newsletter rss
HotNews.ro

Caldura din energie solara pentru copiii cu deficiente de la Bradet

de ViitorPlus | Marţi, 23 Ian 2018 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila anunta ca a finalizat lucrarile necesare pentru incalzirea cu energie solara a Complexului de Reabilitare Scolara Bradet, care gazduieste 65 de copii cu diferite deficiente.

Noi perdele forestiere, sadite de 450 de voluntari, pentru protectia drumurilor si culturilor

de ViitorPlus | Joi, 7 Dec 2017 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

ViitorPlus - "asociatia pentru dezvoltare durabila€“ - anunta rezultatele din aceasta toamna ale programului "€žAdopta un copac!", dedicat cresterii perdelelor forestiere si educatiei de mediu.

Jukebox a cantat pentru paduri si eco educatie

de ViitorPlus | Marţi, 24 Oct 2017 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

In cadrul evenimentului Jukebox For Life, Trupa  Jukebox & Bella Santiago au sustinut un concert live, cu strangere de fonduri pentru programele "Adopta un copac!" si "ecOprovocarea" ale ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila. Donatiile continua!

VIITORUL STRIGA PREZENT! O campanie SOS Satele Copiilor Romania, pentru sustinerea la scoala a 200 de copii

de RalucaBucur | Luni, 4 Sept 2017 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Bucuresti, 4 septembrie 2017. SOS Satele Copiilor Romania lanseaza un nou indemn de implicare prin donatii. Din lipsuri nu se nasc visuri. Dar, daca un copil e sustinut sa mearga la scoala, acel simplu Prezent!, cand se striga catalogul, face ca viitorul sa se schimbe in bine.

Podravka Romania contribuie la masa calda a celor mai putin norocosi

de MoreThanPub | Marţi, 1 Aug 2017 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Multi dintre noi nici nu mai alocam importanta faptului ca uneori sarim peste masa de pranz sau plecam grabiti de acasa fara sa luam micul dejun. Mancarea face parte din rutina noastra zilnica si uitam cateodata cat suntem de norocosi ca ne putem permite oricand o masa savuroasa. Totusi, sa nu uitam ca pana si in efervescenta tehnologica a lui 2017, exista suflete care depind de o farfurie cu mancare. Exista oameni necajiti a caror singura bucurie este sa isi astampere foamea prin bunavointa cantinelor sociale. 

O trupa de artisti stradali din Finlanda a strabatut Europa pentru a-i bucura pe copiii de la SOS Satele Copiilor Romania

de RalucaBucur | Marţi, 27 Iun 2017 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

O trupa de artisti stradali din Finlanda a strabatut Europa pentru a-i bucura pe copiii de la SOS Satele Copiilor Romania O trupa de circari din Finlanda strabate an de an mii de kilometri pentru a-i face fericiti pe copiii din Romania. Prima oprire de anul acesta a fost la SOS Satele Copiilor Romania, unde au organizat un spectacol si mai multe ateliere distractive pentru cei aproximativ 50 de copii din Satul SOS Bucuresti.

ecOprovocarea - tinerii au adus noi rezultate remarcabile pentru natura

de ViitorPlus | Luni, 26 Iun 2017 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila - anunta rezultatele de mediu si premiile obtinute de liceeni din toata tara, la finalul competitiilor educationale "Cluburile ecOprovocarea" si "Concursul National ecOprovocarea".

Strumpfii fac echipa cu ONU, pentru o lume mai fericita, mai pasnica si mai echitabila

de SwissPlan.Biz | Marţi, 21 Feb 2017 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Popularele personaje Strumpfii ii incurajeaza pe copii, tineri si adulti sa faca lumea mai fericita, mai pasnica, mai echitabila si sanatoasa, prin intermediul unei campanii lansate miercuri, 15 februarie a.c., de Natiunile Unite, UNICEF si Fundatia Natiunilor Unite.

webRelease: MOL Romania si Fundatia pentru Parteneriat lanseaza a 12-a editie a programului Spatii Verzi, cu finantari de 677.000 lei

de Grayling | Joi, 19 Ian 2017 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

MOL Romania si Fundatia pentru Parteneriat lanseaza cea de-a 12-a editie a programului Spatii Verzi. Organizatiile neguvernamentale pot depune, pana la 15 februarie 2017, cereri de finantare pentru proiecte de mediu. Finantarile totale acordate de la inceputul programului Spatii Verzi au depasit 5 milioane de lei si au implicat peste 186 de mii de persoane, echivalentul numarului de locuitori ai municipiului Oradea 

Priboi si Asociatii - recuperari creante si avocatura - ganduri la inceput de an

de priboisiasociatii | Vineri, 6 Ian 2017 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Un 2017 asa cum va doriti si un sincer "La multi ani" din partea echipei Priboi si Asociatii !

webRelease: In prag de sarbatori, Mastercard si Carturesti transforma orice achizitie cu cardul intr-un sprijin pentru beneficiarii World Food Programme

de GolinHarris | Marţi, 20 Dec 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Mastercard transforma surprizele pentru cei dragi in donatii catre copiii din Rwanda: la fiecare achizitie cu un card Mastercard in librariile Carturesti intre 15 decembrie si 15 ianuarie, va fi efectuata o donatie catre copiii din Rwanda, echivalenta unei mese de pranz in timpul programului scolar. Actiunea se desfasoara in cadrul parteneriatului cu Programul Alimentar Mondial (World Food Programme) care lupta pentru eradicarea malnutritiei in randul elevilor.  webRelease: 6.300 de puieti plantati de ViitorPlus prin activitati de voluntariat

de ViitorPlus | Marţi, 29 Nov 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

In toamna aceasta, pe parcursul a 4 zile, ViitorPlus a infiintat 1,3 hectare noi de padure pentru reabilitarea perdelei forestiere din comuna Roseti, judetul Calarasi. Impadurirea s-a facut din fonduri private, de la companii care au participat cu voluntari la plantarea celor 6.300 de puieti de ulm, salcioara, corcodus si maces. Companiile care s-au implicat sunt: EY Romania, ING Bank, Metro Systems Romania, Relevance Management, TenarisSilcotub, iar liceele care si-au incurajat elevii sa aiba grija de natura sunt Danubius, Economic si Mihai Eminescu, din Calarasi.

webPR:Fapte bune si Teatru in ghetute: 3 si 4 decembrie 2016 la Teatrul Ion Creanga - Sala mica / Laboratorul de cadouri

de | Luni, 28 Nov 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Teatrul Ion Creanga organizeaza pentru al treilea an consecutiv campania de donatii "Teatru in ghetute" o initiativa menita sa incurajeze copiii sa ofere daruri si sa scrie impreuna povestea unor sarbatori mai frumoase pentru copii aflati in dificultate. Derulata in weekendul 3-4 decembrie 2016, la Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, spatiu transformat cu aceasta ocazie intr-un Laborator de cadouri, campania vine in sprijinul a peste 80 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 15 ani, care provin din familii aflate in strada.

webPR:Fapte bune si Teatru in ghetute: 3 si 4 decembrie 2016 la Teatrul Ion Creanga - Sala mica / Laboratorul de cadouri

de | Luni, 28 Nov 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Teatrul Ion Creanga organizeaza pentru al treilea an consecutiv campania de donatii "Teatru in ghetute" o initiativa menita sa incurajeze copiii sa ofere daruri si sa scrie impreuna povestea unor sarbatori mai frumoase pentru copii aflati in dificultate. Derulata in weekendul 3-4 decembrie 2016, la Teatrul Ion Creanga - Sala Mica, spatiu transformat cu aceasta ocazie intr-un Laborator de cadouri, campania vine in sprijinul a peste 80 de copii cu varsta cuprinsa intre 3 luni si 15 ani, care provin din familii aflate in strada.

webRelease: Padurea Copiilor, divizie a ViitorPlus devine asociatie independenta

de ViitorPlus | Luni, 1 Aug 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Padurea Copiilor, divizia de Paduri si Sport a asociatiei ViitorPlus se transforma in Asociatia Padurea Copiilor.  Noua entitate va continua, independent de ViitorPlus, proiectele de impadurire si cele sportive.

webRelease: Cazul Rostok: Ratiu & Ratiu scuteste Statul roman de plata a 13 milioane de euro

de IonelaRancu | Sâmbătă, 9 Iul 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Pe 2 septembrie 1991, nava tip Cargo Rostok, sub pavilion ucrainean, a esuat pe canalul Sulina, antrenand pierderi de zeci de milioane de dolari pentru statul roman urmare a blocarii navigatiei. O ipoteza bine sustinuta arata ca nava, aflata la sfarsitul perioadei de exploatare, a fost scufundata deliberat de ucraineni pentru a bloca traficul naval si a fortat inceperea lucrarilor de amenajare a canalului Bastroe. Pana in anul 1995 au avut loc mai multe tentative de extragere a epavei, toate esuate. In urma unei licitatii internationale, in anul 2004 Regia angajeaza RWRC, Consortiu Olanda-SUA-Romania specializat pe astfel de lucrari, pentru indepartarea epavei din canalul Sulina pentru un pret fix de 5 milioane de euro (la care s-ar fi putut adauga 1 milion de euro pentru situatii neprevazute), platibil doar in situatia aducerii la suprafata si depozitarii cu succes pe mal.

webRelease: Magister Software, sponsor al actiunilor intreprinse de voluntarii Crucii Rosii Romane

de SwissPlan.Biz | Joi, 23 Iun 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Anul acesta, compania noastra sponsorizeaza prezenta echipei de voluntari a Romaniei in cadrul celei mai mari procesiuni „Fiaccolata", organizata anual in localitatea Solferino din Italia, in memoria evenimentelor care au dus la infiintarea Miscarii Internationale de Cruce Rosie si Semiluna Rosie.

webRelease: ”Cluburile ecOprovocarea”€ -€“ program de educatie practica pentru mediu si dezvoltare personala

de ViitorPlus | Joi, 16 Iun 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

ViitorPlus - asociatia pentru dezvoltare durabila organizeaza de 6 ani programul de educatie non-formala si extrascolara de protectia mediului „Cluburile ecOprovocarea”, in parteneriat cu TenarisSilcotub, iar in ultimul an beneficiind si de  sustinerea unui  donator international . Cea de-a VI-a editie a programului s-a derulat in perioada septembrie 2015 – iunie 2016, in cadrul a 9 licee din judetele Calarasi, Salaj si Sibiu, iar in viitor se doreste extinderea sa si in alte zone ale tarii.

webRelease: Catenaonline.ro: un magazin online modern pentru orice generatie

de dorinaradulescu | Vineri, 20 Mai 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Catenaonline.ro este magazinul online al lantului de farmacii Catena, unul dintre cele mai cunoscute si apreciate grupuri farmaceutice din Romania, mereu aproape de nevoile medicale ale celor care isi doresc sa previna sau sa trateze afectiunile. Farmacia Catena se adreseaza si publicului aflat in mediul online, unde exista un segment important de varsta al publicului fidel care isi va dori sa beneficieze de cat mai multe facilitati specifice acestui mediu online.

webRelease: Fundatia Scheherazade sustine integrarea refugiatilor

de bdr | Marţi, 19 Apr 2016 in webReleases | CSR/Lobby/Advocacy

Fundatia Scheherazade promoveaza, in cadrul proiectului ”Punti catre speranta”, diversitatea si multiculturalismul in societatea romaneasca si incurajeaza conservarea identitatii culturale a persoanele care beneficiaza de o forma de protectie pe teritoriul Romaniei, precum si a solicitantilor de azil, prin manifestari culturale, intalniri, consiliere si asistenta sociala, servicii psihologice si educationale.WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by