newsletter rss
HotNews.ro
webPR: Peste 2 500 de joburi deschise si 60 de companii la edi��ia Angajatori de Top Timi��oara Cea de-a 8-a editie a celui mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, revine in luna martie in Banat. Evenimentul de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor aflati in cautarea unui job va avea loc in perioada 18-19 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Cei care sunt in cautarea unui loc de munca vor putea alege din peste 2 500 de joburi deschise in 60 de companii.
webPR: Cum trebuie sa se pregateasca un candidat pentru o cariera in consultanta?/ Ultimele zile de inscriere in cadrul evenimentului "Consulting Days" Pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti va avea loc cea de-a 5-a editie a evenimentului Consulting Days. Vor fi abordate teme care vor ajuta participantii sa inteleaga ce presupune o cariera in Audit, Contabilitate sau Taxe si cum sa se pregateasca pentru procesul de selectie. Mai sunt cateva zile in care doritorii se pot inscrie gratuit la eveniment, pe sectiunea dedicata: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays
webPR: 6 companii multinationale vor sa intalnesca tineri pasionati de o cariera in consultanta Cea de-a 5-a edi��ie Consulting Days va avea loc pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucure��ti. Evenimentul este dedicat tinerilor care î��i doresc o carier�� în consultan����, în cadrul proiectului fiind implicate companii de top. Înscrierile sunt gratuite pentru to��i cei interesa��i ��i au loc pe sec��iunea dedicat�� proiectului, pân�� la data de 7 martie: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays.
webPR: Institutul Aspen Romania si German Marshall Fund of the US, cu sprijinul MAE, organizeaza cea de-a patra editie a Bucharest Forum Oficiali de rang inalt, importanti reprezentanti ai mediului de afaceri si experti la nivel mondial se reunesc pentru a patra oara la Bucuresti in cadrul conferintei Bucharest Forum 2015, ce va avea loc intre 15-16 octombrie, la Sala Aula a Ministerului Culturii. Tema reuniunii din acest an: "Europa in fata furtunii: Perspective pentru o noua viziune de vecinatate".
webPR: De la specialist la lider! Capcane in luarea deciziilor si cum ne pot influenta acestea parcursul profesional In acest weekend, pe 20 - 21 iunie, la Impact Hub Bucuresti are loc cea de-a patra editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in marketing, vanzari, finante, logistica sau resurse umane care detin sau isi doresc o pozitie de conducere. Participarea la Think Leadership este gratuita, iar cei care isi doresc sa fie prezenti se pot inscrie pe www.hipo.ro/thinkleadership.
webPR: Lectii de leadership in cadrul celui mai important eveniment adresat celor care urmaresc o pozitie de conducere In perioada 20 - 21 iunie 2015 la Impact Hub Bucuresti are loc cea de-a patra editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul este centrat pe subiectul leadership-ului si se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in marketing, vanzari, finante, logistica sau resurse umane. Participarea la Think Leadership este gratuita, iar cei care isi doresc sa fie prezenti se pot inscrie pana saptamana viitoare, pe 17 iunie pe www.hipo.ro/thinkleadership.
"Va place Tango?" Turneul pasiunii, marca Razvan Suma, din nou pe scenele din Romania O noua editie, cea ce-a doua, a Turneului National "Va place Tango?", un proiect Radio Romania, va avea loc in 9 orase din Romania intre 23 mai si 12 iunie 2015. O premiera absoluta in peisajul muzical romanesc, este un turneu dedicat 100% tangoului, initiat anul trecut de violoncelistul Razvan Suma, alaturi de doi invitati care aduc cu ei atmosfera autentica a legendarei muzici originare din Argentina: Analia Selis, voce si Julio Santillan, chitarist si compozitor.
webPR: Ateliere intensive de improvizatie de contact si constientizare corporala pentru nevazatori si dansatori profesionisti In perioada 25-29 mai 2015, Asocia��ia Tandem organizeaz�� la WASP 15 ateliere intensive de dans, con��tientizare corporal�� ��i improviza��ie de contact pentru perechi formate din dansatori profesioni��ti ��i nev��z��tori. Atelierele vor fi conduse de Kjersti Kramm Engebrigtsen ��i Valentina de Piante ��i vor avea loc zilnic, intre orele 10 :00-12 :00, 13 :30-15 :00 ��i 15 :30-17 :30.
webPR: Brandurile se reinventeza la Brand Manager Summit Brand Managers Summit - 16 iunie, Radisson Blu Bucure��ti,  î��i deschide por��ile pentru a doua oar�� ��i î��i a��teapt�� participan��ii cu o selec��ie de consultan��i interna��ionali specializa��i în strategie de brand ��i cercetare, reprezentan��i ai unor companii de renume la nivel global.���
webPR: Dezbaterile ONGFest Sambata, 9 mai, de dimineata pana seara, ONGFest a gazduit 20 de dezbateri si seminarii, pe teme dintre cele mai diverse – drepturile persoanelor cu probleme de sanatate mintala, voluntariat, dezvoltare comunitara, finantarea din fonduri publice a serviciilor sociale furnizate de ONG-uri, eco-educatia sunt doar cateva din subiectele atinse in locatiile dedicate dialogului in profunzime.
webPR: ONGFest 2015. 160 de organizatii se prezinta A sasea editie a ONGFest, Festivalul Organizatiilor Neguvernamentale, organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile are loc pe 9 si 10 mai 2015 in Bucuresti, in Parcul Herastrau, la intrarea dinspre piata Charles de Gaulle. Evenimentul de deschidere a a avut loc astazi, 8 mai, incepand cu ora 9.30, la Biblioteca Nationala. Pe parcursul celor doua zile, peste 130 de organizatii din Romania si peste 30 din afara tarii, isi prezinta proiectele in fata publicului larg: organizeaza dezbateri, ateliere educative, jocuri si concursuri pe teme variate si destinate tuturor varstelor.
WebPR. Jo Confino: Avem nevoie de lideri curajosi pentru a schimba lumea in bine Invitatul special al Conferintei Leaders for Sustainable Business, director editorial la The Guardian Jo Confino, spune de multi ani ca sistemul economic actual nu se va schimba de la sine, ci doar prin curajul liderilor de business: „Pana la urma, asa cum un activist pentru pace furios nu prea isi are sensul, un profesionist in domeniul sustenabilitatii cu viziune conservatoare nu este nici de folos, nici placut. Nu avem nevoie de schimbare progresiva, ci de vizionari care isi pot imagina cum poate arata un nou sistem economic.” Schimbarea nu vine de la sine, ci de la oameni dispusi sa-si asume riscuri, sa gandeasca altfel - spre binele tuturor - si sa fie cu un pas inaintea vremurilor.
Comunicat de presa: Proiect "Accesul romilor pe piata muncii ��� prioritatea noastra" - conferinta intermediara 800 de persoane de etnie roma si 100 din administratia locala, sunt instruite in domenii precum: constructii, instalatii, dezinsectie/dezinfectie/deratizare, amenajare spatii verzi, comert, prelucrare date, competente civice, prin programul "Accesul romilor pe piata muncii ��� prioritatea noastra���, implementat de UAT Comuna Floresti, in parteneriat cu SC Industrial Euro Star SRL si SC Siab Development SRL.
Amenzile de circulatie pot fi platite acum si la terminalele ZebraPay Amenzile de circulatie pot fi platite acum si la terminalele ZebraPay, cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service din tara. Romanii vor putea sa isi plateasca amenzile de circulatie la peste 900 de puncte de colectare, in orice zi a saptamanii, indiferent de ora, fara niciun comision. Mai mult decat atat, soferii nu vor mai fi nevoiti sa trimita dovada de plata catre sectiile de Politie care au emis procesul verbal de contraventie, aceaste informatii fiind incluse intr-un raport trimis zilnic catre Directia de Impozite si Taxe din localitatea de resedinta a platitorului.
Votati NO din 5 iulie! No/Nu este o drama istorica despre campania electorala din 1988 care a dus la caderea dictaturii lui Augusto Pinochet. Premiera va avea loc pe 5 iulie. Filmul este regizat de chilianul Pablo Larrain (Fuga, Tony Manero, Post Mortem). Actorul principal este sud-americanul Gael Garcia Bernal (Amores Perros, The Motorcycle Diaries, Y Tu Mama Tambien, Mala educacion). No a fost nominalizat la premiile Oscar 2013, sectiunea "Cel mai bun film strain" si a obtinut C.I.C.A.E (Quinzaine des realizateurs) la Festivalul de la Cannes 2012. De asemenea, a castigat "Premiul publicului" la festivalurile de film de la Sao Paulo, de la Salonic si a fost nominalizat pentru "Marele Premiu" la Festivalul International de Film de la Tokyo.
Competenta si performanta la Targul de Intreprinderi Simulate - Mamaia 2013 "Editia a II-a a Targului de Intreprinderi Simulate reprezinta pentru toti participantii la eveniment reusita unei adevarate familii de profesori si studenti de la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi si Universitatea Valahia din Targoviste." Acesta este modul in care a fost perceputa echipa in intregul ei de catre secretarul de stat in Ministerul Educatiei Nationale, Gigel Paraschiv, unul dintre sustinatorii proiectului "De la teorie la practica prin intreprinderea simulata, iar cele trei zile in care s-a desfasurat evenimentul i-au confirmat pe deplin acest sentiment.
Studentii romani au participat la Targul de Intreprinderi Simulate de la Viena O delegatie de 16 studenti si 4 profesori coordonatori ai Universitatii Politehnica din Bucuresti, Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti, Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi si Universitatii Valahia din Targoviste a reprezentat Romania la Targul de Firme de exercitiu/Intreprinderi simulate desfasurat in data de 22 martie 2013 la Academia Comerciala din Viena. Participarea la acest targ a facut parte dintr-un eveniment desfasurat in capitala Austriei, pe parcursul a doua zile, incluzand si vizite de studiu. Organizat de partenerul transnational al proiectului „De la teorie la practica prin intreprinderea simulata”, evenimentul a dorit sa abordeze una dintre laturile practice ale antreprenoriatului si anume patrunderea pe piete externe si relatia directa cu clientii externi.
webRelease:Tuca Zbarcea & Asociatii ramane firma de avocatura cu cel mai mare numar de recomandari individuale in Legal 500 Cea mai recent�� edi��ie a prestigiosului director juridic Legal 500 eviden��iaz�� rezultatele ��uca Zbârcea & Asocia��ii în cele mai importante domenii ale dreptului afacerilor ��i rolul avoca��ilor coordonatori implica��i în gestionarea mandatelor firmei în ultimul an de zile.  Potrivit edi��iei din acest an a directorului interna��ional, 14 avoca��i din cadrul ��uca Zbârcea & Asocia��ii sunt recomanda��i în cele ��apte arii de practic�� analizate de Legal 500. De asemenea, ��uca Zbârcea & Asocia��ii conduce în clasamentul pe România în cinci domenii ale dreptului.
���Life Harbour Limanu, Black Sea Sailing si Yacht Club Regal Roman, vor organiza in premiera, cea mai mare Cupa de Regatte din Romania Life Harbour, cea mai mare marina privata si singura din Romania care ofera servicii integrate de yachting, Black Sea Sailing, asociatia proprietarilor de ambarcatiuni, si Yacht Club Regal Roman, cel mai vechi club de yachting din Romania, au lansat cupa de Regatte – McCann - Erickson. Este pentru prima data cand trei entitati de acest calibru, care detin individual scoli de yachting si organizeaza de sine statator competitii de yachting, si-au reunit fortele pentru lansarea celei mai mari cupe de regatte din Romania.
Studentii romani de la IS ReNeW Iasi - castigatori ai premiului II la Targul International al Intreprinderilor Simulate BHAK LIEZEN 2013 Prezenti la Targul International al Intreprinderilor Simulate organizat la Liezen, in Austria, studentii romani de la IS ReNeW Iasi - firma infiintata in cadrul proiectului POSDRU90/2.1/S/58123 "De la teorie la practica prin intreprinderea simulata”, au intrat in competitie directa cu 43 de intreprinderi simulate din Austria si Italia. Cele mai bune 15 intreprinderi simulate participante la targ au fost premiate, iar IS ReNeW a ocupat un binemeritat loc secund in acest clasament.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings