newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Workshop "Calitatea apei"


PDF Print
A | a
E-mail
de icpeca | Marţi, 10 august 2010, 9:22 webReleases | Stiinta/Cercetare

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA organizeaza, in colaborare cu Institutul National de Medicina Complementara si Alternativa Prof.Dr. Florin Bratila, Institutul National de Sanatate Publica Bucuresti, Universitatea Crestina Dimitrie Cantemir, Institutul de Cercetari Stiintifice Multidisciplinare Dimitrie Cantemir, workshop-ul "Calitatea apei", care se va desfasura in perioada 9-11 septembrie 2010 la Ring Grand Hotel.

In cadrul workshop-ului se vor prezenta metode de tratare a apei pentru obtinerea unor caracteristici si calitati deosebite ale acesteia, in vederea utilizarii ei in scopuri medicale, casnice sau industriale si, de asemenea, se vor prezenta si analiza rezultatele cercetarilor si experimentarilor din domeniu, precum si diferite tratamente medicale si efecte scontate.

Lucrarile workshop-ului isi propun stabilirea metodologiei de gasire a parametrilor relevanti, in vederea identificarii sursei si tipului de apa prezentata, urmand ca, prin identificarea unor noi teme de cercetare, sa fie posibila gasirea aplicatiilor pentru tratamente curative sau pentru diferitele utilizari ale "apelor tratate".

Principalele directii tematice abordate vor fi: apa de robinet, apa imbuteliata, apa de corali, apa saracita in deuterium, apa structurata, apa tratata magnetic, apa ionizata.

Lectorii invitati nu platesc taxa de participare, iar medicii si studentii beneficiaza de o reducere de 50% a costurilor de participare.

Lucrarile sustinute in cadrul workshop-ului vor fi publicate in Environmental Engineering and Management Journal, revista cotata ISI.

Detalii suplimentare legate de inscriere si participare la workshop obtineti sunand la 021.346.72.31/152, 0721.553.618 sau accesand http://www.icpe-ca.ro/calitatea_apei_2010/ro/

ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE-CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare. INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice, in beneficiul general al intregii societati. Dezvoltand inovatia tehnologica pentru beneficiari, ICPE-CA creste competitivitatea acestora atat in Romania, cat si in Europa. Activitatea de cercetare desfasurata promoveaza dezvoltarea economica a societatii si conduce la bunastarea sociala, in compatibilitate cu mediul inconjurator.
  573 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by