newsletter rss
HotNews.ro

Motivele pentru care Ronexprim este inca din 1991 lider pe piata romaneasca de aparate de masura


PDF Print
A | a
E-mail
de ronexprim | Joi, 9 mai 2019, 9:41 webReleases | Stiinta/Cercetare

Ronexprim_1 | Foto: webPR.ro
Compania Ronexprim a fost fondata in 1991, de Mircea Stoian, drept Agentie si service al gigantului olandez Philips. Ulterior, firma romaneasca a devenit un lider incontestabil pe piata autohtona de aparate de masura si control, echipamente analitice de laborator si echipamente de cantarire electronica. Totusi, la fel cum un cumul de factori determina ascensiunea si mentinerea unei trupe rock in atentia publicului timp de zeci de ani, tot asa Ronexprim a reusit sa ramana in topul preferintelor specialistilor din domeniile tehnice si industriale din tara noastra.

In acest articol, vom trece in revista principalele motive pentru care aceasta companie este de mai bine de 25 de ani numarul 1 din Romania, pe domeniul sau. Avand in vedere profilul Ronexprim, principalul motiv este bineinteles acela ca vinde unele dintre cele mai noi si performante aparate de masura disponibile in prezent la nivel global. Acest lucru se datoreaza parteneriatelor cu branduri mari, recunoscute la nivel international, precum Fluke, Keysight sau Sonel. Asocierea dintre aceste nume si Ronexprim este una solida si s-a concretizat prin oferirea celor mai moderne solutii tehnologice pentru specialistii romani.

Al doilea motiv este legat de diversitatea aparatelor de masura si control din oferta Ronexprim, dar si a altor dispozitive si mijloace tehnice. Intrucat piata industriala din tara noastra este foarte diversificata, compania ofera nenumarate instrumente: analizoare, automatizari IR, camere de termoviziune, echipamente de proces, multimetre, megaohmmetre, osciloscoape, nivele laser, surse de alimentare, telemetre laser, testere de vibratii si aliniere, tahometre, aparate pentru testarea aparaturii medicale etc.

Totodata, pe langa aparate de masura, aici gasesti spectrometre, microscoape electronice, echipamente pentru caracterizare fizico-chimica, controlul si comanda proceselor, prelevare si pregatire probe, materiale de referinta certificate, sisteme pentru cantarire si dozare, echipamente de laborator de uz general etc. Toate acestea beneficiaza de o garantie indelungata, uneori pe viata, inginerii avand siguranta ca acestea nu se vor defecta si ca ii vor ajuta sa duca la indeplinire mai repede, mai usor si mai eficient sarcinile de serviciu.

Un alt motiv pentru care Ronexprim a reusit sa se mentina atat de mult timp in postura de lider al pietei autohtone de aparate de masura si control il constituie faptul ca investeste in generatiile urmatoare, in specialistii de maine din domeniile tehnice si industriale. Acest lucru este realizat prin nenumaratele seminarii si evenimente organizate, dar si prin serviciile de consultanta si instruire, documentatie, prezentari de produse, training la cerere, webinarii pentru aparate de masura si webinarii pentru aparatura analitica.

Nu in ultimul rand, pentru toate aparatele de masura si celelalte dispozitive comercializate, Ronexprim ofera servicii ireprosabile de consultanta tehnica, mentenanta, mentenanta predictiva, prezentari la cerere, service, servicii reinstalare, dar ofera si echipamente demo si raspunsurile la unele dintre cele mai frecvente intrebari cu privire la diverse domenii tehnice si industriale. Compania beneficiaza de certificari ISO, politici ireprosabile de confidentialitate, protectia mediului si SMI, iar toti angajatii sunt instruiti conform filosofiei fondatorului Mircea Stoian, care le-a insuflat acestora principalele valori ale companiei.
  268 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by