newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Primul eveniment national dedicat exclusiv eticii in asistenta sociala | WLC 2016


PDF Print
A | a
E-mail
de Editura Lumen | Luni, 7 martie 2016, 19:34 webReleases | Stiinta/Cercetare

3 Primul eveniment national dedicat exclusiv eticii in asistenta sociala WLC 2016 | Foto: webPR.ro
Primul eveniment national dedicat in exclusivitate eticii in asistenta sociala, organizat in cadrul editiei aniversare a 15 ani de LUMEN, de catre Sucursala Teritoriala CNASR IASI si Asociatia LUMEN, Centrul de Cercetari Socio-Umane LUMEN si Centrul de Consultanta si Training LUMEN.

LUMEN 1512 | Workshopul “Provocari curente in asistenta sociala: Etica si serviciile sociale” va fi desfasurat in data de 13 aprilie 2016, ca eveniment asociat WLC2016 extraordinar, in deschiderea evenimentelor stiintifice si culturale World LUMEN Congress 2016.
Scopul workshopului “Provocari curente in asistenta sociala: Etica si serviciile sociale” vizeaza dezbaterea practicii sociale sub provocarile etice contemporane.
Sunt asteptate lucrari care sa abordeze problematica asistentei sociale curente, din perspectiva valorilor etice care o guverneaza, la nivel teoretic si practic, fara a trasa o granita disciplinara precisa. Incurajam abordarile transdisciplinare care depasesc clivajul existent dintre teoretic si empiric. Invitam asistenti sociali, cadre didactice universitare, studenti, masteranzi si doctoranzi preocupati de etica in serviciile sociale.
Worshopul va fi desfasurat in data de 13 aprilie 2016, orele 11.00 – 15.30, fiind acreditat cu 2 credite profesionale oferite de Colegiul National al Asistentilor Sociali din Romania.
Lucrarile prezentate in cadrul World LUMEN Congress vor fi publicate in reviste indexate in Thomson Reuters (ISI) sau in volum propus spe indexare Thomson Reuters (ISI)
Pentru inscrere consulatati: http://conferinta.info/associated-events-wlc2016/workshopcurrent-challenges-in-social-work-ethics-and-social-services/

Editura Lumen, Asociatia Lumen
Email: prlumen@gmail.com; edituralumen@gmail.com
Site: www.edituralumen.ro; www.conferinta.info; www.centruldetraining.ro
Editura Lumen- in elita editurilor stiintifice romanesti!

  81 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings