newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: GadgetWorld lanseaza bateria externa de 10.000 mAh


PDF Print
A | a
E-mail
de gadgetworld | Miercuri, 16 aprilie 2014, 11:24 webReleases | Stiinta/Cercetare

Bateria externa are o capacitate de 10.000 de mAh si doua porturi USB incorporate pentru incarcare. Unul este pentru dispozitivele mici, cum sunt telefoanele mobile, mp3 playerele sau camerele foto, iar cel de-al doilea este pentru incarcarea dispozitivelor mari, cum sunt tabletele. Bateria externa de 10.000 de mAh iti poate incarca telefonul mobil de pana la 8 ori, iar tableta de doua ori.

Are nevoie de aproximativ 8 ore pentru a fi complet incarcata, iar apoi o puteti pastra in geanta sau rucsac pentru a o folosi ori de cate ori aveti nevoie sa va incarcati gadgeturile. Mai mult, puteti incarca bateria externa chiar si solar. Bateria externa de 10.000 mAh vine, de asemenea, echipa cu diferite caracteristici de siguranta, cum ar fi protectie de supraincarcare.

Puteti afla foarte usor cata baterie aveti disponibila deoarece pe una din laterale exista LED-uri care va informeaza cu privire la starea bateriei.

Daca v-ati saturat sa ramaneti fara baterie la telefon sau tableta atunci puteti rezolva aceasta problema cu bateria externa de 10.000 mAh. Pentru mai multe informatii va invitam sa accesati site-ul GadgetWorld: http://www.gadgetworld.ro/acumulator-solar-power-bank-10000-mah.html
  204 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings