newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Workshop International de Compatibilitate Electromagnetica CEM 2010


PDF Print
A | a
E-mail
de icpeca | Joi, 5 august 2010, 9:17 webReleases | Stiinta/Cercetare

ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPE-CA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice, in beneficiul general al intregii societati.

Dezvoltand inovatia tehnologica pentru beneficiari, ICPE-CA creste competitivitatea acestora atat in Romania, cat si in Europa. Activitatea de cercetare desfasurata promoveaza dezvoltarea economica a societatii si conduce la bunastarea sociala, in compatibilitate cu mediul inconjurator.

Institutul National de Cercetare - Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA organizeaza, in colaborare cu Academia Romana de Stiinte Tehnice, SC Roseal SA Odorheiu Secuiesc si Primaria Odorheiu Secuiesc, a 7-a editie a Workshop-ului International de Compatibilitate Electromagnetica CEM 2010 care se va desfasura la Odorheiu Secuiesc, in perioada 2-4 septembrie 2010.

Tematicile workshop-ului vor viza aspecte precum:
  • compatibilitatea electromagnetica in domeniile electronica, sisteme de comunicatii, sisteme industriale;
  • biocompatibilitate;
  • efectele expunerii umane la campurile electromagnetice;
  • evaluarea electromagnetica nedistructiva;
  • probleme de standardizare.
Workshop-ul va reprezenta o buna posibilitate de diseminare a rezultatelor stiintifice ale cercetatorilor romani si straini, mentinerea unui contact direct cu specialistii, deschizand noi directii de cercetare si de colaborare.

Pentru detalii suplimentare legate de inscriere si participare la CEM 2010, va rugam sa accesati http://www.icpe-ca.ro/cem 2010 sau sa sunati la 021.346.72.31/112

 Citeste mai multe despre   
  521 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings