newsletter rss
HotNews.ro

webRelease: Panda Security si Facebook extind colaborarea pentru a proteja utilizatorii impotriva Malware-ului


PDF Print
A | a
E-mail
de GENESYS DISTRIBUTIE | Miercuri, 24 aprilie 2013, 11:22 webReleases | Stiinta/Cercetare

Panda | Foto: webPR.ro
Dupa o colaborare de success de sase luni, utilizatorii Facebook au descarcat peste 10,000 de licente gratuite Panda Internet Security 2013, valabile pentru 6 luni. Facebook va da posibilitatea utilizatorilor Panda Security sa beneficieze de protectie impotriva URL-urilor malitioase in patru noi limbi straine. Panda Internet Security 2013 include modulele Panda Safe Browser si Identity Protect, care asigura confidentialitatea si securitatea conturilor utilizatorilor retelelor sociale si a altor servicii realizate prin internet.

Panda Security, Compania de Securitate Cloud, a anuntat ca acordul de colaborare cu Facebook pentru protejarea vietii sociale a utilizatorilor popularei retele de socializare, se va extinde dupa doar 6 luni de la lansarea acestuia. Facebook va da posibilitatea acum utilizatorilor sa se bucure de protectie impotriva link-urilor URL periculoase in sase limbi ( Engleza, Spaniola, Franceza, Germana, Italiana si Portugheza), crescand astfel domeniul initial al proiectului. De la inceputul acestei promotii, cu sase luni in urma, si pana astazi, utilizatorii Facebook au descarcat 10,000 de licente gratuite Panda Internet Security 2013 varianta de 6 luni.

"Suntem extrem de multumiti cu rezultatele obtinute in urma colaborarii cu Facebook, care acum se extinde in sase limbi diferite. Aceasta initiativa comuna impotriva malware-ului a fost extrem de bine primita de catre utilizatori. De fapt, in primele sase luni ale promotiei, utilizatorii au descarcat un total de 10,000 de activari ale solutiei Panda Internet Security 2013," explica Enrique Aguilera VP Comercial si Marketing la Panda Security.

Despre Panda Internet Security 2013

Panda Internet Security 2013 este special conceput pentru a proteja identitatea utilizatorilor in timp ce navigheaza pe site-urile retelelor sociale sau folosesc alte servicii de Internet. Motorul sau puternic de scanare al URL-urilor si modulul "safe browser" sunt cu adevarat folositoare utilizatorilor care vor sa-si pastreze confidentialitatea si securitatea. Panda Internet Security 2013 include de asemenea "Identity Protect" un modul care ofera protectie anti-phishing, previne scurgerea de date si asigura protectie impotriva apelurilor taxabile neautorizate. De asemenea ofera protectie in timp real impotriva amenitarilor cunoscute sau necunoscute, valorificand cunostintele si experienta a milioanelor de utilizatori Panda prin intermediul tehnologiei unice bazata pe Cloud - Collective Intelligence. In fiecare zi PandaLabs primeste 206,000 de fisiere noi, dintre care 73,000 sunt tulpini noi de malware pe care Collective Intelligence le analizeaza automat, le clasifica si le remediaza in 99,6 % din cazuri. Aceste tehnologii aduna informatii referitoare la malware primite de la fiecare calculator, pentru a imbunatatii continuu nivelul de protectie pentru comunitatea Panda din toata lumea. Gama de produse 2013 foloseste aceste baze de informatii imense, oferind utilizatorilor un raspuns cat mai rapid la cele mai noi si mai periculoase atacuri malware. Produsul Panda Internet Security include o interfata mai moderna mai intuitive ca niciodata, fiind compatibil cu Windows 8, noul sistem de operare de la Microsoft. Pentru mai multe informatii despre Panda Internet Security 2013, va rugam accesati: http://www.pandasecurity.com/spain/homeusers/solutions/internet-security/.

Panda Security sprijina proiectul Stella, ca parte a politicii sale de Responsabilitate Sociala Corporativa pentru a promova integrarea persoanelor cu handicap in societate si la locul de munca.

In Romania Panda Security este prezenta din anul 2007 iar clientii sai sunt din ce in ce mai numerosi in fiecare zi. Pentru mai ulte informatii accesati http://www.pandasecurity.com/. 

Oferta de produse Panda este disponibila prin GENESYS DISTRIBUTIE, distribuitor autorizat  in Romania. Pentru informatii si comenzi ne puteti contacta prin e-mail la sales@genesys.ro sau telefonic la 021/242 05 42.
  628 vizualizari
WebPR

HotNews.ro
Despre noi:
Parteneri Media:
powered by
developed by
Cookie Settings