newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori 2016| Editia a XIX- a | Publica cu Editura LUMEN !


PDF Print
A | a
E-mail
de Editura Lumen | Vineri, 18 martie 2016, 12:29 webReleases | Stiinta/Cercetare

Lumen | Foto: webPR.ro
Editura LUMEN anunta deschiderea Programului de Promovare a Tinerilor Cercetatori – Editia 2016, ce se adreseaza tinerilor de pana in 35 ani care doresc sa iti faca cunoscuta propria cercetare, publicand-o intr-o editura ce sprijina tinerii cercetatori romani si sustine excelenta stiintifica de 15 ani.

Lumen 1516 |Programul International de Promovare a Tinerilor Cercetatori este desfasurat de catre Asociatia LUMEN (Editura LUMEN) din anul 2004, editia din 2016 fiind desfasurata sub egida aniversarii a 15 ani de activitate LUMEN. 

Scopul Programului | Promovarea excelentei stiintifice in randul tinerilor cercetatori si informarea publicului de specialitate, cu privire la cele mai noi lucrari stiintifice ale tinerilor cercetatori din tara si din strainatate.

Sunt asteptate lucrari in domeniile |
- asistenta sociala
- sociologie
- Politologie
- Psihologie
- Filosofie
- stiintele juridice
- stiinte economice
- Lingvistica
- Literature
- Istorie
- marketing si comunicare
- studii europene
- jurnalism 
- etica etc


Acest program se realizeaza in baza principiului cofinatarii, Asociatia LUMEN acoperind intre  25% si 80%  din costurile aferente cheltuielilor de editare. Selectia lucrarilor  trimise in cadrul acestui program se va realiza in sistem peer review, proces de evaluare desfasurat de catre comisia de referenti ai Editurii LUMEN. 
In vederea sustinerii tinerilor cercetatori Editura Lumen desfasoara numeroase activitati de promovare a  titlurilor stiintifice publicate in cadrul acestui program printre care amintim participarea la targuri de carte, recenzarea volumelor publicate, promovare Web 2.0., promovarea prin cataloage editoriale semestriale si trimiterea acestora catre institutii de stat si private.

Pana in prezent in cadrul acestui program au fost publicate la Editura LUMEN peste 200 de titluri de carte a unor tineri cercetatori valorosi  din Romania, Republica Moldova, Belgia, Anglia, Statele Unite ale Americii, Franta, Olanda. 

Vor fi apreciate caracterul de noutate al temei, concizia, precizia si calitatea redactarii, aparatul critic, bibliografia, interesul fata de tema. 
Acceptam inclusiv proiecte pentru volume colective, propuse de care un cercetator care isi asuma rolul de coordonator, inclusiv responsabilitatea in selectia lucrarilor, prin procesul de peer review, precum si corespondenta cu Editura LUMEN etc.

Lucrarile propuse in cadrul Programului de Promovare a Tinerilor Cercetatori, si acceptate in urma unui proces de selectie intern LUMEN vor fi propuse spre finantare in competitia AFCN sau ANCS, in limita pozitiilor puse la dispozitie de catre finantatorii publici.


Conditii de participare:
Termen limita de trimitere a propunerilor: 31 martie 2016

Invitam autorii care doresc sa participe la aceasta selectie, sa trimita la adresa de email edituralumen@gmail.com, urmatoarele:
- un fragment din titlul(rile) propus/e spre evaluare, insotit de un sumar (prezentarea structurii operei propuse spre finantare);
- formularul de inscriere in Program completat de autor/coordonator
cu mentiunea pentru Programul de Promovare a Tinerilor Cercetatori.

Pentru informatii suplimentare, va rugam sa ne contactati la adresa edituralumen@gmail.com
Ana Frunza
 
  93 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings