newsletter rss
HotNews.ro

Premiu obtinut de ICPE-CA- Centrul Alexandru Proca- la INTEL-ISEF 2017


PDF Print
A | a
E-mail
de icpeca | Luni, 29 mai 2017, 13:34 webReleases | Stiinta/Cercetare

DSC_0321 | Foto: webPR.ro
3 echipe ale Centrulului Alexandru Proca pentru Initierea Tinerilor in Cercetarea Stiintifica din cadrul Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Inginerie Electrica ICPE-CA au participat la cea mai mare competitie de proiecte de cercetare pentru elevii de liceu - INTEL-ISEF 2017.

Competitia s-a desfasurat in perioada 14-20 mai 2017 la Los Angeles, avand peste 1900 de participanti din 78 tari, insumand aproximativ 900 de proiecte de cercetare.

Una din cele 3 echipe participante din partea Centrului Alexandru Proca, Medical Reabilitation, formata din Ana Maria Tudorache si Miruna Ojoga (eleve ale Liceului International de Informatica Bucuresti) a obtinut medalia pentru premiul 4, topica Biomedical Engineering. Este o medalie pa care Romania nu a mai obtinut-o in ultimii 4 ani!

Prin toate demersurile facute, INCDIE ICPE-CA, prin Centrul Alexandru Proca, sustine pregatirea tinerilor talentati din licee in domeniul stiintific, astfel incat, ulterior, acestia sa fie atrasi in mediul cercetarii-dezvoltarii.
  81 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings