newsletter rss
HotNews.ro

Urmatoarea generatie de osciloscoape


PDF Print
A | a
E-mail
de ronexprim | Luni, 2 februarie 2015, 17:20 webReleases | Stiinta/Cercetare

Ronexprim are placerea de a va anunta despre urmatoarea generatie de osciloscoape de uz general. Noua serie de osciloscoape InfiniiVision 3000TX reuseste cu succes sa puna detaliile masuratorilor electronice la indemana dumneavoastra.


Modalitatile de trigger sunt simplificate, ecranul tactil este capacitiv iar rata de actualizare este cea mai rapida din intreaga industrie. Totodata, ofera si capabilitati de nevoie pentru a izola semnalele in doar cateva clipe.


Atingeti, descoperiti si rezolvati. Prima parte (Atingeti) se refera la ecranul tactil de 8,5 inchi cu o interfata cu utilizatorul dezvoltata pentru atingere face ca operarea osciloscopului sa fie intuitiva si facila.


Descoperiti cu ajutorul celei mai rapide rate de actualizare din industrie, fara compromisuri si cu o capacitate exclusiva de trigger prin atingerea unei zone de pe ecran ce va ofera posibilitatea sa izolati instantaneu semnalul testat. Totodata,  va ofera increderea ca aveti la dispozitie toate detaliile semnalului dumneavoastra.


Capitolul “Rezolvati” include cea mai larga gama de decodificare seriala, impreuna cu capabilitati de masurare si functii matematice. Totodata, este inclusa si functia de corelare frecventa – timp.


Acum, cu ajutorul noilor osciloscoape de la Ronexprim – activitatile care de obicei consumau ore de lucru se pot rezolva acum in doar cateva secunde.

  



172 vizualizari




WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings