newsletter rss
HotNews.ro

De ce se schimba gustul elichidelor si cum poti preveni sa se intample asta


PDF Print
A | a
E-mail
de tigaraelectronica | Joi, 22 februarie 2018, 11:48 webReleases | Stiinta/Cercetare

Cu siguranta te-ai lovit, in ultimii ani, de un val urias de informatii care prezinta beneficiile de a renunta la fumat cu ajutorul tigarii electronice. Cu toate acestea, este important ca si consumator sa fii informat cu privire la anumite dezavantaje si sa stii cum sa le previi.


Cu cat esti mai bine informat, cu atat vei reusi sa eviti anumite probleme si sa gasesti o solutie potrivita si durabila care sa iti asigure o experienta a vapatului cat mai placuta. Unul din lucrurile care ii deranjeaza cel mai mult pe vaperi este faptul ca elichidele isi schimba gustul dupa o anumita perioada de timp. Imagineaza-ti cat de frustrant ar fi sa iti cumperi mai multe elichide premium, pentru care ai platit o suma considerabila de bani, si sa descoperi dupa ceva timp ca gustul acestora nu este acelasi cu cel pe care l-ai testat in vape-shop.


Sunt producatorii de vina?


Desi de cele mai multe ori consumatorii dau vina pe producatori, nu mereu sunt acestia raspunzatori pentru calitatea perceputa a unui produs. In cazul de fata, este normal ca elichidele sa isi modifice aroma de-a lungul timpului. Gradul cu care gustul si aroma elichidelor se schimba depinde foarte mult de modul in care acestea au fost utilizate si depozitate.


Iata cateva sfaturi cu privire la practicile care te vor ajuta sa conservi cat mai bine gustul elichidelor:


Ai grija ca elichidele sa fie depozitate corespunzator


Asigura-te ca sticlutele de elichid sunt depozitate intr-un mediu uscat si intunecat, ferit de razele soarelui. Unii vaperi prefera sa le depoziteze in frigider, insa acest lucru nu este necesar. O temperatura cuprinsa in intervalul 15-20 de grade Celsius este ideala pentru pastrarea elichidelor.


Asigura o igiena corespunzatoare atomizorului si rezistentei


Este foarte important ca atomizorul si rezistenta sa fie curatate corespunzator. Daca aceste doua componente sunt murdare, ele pot contamina elichidul din clearomizor, lucru care poate influenta gustul si aroma.


Fii atent la concentratia de nicotina


Concentratie de nicotina este deosebit de importanta, deoarece aceasta poate influenta gustul elichidelor. Vaperii cu experienta pot confirma faptul ca, pe masura ce au scazut cantitatea de nicotina, a scazut si intensitatea aromei. Este firesc si chiar de dorit sa scazi concentratia de nicotina de-a lungul timpului, insa nu te astepta de la un elichid cu 0% nicotina sa aiba un gust prea intens.


Ajusteaza wattajul in functie de aroma elichidului


Fiecare elichid se comporta diferit din punct de vedere chimic, in functie de wattajul la care este vapat. Daca incerci un e-lichid nou, nu te sfii sa experimentezi cu wattajul pentru a identifica "sweet spot-ul", acel punct de echilibru de care vorbesc toti vaperii.


Cumpara numai elichide de calitate


Daca iti cumperi numai elichide ieftine si de proasta calitate, nu poti avea pretentia ca gustul acestora sa se mentina prea mult timp. Pentru o experienta inedita a vapatului, alege numai elichide de cea mai buna calitate.

  215 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by