newsletter rss
HotNews.ro

3 lucruri pe care NU stiai ca SMARTPHONE-ul tau le poate face!


PDF Print
A | a
E-mail
de dorinaradulescu | Joi, 21 septembrie 2017, 13:25 webReleases | Stiinta/Cercetare

poza | Foto: webPR.ro

Unii nu isi pot imagina viata fara smartphone-uri. Altii, in schimb, le folosesc doar pentru a putea comunica cu cei din jur. Indiferent de categoria in care te afli, trebuie sa stii ca mai toate smartphone-urile au incorporate o multime de aplicatii si functii menite sa iti faca viata mai usoara si mai placuta. Descopera, in continuare, care sunt acestea.


Iata care sunt lucrurile pe care nu stiai ca SMARTPHONE-ul tau le poate face:

 

1.     Sa scaneze!


Aplicatia CamScanner iti permite sa transformi documentele fizice in documente digitale. Tot ce trebuie sa faci este sa pozezi ceea ce ai nevoie, iar aceasta il converteste instant intr-un PDF sau JPG de cea mai buna calitate. Capacitatea de a scana, oricand ai nevoie, fara sa fii nevoit sa utilizezi un scanner incomod de birou, poate fi extrem de folositoare. Functiile acestei aplicatii iti permit sa imbunatatesti imaginile scanate sau sa ajustezi lumina. Astfel, pentru ca telefonul  tau sa functioneze in conditii foarte bune, pe Husafolieprotectie.ro, gasesti accesorii pentru telefoane Android. De asemenea, poti sa descoperi aici https://www.husafolieprotectie.ro/iPhone-6&110&idcat=296 si accesorii pentru telefoane cu sistem de operare iOS, daca detii un iPhone. Este esential sa il protejezi, pentru a te bucura de el o vreme indelungata!

 

2.     Sa traduca!


Un exemplu de cum ai putea sa faci acest lucru cu telefonul tau este sa indrepti camera video a acestuia catre orice material care contine un text printat. Aplicatia va inlocui cuvintele cu versiunea lor in engleza. Printre limbile din care poti traduce se numara franceza, italiana, germana, portugheza, spaniola sau rusa. Versiunile de Android si Windows functioneaza chiar si fara conexiune la Internet. Aceasta este o functie gratuita a Google Translate, si este disponibila pe Android si iPhone. Utilizatorii sistemului Windows pot descarca o aplicatie similara, care face parte din Bing Translator.

 

3.      Sa-ti monitorizeze bataile inimii!


Foarte multi oameni isi verifica bataile inimii pentru a descoperi potentiale probleme medicale sau pentru a determina daca aceasta este intr-o stare buna. Aplicatia Instant Heart Rate, care are peste 5 milioane de utilizatori, te poate ajuta in acest sens. Tot ce trebuie sa faci este sa iti pozitionezi degetul pe camera telefonului timp de 10 secunde. Prin folosirea senzorului camerei si a blitului, aplicatia detecteaza o schimbare de culoare a degetului, ce are legatura cu circulatia sanguina, de fiecare data cand iti bate inima. Apoi, aceasta iti ia pulsul. De asemenea, poti salva rezultatele date de aplicatie, fie pentru a le arata medicului, fie pentru a-ti monitoriza inima pe cont propriu.

 

Tehnologia demonstreaza, din nou, ca poate fi extrem de utila, daca stii sa o folosesti corect! Fa-ti viata mai usoara si instaleaza-ti si tu aceste aplicatii! 

  137 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by