newsletter rss
HotNews.ro

Descopera noua baterie externa solara de 8.000 mAh, de la GadgetWorld!


PDF Print
A | a
E-mail
de gadgetworld | Miercuri, 18 aprilie 2018, 17:33 webReleases | Stiinta/Cercetare

Baterie_externa_solara_8000_mAh_ | Foto: webPR.ro
Fiind printre cele mai populare, practice si cool gadgeturi, powerbank-urile sunt extrem de utile atunci cand telefonul tau e pe punctul de a se descarca si nu te afli in aproprierea unei surse de alimentare clasice, precum o priza. Astfel de situatii sunt des intalnite, cand te afli in drum spre job sau chiar in vacanta, cum ar fi la plaja. Iar daca tot am amintit de sezonul estival, care se apropie cu pasi repezi, iti prezentam noua baterie externa solara de mare capacitate, ce iti poate fi de mare ajutor vara asta!

In era smartphone-urilor si a device-urilor electronice, sa ai o baterie externa este un must-have! Fiind printre cele mai populare, practice si cool gadgeturi, powerbank-urile sunt extrem de utile atunci cand telefonul tau e pe punctul de a se descarca si nu te afli in aproprierea unei surse de alimentare clasice, precum o priza. Astfel de situatii sunt des intalnite, cand te afli in drum spre job sau chiar in vacanta, cum ar fi la plaja. Iar daca tot am amintit de sezonul estival, care se apropie cu pasi repezi, iti prezentam noua baterie externa solara de mare capacitate, ce iti poate fi de mare ajutor vara asta!

Dar, inainte de toate, ce este mai exact o baterie externa? Iata o scurta descriere:
  •  Dispozitiv asemanator unui hard-disk extern, cu design ergonomic si portabil
  •  Greutate medie intre 100 si 200 de grame
  •  Capacitate exprimata in mAh, in functie de care variaza greutatea sau dimensiunea bateriei externe
  •  Diverse capacitati, cuprinse in general intre 2.600 mAh si 32.000 mAh
  •  Alimentare electrica sau cu energie solara
  •  Incarcare telefoane si alte device-uri prin intermediul tehnologiei USB (posibilitate de incarcare multipla, in mod simultan, in functie de numarul de porturi incorporate)

Atentie, insa! Indiferent de modelul de baterie externa pentru care optezi, trebuie sa iei in calcul ca randamentul unui astfel de gadget este, in general, de 50-75% din capacitatea mentionata. Spre exemplu, daca ai un device cu un acumulator de 6.000 mAh si iti doresti o baterie externa care sa-l incarce complet, este recomandat sa alegi un model cu o capacitate de minim 8.000 mAh. De asemenea, nu trebuie sa neglijezi nici compatibilitatea powerbank-ului cu dispozitivul tau.

Asadar, afla tot ce trebuie sa stii despre noua noastra baterie externa solara de mare capacitate, ideala pentru sezonul cald care se apropie!
Din seria celor mai noi si inovatoare gadgeturi, iti prezentam cea mai tare combinatie de pe piata la ora actuala: este vorba despre mixul dintre un powerbank puternic de 8.000 mAh si un panou solar. Prin urmare, aceasta baterie externa solara este ideala pentru pasionatii de drumetii pe munte sau cei care prefera sa se relaxeze o zi intreaga la plaja, jucandu-se pe tableta ori ascultand muzica de pe telefon, fara teama ca acesta se va descarca. Tot ce trebuie sa faci este sa nu feresti bateria de razele soarelui, deoarece panoul sau capteaza energia solara si o transforma in mAh. Astfel, powerbank-ul poate fi utilizat pentru incarcarea rapida a mai multor tipuri de aparate.

Specificatii tehnice:

- capacitate de 8.000 mAh (29.6 Wh);
- panel power (putere de iesire) de 5V;
- 4 LED-uri care indica nivelul de incarcare al bateriei externe;
- 2 porturi USB de incarcare 2.0;
- dimensiuni panou solar: 102 x 52 mm;
- dimensiuni dispozitiv: 140 x 75 x 17 mm;
- timp de procesare a energiei solare: echivalentul a 1.000 mAh in 6 ore de expunere la soare; 
- carcasa impermeabila;
- garantie: 3 luni.

  70 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by