newsletter rss
HotNews.ro
webPR: Ce salarii oferă companiile prezente la Angajatori de TOP București și care sunt beneficiile non-salariale? Ediţia cu numărul 20 Angajatori de TOP Bucureşti va avea loc săptămâna viitoare, vineri şi sâmbătă, pe 25-26 martie, la Sala Palatului. Majoritatea companiilor oferă o remuneraţie financiară în intervalul 300-400EUR pentru programele de internship, între 1000 - 1500 EUR şi peste 1500 EUR pentru joburile dedicate profesioniştilor. Pe lângă remuneraţia oferită, companiile au şi o serie de beneficii non-salariale, de la abonamente la sală, la zile de concediu nelimitat. Targul de Joburi Angajatori de TOP va gazdui si 35 de sesiuni de SkillShopuri, TechLaburi şi Conferinţe pe diferite domenii la care cei interesaţi se pot înscrie gratuit pe www.hipo.ro. 
webPR: Vineri şi sâmbătă, 18-19 martie are loc târgul de joburi Angajatori de TOP Timişoara/Ce spun cei care şi-au găsit job în urma evenimentelor anterioare? Săptămâna aceasta, bănăţenii dedică 2 zile pentru carieră. Cel mai mare târg de joburi din Timişoara, Angajatori de TOP, va avea loc vineri şi sâmbătă, 18 şi 19 martie la Centrul Regional de Afaceri (C.R.A.F.T.). La eveniment sunt aşteptaţi peste 4 500 de profesionişti, studenţi şi proaspăt absolvenţi. Cele 60 de companii participante au deschise peste 2 500 de oportunităţi de carieră. Târgul de joburi Angajatori de TOP este unul cu tradiție în piață, iar din estimările noastre, aproximativ 25% dintre pozițiile deschise de angajatori sunt acoperite în urma participării.
[P] Safety Academy, primul Centru de Pregatire pentru Lucru la Inaltime din Europa de Est, deschide o noua locatie la Poiana Marului, judetul Brasov Peste 4000 de accidente de munca se produc anual in Romania, din care 200 sunt mortale. Este doar o statistica aproximativa, pentru ca nu toate accidentele si decesele din industrie sunt raportate. Mai mult, statistica dateaza din 2014: cifrele nu au fost aduse la zi. Pentru lucrul la inaltime, componenta majora a muncii in industrie, existenta echipamentelor de protectie a muncii nu garanteaza si utilizarea lor corecta.Aici intervine Safety Academy, primul Centru de Pregatire pentru Lucru la Inaltime din Europa de Est, care deschide primavara aceasta portile celui de-al doilea centru de training, la Poiana Marului - judetul Brasov.
webPR: Peste 2 500 de joburi deschise si 60 de companii la ediţia Angajatori de Top Timişoara Cea de-a 8-a editie a celui mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, revine in luna martie in Banat. Evenimentul de cariera dedicat profesionistilor si tinerilor aflati in cautarea unui job va avea loc in perioada 18-19 martie, la Centrul Regional de Afaceri. Cei care sunt in cautarea unui loc de munca vor putea alege din peste 2 500 de joburi deschise in 60 de companii.
webPR: Cum trebuie sa se pregateasca un candidat pentru o cariera in consultanta?/ Ultimele zile de inscriere in cadrul evenimentului "Consulting Days" Pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din Bucuresti va avea loc cea de-a 5-a editie a evenimentului Consulting Days. Vor fi abordate teme care vor ajuta participantii sa inteleaga ce presupune o cariera in Audit, Contabilitate sau Taxe si cum sa se pregateasca pentru procesul de selectie. Mai sunt cateva zile in care doritorii se pot inscrie gratuit la eveniment, pe sectiunea dedicata: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays
webPR: 6 companii multinationale vor sa intalnesca tineri pasionati de o cariera in consultanta Cea de-a 5-a ediție Consulting Days va avea loc pe 16 martie, la Hotel Marshal Garden din București. Evenimentul este dedicat tinerilor care își doresc o carieră în consultanță, în cadrul proiectului fiind implicate companii de top. Înscrierile sunt gratuite pentru toți cei interesați și au loc pe secțiunea dedicată proiectului, până la data de 7 martie: http://www.hipo.ro/locuri-de-munca/consultingdays.
webPR: Institutul Aspen Romania si German Marshall Fund of the US, cu sprijinul MAE, organizeaza cea de-a patra editie a Bucharest Forum Oficiali de rang inalt, importanti reprezentanti ai mediului de afaceri si experti la nivel mondial se reunesc pentru a patra oara la Bucuresti in cadrul conferintei Bucharest Forum 2015, ce va avea loc intre 15-16 octombrie, la Sala Aula a Ministerului Culturii. Tema reuniunii din acest an: "Europa in fata furtunii: Perspective pentru o noua viziune de vecinatate".
webPR: De la specialist la lider! Capcane in luarea deciziilor si cum ne pot influenta acestea parcursul profesional In acest weekend, pe 20 - 21 iunie, la Impact Hub Bucuresti are loc cea de-a patra editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in marketing, vanzari, finante, logistica sau resurse umane care detin sau isi doresc o pozitie de conducere. Participarea la Think Leadership este gratuita, iar cei care isi doresc sa fie prezenti se pot inscrie pe www.hipo.ro/thinkleadership.
webPR: Lectii de leadership in cadrul celui mai important eveniment adresat celor care urmaresc o pozitie de conducere In perioada 20 - 21 iunie 2015 la Impact Hub Bucuresti are loc cea de-a patra editie a proiectul Think Leadership. Evenimentul este centrat pe subiectul leadership-ului si se adreseaza profesionistilor cu 4-7 ani experienta in marketing, vanzari, finante, logistica sau resurse umane. Participarea la Think Leadership este gratuita, iar cei care isi doresc sa fie prezenti se pot inscrie pana saptamana viitoare, pe 17 iunie pe www.hipo.ro/thinkleadership.
"Va place Tango?" Turneul pasiunii, marca Razvan Suma, din nou pe scenele din Romania O noua editie, cea ce-a doua, a Turneului National "Va place Tango?", un proiect Radio Romania, va avea loc in 9 orase din Romania intre 23 mai si 12 iunie 2015. O premiera absoluta in peisajul muzical romanesc, este un turneu dedicat 100% tangoului, initiat anul trecut de violoncelistul Razvan Suma, alaturi de doi invitati care aduc cu ei atmosfera autentica a legendarei muzici originare din Argentina: Analia Selis, voce si Julio Santillan, chitarist si compozitor.
webPR: Ateliere intensive de improvizatie de contact si constientizare corporala pentru nevazatori si dansatori profesionisti In perioada 25-29 mai 2015, Asociația Tandem organizează la WASP 15 ateliere intensive de dans, conștientizare corporală şi improvizație de contact pentru perechi formate din dansatori profesioniști şi nevăzători. Atelierele vor fi conduse de Kjersti Kramm Engebrigtsen şi Valentina de Piante şi vor avea loc zilnic, intre orele 10 :00-12 :00, 13 :30-15 :00 şi 15 :30-17 :30.
webPR: Brandurile se reinventeza la Brand Manager Summit Brand Managers Summit - 16 iunie, Radisson Blu Bucureşti,  îşi deschide porţile pentru a doua oară şi îşi aşteaptă participanţii cu o selecție de consultanți internaționali specializați în strategie de brand şi cercetare, reprezentanți ai unor companii de renume la nivel global.​
webPR: Dezbaterile ONGFest Sambata, 9 mai, de dimineata pana seara, ONGFest a gazduit 20 de dezbateri si seminarii, pe teme dintre cele mai diverse – drepturile persoanelor cu probleme de sanatate mintala, voluntariat, dezvoltare comunitara, finantarea din fonduri publice a serviciilor sociale furnizate de ONG-uri, eco-educatia sunt doar cateva din subiectele atinse in locatiile dedicate dialogului in profunzime.
webPR: ONGFest 2015. 160 de organizatii se prezinta A sasea editie a ONGFest, Festivalul Organizatiilor Neguvernamentale, organizat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile are loc pe 9 si 10 mai 2015 in Bucuresti, in Parcul Herastrau, la intrarea dinspre piata Charles de Gaulle. Evenimentul de deschidere a a avut loc astazi, 8 mai, incepand cu ora 9.30, la Biblioteca Nationala. Pe parcursul celor doua zile, peste 130 de organizatii din Romania si peste 30 din afara tarii, isi prezinta proiectele in fata publicului larg: organizeaza dezbateri, ateliere educative, jocuri si concursuri pe teme variate si destinate tuturor varstelor.
WebPR. Jo Confino: Avem nevoie de lideri curajosi pentru a schimba lumea in bine Invitatul special al Conferintei Leaders for Sustainable Business, director editorial la The Guardian Jo Confino, spune de multi ani ca sistemul economic actual nu se va schimba de la sine, ci doar prin curajul liderilor de business: „Pana la urma, asa cum un activist pentru pace furios nu prea isi are sensul, un profesionist in domeniul sustenabilitatii cu viziune conservatoare nu este nici de folos, nici placut. Nu avem nevoie de schimbare progresiva, ci de vizionari care isi pot imagina cum poate arata un nou sistem economic.” Schimbarea nu vine de la sine, ci de la oameni dispusi sa-si asume riscuri, sa gandeasca altfel - spre binele tuturor - si sa fie cu un pas inaintea vremurilor.
Comunicat de presa: Proiect "Accesul romilor pe piata muncii ¬ prioritatea noastra" - conferinta intermediara 800 de persoane de etnie roma si 100 din administratia locala, sunt instruite in domenii precum: constructii, instalatii, dezinsectie/dezinfectie/deratizare, amenajare spatii verzi, comert, prelucrare date, competente civice, prin programul "Accesul romilor pe piata muncii ¬ prioritatea noastra¬, implementat de UAT Comuna Floresti, in parteneriat cu SC Industrial Euro Star SRL si SC Siab Development SRL.
Amenzile de circulatie pot fi platite acum si la terminalele ZebraPay Amenzile de circulatie pot fi platite acum si la terminalele ZebraPay, cea mai mare retea de terminale de plata de tip self-service din tara. Romanii vor putea sa isi plateasca amenzile de circulatie la peste 900 de puncte de colectare, in orice zi a saptamanii, indiferent de ora, fara niciun comision. Mai mult decat atat, soferii nu vor mai fi nevoiti sa trimita dovada de plata catre sectiile de Politie care au emis procesul verbal de contraventie, aceaste informatii fiind incluse intr-un raport trimis zilnic catre Directia de Impozite si Taxe din localitatea de resedinta a platitorului.
Votati NO din 5 iulie! No/Nu este o drama istorica despre campania electorala din 1988 care a dus la caderea dictaturii lui Augusto Pinochet. Premiera va avea loc pe 5 iulie. Filmul este regizat de chilianul Pablo Larrain (Fuga, Tony Manero, Post Mortem). Actorul principal este sud-americanul Gael Garcia Bernal (Amores Perros, The Motorcycle Diaries, Y Tu Mama Tambien, Mala educacion). No a fost nominalizat la premiile Oscar 2013, sectiunea "Cel mai bun film strain" si a obtinut C.I.C.A.E (Quinzaine des realizateurs) la Festivalul de la Cannes 2012. De asemenea, a castigat "Premiul publicului" la festivalurile de film de la Sao Paulo, de la Salonic si a fost nominalizat pentru "Marele Premiu" la Festivalul International de Film de la Tokyo.
Competenta si performanta la Targul de Intreprinderi Simulate - Mamaia 2013 "Editia a II-a a Targului de Intreprinderi Simulate reprezinta pentru toti participantii la eveniment reusita unei adevarate familii de profesori si studenti de la Universitatea POLITEHNICA din Bucuresti, Universitatea Petrol-Gaze din Ploiesti, Universitatea Tehnica "Gheorghe Asachi" din Iasi si Universitatea Valahia din Targoviste." Acesta este modul in care a fost perceputa echipa in intregul ei de catre secretarul de stat in Ministerul Educatiei Nationale, Gigel Paraschiv, unul dintre sustinatorii proiectului "De la teorie la practica prin intreprinderea simulata, iar cele trei zile in care s-a desfasurat evenimentul i-au confirmat pe deplin acest sentiment.
Studentii romani au participat la Targul de Intreprinderi Simulate de la Viena O delegatie de 16 studenti si 4 profesori coordonatori ai Universitatii Politehnica din Bucuresti, Universitatii Petrol-Gaze din Ploiesti, Universitatii Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iasi si Universitatii Valahia din Targoviste a reprezentat Romania la Targul de Firme de exercitiu/Intreprinderi simulate desfasurat in data de 22 martie 2013 la Academia Comerciala din Viena. Participarea la acest targ a facut parte dintr-un eveniment desfasurat in capitala Austriei, pe parcursul a doua zile, incluzand si vizite de studiu. Organizat de partenerul transnational al proiectului „De la teorie la practica prin intreprinderea simulata”, evenimentul a dorit sa abordeze una dintre laturile practice ale antreprenoriatului si anume patrunderea pe piete externe si relatia directa cu clientii externi.


WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings