newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Seiko Epson Corporation lanseaza o noua linie de roboti


PDF Print
A | a
E-mail
de Pastel Group | Miercuri, 15 decembrie 2010, 15:36 webReleases | Stiinta/Cercetare

Seiko Epson Corporation anunta lansarea seriei S5, o noua linie de roboti industriali articulati vertical, cu sase axe, din gama ProSix. Seria S5, cu modelele S5 si S5L, continua traditia seriei PS de roboti verticali cu sase axe, ce beneficiaza de tehnologia unica Epson Smart Motion Control*. Aceasta serie permite o acuratete uimitoare a traseului si o viteza de lucru ridicata, cu un nivel de vibratii redus. Noii roboti sunt proiectati astfel incat sa asambleze rapid si precis chiar si componentele mai mici, iar designul lor compact contribuie la eficientizarea spatiului.

Avantajele seriei S5

1.  Agilitate si repetabilitate ridicata, fiind unii dintre cei mai buni roboti din clasa lor

 * Avand unul dintre cele mai scurte cicluri de lucru din clasa lor, acesti roboti se descurca excelent in procesul de asamblare, care cere viteza si acuratete.
 * Ciclul standard de lucru este in medie de 0.4 secunde, cu o repetabilitate de +/-0.02 mm (S5) si de +/-0.03 mm, la modelul S5L cu brat lung
 
2.  Eficientizare a spatiului

- Design slim, cu o raza larga de miscare
- Aria cotului (brat J3) este doar jumatate din cea a modelelor seriei PS precedente
- Constructie compacta, avand o arie de operare de 1,7 ori mai mare decat cea a seriei PS, iar spatiul ariei de operare este de 46 de ori (S5) si de 87 de ori (S5L) mai mare decat volumul cubic al robotului. Acesti roboti sunt solutia perfecta pentru clientii care doresc sa utilizeze cat mai putin spatiu si sa faca linia de asamblare cat mai compacta.
- Axa J5 are raza de miscare cu 10% mai ampla decat modelele precedente, avand o incheietura cu o mare mobilitate, de +/-135 grade.
 
3.  Compatibilitate cu o varietate mare de medii de lucru

- Acesti roboti pot fi instalati in medii de operare diverse, fiind disponibili in format standard sau avand protectie imbunatatita impotriva prafului sau a apei (IP65)

4.  Green Automation

Avand o singura linie de curent de 230V, noul produs consuma doar 1 KVA, in medie. Astfel, utilizatorii isi pot reduce consumul de energie si costurile de operare.

* Tehnologia Epson Smart Motion: Noul modul de accelerare/ decelerare si celelalte tehnologii originale Epson de control permit o viteza ridicata de operare, cu un nivel redus de vibratii, prin optimizarea miscarii robotului (miscari drepte si arcuite si un proces de miscare la transportarea greutatilor)

Despre Epson

Epson (www.epson.ro) este lider global in produse de imagine si incearca permanent sa surprinda asteptarile clientilor din toata lumea prin tehnologiile sale compacte, de inalta precizie, ce ofera posibilitatea de economisire a energiei. Gama Epson include produse incepand de la imprimante si proiectoare 3LCD business sau home cinema, pana la dispozitive cu cristale sau electronice.

Condus de Seiko Epson Corporation cu sediul central in Japonia, grupul Epson are 80.000 de angajati in 102 companii din toata lumea si aduce contributii permanente mediului si comunitatilor in care opereaza. http://global.epson.com/

Despre Epson Europa

Epson Europa B.V., cu sediul in Amsterdam, este centrul zonal al grupului pentru Europa,

Orientul Mijlociu, Rusia si Africa. Avand 2.400 de angajati, vanzarile Epson Europa in anul fiscal 2009 au fost de 1,875 de milioane de euro. http://www.epson-europe.com/

 Citeste mai multe despre     | 
  445 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings