuta mamele si copiii sa ramana impreuna, sarbatoreste in luna octombrie un deceniu de activitate. In acesti 10 ani, Asociatia Touched Romania a reusit sa schimbe in bine vietile multor copii si mame, persoane aflate in situatii de risc, excluziune sociala, saracie si victime ale violentei domestice. Asociatia ofera sprijin material, consiliere psiho-emotionala, un program educational de baza si de reintegrare socio-profesionala.
webRelease: Asociatia Touched Romania celebreaza 10 ani de activitate in sprijinul mamelor aflate in dificultate Organizatia non-guvernamentala Touched Romania, ce previne abandonul si ajuta mamele si copiii sa ramana impreuna, sarbatoreste in luna octombrie un deceniu de activitate. In acesti 10 ani, Asociatia Touched Romania a reusit sa schimbe in bine vietile multor copii si mame, persoane aflate in situatii de risc, excluziune sociala, saracie si victime ale violentei domestice. Asociatia ofera sprijin material, consiliere psiho-emotionala, un program educational de baza si de reintegrare socio-profesionala.
webRelease: Persoanele cu dizabilitati sunt angajate numai in proportie de 4,5% in Romania Prima dezbatere din seria 'DIVERSITATE IN EGALITATE - Vieti diferite, visuri egale' a reunit angajatori din diferite domenii pentru a discuta, deschis si transparent, impreuna cu organizatiile implicate in proiecte de formare profesionala, asupra beneficiilor si obstacolelor in angajarea persoanelor cu dizabilitati si de etnie roma, calificate in cadrul proiectelor finantate cu fonduri europene.
webRelease: Temperaturi extreme la Maratonul International Bucuresti cu Padurea copiilor! Padurea copiilor, un proiect marca ViitorPlus, s-a prezentat la Maratonul International Bucuresti (MIB) cu antrenamentele la zi, cu incalzirea dinaintea cursei facuta si cu racorirea cuvenita la final de alergare. Dar nu doar despre aceste incalziri si racoriri a dorit sa vorbeasca echipa Padurea copiilor. Atentia asupra schimbarilor climatice care ne ameninta viitorul creste in fiecare an, cu atat mai mult cu cat anul 2015 va fi declarat unul dintre cei mai calzi din istoria masuratorilor.
webRelease: Aleg sa impaduresc - traim extremele climatice, depasim extremele umane! Sambata, 03.10.2015, cu ocazia Raiffeisen Bank Bucharest Marathon 2015, Padurea copiilor, proiect al asociatiei ViitorPlus, a lansat campania Aleg sa impaduresc. Campania are scopul de a atrage atentia asupra necesitatii plantarii si ingrijirii de paduri pentru a diminua efectele negative ale schimbarilor climatice care se intampla acum.
webRelease: Asociatia Fluens a organizat Saptamana Seniorilor pentru varstincii din centrele sociale din Bucuresti In cadrul Saptamanii Seniorilor, echipa Fluens a derulat o serie de initiative destinate bunicilor din Centrul Straulesti, Centrul Socio-Medical al Municipiului Bucuresti (din cadrul Spitalului Sf. Luca), Centrul Odai, Centrul Sf. Vasile, Centrul Sf. Elena. Evenimentele au avut loc atat in Bucuresti, cat si in afara orasului. Calendarul evenimentelor a inclus: excursie la manastirea Pasarea, excursie la Constanta, participarea la un spectacol  de muzica populara la Sala Palatului, excursie la Manastirea Snagov, curatarea, renovarea si decorarea gradinii Centrului Medico Social al Municipiului Bucuresti, concursuri de sah si table. Fiecare initiativa s-a bucurat de sprijinul oferit de voluntarii Asociatiei sau din cadrul companiilor partenere.
webRelease: Casele sociale din cadrul SOS Satul Copiilor Bucuresti au fost renovate si eficientizate energetic 80 de copii aflati in grija organizatiei SOS Satele Copiilor Romania, programul din Bucuresti, au un camin mai bun in care sa invete si sa se bucure de copilarie. Cele 12 case in care locuiesc impreuna cu mamele sociale au fost renovate si eficientizate energetic, prin programul Totul incepe acasa!.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by